Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
twitter.com/howardeskin/status/689213102504673282

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Schwartz Philadelphiában!!!Az első komolyabb jó hír lenne idén. Schwartz nagy király.
twitter.com/JamieApody/status/689206565874831361
Ez magyarázná Cox és Curry tweet-jeit is. 😀
evergreen
több mint 10 éve
Schwartz Philadelphiában!!!Ha van egy kis esze aláír 😊
twitter.com/JamieApody/status/689206565874831361
evergreen
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Schwartz Philadelphiában!!!twitter.com/JamieApody/status/689206565874831361
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Pass protection-ben átlagnál rosszabbnak semmiképp sem nevezném a fal teljesítményét a szezon egészére nézve.+cap szempontból is egy rookie qb-val kezdetni az ideális megoldás (Sancho nálam nem opció. Megvolt a lehetősége,nem élt vele)És melyik rookie QB-t raknád be nyugodt szívvel első naptól kezdőnek a szedett-vedett támadófal mögé?
Mellé még valami olcsó és szar backupot,hogy ne legyen kérdés ki a kezdő.
picksix
mustaine
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
3 QB tartanak most első körre ...ahol mí húzunk talán még bent lehet a 3.
de ez a FA SZEZONBAN ÚGY is látszik majd
több mint 10 éve
Laremy Tunsil, Ronnie Stanley, Jack Conklin. A CBS 1. körre jósolt OT-k(5) közül ők pro styleban fociztak.az Ole Miss offense-ét majdnem mindennek lehet nevezni, csak pro style-nak nen
Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Curry-nek is tetszene 😀Schwartz kinevezésével ismét elérné a FO, hogy elhiggyem hogy playoffba jutunk és bizakodjak 😀Pont így vagyok vele én is, csak aztán nehogy lecsapjon rá a Jags. Garantált agyfasz lenne. Talán Cox 4-3-as vágya számít valamelyest az FO-nak.
mustaine
evergreen
twitter.com/MrGetFlee99/status/689196986013200384

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Schwartz kinevezésével ismét elérné a FO, hogy elhiggyem hogy playoffba jutunk és bizakodjak 😀Pont így vagyok vele én is, csak aztán nehogy lecsapjon rá a Jags. Garantált agyfasz lenne. Talán Cox 4-3-as vágya számít valamelyest az FO-nak.
mustaine

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Amúgy tök izgalmas lesz ez, csak most akkor rakjuk rendbe a dolgokat rendesen, és ne legyen baj egy év szopás, szépen rakosgassuk a puzzlet. Inkább várok 3 évet egy contender csapatra, mint 10 évig a 8-8 körül majomkodni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Schwartz kinevezésével ismét elérné a FO, hogy elhiggyem hogy playoffba jutunk és bizakodjak 😀twitter.com/MrGetFlee99/status/689196986013200384
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
alakul eztwitter.com/JamieApody/status/689190850958651392
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Jó hát ehhez képest Kiper beírta hozzánk Nkemdichet 1/13-ra
több mint 10 éve
Jó na, szedett vedett, de ha optimisták vagyunk, akkor "csak" két guard kell egy jó falhoz, feltéve, ha Peters nem úgy játszik mint tavaly. És pont te írtad, guardot azért nem a világ legnehezebb feladata találni...+cap szempontból is egy rookie qb-val kezdetni az ideális megoldás (Sancho nálam nem opció. Megvolt a lehetősége,nem élt vele)És melyik rookie QB-t raknád be nyugodt szívvel első naptól kezdőnek a szedett-vedett támadófal mögé?
picksix
mustaine
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
+cap szempontból is egy rookie qb-val kezdetni az ideális megoldás (Sancho nálam nem opció. Megvolt a lehetősége,nem élt vele)És melyik rookie QB-t raknád be nyugodt szívvel első naptól kezdőnek a szedett-vedett támadófal mögé?
picksix
több mint 10 éve
+cap szempontból is egy rookie qb-val kezdetni az ideális megoldás (Sancho nálam nem opció. Megvolt a lehetősége,nem élt vele)Mellé még valami olcsó és szar backupot,hogy ne legyen kérdés ki a kezdő.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Mindegy szar is volt a példa, mert Fluker alapból RT volt a Bamában.
több mint 10 éve
Ja meg La'El Collins is De pl Lewan és James is onnan jött.DJ Fluker is onnan jött, jelenleg ott tart hogy nem tudják eldönteni guardnak vagy right tacklenek a kevésbé szar 😀Az a baj, hogy draftról jó offensive tacklet nagyon nehéz lesz szerezni. 2012-14 között 18 támadófalembert választottak ki, közülük csak 3 lett Pro Bowler.Laremy Tunsil, Ronnie Stanley, Jack Conklin. A CBS 1. körre jósolt OT-k(5) közül ők pro styleban fociztak.
Ha valaki nem pro style offenseben focizott az egyetemen annak nagyon nehéz átállni az NFL-re.
Egyrészt ez a legtechnikásabb poszt, másrészt a legtöbb kikerülő játékos egy sémába volt beillesztve, játékuk nem fizikai erejükre épült. Ezért én jobban örülnék ha inkább hátrébb húznánk egy projekt játékost erre a posztra, aki magas upsideal rendelkezik. 😊
BalintBaba
Shawn84
mustaine
Mindegy felesleges vita. Pederson eldönti mit akar.
több mint 10 éve
Boooooo, Kikérem magamnak : DDJ Fluker is onnan jött, jelenleg ott tart hogy nem tudják eldönteni guardnak vagy right tacklenek a kevésbé szar 😀Az a baj, hogy draftról jó offensive tacklet nagyon nehéz lesz szerezni. 2012-14 között 18 támadófalembert választottak ki, közülük csak 3 lett Pro Bowler.Laremy Tunsil, Ronnie Stanley, Jack Conklin. A CBS 1. körre jósolt OT-k(5) közül ők pro styleban fociztak.
Ha valaki nem pro style offenseben focizott az egyetemen annak nagyon nehéz átállni az NFL-re.
Egyrészt ez a legtechnikásabb poszt, másrészt a legtöbb kikerülő játékos egy sémába volt beillesztve, játékuk nem fizikai erejükre épült. Ezért én jobban örülnék ha inkább hátrébb húznánk egy projekt játékost erre a posztra, aki magas upsideal rendelkezik. 😊
BalintBaba
Shawn84
mustaine
Pedig remekül indult a karrierje amúgy...én még nem adnám fel
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
DJ Fluker is onnan jött, jelenleg ott tart hogy nem tudják eldönteni guardnak vagy right tacklenek a kevésbé szar 😀Az a baj, hogy draftról jó offensive tacklet nagyon nehéz lesz szerezni. 2012-14 között 18 támadófalembert választottak ki, közülük csak 3 lett Pro Bowler.Laremy Tunsil, Ronnie Stanley, Jack Conklin. A CBS 1. körre jósolt OT-k(5) közül ők pro styleban fociztak.
BalintBaba
Shawn84
több mint 10 éve
Az a baj, hogy draftról jó offensive tacklet nagyon nehéz lesz szerezni. 2012-14 között 18 támadófalembert választottak ki, közülük csak 3 lett Pro Bowler.Laremy Tunsil, Ronnie Stanley, Jack Conklin. A CBS 1. körre jósolt OT-k(5) közül ők pro styleban fociztak.
BalintBaba
Azért is szeretnék idén OT-t első körben, mert a következő évihez képest az idei felhozatal nekem sokkal jobbnak tűnik. Előre nézem már a következő 2017-es játékosokat is. Ami amúgy tény, hogy jövőre a Qb felhozatal nagyon gyengének tűnik.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
Az a baj, hogy draftról jó offensive tacklet nagyon nehéz lesz szerezni. 2012-14 között 18 támadófalembert választottak ki, közülük csak 3 lett Pro Bowler. Ha valaki nem pro style offenseben focizott az egyetemen annak nagyon nehéz átállni az NFL-re.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
Már a szezon előtt kezdődött a balf***kodás, hogy minden nap más kezdett a TC-ben guard poszton. Ez olyan jó kis Bill'O Brian fél módon csináltuk...(hardknocks-ot nézve szembesültem, hogy ez a liga tele van lóf*szjóskákkal)Én idén QB jövőre OT húzásra szavaznék első körben és az idei 2 harmadik körös pick közül az egyik G. Ahogy már említettem Sancho és Sunshine CUT, ha nem akarjuk Bradfordot (én nem akarom) akkor Celeket már nem kell cutolni és akkor valami épkézláb FA erősítés érkezhet (WR,DB) na és lesz pár lejáró szerződés jövőre, jó lenne ha Rózsi beindulna és elkezdené a cápáskodást.
De azért ilyen pedigrével Pedersonnak jár az új QB és azt mondom nem akarok megélni egy 1/1-es picket,hogy kihúzzunk végre egy franchise QB-t.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
És ki dobálna?Tény de sok hozzájuk hasonlót nem tudsz mondani. Meg aztán hiába vagyunk eleresztve Johnsonnal meg Petersel ha 1 év múlva már egyikük sem lesz a csapatnál, mi meg középszar meg tapasztalatlan OL játékosokkal állunk ki. Az mitől jó? Szerintem nem a QB-nál kezdődik a csapat hanem a falaknál. Ha nincs aki megvédje az irányítót, akkor lehet ott bárki, nem lesz eredmény. De ha már a kukázunk valami tacklet dolgot említed, ugyan ez igaz QB-ra is nem? Tyrod Taylor, Fitzpatrick, Hoyer mindegyiket a kukából szedték és végül az első kettó jó szezont zárt a harmadikkal mag csak bekerültek a PO-ba. Itt ez már szerencse kérdése. Én azt mondom, hogy egy 3. körös QB idén nem biztos, hogy rosszabb lesz majd mint egy 1. körös. Annyira közel vannak egymáshoz. És nem azért mert oylan jók lennének. Az idei classról nekem a 2011-es jut eszembe leginkább.
Bradford évi 16-18 millió alatt kétlem, hogy aláírna (ér ennyit? szerintem nem.), és azt sem tudni, hogy Pederson szeretne-e vele számolni.
Szancsóról annyit tudunk, hogy továbbra is maradt a jó öreg Szancsó, néha jól megy neki, de bármelyik pillanatban képes orbitális balfaszkodásra.
Rookie a középső körökben? Az miért jobb, mintha kukázunk valami tacklet aki megvédi az elsőkörös irányítót? Jelzem, eléggé el vagyunk eresztve a Petersszel és Johnsonnal, ahhoz képest hogy Charles Lenok meg Donovan Smithek voltak kezdő left tacklek idén.
Biztosan kell a támadófalba húzni, de én az első kört nem arra szánnám.
Minőségi left tackle Terron Armstead és Jared Veldheer is, mintkettő harmadik körös volt, alsóbb osztályból érkeztek.
mustaine