Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez nagyon azt erősítheti ha igaz, hogy Susmus lesz a HC..........................Zach Berman retweetelte
Javier Cortez @JFH_Cortez 1 hr1 hour ago
Kugler confirms that Flajole has been offered a job with the Philadelphia Eagles, and he now has a backup plan in place for the Miners DC.
5 retweet 3 kedvelés
Ő volt a DC a Ramsnél mikor Susmus ott volt OC
több mint 10 éve
Ez is egy vélemény:www.sfchronicle.com/49ers/article/Eagles-TE-Ertz-on-Kelly-Harbaugh-I-don-t-6759416.php?t=17f1e3c8367d4f3860&cmpid=twitter-premium
több mint 10 éve
Darrel Bevell miért nincs rajta a listánkon?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nem hiszem. Egyrészt jó barátok Chippel. Másrészt ha vki még nagyobb beleszólást akarna a dolgokba s lássuk be lenne is rá alapja, az pont ő. Poénnak jó volt de kizártnak tartom
több mint 10 éve
Én már 13-ban is őt vártam, hátha most szerencsém lesz 😀Saban 😊És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.Ugyanez jutott eszembe. 😀
evergreen
Amúgy próbáltam megerőltetni az agyam de csak Gruden jutott eszembe.
picksix
baggio
több mint 10 éve
Azt írják, hogy végül azért lépett vissza Coughlin, mert a stábjának magja szerződésben áll az Óriásokkal, akik nyilván nem akarják elengedni őket, hogy erősítsék a riválist. Új asszisztensekkel meg nem akart dolgozni. Állítólag Roseman-nel sem volt baja, csak a stáb struktúrával.Ez nagyon nem azt sugallja, hogy lenne jolly jokerünk. Ha csak rajtunk múlt volna, most ő lenne az új HC.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Bingo pont ezt akartam beírni 😀
több mint 10 éve
Saban 😊És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.Ugyanez jutott eszembe. 😀
evergreen
picksix

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugyanez jutott eszembe. 😀Gruden kijelentette ismét, hogy még mindig nem szeretne az NFL-ben dolgozni.
picksix
Jó ötletnek tartanám, de meglepne, ha valamelyik Pats koordinátorra várnánk.
több mint 10 éve
És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.Ugyanez jutott eszembe. 😀
evergreen
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.Mostmár bárki az lenne, aki nem Pederson/Shurmur.
evergreen
több mint 10 éve
És ki lenne a meglepetésjelölt? Sajna ez most olyan kategória szerintem, amikor vártuk, hogy majd Kelly a szorult helyzetekre tartogatja a bűvös playbook-ot, aztán nem jött össze. De ne legyen igazam.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ezt írtam lentebb, szerintem is van a háttérben egy nagyobbat csattanó sötét ló. A gondok akkor kezdődnek, ha nincs. Más jelölt pedig tényleg nincs, csak Duce Staley, akit tudjuk miért interjúztattak le az első napon. És elvileg mással nem interjúzunk. Szóval vagy nagyon el akarják terelni a gyanút egy nagy durranásról, vagy tényleg megszívtuk. De ez utóbbinál legalább Howie is eljátssza az utolsó dobását. Ha a fejétől bűzlött a hal, akkor 2-3 év múlva elkezdhetünk majd építkezni újra.vagy csak nem tud róla a média....Official: 49ers hire Chip Kelly. Tom Gamble tök ideg lehet 😊Valahol összekeveredtek nálad a dolgok, Gamble-t Roseman rúgatta ki, annak a balhénak a végén volt az, hogy Kelly GM lett. Pont Gamble vitte Friscoba.
Shawn84
Ha nem húzunk elő valakit a kalapból, akkor viszont tényleg csúnya vége lesz a következő éveknek. Pedersonnal interjúztunk 1 hete, ha annyira jó lett volna, nem szervezünk be még 5 interjút, meg Coughlint 2. körre. Rajta meg Shurmuron kívül pedig nincs más 😀
Hulkeinstein
azért nem csak 2 hc jelölt van ne essünk túlzásokba
Janek
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 10 éve
vagy csak nem tud róla a média....Official: 49ers hire Chip Kelly. Tom Gamble tök ideg lehet 😊Valahol összekeveredtek nálad a dolgok, Gamble-t Roseman rúgatta ki, annak a balhénak a végén volt az, hogy Kelly GM lett. Pont Gamble vitte Friscoba.
Shawn84
Ha nem húzunk elő valakit a kalapból, akkor viszont tényleg csúnya vége lesz a következő éveknek. Pedersonnal interjúztunk 1 hete, ha annyira jó lett volna, nem szervezünk be még 5 interjút, meg Coughlint 2. körre. Rajta meg Shurmuron kívül pedig nincs más 😀
Hulkeinstein
azért nem csak 2 hc jelölt van ne essünk túlzásokba
több mint 10 éve
Doug lesz a mi emberünk csak lehet várnának vele a Pats meccsig hogy ne zavarjon bele a dolgokba. De lehet hogy nem várják meg.Ha minden jól megy akkor várhatunk februárig. : )
Chipnek nagyon örülök remélem összejön neki!
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Official: 49ers hire Chip Kelly. Tom Gamble tök ideg lehet 😊Valahol összekeveredtek nálad a dolgok, Gamble-t Roseman rúgatta ki, annak a balhénak a végén volt az, hogy Kelly GM lett. Pont Gamble vitte Friscoba.
Shawn84
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 10 éve
Kelly a 49ers-nél? oO Az igen, sok sikert neki, de azért csínján. 😀Ez meg várható volt:
twitter.com/AdamSchefter/status/687699870027767809

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Doug lesz a mi emberünk csak lehet várnának vele a Pats meccsig hogy ne zavarjon bele a dolgokba. De lehet hogy nem várják meg.Chipnek nagyon örülök remélem összejön neki!
több mint 10 éve
Official: 49ers hire Chip Kelly. Tom Gamble tök ideg lehet 😊Akkor a frisco drukkerek kezdhetik gyakorolni: run,run,pass,punt 😀
Shawn84
Vigye Shurmurt is légyszi
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Official: 49ers hire Chip Kelly. Tom Gamble tök ideg lehet 😊
több mint 10 éve
Srácok, mi ez a hiszti? Mindenhol írják, hogy lefőtt a coughlin kávé.Fél órája még ez nem volt tudott. Az óta jelentették be.
jorge
több mint 10 éve
Srácok, mi ez a hiszti? Mindenhol írják, hogy lefőtt a coughlin kávé.
több mint 10 éve
Chip a 49ersnél.
több mint 10 éve
Helyes csak ne Susmus legyen.Shurmurt már kineveztük vna ha annyira tuti lenne. Fáklint neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! : D
dande
Sztem ezek csak terelések .....és nem véletlenül várunk még. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !