Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 814 — Apu ökölbeszorított keze
Meg maradhat valaminek sajna

Szerkesztette: Janek

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/689891333645975552
Bye bye Shurmur.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Fel szezon utan ne legyen bust senki sem.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 866 — je suis poloska
Az a MS pick nagyon faj
Janek
anno pedig nagyon védted, hogy ne mondjuk rá fél szezon után hogy bust.

más téma: Sam szeritnem se megfelelő, de ha elit D és elit RUN-O lesz, amihez 2 jó G kéne, akkor még vele is jók lehetünk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Az ideális az lenne ha kapna egy rövidtávút és hoznánk mellé egy projectet (pl. McCarron vagy draftról egy újoncot).
Greengo
Így-így. Csak kérdés, hogy ennek van-e realitása? Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy melyik csapatot érdekelheti még, ha egyáltalán érdekli. Amennyiben egyiket sem (nem hiszem, hogy ilyen mákunk lenne), nyert ügyünk van ilyen szempontból.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Bradford lehet vészmegoldás, de semmiképp ne várjunk vele komolyabb sikereket hosszabb távon. Sztem hiba lenne bekínálni egy hosszabb távú szerződéssel. Ok, hogy ismeri a csapattársait meg már lenyomott velük egy évet, de amellett, hogy javuló tendenciát mutatott(ami lássuk be a minimum egy hosszabb kihagyás után) semmi olyat nem tett le amivel kiérdemelné, hogy egy csapat első számú QB-ja legyen. Persze el lehet vele is jutni akár a SB-ba is...csak megnyerni nem fogjuk. (Rex Grossman is eljutott odáig..csak aztán láttuk mi lett) Nem érzem azt a pluszt nála ami a támadósor vezérévé tehetné. Nem olvassa jól a védelmeket, sokszor pontatlan, bármikor képes arra, hogy megajándékozza az ellenfelet egy eladott labdával(csak úgy random). Az erő még meg is lenne a karjaiban, de azt is rosszul használja ki. Gondolok itt arra, hogy sokszor volt olyan, hogy rövid passzos játéknál is úgy eresztette el disznóbőrt mint aki meg akarja ölni vele az elkapót( még jó hogy elkaphatatlan volt ). A kórházpasszairól már nem is beszélek...mert láttátok magatok is . : D Summázva : El lehet vele lavírozni, kis szerencsével még a PO-ba is becsúszhatunk , de hosszútávon nem látom vele az eredményességet. Az ideális az lenne ha kapna egy rövidtávút és hoznánk mellé egy projectet (pl. McCarron vagy draftról egy újoncot).

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nekem nem lenne akkora bajom Bradforddal, de amennyit sérült volt az utóbbi már kb. tíz évben... A következő komolyabb sérülés majdnem hogy csak carrier ending lenne, akkor meg állhatunk irányító nélkül, úgy hogy nagyon mozgolódni sem fogunk tudni. :/ Részemről egy Samu szerződés legalább olyan kockázatos mint egy első körös rookie qb.
BalintBaba
Nem értek hozzá, de szerintem nem lenne megoldhatatlan, hogy egy erre vonatkozó záradékot beletegyenek a szerződésébe. Igazság szerint Bradford összeteheti a két kezét, hogy még aktív.

Nem rizikos Samu ha olyan 10m koruli az osszeg.
Max eredmenyes osztonzok amik felnyomhatnak 15-16ig.
Csak ugye ő FA es ha egy masik csapat letesz(miert tenne?) neki sima 17 et akkor oda fog menni...
Szoval ez nem csak az FO döntése lesz...
Most igen nehez 2 ev jon GM HC szempontbol.
Janek
Lehet, hogy ebben gondolkodik az FO is, de ha másik csapat letesz neki ennyit, akkor el kell engedni különösebb gondolkodás nélkül. Aztán meg lehet, hogy mi meg fizetünk neki 18 millát és mindenki agybajt kap.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Nem rizikos Samu ha olyan 10m koruli az osszeg.
Max eredmenyes osztonzok amik felnyomhatnak 15-16ig.
Csak ugye ő FA es ha egy masik csapat letesz(miert tenne?) neki sima 17 et akkor oda fog menni...
Szoval ez nem csak az FO döntése lesz...
Most igen nehez 2 ev jon GM HC szempontbol.

több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Nekem nem lenne akkora bajom Bradforddal, de amennyit sérült volt az utóbbi már kb. tíz évben... A következő komolyabb sérülés majdnem hogy csak carrier ending lenne, akkor meg állhatunk irányító nélkül, úgy hogy nagyon mozgolódni sem fogunk tudni. :/ Részemről egy Samu szerződés legalább olyan kockázatos mint egy első körös rookie qb.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Az az igazsag hogy a
Mostani 20 m capbe nem fer bele egy 16m -os QB...
Janek
Mondjuk úgy, hogy a fiatalítás jegyében könnyen meg lehet duplázni azt a cap space-t. Persze be lehet járni a clevelandi utat is, McNabb után mi is gyártjuk a neveket azon a bizonyos mezen, időarányosan biztosan jól állunk.

Pederson első HC megbízatása ez. Ha tippelnem kéne, nem akar újonc QB-val nekivágni ennek, akit 1/13on választhatna ki. Ez pedig nem olcsó, lesz még itt anyázás:
 overthecap.com/position/quarterback
határbíró
Én is ezt érzem:
1. Schwartz most van itt, nem tudjuk, hogy mennyi ideig köthetjük le, és hiába csinálna mondjuk top 5 védelmet, újonc QB-val még annyi siker sem garantált, mint Bradfrod-dal. Tulajdonképpen, ha nem húzunk bele nagyon a tutiba, akkor amennyit erősödnénk Defense oldalon, könnyen gyengülhetünk ugyanannyit Offense téren. (mondjuk az ideinél gyengébbek nehezen lehetnénk)
2. Nem Bradford miatt volt olyan a szezonunk, amilyen.
3. Beszélhetünk itt FA-ról meg trade-ről (RG III, Osweiler, Kaep stb.) semmilyen garancia nincs arra, hogy ők jobban beválnának mint Bradford, aki pedig már ismeri a társakat egy éve és folyamatosan javuló tendenciát mutatott. El kell ismerni, hogy jelenleg ő a legjobb opciónk és nem biztos, hogy kockáztatni szeretne akár Pederson akár a FO. Így is volt elég rizikós húzás az elmúlt 3 évben, szerintem most egy időre elegük lett ebből.

Én sem vagyok elájulva Bradford-tól, de nem is tartom olyan rossznak, mint ahogy itt be van állítva. Akármilyen megoldást is választanak majd ott kint, mindenképpen kockázatos lesz. Az biztos, hogy azért én is húznám a számat rendesen egy csillagászati összegű szerződés miatt, mert az kb dupla vagy semmivel lenne egyenlő. (főleg ha a közeljövőben kifizetésre váró kulcsemberekre gondolok)

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Az az igazsag hogy a
Janek
Mondjuk úgy, hogy a fiatalítás jegyében könnyen meg lehet duplázni azt a cap space-t. Persze be lehet járni a clevelandi utat is, McNabb után mi is gyártjuk a neveket azon a bizonyos mezen, időarányosan biztosan jól állunk.

Pederson első HC megbízatása ez. Ha tippelnem kéne, nem akar újonc QB-val nekivágni ennek, akit 1/13on választhatna ki. Ez pedig nem olcsó, lesz még itt anyázás:
 overthecap.com/position/quarterback
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Én csak arra lennék kiváncsi, ha sam élé tényleg tettünk egy 18 milliós ajánlatot még szezon közben, akkor mr Kelly mi a szarból akarta volna az idei évet megoldani??!
Egyszerűen nem értem...még ha peters + celek is cut lett volna ( mert őket tuti kivágta volna)az is csak 11 millio plusz..de akkor a fal még homályabb, cb es s sincs és még a dratolt emberkék pénze

Ha a Greenbay 22öt ad a Qbnek, akkor még a 18 is horribilis összeg...
több mint 10 éve
Az az igazsag hogy a

több mint 10 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Gyertek 1/1-re, eladó. 😊 Most nem hiszem, hogy olyan ára van, mint amit a tavalyi 1/2-re pedzegettek. Persze azért nem olcsó.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 597 — Believelander
Nem ertem miert lenne jo nekunk Bradford, egyaltalan honnan az egesz otlet?
Joey Tribbiani
Onnan hogy ti vagytok a Browns. : D
BalintBaba
Igen, szarul draftolunk, az FA piacon viszont egesz elfogadhatoan ugykodunk 😛

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Joey Tribbiani
Onnan hogy ti vagytok a Browns. : D

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 597 — Believelander

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Bradford-ot kivágnám mint macskát....
Inkább egy rookie QB, annak elnézem ha gyengélkedik, de Bradford.. eredmények úgy se jönnek vele, akkor meg nem mindegy? Egy dollárt nem ér az az ember, ezt idén tökéletesen bebizonyította.
Sajnos nem ismerem a 2016-os Draftra jelentkező QB-kat, de Jared Goff? esetleg Paxton Lynch nem működne nálunk?
LnB
Akár működhetne is, a probléma, hogy az 1/13-as draftcetli a tiétek, azelőtt húz a Browns, a Cowboys és a 49ers is, mindháromnál esélyes a QB-húzás, szóval fel kellene cserélni valószínűleg, ami nem olcsó játék.
empty taxi
Browns-ba mehetne Bradford+1/13-as cetli az első körös cetlijükért. A Cowboys meg elégedjen meg "csoda dzsonival" 😀
De én még RGIII-tól sem zárkóznék el. Az szerintetek butaság lenne?

WR posztra pedig már most felvenném a kapcsolatot Jermaine Kearse ügynökével. Nem tudom van e esély a csapatváltásra de meg kellene próbálni.

Szerkesztette: LnB

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 201 — Lájkold a zsűrit!
Inkább egy rookie QB, annak elnézem ha gyengélkedik, de Bradford.. eredmények úgy se jönnek vele, akkor meg nem mindegy? Egy dollárt nem ér az az ember, ezt idén tökéletesen bebizonyította.
Sajnos nem ismerem a 2016-os Draftra jelentkező QB-kat, de Jared Goff? esetleg Paxton Lynch nem működne nálunk?
LnB
Akár működhetne is, a probléma, hogy az 1/13-as draftcetli a tiétek, azelőtt húz a Browns, a Cowboys és a 49ers is, mindháromnál esélyes a QB-húzás, szóval fel kellene cserélni valószínűleg, ami nem olcsó játék.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
LnB Philadelphia Eagles 79

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 856 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt gondolom, ha nincs biztos stabilan kezdőnek nevezhető QBt, akkor a legjobb tiszta lappal indítani mindent, azzal, akiben látod a potenciált. Persze egy rookie QB is megsérülhet, és van számos nehézsége kockázata, de még mindig több időd, lehetőséged van vele kezdeni valamit, mint egy már kvázi leharcolt és a határait valószínűleg elérő QBval. Történhetnek csodák, mint Fizttel az idén, Hoyerekkel is el lehet bohóckodni és 2, 3, 4 QBval a rájátszásig vergődni, és Sam is mutatott biztató játékot az idény második felében, de FRt építeni nem lehet rá. Szerintem, de ugye én csak egy fotel szagértő vagyok. Ha nem tudunk normál árú egy évben megállapodni vele, akkor engedjük el őt is, esetleg Sanchot is, és kezdjük elölről. Ha katasztrófát nem mutat, akkor amúgy is van 2-3 éve Dougnak. Mi is inkább szurkolóként lélekben erre készüljünk.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
kétes kérdés, mert ha kap Bradford hosszú szerződést és szar, akkor azzal a cap tönkre van vágva 4 évre biztosan. Ha nem kap és amúgy máshol jó, akkor meg nem lesz qb-nk, lehet vadászni 2-3 évig....

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 414 — Beware the Slim Reaper!
Talán ez még nem volt: John DiFilippo az új Qb coach, ismét egy jó igazolás.

twitter.com/MikeGarafolo/status/689671422323642368?ref_src=twsrc%5Etfw

Schwartz leigazolása és Fipp itt tartása után ez is egy olyan döntés ami tetszik, akár jövőbeli OC is lehet.
Reich még nem hivatalos, őt nem annyira szeretném, de ha Schwartz összerak egy jó védelmet kevésbé fog érdekelni a támadósor, azon az oldalon úgyis átmeneti év következhet (újjáépülő fal, lehetséges új Qb vagy átmenetileg Sanchez).

A hírek szerint Bradford ügynöke a tavalyi offseasonban 25 millió/évről indította volna az alkudozást. Ez nagyon sok, de nyilván (remélem) az ügynök sem gondolta teljesen komolyan csak szándékosan lőtt ennyire fölé a realitásnak. A kiszivárogtatott hírek akkor arról szóltak, hogy mi 18-at ajánlhattunk egy évre. Ennél többet én most sem ajánlanák (inkább kevesebbet), és azt is úgy, hogy az egészségi állapotától kéne függővé tenni az összeg egy részét, mert a tavaliy félig-meddig egészséges szezon még nem biztosíték semmire (igaz nagyon sokat kapott a fal mögött). Több fontos játékos hosszabbítását is intézni kell majd, nem fér bele egy sérülékeny 20+ milliós Qb.

A védelem már inkább izgalommal tölt el. A fal szerintem jó lesz,ha Cox dominálni fog UT-ként, akkor az nagyon meg fogja könnyíteni a dolgokat. Curryt kedvelem, de először bizonyítsa be, hogy kezdőként helyt tud állni (futás ellen is tud védekezni), ebben segíteni fog neki az 1-gap rendszer. Kérdés hogy használjuk majd Barwint, aki 4-3-ban inkább end, viszont lehet kreatívan használni, mivel nek vannak cover képességei. Smith nagy kérdés, ő meg inkább LB, mint DE, de inkább egyik sem. De lehet, hogy csodát látunk majd. 😀 Végül is az idei 1,5 sackjével meredeken megindult a karrierje a korábbiakhoz képest 😊
Linebacker sorban Kendriscksre leszek kíváncsi, újoncként nem volt olyan jó 4-3-ban, mint később az új sémában, de végül is a 2012-es védelem egészében borzalmas volt, így talán nem kell ebből kiindulnunk.

Ez durva lenne (nekik), ha a Rams visszavinné Shurmurt. Az igazi az lenne, ha Bradford is visszatérne (azért ez csak nem történne meg), így egy évre béreltük volna egy 2. körért.

Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Találtam egy érdekességet.
Schwartz utolsó 2 szezonja amikor DC volt:

2008 Titans
Team D: 2nd
Passing D: 9th
Turnovers:3rd
Rushing D: 6th
Sacks: 5th
Scoring: 18th
5core%: 3rd

2014 Bills
Team D: 4th
Passing D: 3rd
Turnovers: 3rd
Rushing D: 11th
Sacks: 1st
Scoring: 15th
5core%: 5th

Greengo
Én nagyon remélem,hogy nem csak 1 évre tervez és ugródeszkának akarja egy hc állásra. Nyílván ez a célja de jó lenne,ha mondjuk 3 évet lehúzna, persze ha beválik.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820

Megint dolgoznak a fanok?

easy easy
kill kill
Lane Lane