Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Hálistennek a WR kócs elhúzott. Nem mondom, hogy nagy tehetségekkel kellett dolgoznia, de azért sokat mondó, amikor MINDENKI szar. Azért ennyire nem fakezű társaság, még ha 9 perces videó is van róluk, hogy márpedig de.Azért ez az egészen hihetetlen és elszomorító számomra, hogy egy ilyen idény után Kelly viszi magával haverját az új állomáshelyére...
Eazzy
Bár amellett, hogy Reich OC-nek jön, meg hogy a liga 31. "legjobb" védelmének koordinátoráért harc megy divízióriválisok között, szinte eltörpül ez a dolog.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Felőlem jöhet, ha kerítünk egy fasza D# koordinátort.Frank Reich is expected to join the staff of new Eagles coach Doug Pederson, source said.Nagyszerű, lec gó középszerűség!
Béczkó
Eazzy

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Frank Reich is expected to join the staff of new Eagles coach Doug Pederson, source said.Nagyszerű, lec gó középszerűség!
Béczkó
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Frank Reich is expected to join the staff of new Eagles coach Doug Pederson, source said.
több mint 10 éve
Hálistennek a WR kócs elhúzott. Nem mondom, hogy nagy tehetségekkel kellett dolgoznia, de azért sokat mondó, amikor MINDENKI szar. Azért ennyire nem fakezű társaság, még ha 9 perces videó is van róluk, hogy márpedig de.
több mint 10 éve
Megérkezett Pederson:twitter.com/JeffSkversky/status/689111636070797317
Eszerint meg Pettine-t kihúzhatjuk a jelöltek közül:
"Meanwhile, another coach Pederson was believed to be considering for defensive coordinator, Mike Pettine, is out of the mix, a source confirmed today."

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Nem nagyon értem mit szórakozunk ezzel. Egy bizonyítottan jó DC ott van szabadon a placcon, munka nélkül. Nem nagyon értem miért nem lehet idehozni. Csak arra kell vigyázni, hogy ne tegyük meg HC-nak azt majd megteszi más miután SB győztes védelmet épített itt 😊 😉Marrone haverja hívására Jacksonvillebe vette az irányt per pillanat, persze még ott se nevezték ki.
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem nagyon értem mit szórakozunk ezzel. Egy bizonyítottan jó DC ott van szabadon a placcon, munka nélkül. Miért miért nem lehet őt idehozni hacsak ő nem mondott nemet, de erről eddig nincs infó.. Csak arra kell vigyázni, hogy ne tegyük meg HC-nak azt majd megteszi más miután SB győztes védelmet épített itt 😊 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Felhívtuk az Óriásokat, hogy engedélyt kérjünk a tárgyaláshoz Spagnuolo-val, de elutasították a kérést. Milyen kár!!twitter.com/975TheFanatic/status/689047363638276096
Nem tudom, hogy mivel lennénk előrébb vele, mint Davis-szel.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Bradford jó lesz jövőre egy tag-el, közben pedig szerezzünk drafton egy projectet aki tanul, meg próbáljuk be RGIII-at, hátha.Kellynek van saját Bradfordja.... csak most épp Gabbertnek hívják 😊
(alternate: adunk Bradfordnak egy szerződést, majd elcseréljük Kaep-ért Kelly-vel 😀 )
Eazzy
több mint 10 éve
Bicknell amilyen jo munkat vegzett a wt-el mehet is.
több mint 10 éve
Igen huh, ezt megúsztuk.
több mint 10 éve
twitter.com/RVacchianoNYDN/status/688794798761836544

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Ahol RGIII-t akarják, szerintem ott már komoly gondok vannak.Itt nem azon van a hangsúly, hogy akarjuk kezdőnek, hanem azon, hogy training campre behúzzuk, és meglátjuk, hogy mi a helyzet vele. Veszíteni nem tudnánk semmit, érted Tebowt is megpróbáltuk (Tyrod Taylor helyett btw....).
hpeter93
több mint 10 éve
Igen Azziranonál én is biztos voltam benne, hogy menni fog. Talán van remény, hogy Spagshoz túlságosan ragaszkodnak NYban és akkor végre jöhet az, akit szeretnénk. Jó lenne ha minél előbb kiderülne és lehet dolgozni.
több mint 10 éve
Duce és Fipp is marad. Ez legalább jó. Csak Spagst ne és ha lehet Reichet se annyiraElvileg Stoutland is marad viszont Azzirano,Day és Bicknell mennek. (Azziranoért kár...bár ő oda megy ahova Kelly + ha átállunk akkor meg mindegy is.)
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ahol RGIII-t akarják, szerintem ott már komoly gondok vannak.én most azt gondolom a két qb közül (sam és sancho) egy sem lesz velünk jövőre...RGIII jól hangzik, csak a pénz kérdéses ott is..Most olvasom, hogy 25 millió körül lesz o.O akkor nem biztos, hogy jó ötlet 😊Bradford jó lesz jövőre egy tag-el, közben pedig szerezzünk drafton egy projectet aki tanul, meg próbáljuk be RGIII-at, hátha.mennyibe kerülne a bradford tag 16ra? mivel a cap kicsit átalakításra szorulhat akkor
(alternate: adunk Bradfordnak egy szerződést, majd elcseréljük Kaep-ért Kelly-vel 😀 )
Eazzy
zsojti
Eazzy
zsojti
több mint 10 éve
Duce és Fipp is marad. Ez legalább jó. Csak Spagst ne és ha lehet Reichet se annyira
több mint 10 éve
én most azt gondolom a két qb közül (sam és sancho) egy sem lesz velünk jövőre...RGIII jól hangzik, csak a pénz kérdéses ott is..Most olvasom, hogy 25 millió körül lesz o.O akkor nem biztos, hogy jó ötlet 😊Bradford jó lesz jövőre egy tag-el, közben pedig szerezzünk drafton egy projectet aki tanul, meg próbáljuk be RGIII-at, hátha.mennyibe kerülne a bradford tag 16ra? mivel a cap kicsit átalakításra szorulhat akkor
Eazzy
zsojti
Eazzy
több mint 10 éve
Most olvasom, hogy 25 millió körül lesz o.O akkor nem biztos, hogy jó ötlet 😊Bradford jó lesz jövőre egy tag-el, közben pedig szerezzünk drafton egy projectet aki tanul, meg próbáljuk be RGIII-at, hátha.mennyibe kerülne a bradford tag 16ra? mivel a cap kicsit átalakításra szorulhat akkor
Eazzy
zsojti
több mint 10 éve
Bradford jó lesz jövőre egy tag-el, közben pedig szerezzünk drafton egy projectet aki tanul, meg próbáljuk be RGIII-at, hátha.mennyibe kerülne a bradford tag 16ra? mivel a cap kicsit átalakításra szorulhat akkor
Eazzy
több mint 10 éve
Bradford jó lesz jövőre egy tag-el, közben pedig szerezzünk drafton egy projectet aki tanul, meg próbáljuk be RGIII-at, hátha. (alternate: adunk Bradfordnak egy szerződést, majd elcseréljük Kaep-ért Kelly-vel 😀 )
több mint 10 éve
Amúgy azt írták,hogy a jelenlegi Kansas O-hoz képest agresszívabb playcallra és pass heavy west coast offensre lehet számítani Pedersontól,mint HC. Csak ahhoz irányító is kell...Pederson hivatalos kinevezése után két kívánságom lenne:Szerintem már Kansasben sem az a konzervatív játék van évek óta. Igaz néha előjönnek a régi beidegződései Reidnek.
cdn.meme.am/instances2/500x/3855952.jpg
Na meg Shurmur out. De ha csak az előző teljesül, az már előrelépés.
Csak könyörgöm, hogy Pederson-nal ne térjenek vissza a Reid féle töketlen, konzervatív játékok.
evergreen
Shawn84
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
bgn:Cory Undlin remaining as @Eagles secondary coach. Tim Hauck being hired as asst DBs coach.
korábban már hírt adtak róla, hogy szeretnénk megtartani