Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
kiru 28 Philadelphia Eagles 24
Most kurvaokos leszek. Elkülönülök a GM teljesítményétől Kellynek.

Egy jó edző. Vitathatatlan. Amíg megvoltak az NFL hez szükséges játékosok volt PO. Nem kérdőjelezheti meg senki.

A legnagyobb probléma, és ami miatt még nincs csapata szerintem, hogy a játékosokhoz való hozzáállása nem NFL szint. NCAA ben ez jó. Ott egy sztár játékos, nagy az arca, az edzőtől függ a jövője. Kelly leülteti, nem játszatja. A játékos elgondolkodik befogja a száját, mert a célja az NFL. NCAAben meg kell nevelni a játékost, ennyi.

De ez az NFL, megkap X milliót egy játékos (Murray), nem ültetheti le, nem baszhatja el a karrierjét mert azzal a csapat jövőjét bassza el. Itt a játékosokat nem lehet így motiválni mint egyetemen.

Véleményem szerint ezért van nagy kuss körülötte. Mert jó edző lenne, de az öltözőhöz nem ért (NFL szinten).
ano92
Nagyon jogos,és egyben meg is fogalmaztad a véleményem! Ezek tenyek, ezert sem szabad egy NCAA edzonek GM jogot adni.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Most kurvaokos leszek. Elkülönülök a GM teljesítményétől Kellynek.

Egy jó edző. Vitathatatlan. Amíg megvoltak az NFL hez szükséges játékosok volt PO. Nem kérdőjelezheti meg senki.

A legnagyobb probléma, és ami miatt még nincs csapata szerintem, hogy a játékosokhoz való hozzáállása nem NFL szint. NCAA ben ez jó. Ott egy sztár játékos, nagy az arca, az edzőtől függ a jövője. Kelly leülteti, nem játszatja. A játékos elgondolkodik befogja a száját, mert a célja az NFL. NCAAben meg kell nevelni a játékost, ennyi.

De ez az NFL, megkap X milliót egy játékos (Murray), nem ültetheti le, nem baszhatja el a karrierjét mert azzal a csapat jövőjét bassza el. Itt a játékosokat nem lehet így motiválni mint egyetemen.

Véleményem szerint ezért van nagy kuss körülötte. Mert jó edző lenne, de az öltözőhöz nem ért (NFL szinten).

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 849 — Így remélem megfelelek nektek.....
5. körös kondicionális picket kaptunk Boykinért. Nem is rossz. Jó lenne értelmesen felhasználni. Persze ahhoz értelmes HC-t is kéne végre találni. Ideje lenne (mármint arra értem, ideje lenne végre kinevezni az utódot, mert amúgy Kelly-t én értelmes HCnak gondoltam/gondolom 😛).
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
minden, nem tud rútot futni. Tökéletlen fos. Nem 1. kör. Megfelelt Kellynek a háttere, erős nigger nyugodt magánélettel.
ano92
Nem a routefutás a legnagyobb probléma hanem az, hogy a kezei helyén egy-egy fasz van amivel nehéz fogni így nem tudja elkapni a labdát
mustaine
De az legalább ragad néha nem? 😛

Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 849 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen erre már idény közben is volt utalás...

Egyedül a Templenek sikerült valamit alkotnia......
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 694 — no es importante
Nem tudunk a konkrétumokról, de egyetlen oka lehet annak, hogy 1 évvel az előléptetése után kirakta, az pedig az öltöző elvesztése.evergreen
Engem az rémisztene és gondolkoztatna el szurkolóként, hogy Reid bukásánál is ugyanez volt a legfőbb indok... Ez meg nyilván csak véletlen egybeesés, de érdekes

twitter.com/JClarkCSN/status/686928222240550912

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Sok szeretettel, magunknak:

határbíró
Sztejm ha ezt megnézik Luriek nem biztos, hogy Kellyt teszik felelőssé az idei kudarcért. Ugyan ezt a videot be lehetne tenni INT-ből is.....

Ezért írtam a második Skins meccs után, hogy szinte minden arra játszott, hogy a cspatot illetve Kellyt megbuktassa..... és ezért is adtam volna neki még egy évet.

Az is hihetetlen stat, a Chargers topicban van, ami alapján a futások megállítását nézve Kendricks a 14. legjobb ILB. Tuti, hogy az év első fele alapján készülhetett mert, hogy utána egy futást nem volt képes megállítani az is tuti.
dande
Nem hiszem, hogy Lurie teljesen vaktában, szakmai mérlegelés nélkül kitette volna Kellyt (természetesen Roseman is kellett hozzá), sőt, nézhetjük ezt a dolgot úgy is, hogy a Kelly által vélhetően kialakított, nem túl egészséges edző-játékos kapcsolat lehetett akár az okozója ennek a droptengernek, hisz nyilvánvaló, hogy ezek a dolgok fejben dőlnek el. Nem tudunk a konkrétumokról, de egyetlen oka lehet annak, hogy 1 évvel az előléptetése után kirakta, az pedig az öltöző elvesztése. Amennyiben így van, egyáltalán nem csodálkoznék, ha ugrásszerűen feljavulna a játékosok teljesítménye a következő szezonban, mert lássuk be, ennél sokkal tehetségesebb ez a roster. Ha soccer párhuzamot akarnék vonni, akkor ott van a mostani Real Madrid. Ki nem állhatták Benitezt, megkötötte a kezüket, tudásuk alatt teljesítettek hétről hétre, erre jött egy olyan edző, akire felnézhetnek, aki pedagógiailag magasabb szinten áll az elődénél, és láss csodát, egyből tudtak focizni. Vagy NFL-re visszatérve felhozhatnánk Kelce hirtelen romló teljesítményét, amire senki nem számított szerintem. Bármilyen csapatsportra igaz, hogy lehet bármekkora taktikus az edző, amennyiben rossz pedagógus, és nem embereket lát a pályán, hanem bábukat, nem lesz sikeres hosszú távon, mert pszichológiai szempontból negatív hatással van mindenkire.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve

határbíró
Sztejm ha ezt megnézik Luriek nem biztos, hogy Kellyt teszik felelőssé az idei kudarcért. Ugyan ezt a videot be lehetne tenni INT-ből is.....

Ezért írtam a második Skins meccs után, hogy szinte minden arra játszott, hogy a cspatot illetve Kellyt megbuktassa..... és ezért is adtam volna neki még egy évet.

Az is hihetetlen stat, a Chargers topicban van, ami alapján a futások megállítását nézve Kendricks a 14. legjobb ILB. Tuti, hogy az év első fele alapján készülhetett mert, hogy utána egy futást nem volt képes megállítani az is tuti.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 814 — Apu ökölbeszorított keze
Agholor jol megmondtak

Erősségek
Jó route futó és minden játékban teljes erőbedobással küzd. Képes arra, hogy a védőjét számára előnyösebb pozícióba terelje. Hamar fel tud gyorsulni és jó az oldalirányú mozgékonysága is, ezáltal könnyebben el tud szakadni a védőitől. Ösztönösen mozog nyílt területen, mindig igyekszik üresre játszani magát, ezáltal a mozgékonyabb irányítók számára is nagy segítség lehet. Jó kezei vannak, a labdát legtöbbször tisztán kapja el és gyorsan magához is szorítja. Aktív az elkapás után is és megvan ahhoz a kellő gyorsasága, hogy nagy playeket vigyen véghez. Veszélyes punt returner.

több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242

www.youtube.com/watch?v=jvnvyIdos4w
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
minden, nem tud rútot futni. Tökéletlen fos. Nem 1. kör. Megfelelt Kellynek a háttere, erős nigger nyugodt magánélettel.
ano92
Nem a routefutás a legnagyobb probléma hanem az, hogy a kezei helyén egy-egy fasz van amivel nehéz fogni így nem tudja elkapni a labdát

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
gyanítom nem befutó a posztra. Legalábbis remélem nem 😀
ano92
Inkább ő mint Surmó
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 199 — Lájkold a zsűrit!
Eddig kinek van igaza Agholorral kapcsolatban?
| Persze, hogy nekem. |

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Hulkenstein itt van még? A preseasonben nagyon sokat áradozott Agholorról, akár tőle akár mástól is kérdezem, hogy mi siklott félre nála?

több mint 10 éve
Sztem felesleges is ha csak nincs hirtelen még egy nyuszi a kalapban. De ha ennyiből nem tudnánk mit akarunk ott ette meg a fene az egészet. Mondjuk az hogy Kelly körül ilyen csend van nagyon érdekes.
több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Immáron hivatalos:
 twitter.com/Eagles/status/686655030850662400
evergreen
már be is fejezték
petey
Mik a fejlemenyek?
cAffair
Nincsenek. Elvileg nem tervezünk több HC interjút.

| Könyörgöm, csak Shurmurt ne! |

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
gyanítom nem befutó a posztra. Legalábbis remélem nem 😀

több mint 10 éve
kiru 28 Philadelphia Eagles 24
Immáron hivatalos:
evergreen
már be is fejezték
petey
Mik a fejlemenyek?

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 001 — Csodabogár
Immáron hivatalos:
evergreen
már be is fejezték

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Immáron hivatalos:

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Reidnek mennie kellett 12 év 12 év s több olyan magánéleti nehézsége volt amit itt nem tudott rendbe rakni. Jól volt ez így bármennyire szerettem/szeretem őt. Az nekem egy külön ajándék hogy második számú kedvenc csapatomhoz a Chiefshez ment s talán (félve merem mondani) velük célba ér. Kevés ember van az NFLben aki nála jobban megérdemelné sztem.
Doug jó lehet ha ő lesz, reméljük egy jó DCt is talál maga mellé Fippet Staleyt Undint Azzinarot megtartja s akkor mehet a menet. 😀 De még bármi történhet. Sokáig már nem húzzuk a dolgot szvsz.
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Nekem valamiért az az érzésem lett, hogy Doug Pederson lesz a következő HC. Vele mondjuk még ki is tudnék békülni.
Shawn84
Elküldtük Reidet, utána meg felvesszük a saját emberét HC-nak? Elég furán hangzik...: D
BalintBaba
Szerintem nem. Reidnek azért kellett mennie mert teljesen leveszítette az öltözőt. Rég nem volt önmaga. Pedersen QB edző volt jó munkát végzett. Most OC-ként is jó, teljesen vállalható lenne. Az, hogy a régi edző embere volt az szerintem a világon semmit nem jelent.
Shawn84
És ha jól veszem ki a hírekből, akkor Andy papa támogatja, hogy az Eagles felé vegye az irányt. Az a baj, hogy sok dolog nincs meg nekem róla, azon kívül, hogy eredményes csapatok környékén volt általában, nem tudom milyen személyiség, és mit hozna át. Gondolom valami WCO variánst.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Nekem valamiért az az érzésem lett, hogy Doug Pederson lesz a következő HC. Vele mondjuk még ki is tudnék békülni.
Shawn84
Elküldtük Reidet, utána meg felvesszük a saját emberét HC-nak? Elég furán hangzik...: D
BalintBaba
Szerintem nem. Reidnek azért kellett mennie mert teljesen leveszítette az öltözőt. Rég nem volt önmaga. Pedersen QB edző volt jó munkát végzett. Most OC-ként is jó, teljesen vállalható lenne. Az, hogy a régi edző embere volt az szerintem a világon semmit nem jelent.
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
RG 2,5 öt ne!!!!!!!!
cAffair
Low risk high reward. Nem értem, hogy előszezonra miért ne lehetne kerettag. Annyit ér, mint Tebow...

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!