Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 814 — Apu ökölbeszorított keze
Miert pihent iden tudni?

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 856 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért DC-ként szerintem itt nagyobb tere lenne Schwarznak, mint Bradley mellett. Doug nem nagyon fog beleszólni a dolgaiba. Kicsit tartok is ettől, hogy kvázi intézmény lesz az intézményben, de reméljük kezelni tudják majd a helyzetet.
több mint 10 éve
Khant nehez tul licitalni penzzel bar Lurie se a templom egere

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 856 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lazor lett az új QB coach a Bengalsnél. Ezzel jól jártak. Ha OCnak nem is volt feltétlen jó, Foles-l nagyon jó dolgokat művelt. Az első hiba az ő elengedése volt, ettől már akkor is tartottam, de a felsőbb pozíció miatt nem is tarthattuk meg akkor.
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Engem azért rendesen meglepne, ha Schwartz kinevezése után nem tartanánk meg Curry-t.
evergreen
Sztem mindenkit. : )
Nálam így nézne ki front4 : Curry-Cox-Logan-Graham . Megspékelve egy kis wide 9-as a felállásokat. : )
Greengo
Bezony, bőgök is mindjárt a gyönyörűségtől. Amúgy képzelem Lurie-t mikor felhívja Schwartzot: "Bármennyit is ajánl a Jags, mi megduplázzuk." De ezzel a játékosanyaggal lehet nem is volt erre szükség. 😀

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Engem azért rendesen meglepne, ha Schwartz kinevezése után nem tartanánk meg Curry-t.
evergreen
Sztem mindenkit. : )
Nálam így nézne ki front4 : Curry-Cox-Logan-Graham . Megspékelve egy kis wide 9-as a felállásokat. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Egyetemen és rookie szezonjában is 4-3-ban játszott, valszeg jobban szeret 3-techet játszani, mint 5-techet.
empty taxi
Értem én, csak career year után elég fura, hogy valaki ennyire örülne egy sémaváltásnak.
Korábban már írtam, de 4-3al még durvább lenne az LB sorunk. Barwin, Hicks, Alonso, Kendricks, Ryans. Kicsit túlzónak érzem ezt a mélységet. 😀

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Biztos ismeritek de azért berakom itt "live történik minden":

twitter.com/bleedinggreen/lists/eagles-news

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
na mire hazaérek legyen meg fekete pákó

több mint 10 éve

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 201 — Lájkold a zsűrit!
kik lennének a DT-k?
Logan és Blair?
Janek
Mondjuk nem tudom Coxi miért örülne annyira a 4-3-nak.
BalintBaba
Egyetemen és rookie szezonjában is 4-3-ban játszott, valszeg jobban szeret 3-techet játszani, mint 5-techet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
talán Currynak lenne igazán jó a váltás OLB-nek bántóan lassú volt

több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
kik lennének a DT-k?
Logan és Blair?
Janek
Mondjuk nem tudom Coxi miért örülne annyira a 4-3-nak. Illetve Barwin is tud DE-t játszani...

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
kik lennének a DT-k?
Logan és Blair?
Janek
Persze Tony Blair.

Az egyik DT Cox lenne, az egyik DE Graham, szerintem ez nagyjából egyértelmű.

A másik DT lehet Logan vagy Thornton, ha megtartjuk, a másik DE Curry ha megtartjuk.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 201 — Lájkold a zsűrit!
kik lennének a DT-k?
Logan és Blair?
Janek
Cox DT-t játszana 4-3-ban, gyanítom ő lenne Logan párja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ha jól értem Bowen szerint nem kérdés, hogy Schwarz lesz az.

Les Bowen ‏@LesBowen 3 p3 perccel ezelőtt

I think there's been a misunderstanding, fam. HURRICANE Schwartz is the new Eagles' defensive coordinator...
11 retweet 19 kedvelés
több mint 10 éve
kik lennének a DT-k?
Logan és Blair?

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Ez a LB- ink szempontjából hogy érintené a keretet/játékosokat?

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Alakul a dream team ezaz 😀 😀
picksix
Sicc innen 😉
több mint 10 éve
és akkor 4-3 lenne tuti? vagy ez Pedersen függő
Janek
Tuti 4-3, már Cox és Curry is jelezte az igényét a váltásra. Nem véletlen, hogy utána nem sokkal jött a hír Schwartz érkezéséről.
Amúgy baromi jó hír, hogy marad Stoutland, Undlin meg Fipp. Főleg utóbbinak örülök.
Amúgy képek is vannak már közben, ha valaki lemaradna a tweetekről:
 twitter.com/6abc/status/689220633679368192

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Janek
Ez tuti DC függő illetve a HC valószínű olyan DCt választ amilyen sémát szeretne a Dben látni

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Alakul a dream team ezaz 😀 😀
bocs a trollkodásért

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nem bírom már idegekkel. Segítsen Obi Schwartz Kenobi, Ön az utolsó reményünk.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Greg Lewis a WR coach. Nem volt rossz, de reméljük coachként eredményesebb lesz mint játékosként 😊

Most már tényleg csak arra várunk, hogy kinevezzék Schwarzot.