Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Találtam egy érdekességet.Schwartz utolsó 2 szezonja amikor DC volt:
2008 Titans
Team D: 2nd
Passing D: 9th
Turnovers:3rd
Rushing D: 6th
Sacks: 5th
Scoring: 18th
5core%: 3rd
2014 Bills
Team D: 4th
Passing D: 3rd
Turnovers: 3rd
Rushing D: 11th
Sacks: 1st
Scoring: 15th
5core%: 5th
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Egészségükre 😊
több mint 10 éve
A twitter.com/JasonLaCanfora/status/689588076755210240
több mint 10 éve
Doug Pederson : "Sam has all the tools. There is no denying that... It's just a matter of plugging him in, now."
"Sam Bradford is someone I want to reach out to and have conversations with."
Nyilván ezekből a korai szavakból még nem kell komoly következtetéseket levonni, de ne lepődjön meg rajta senki, ha Bradford elé szerződést tolnak, akár komolyabbat is.
Bradford szerencsére nem fog aláírni egy rövid távút, mondjuk ha kínálnánk neki egy 80 milliós 5 éves szerződést, akkor a fejemet csapdosnám az asztalhoz az biztos. Főleg így szurkolóként, semmit nem látok Samuban.Ezt se zárnám ki, de azért reméljük ez nem fog bekövetkezni. Még a Howie magic sem tudná garantálni, hogy a jövő évben esedékes hosszabbításokat abszolválni tudjuk egy ilyen mértékű QB szerződéssel.
BalintBaba
Ezzel a jelenlegi draft helyezéssel meg az a baj, hogy jó-jó korábbi mint 19. hely, de nem elég korai.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
A HC ugyanezt mondta pedig az offense-ről is, vicces így egymás mellé tenni a kettőt.twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848Khömm.
evergreen
Schwartz mindenhol 4-3-at használt, ahol az volt a lényeg, hogy 4-man rush-sal is konstans legyen nyomás a QB-n, ugyanis blitzelni gyűlöl, ellenben a coverage sémákat szépen kavargatja.
empty taxi
"Pederson didn't commit to a specific offensive style. He says his offense plays to the strength of his players."
<->
"Jim Schwartz (...) will scheme base on player strengths."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nekem a lényeg, hogy jól működjön.twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848Khömm.
evergreen
Schwartz mindenhol 4-3-at használt, ahol az volt a lényeg, hogy 4-man rush-sal is konstans legyen nyomás a QB-n, ugyanis blitzelni gyűlöl, ellenben a coverage sémákat szépen kavargatja.
empty taxi
Azért Lurie 😊 Figyelek ám!
image.nj.com/home/njo-media/width960/img/njcom_photos/photo/2016/01/19/-d37ba155888abfab.JPG
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848Khömm.
evergreen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Lurie nem ajánlott szerződést Pedersonon kívül egyetlen HC jelöltnek sem, legalábbis ezt állítja. Hát nyilván, merne mást mondani.a fontosabb és egyben baljósabb rész itt lemaradt...
mustaine
twitter.com/Eagles/status/689531541060345856

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Dióhéjban:Már elkezdték Chip utódját keresni, mielőtt kirúgták volna. Most már tudjuk, ilyen is lehetséges. Pederson intelligenciája és a vezetőképessége fogta meg Luriet leginkább (Kempski szerint simán megverné Kellyt egy verekedés során, ha arra kerülne sor, Kellyvel ellentétben jó nagy darab ember. 😀). Mire a keresés végére értek, egyértelműen Pedersont találták legalkalmasabbnak, kikérték több NFL head coach véleményét, köztük Andy Reidét is, aki így segített az új HC kiválasztásában.
Pedersontól jött a szokásos parolázás, formalitások, megköszönte hogy a részese lehet, etc. Schwartz a DC, OC nincs még. A támadójátékokat Pederson fogja hívni, Reich szerepéről nem tudunk semmit. A Steelers meccs óta Pederson hívta a Chiefs második félidei játékait, most a Pats ellen is. A Philly média természetesen szétszedte, hogy miért tartott olyan sokáig. Bradfordról pozitívan nyilatkozott, természetesen tökéletesen illene a rendszerbe, bár személyesen még nem ismeri. Jók méretei, jó a karja, jó fejben is (lol).
twitter.com/RoobCSN/status/689528739026219008
A személyzeti döntések közösen fognak megszületni, hát nagyon kíváncsi vagyok ebből mi lesz.
Lurie nem ajánlott szerződést Pedersonon kívül egyetlen HC jelöltnek sem, legalábbis ezt állítja. Hát nyilván, merne mást mondani. Dave Fipp (ST coach) és Jeff Stoutland (O-Line) biztosan maradnak, a többiek esetében még nem született döntés. Murray kiválóan illeszkedik a rendszerbe, Jason Petersszel és Brent Celekkel is számol Doug. Jövőre már a playoff a cél, a csapat magja jó, de néhány elem hiányzik.
Personnel emberkéért még fut egy kört Lurie, utána fogja elmondani, hogyan működik az új FO. Még nem tudja megmondani, az új personnel figura Rosemannek jelent-e majd, a keresés után erre is ki fog térni.
twitter.com/RoobCSN/status/689533588719546369
twitter.com/RoobCSN/status/689534459918422016
Nem valószínű hogy a TC ismét Lehighban lesz tartva, ezúttal inkább a Philadelphiában maradnának.
Lurie nem elkötelezett Bradfordhoz, mint franchise QB-hoz, de kiemelte, hogy sokat javult a szezon előrehaladtával.
Többek között Shurmur is esélyes az OC vagy más posztra is. Jim Schwartz az egy év kihagyást a karrierje félidejének nevezte, gondolom átgondolta mit kéne máshogy vagy jobban csinálni ezentúl.
Howie minden GM-ként hozott döntésért vállalja a felelősséget, Marcus Smitht ő draftolta. Pederson öt évre írt alá.
több mint 10 éve
Nem lenne hülyeség egy OT QB elso ket pick es egy total uj ev amiben nincs eredmenykenyszer
több mint 10 éve
twitter.com/Jeff_McLane/status/689542159175802880Gamble kirúgásáról viszont nem nyilatkozik.
Ezt viszont jó olvasni:
Roseman: I care about this team. No matter what my role is, I'm an Eagle. That's all I know.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ha már összeáll a stáb, akkor nézzünk tovább kicsit:Taylor Decker-nek nagyon örülnék az első körből, szerintem nagyon kell ő az #O falba. Dak Prescott is jó pick lenne, de szerintem hamarabb ki fog menni. Nassib dettó, szerintem 2. körös pick, de lef.snám a bokám ha behúznánk.
www.nj.com/eagles/index.ssf/2016/01/eagles_7_round_mock_draft_2016_offensive_line_a_pr.html#18
Hm nem nagyon vagyok képben pl Prescott kapcsán, de abban majdnem biztos vagyok, hogy Nassib nem lesz bent a 3. körben
dande
több mint 10 éve
twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Bradford szerencsére nem fog aláírni egy rövid távút, mondjuk ha kínálnánk neki egy 80 milliós 5 éves szerződést, akkor a fejemet csapdosnám az asztalhoz az biztos. Főleg így szurkolóként, semmit nem látok Samuban.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Na várjunk még ezzel a #fireshurmur-ral...twitter.com/RoobCSN/status/689537573589536772

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Nem örülnék Bradford maradásának. Vele nem hiszem, hogy komolyabb eredményeink lehetnek..( PO meg ott továbbmenni..persze : D )Egy rookie-val sem hiszem, hogy több lenne jövőre. Egy rövid távú szerződés Sam-mel, meg egy húzás draftról szerintem rendben lenne. De én is kezdek már inkább az első körös QB húzás felé hajlani, most hogy jött Schwartz. Nem lenne szerencsés ezt a védelmet hagyni szétesni fizetési gondok miatt. Remélem Roseman kitalál valamit.
Greengo
Ritka szar helyzetben vagyunk QB-t illetően. Bradford teljesítménye is ködbe borul, és a draft class sem erős.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Elég elszomorító viszont a front office helyzet, nem igaz, hogy nem lehet világosan, őszintén beszélni. Fontos az elszámoltathatóság, de "kollaboratív" lesz a döntéshozatal. Lurie dönti el, ha nincs egyezés a vélemények között, de Bradfordról nem ő fog. LOL.
több mint 10 éve
Samu ha alair tuti 12m korulnszeretne ha nem egy eves....A capspace 20m
több mint 10 éve
Nagyon béna, hogy egymást kerülgetik a mikrofonnál. Nem lehetett vna egy nagyobb asztal? Vicces ahogy Pederson közelít majd Luriet kérik és akkor vissza megy. : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Fipp és Stoutland megerősítve, illetve további dicséretek Bradford felé. Peters, Celek, Kelce és Murray is kiemelve, és szerinte jövőre komoly PO esélyesek lehetünk, nem csak a bejutásra, de komolyabb eredményekre is.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Ha Bradford képes hozni egy A Smith szintet, kicsivel többet, akkor legyen de ahogy írtam egyenlőre max egy éves contactot ajánlanék neki. A védelem hátsó alakzatába Weddlet FAról el tudnám képzelni.Még esetleg MarioWre vagyok kíváncsi mit reagál erre a hírre, bár valóban pénzünk nem nagyon lenne rá.
több mint 10 éve
Hát ez a csávó 😊 Úgy néz ki mint egy Simpsons figura. Nagyon vicces, szétnevetem magam : D
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
be is lett jelentve az új DC!!viszont egyelőre nincs még OC, pedig azt hittem az lesz előbb....