Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Az nfl.com szerint megvan a hcKöszönjük a hozzájárulást
Amadeus91
több mint 10 éve
Scwartz már fel is merült mint DC, na az nagy húzás lenne!
több mint 10 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/687768239535853568Semmi bajom vele, nem is nagyon ismerem, HC-ként meg senki sem, azt majd meglátjuk. A bajom a vezetőséggel van, és a kinevezés módjával. Miután a black monday előtt küldtük el Kellyt, nem arra számítana az ember, hogy azt hozzuk majd aki marad a sor végén, márpedig ez történt.
Mielőtt utálkoznánk, adjunk neki egy esélyt szerintem
mustaine
Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz így a csapat célja/filozófiája. A playoff nem reális, tankolni sem nagyon tudunk a cap szerkezetünk miatt, Reid rendszerének lecserélése után meg állhatunk vissza rá. 3 kidobott év az ablakon.
több mint 10 éve
IgenReid 2 lesz remelhetőleg csak upgradelve 2-3 sb-vel
több mint 10 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/687768239535853568Mielőtt utálkoznánk, adjunk neki egy esélyt szerintem
több mint 10 éve
Doug Pederson lett az új HC. Fantasztikusan zártuk az edzőkeresést, Pederson interjúja és felvétele között végülis csak 4 edzőt interjúztattunk, plusz 2-nek ajánlottunk szerződést. Éljen a Philadelphia Browns!
több mint 10 éve
Az nfl.com szerint megvan a hc
több mint 10 éve
Így már elég valószínű 😀www.bleedinggreennation.com/2016/1/14/10772778/doug-pederson-hired-philadelphia-eagles-head-coach-chiefs-offensive-coordinator-kansas-city?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Ez nekem még csak következtetésnek tűnik, de legyen úgy!
több mint 10 éve
twitter.com/LesBowen/status/687763832836603909Ámen. Pezsgőt bontok, amint hivatalosan is kiderül, hogy ő lesz a HC nem pedig Shurmur.
mustaine

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
twitter.com/LesBowen/status/687763832836603909twitter.com/Jeff_McLane/status/687765688249757696
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
Még az egy variáció, hogy dolgozott Pedersonnal is ha jól értem, és mondjuk Pederson HC Susmus OC és ő DC. De, hogy Susmust nem lehet kirakni innen.... valamit nagyon tud......
több mint 10 éve
Monnyonle mindenki, ha Shurmur lesz a HC. Nem hiszem el... Most komoly ő a legjobb elérhető opció számunkra? Hát ne röhögtessenek már. Ennyire nem kellünk senkinek, vagy ennyire elment Lurie esze?

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ez nagyon azt erősítheti ha igaz, hogy Susmus lesz a HC..........................Zach Berman retweetelte
Javier Cortez @JFH_Cortez 1 hr1 hour ago
Kugler confirms that Flajole has been offered a job with the Philadelphia Eagles, and he now has a backup plan in place for the Miners DC.
5 retweet 3 kedvelés
Ő volt a DC a Ramsnél mikor Susmus ott volt OC
több mint 10 éve
Ez is egy vélemény:www.sfchronicle.com/49ers/article/Eagles-TE-Ertz-on-Kelly-Harbaugh-I-don-t-6759416.php?t=17f1e3c8367d4f3860&cmpid=twitter-premium
több mint 10 éve
Darrel Bevell miért nincs rajta a listánkon?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nem hiszem. Egyrészt jó barátok Chippel. Másrészt ha vki még nagyobb beleszólást akarna a dolgokba s lássuk be lenne is rá alapja, az pont ő. Poénnak jó volt de kizártnak tartom
több mint 10 éve
Én már 13-ban is őt vártam, hátha most szerencsém lesz 😀Saban 😊És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.Ugyanez jutott eszembe. 😀
evergreen
Amúgy próbáltam megerőltetni az agyam de csak Gruden jutott eszembe.
picksix
baggio
több mint 10 éve
Azt írják, hogy végül azért lépett vissza Coughlin, mert a stábjának magja szerződésben áll az Óriásokkal, akik nyilván nem akarják elengedni őket, hogy erősítsék a riválist. Új asszisztensekkel meg nem akart dolgozni. Állítólag Roseman-nel sem volt baja, csak a stáb struktúrával.Ez nagyon nem azt sugallja, hogy lenne jolly jokerünk. Ha csak rajtunk múlt volna, most ő lenne az új HC.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Bingo pont ezt akartam beírni 😀
több mint 10 éve
Saban 😊És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.Ugyanez jutott eszembe. 😀
evergreen
picksix

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugyanez jutott eszembe. 😀Gruden kijelentette ismét, hogy még mindig nem szeretne az NFL-ben dolgozni.
picksix
Jó ötletnek tartanám, de meglepne, ha valamelyik Pats koordinátorra várnánk.
több mint 10 éve
És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.Ugyanez jutott eszembe. 😀
evergreen
easy easy
kill kill
Lane Lane