Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem nehéz mondjuk a leendő koordinátorokat sose kitalálni, megnézed, hogy a HC kikkel dolgozott együtt az elmúlt 10 évben és 100% valószínűséggel közülük kerül ki valaki.Már én is rég 😊Scwartz már fel is merült mint DC, na az nagy húzás lenne!Mike Pettine nevét is bedobták.
dande
evergreen
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Már én is rég 😊Scwartz már fel is merült mint DC, na az nagy húzás lenne!Mike Pettine nevét is bedobták.
dande
evergreen
több mint 10 éve
Drága barátunk ismét jelentkezett, nincs elragadtatva 😀Erről az arcról mindig ez jut az eszembe. : D
www.youtube.com/watch?v=cY-_8s2w9EI
mustaine
www.youtube.com/watch?v=K_wXH5T0g2w

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Drága barátunk ismét jelentkezett, nincs elragadtatva 😀www.youtube.com/watch?v=cY-_8s2w9EI
több mint 10 éve
Na ez jó hír. Akkor jön vissza a már jól bevált WCO ? : )és a legjobb... That doesn't exactly mesh with the talents of impending free agent Sam Bradford, who is not viewed as a prototypical West Coast quarterback. : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Igazán nincs mitAz nfl.com szerint megvan a hcKöszönjük a hozzájárulást
Amadeus91
mustaine
több mint 10 éve
Azért egy Pederson & Schwartz in, Shurmur out már szépen hangzana. 😀És megint bedobnák az Eagles-t a top 5 SB esélyes közé a fogadóirodák XD Mert mindig találni ürügyet.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Schwartz baszott jó védelmet tudna varázsolni ebből a játékosállományból, hát nem is tudom lehet magamhoz nyúlnék ha ide írna alá.
több mint 10 éve
Scwartz már fel is merült mint DC, na az nagy húzás lenne!Mike Pettine nevét is bedobták.
dande

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Scwartz már fel is merült mint DC, na az nagy húzás lenne!Csak ő meg 4-3-as, a defense is állhatna át megint... Mondjuk az OLB állományunkat elnézve nem biztos hogy baj 😀
dande
több mint 10 éve
Az nfl.com szerint megvan a hcKöszönjük a hozzájárulást
Amadeus91
több mint 10 éve
Scwartz már fel is merült mint DC, na az nagy húzás lenne!
több mint 10 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/687768239535853568Semmi bajom vele, nem is nagyon ismerem, HC-ként meg senki sem, azt majd meglátjuk. A bajom a vezetőséggel van, és a kinevezés módjával. Miután a black monday előtt küldtük el Kellyt, nem arra számítana az ember, hogy azt hozzuk majd aki marad a sor végén, márpedig ez történt.
Mielőtt utálkoznánk, adjunk neki egy esélyt szerintem
mustaine
Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz így a csapat célja/filozófiája. A playoff nem reális, tankolni sem nagyon tudunk a cap szerkezetünk miatt, Reid rendszerének lecserélése után meg állhatunk vissza rá. 3 kidobott év az ablakon.
több mint 10 éve
IgenReid 2 lesz remelhetőleg csak upgradelve 2-3 sb-vel
több mint 10 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/687768239535853568Mielőtt utálkoznánk, adjunk neki egy esélyt szerintem
több mint 10 éve
Doug Pederson lett az új HC. Fantasztikusan zártuk az edzőkeresést, Pederson interjúja és felvétele között végülis csak 4 edzőt interjúztattunk, plusz 2-nek ajánlottunk szerződést. Éljen a Philadelphia Browns!
több mint 10 éve
Az nfl.com szerint megvan a hc
több mint 10 éve
Így már elég valószínű 😀www.bleedinggreennation.com/2016/1/14/10772778/doug-pederson-hired-philadelphia-eagles-head-coach-chiefs-offensive-coordinator-kansas-city?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Ez nekem még csak következtetésnek tűnik, de legyen úgy!
több mint 10 éve
twitter.com/LesBowen/status/687763832836603909Ámen. Pezsgőt bontok, amint hivatalosan is kiderül, hogy ő lesz a HC nem pedig Shurmur.
mustaine

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
twitter.com/LesBowen/status/687763832836603909twitter.com/Jeff_McLane/status/687765688249757696
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
Még az egy variáció, hogy dolgozott Pedersonnal is ha jól értem, és mondjuk Pederson HC Susmus OC és ő DC. De, hogy Susmust nem lehet kirakni innen.... valamit nagyon tud......
több mint 10 éve
Monnyonle mindenki, ha Shurmur lesz a HC. Nem hiszem el... Most komoly ő a legjobb elérhető opció számunkra? Hát ne röhögtessenek már. Ennyire nem kellünk senkinek, vagy ennyire elment Lurie esze?

#NoPhlyZone