Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Gyakorlatilag spangli megtartása mcadoo első komoly döntése! Miért? Megalkuvás?Tényleg nincs jobb?
yooker
Lehet h viszi az Eagles 😉
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/17/report-eagles-want-to-hire-steve-spagnuolo-as-defensive-coordinator/
empty taxi
McAdoo-nál bejött nekik, egyből aláírattuk 😊
Szesze

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 856 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tényleg belépünk az elcseszett FRk sorába? Végül is, Lurie pénze csak akkor szóljon hogy keressünk más csapatot ha örülni akarunk a sikernek....pedig már kezdtem örülni h jó stáb lesz itt...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 201 — Lájkold a zsűrit!
Frank Reich

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.bleedinggreennation.com/2016/1/17/10782904/doug-pederson-eagles-offensive-defensive-coordinator-head-coach-staff-steve-spagnuolo-frank-reich

oc és dc jelöltek ??!

hát nem ilyen híreket szeretnék olvasni...de ahogy nézem a cikk szerzője sincs nagyon elájulva tőlük..sőt.. 😕

Szerkesztette: zsojti
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 856 — Így remélem megfelelek nektek.....
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 201 — Lájkold a zsűrit!
Állítólag Schwartz mellett Spagnuolo a másik DC-jelölt:  profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/17/report-eagles-want-to-hire-steve-spagnuolo-as-defensive-coordinator/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
heh? obj szint? ha obj szint lenne lepisálnám a homlokom : D
ano92
irónia - ano, ano- irónia.

tessék bemutattalak neki.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Pederson hivatalos kinevezése után két kívánságom lenne:
 cdn.meme.am/instances2/500x/3855952.jpg
Na meg Shurmur out. De ha csak az előző teljesül, az már előrelépés.
Csak könyörgöm, hogy Pederson-nal ne térjenek vissza a Reid féle töketlen, konzervatív játékok.
evergreen
Szerintem már Kansasben sem az a konzervatív játék van évek óta. Igaz néha előjönnek a régi beidegződései Reidnek.
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Pederson hivatalos kinevezése után két kívánságom lenne:

Na meg Shurmur out. De ha csak az előző teljesül, az már előrelépés.
Csak könyörgöm, hogy Pederson-nal ne térjenek vissza a Reid féle töketlen, konzervatív játékok.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Ha jönne Schwarz Mario W-t is hozhatná arról nem ő tehet hogy Rex olyan amilyen.
dande
Ha átállunk 4-3ra, én Curry-re szavazok.
több mint 10 éve
Ha jönne Schwarz Mario W-t is hozhatná arról nem ő tehet hogy Rex olyan amilyen.
dande
A fizetését pedig majd a Bills állja mi?
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
ano92
Omichael Bsmith Jr. szint inkább. 😊
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan

több mint 10 éve
Egyetlen pillanatra villantott egy brutál gyorsulást, de ennyi volt egész évben. OBJ szint

Szerkesztette: Eazzy

több mint 10 éve
Agholorral mégis mi volt idén? Valahogy nem hozza azt az első körös WR feelinget.Úgy volt beharangozva,hogy pusztán gyorsaságból,csulklóbol veri az ellenfeleit,jól futja a routeokat,és 200/200 felé haladó passz complete.
Aztán láttunk idén egy dropmestert nyakán lihegő DB-kkel. Korrekt ez így,vagy Agholor befürdött?
cAffair
Nem mondta róla senki akkor, hogy 1. körös tehetség. Csak Kelly gondolta neki megfelelőnek.
több mint 10 éve
kiru 28 Philadelphia Eagles 24
Agholorral mégis mi volt idén? Valahogy nem hozza azt az első körös WR feelinget.Úgy volt beharangozva,hogy pusztán gyorsaságból,csulklóbol veri az ellenfeleit,jól futja a routeokat,és 200/200 felé haladó passz complete.
Aztán láttunk idén egy dropmestert nyakán lihegő DB-kkel. Korrekt ez így,vagy Agholor befürdött?

több mint 10 éve
A tegnapi meccs margójára: nagyon remélem, hogy a hosszú évek óta fennálló impotens green zone offense hagyományát nem folytatja majd Pederson...

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Tegnapi meccs margójára: 3rd & Avant

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
kiru 28 Philadelphia Eagles 24
Biztosak vagyunk benne,hogy olyan ember megfelelő erre a célra,aki nem hogy egyetemi szinten,de a nagyok között se HC-skedett soha életében?😊 Várom a legjobbakat.
cAffair
Pont az avatar képeden látható "guru" is így érkezett annak idején a csapathoz. : )
Greengo
Tudom én azt!!! 😊 Optimista vagyok,bár aggaszt egy kicsit,hogy nem egy Coughlin féle tapasztalatember jött,hanem olyan akinek ido kell belerázódnia a hc pozicióba. De lehet,hogy csak fogytán van a türelmem,és nem akarok várni túl sokat,hogy beinduljon a szekér. Hosszú évek alatt hozzászoktam,hogy a "liga egyik legjobb támadóegysége vagyunk",és Vick 6TD-jéhez egy meccsen a Skins ellen,istenem de rossz lehetett McNabbnak vegigneznie..Ah régi szép idők,azóta csak döcögünk! 😀

Szerkesztette: kiru 28

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Újságírók...
Nem tudják kibe kössenek bele,most Roseman a szar mindenért mikor kb semmivel nincs több információjuk ahogy láthatjuk.

Igen lehet akartuk Gase-t,de lehet hogy Gase egy papucs és az asszonynak Denver és Chicago után már nagyon kellett Miami mert befagyott a pi**ja.Nem tudunk semmit,csak feltételezünk és ők sem,mert bármi szenny pletyka a birtokukba kerul megirjak azonnal.

Ebből a cikkből meg süt a rosszindulat és ellenszenv.

Én azt láttam Roseman ténykedésében,hogy FA-n nagyon jó üzleteket kötött,jól kezelte a szerződéseket és idehozott sok játékost akik top játékosnak számítottak. Az más tészta,hogy utólag sokan nem váltak be de ez inkább az edzők felelőssége.(nyilvan Asomugha-t meg Vince Youngot sem ugy igazolta,hogy nem kérte ki Reid véleményét)

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Pederson kivarhat a PO vegeig a DC keresessel. Peldaul aChiefsnel maga is latja, hogy a liga egyik legjobb LB edzoje Gary Gibbs mire kepes. Gibbs volt ideiglenes DC a Chiefsnel, illetve elotte egyetemen (Georgia-LSU 1-1 szezon), es a Saintsnel (2006-2008) DC. Es az Oklahomai karrierjet se feledjem (LBC-DC-HC), Nem veletlen, hogy tobbszor felmerul a neve DC posztokon.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
Biztosak vagyunk benne,hogy olyan ember megfelelő erre a célra,aki nem hogy egyetemi szinten,de a nagyok között se HC-skedett soha életében?😊 Várom a legjobbakat.
cAffair
Pont az avatar képeden látható "guru" is így érkezett annak idején a csapathoz. : )
Greengo
Csak ő előtte 15 évig volt OL edző különböző helyeken.

Én felültem a Pederson bandwagonra, senkinek nem lesz jobb ha nulla ismerettel utálkozunk.
mustaine
Úgy vagyok ezzel, hogy még semmit sem csinált a csapatnál..addig nem ekézném. Valamiért Reid is ajánlotta. Most vagy azért mert alkalmasnak találja a HC posztra vagy azért, hogy keresztbe tegyen Lurie-Rózsi kettősnek. : D (utóbbi csak vicc..remélem) Az biztos, hogy kelleni fog neki a megfelelő koordinátori gárda, de ettől még lehet majd jó HC.
A felhozatalt nézve még az egyik legjobb opció szval ahogy cAffair írta...várjuk a legjobbakat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Szerintem jó döntés volt Pederson-t kinevezni. Én úgy voltam vele, hogy vagy ő, vagy McDermott legyen az, mert ők kötődnek a csapathoz és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy minden úgy menjen, ahogy mennie kell. Mind a kettejüknél az lesz/lett volna a kulcs, hogy az OC/DC-t sikerül-e kiválasztaniuk. Pederson sikere is attól függ, hogy mennyire tud DC-t választani. Ha jönne Schwartz akkor nyert ügye van. Jó alapanyagból, nagyon is ütős védelmet építene, ráadásul kvázi coHC lenne, mert Pederson biztos, hogy nem pofázna bele se a keret összeállításába, se a játékhívásba. Ha ez nem vonz egy jó nevű DC-t, aki ráadásul még HC-ként is akar a jövőben tevékenykedni, akkor semmi. Remélem a sasok újra magasan szárnalnak majd!

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
cAffair
Greengo
Csak ő előtte 15 évig volt OL edző különböző helyeken.

Én felültem a Pederson bandwagonra, senkinek nem lesz jobb ha nulla ismerettel utálkozunk.