Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nagy a pánik a kinti beatwritereknél is, nem ugyanez volt 3 éve is? Aztán láttuk mi lett 😊 Én még várnék az elhamarkodott kijelentésekkel, ha meg Shurmur lesz az, akkor legalább hamar feladhatjuk az évet, és szurkolhatunk az újabb váltásért.
több mint 10 éve
Egyszerűen csak semmi rációt nem látnék egy ilyen döntés mögött tényleg és vonyítanék kínomban,mint Luke Skywalker. Fiatal,ambíciózus edzőt akarok látni, nem egy meglett öregurat aki minden bizonnyal nagy szaki,de egyértelműen csak levezetni jön. Mellesleg az nfl egyik legnépszerűtlenebb személyisége és hát mi sem rajongtunk eddig érte hivatalból. Mondjuk lehet csak azért utálják ennyien mert 2x verte a peccet SB-ban és ugye mindenki pecc drukker.Inkább várjunk még pár hetet és valami playoff csapattól hozzunk valakit elvégre ott sikeresek. Milyen ellentmondás már,hogy a playoffban menetelő koordinátorok lemaradnak a HC pozíciókról? 😊 legyen eszünk és türelmünk.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Most már úgy fogalmaz Schefter, hogy a felélénkült tárgyalásoknak köszönhetően gyorsan lefolyhat az ügy Coughlin-nal és ma is lesz vele egy a legutóbbinál többet ígérő meeting.evergreenjó meeting lehetett
twitter.com/AdamSchefter/status/687693934538174464
baggio
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Helyes csak ne Susmus legyen.
több mint 10 éve
Most már úgy fogalmaz Schefter, hogy a felélénkült tárgyalásoknak köszönhetően gyorsan lefolyhat az ügy Coughlin-nal és ma is lesz vele egy a legutóbbinál többet ígérő meeting.evergreenjó meeting lehetett
twitter.com/AdamSchefter/status/687693934538174464

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mint 13-ban. Gus Bradley tuttifrutti, aztán lett belőle Kelly. 😊 Én nem mondom, hogy nem így lesz, de azért erős fentartásokkal kezelek minden ilyen hírt.Komment nélkülÉn úgy vagyok vele, hogy még mindig sokkal jobb választás, mint Shurmur, de most már én megvártam volna, míg kiesik a KC. Érdekes, hogy pont azt az edzőt hoznánk ide, akit Kelly oda-vissza elintézett idén. Nyilván nem mérvadó ez, de érdekesség. Vajon mi lehet az, ami ennyire meggyőzte a vezetőséget? Csak aztán nehogy megbánjuk, hogy dobtuk Pederson-t. Mert most már egyértelműnek látszik, hogy kívülről vagy ő érkezik, vagy Coughlin.
www.reading-under-the-influence.com/wp-content/uploads/2015/07/luke-skywalker-crying-face-230141895.jpg
picksix
evergreen
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Komment nélkülÉn úgy vagyok vele, hogy még mindig sokkal jobb választás, mint Shurmur, de most már én megvártam volna, míg kiesik a KC. Érdekes, hogy pont azt az edzőt hoznánk ide, akit Kelly oda-vissza elintézett idén. Nyilván nem mérvadó ez, de érdekesség. Vajon mi lehet az, ami ennyire meggyőzte a vezetőséget? Csak aztán nehogy megbánjuk, hogy dobtuk Pederson-t. Mert most már egyértelműnek látszik, hogy kívülről vagy ő érkezik, vagy Coughlin.
www.reading-under-the-influence.com/wp-content/uploads/2015/07/luke-skywalker-crying-face-230141895.jpg
picksix

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ha már ennél a képnél tartunk s valóban Káflin lesz nálunk a HC akkor lehet majd még ezt a témát fokozni Káflin s Kakadu találkozása kapcsán 😛
több mint 10 éve
Komment nélkülwww.reading-under-the-influence.com/wp-content/uploads/2015/07/luke-skywalker-crying-face-230141895.jpg
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Most már úgy fogalmaz Schefter, hogy a felélénkült tárgyalásoknak köszönhetően gyorsan lefolyhat az ügy Coughlin-nal és ma is lesz vele egy a legutóbbinál többet ígérő meeting.😊Schefter másról csiripel:
twitter.com/JasonLaCanfora/status/687447570520641536
evergreen
twitter.com/AdamSchefter/status/687610930738393088
empty taxi
Nagyon furcsa lesz, ha ott fog jövőre virítani a pálya szélén Eagles sapiban.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Legjobb az egészben, hogy egyik sem tud szart sem. 😊😊Schefter másról csiripel:
evergreen
empty taxi
több mint 10 éve
😊Schefter másról csiripel:
evergreen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Valami olyasmivel magyarázták ezt, hogy sok minőségi segédedző szokott addigra elkelni, mire egy SB-t megjárt csapat edzőjét ki lehet nevezni HC-nak.Nyugi, 8 csapat még versenyben van, nyilván a legtöbb célpont azok között van liga szinten. Van, akire még három hetet várni kell.az elmúlt években többször cikkeztek arról és látható is a trend, hogy a csapatok valamiért egyre kevésbé hajlandóak várni a PO-ban menetelő jelöltekre, ami számomra abszolút érthetetlen, mert itt nincs National Signing Day február elején, amiért annyira rettentően sietni kellene...
Höri
baggio
Persze mivel ezt itt és most leírtam 1000%, hogy a Titans összeszed két elismert koordinátort, elvégre mivel ők először GM-et akarnak találni gyanús, hogy náluk lesz utoljára HC kinevezve.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nyugi, 8 csapat még versenyben van, nyilván a legtöbb célpont azok között van liga szinten. Van, akire még három hetet várni kell.az elmúlt években többször cikkeztek arról és látható is a trend, hogy a csapatok valamiért egyre kevésbé hajlandóak várni a PO-ban menetelő jelöltekre, ami számomra abszolút érthetetlen, mert itt nincs National Signing Day február elején, amiért annyira rettentően sietni kellene...
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha tényleg képések megtenni Susmust HCnak Kelly után.......inkább nem írok semmit mert gyorsan bannolhattokSőt, Schefter szerint nem is lesz egy darabig állása az NFL-ben. Egyelőre eddig egy 49ers interjúról szóltak a jelentések, de ezen kívül semmi.
Az meg mondjuk hogy a Titansnak van egy Mariotaja és nem tesznek meg (látszólag) mindent a rá legnagyobb jó hatással lévő ember odavitelére.... Tudom egy csapat nemcsak QBból de ilyen helyzetben....
dande

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Nyugi, 8 csapat még versenyben van, nyilván a legtöbb célpont azok között van liga szinten. Van, akire még három hetet várni kell.
több mint 10 éve
😊még csak találgatás, de épp azon gondolkoztam, hogy lehetne az eddiginél is nevetségesebben belterjesebb az nfl-es edzőkeringő... az agyam eldobom, ez már tényleg a legalja, nem közelmúltban SB-t játszó csapatokról beszélünk, ahol Belichick vagy Carroll ment nyugdíjba, hanem kirúgott HC-k utódlásáról
evergreen
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 10 éve
Ha tényleg képések megtenni Susmust HCnak Kelly után.......inkább nem írok semmit mert gyorsan bannolhattokAz meg mondjuk hogy a Titansnak van egy Mariotaja és nem tesznek meg (látszólag) mindent a rá legnagyobb jó hatással lévő ember odavitelére.... Tudom egy csapat nemcsak QBból de ilyen helyzetben....
több mint 10 éve
mondjuk ebben a verzióban van valami számomra perverzen vonzó. mármint az sb-ben is, de most főleg duce-ra gondolok. de lehet, csak surmi teszi vonzóbbá ezt a szcenáriót.Vagy Staleyvel 😊😊huhh, reggel gyenge az angolom. ez nem arra utal, hogy surmival nyerünk jövőre sb-t?
evergreen
jorge
empty taxi
több mint 10 éve
Vagy Staleyvel 😊😊huhh, reggel gyenge az angolom. ez nem arra utal, hogy surmival nyerünk jövőre sb-t?
evergreen
jorge

Madden hates me.
több mint 10 éve
De! Alig várom! Mi lesz itt az eredménykövetőben. 😀😊huhh, reggel gyenge az angolom. ez nem arra utal, hogy surmival nyerünk jövőre sb-t?
evergreen
jorge
Szerkesztette: balintbaba
több mint 10 éve
😊huhh, reggel gyenge az angolom. ez nem arra utal, hogy surmival nyerünk jövőre sb-t?
evergreen
több mint 10 éve
😊twitter.com/JasonLaCanfora/status/687447570520641536

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Én most nagyon azt érzem, hogy Pederson lesz a befutó. Mondjuk érzésem szerint ő is a legjobb opció számunkra.
több mint 10 éve
Ennyit erről.....Most már tényleg legyen Doug, akit megnevezünk de csak SB után tudunk kinevezni 😊 vagy mindenki mondjon egy nagy mea culpat meg szánom bánomot és hozzuk vissza Chipet. Azért az első év csak nem volt olyan rossz az együtt munkálkodásban sem, oda kéne visszanyúlni. De ez tudom csak az én hülyeségem.....
Esetleg Staley
Coughlin sztem a 49-nél köt ki
Szerkesztette: dande2