Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 814 — Apu ökölbeszorított keze
Az aduasz is kiesett a kosarunkbol

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Jason La Canfora szerint a következő 24-48 órában megszületik a döntés az új edző kilétét illetően.

Szerintem az esélyek sorrendje a következő:
1. Pederson
2. McAdoo
3. Coughlin
4. Shurmur (legalábbis imádkozzunk, hogy nem gondolkoznak rajta erőteljesebben)
5. Staley
evergreen
Ha meglesz a döntés 24-48 órán belül, akkor biztos nem Pederson. Nem igazolható amíg a Chiefs PO-ban van. (persze szóbeli elköteleződés éppen lehetséges...)
Eazzy
Való igaz, most többen is McAdoo-t írják lehetséges befutónak.
 twitter.com/Tim_McManus/status/687394194621632514
 twitter.com/JimmyKempski/status/687282107551498240
Geoff Mosher is jelenti, hogy nagyon jó benyomást keltett McAdoo az interjún.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Jason La Canfora szerint a következő 24-48 órában megszületik a döntés az új edző kilétét illetően.

1. Pederson
2. McAdoo
3. Coughlin
5. Staley
evergreen
Ha meglesz a döntés 24-48 órán belül, akkor biztos nem Pederson. Nem igazolható amíg a Chiefs PO-ban van. (persze szóbeli elköteleződés éppen lehetséges...)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 851 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem Sean még nyugodtan várhat a HC poszttal egy évet ha csak meg nem kínálják egy nagy lehetőséggel. Nála meg ugye éppen az a kérdés, nem lehet tudni mennyire van benne Rivera keze a D dolgában.

Azt viszont továbbra is nehéz elfogadnom, hogy Kelly ennyire parkolópályán kívülre kerüljön. Azért nem 3 negatív szezont hozott egymás után és ennyire nem lehet sz.r ember, akinél ne lehtne az esélyt megadni, hogy javítson a hibákon. Ha nem nálunk akkor máshol. Ahol Rob Ryanak Lovie Smithek stb kapnak újabb és újabb esélyt. Tudom én írtam a Phins topicban másnak "üdv az NFL világában" de akkor is.

Nem ő kiáltotta ki magát világmegváltónak és nem is így érkezett, mint ahogy ezzel utólag gúnyolják néhányan (az itteni okos hozzáértő fórumozók közül is páran 😉) hanem a média gondolta, állította be annak, és alig várták, hogy ezt szemére vethessék.

Tudom nem tisztem Kelly-t védeni, nincs is rá szüksége, és le lehetne már zárni ezt a dolgot, csak bosszant az igazságtalan helyzet.

Azért BillB reakciója a kirúgására elég sokat mondó és mérvadó nekem.

Remélem talál magának helyet, és tud bizonyítani, nekünk meg lesz egy kapásból SB-t hozó, de legalább 13-3s alapszakasszal záró utódja (mert ugye ez az elvárás 😉).
több mint 10 éve
Mekdörmivel mi a helyzet? Nem érdeklődünk?
Amúgy amit fent írtál ok, csak nálam Bradfoles nem maradhatna.
Greengo
Róla nem nagyon írtak, de szerintem nem fogunk defense gurut hozni a csapat élére.
Bradford-hoz én sem ragaszkodok, de egy rookie húzást nagyobb lutrinak tartok, mint megtartani Sam-et. Tudtommal nem túl erős az idei class, és még a 13. hely sem garancia, hogy nem húzzák ki előlünk a legjobbakat. 2. körös cetlink meg nincs is. (Persze nem feltétlen korai QB lesz a megváltó) Marad az FA "kukázás". Ezzel kapcsolatban már írtunk neveket. Tényleg kéne már az a HC.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
jahogy....

Érdekes lenne egy D irányultságú HC olyan már nagyon rég volt....

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
ki a dörmi?
Janek
A Mek. : D ( McDermott )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 201 — Lájkold a zsűrit!
ki a dörmi?
Janek
McDermott

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ki a dörmi?

több mint 10 éve
Azzal mondjuk egyáltalán nem értek egyet, hogy tehetségtelen a keret. Szvsz nem emiatt volt a millió drop, mert miénk lenne a legszarabb elkapóegység a ligában. Fejben mentek félre a dolgok több játékosnál, Bradfordot meg még mindig nem temetném. Franchise rekordot hozott volna yardokban, ha nincs az a millió elejtett labda és az interception-ök száma is jócskán lecsökkent a szezon második felére. Nem tartom elképzelhetetlennek továbbra sem, hogy megtartjuk, nyilván az új HC-tól függ majd, bár azért ne feledjük, hogy Kelly rendszerében Foles és Sanchez is jó számokat tudott hozni egy évnyi játék után, szóval ez csalóka lehet.

Apropó új HC. Jason La Canfora szerint a következő 24-48 órában megszületik a döntés az új edző kilétét illetően. McAdoo, Coughlin, Pederson, Shurmur és Staley vannak a kalapban, de Hue Jackson iránt is mutattunk némi érdeklődést így az utolsó pillanatokban.
 twitter.com/MikeSilver/status/687343841075040256
Szóval lényegében őt kihúzhatjuk, pláne, hogy állítólag a Browns-hoz ír alá.

1. Pederson
2. McAdoo
3. Coughlin
5. Staley

Ja igen, még annyit, hogy kíváncsi leszek, hogy a Kelly féle uptempo offense megszűnése mennyiben fog hozzájárulni a játékosok teljesítményéhez, mert a kirúgása után lehetett olvasni elégedetlenkedőkről, ha jól emlékszem. (Egyvalaki biztosan volt, aki megszólalt az ügyben. | Nem, most nem Cary Williams. | )
evergreen
Mekdörmivel mi a helyzet? Nem érdeklődünk?
Amúgy amit fent írtál ok, csak nálam Bradfoles nem maradhatna.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Hue már aláírt 😉
dande
Akkor mindegy már. Nem követtem a Browns híreket.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 851 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hue már aláírt 😉
több mint 10 éve
Azzal mondjuk egyáltalán nem értek egyet, hogy tehetségtelen a keret. Szvsz nem emiatt volt a millió drop, mert miénk lenne a legszarabb elkapóegység a ligában. Fejben mentek félre a dolgok több játékosnál, Bradfordot meg még mindig nem temetném. Franchise rekordot hozott volna yardokban, ha nincs az a millió elejtett labda és az interception-ök száma is jócskán lecsökkent a szezon második felére. Nem tartom elképzelhetetlennek továbbra sem, hogy megtartjuk, nyilván az új HC-tól függ majd, bár azért ne feledjük, hogy Kelly rendszerében Foles és Sanchez is jó számokat tudott hozni egy évnyi játék után, szóval ez csalóka lehet.

Apropó új HC. Jason La Canfora szerint a következő 24-48 órában megszületik a döntés az új edző kilétét illetően. McAdoo, Coughlin, Pederson, Shurmur és Staley vannak a kalapban, de Hue Jackson iránt is mutattunk némi érdeklődést így az utolsó pillanatokban.
 twitter.com/MikeSilver/status/687343841075040256
Szóval lényegében őt kihúzhatjuk, pláne, hogy állítólag a Browns-hoz ír alá.

1. Pederson
2. McAdoo
3. Coughlin
5. Staley

Ja igen, még annyit, hogy kíváncsi leszek, hogy a Kelly féle uptempo offense megszűnése mennyiben fog hozzájárulni a játékosok teljesítményéhez, mert a kirúgása után lehetett olvasni elégedetlenkedőkről, ha jól emlékszem. (Egyvalaki biztosan volt, aki megszólalt az ügyben. | Nem, most nem Cary Williams. | )

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 820
Amugy meg szezon előtt mindenki arról beszélt itt és mindehol,hogy make or break szezon lesz ez Kellynek. Break lett,aztán mindenki meg van lepve. Lurie hozott egy rossz döntést. Nem most,hanem egy éve.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Én csak remélni tudom, hogy Roseman valóban érti a dolgát, és rendbe szedi a keretet minimális idő alatt (1-2 offseason minimum).

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Így van alap esetben, a GM-el jól kell együttműködni mindenhol, csak Roseman megítélése nem éppen fényes most az események után.
Eazzy
Nem azért de 1 évvel ezelőtt Kelly úgy lett GM, hogy finoman fogalmazva is az egyik legmocskosabb dolog volt ami az eagles vezetésében történt valaha. Nem sajnálom én őt. Akkor senki nem mondta rá, hogy húú milyen egy számító kis genyó. Most meg Roseman a rossz mert biztos kitúrta, meg így meg úgy. Kérdezzük meg Tom Gamble mit gondol az esetről. Akárhogy is volt, akármik is történtek a háttérben, egy jól szerepelő eagles éléről nem rúgták volna ki az edzőt. Márpedig az nem máson múlott mint Kellyn. Mindent megkapott amit/akit kért. Lehet, hogy az OL-t meg a játékosokkal való kapcsolatait kellett volna inkább építgetni nem az egóját.

Mindemellett elismerem azt is, hogy Rosemanban is bőven lehet szarkeverő, csak engem az ő szakmai húzásai (Kolb trade, 2012-es draft stb tradek) eddig meggyőztek arról, hogy tudja mit csinál és ért is hozzá. Ezért vagyok sokkal pozitívabb. Ha nem két ilyen összeférhetetlen ember lettek volna, még mindig az eredeti felállásban dolgoznának, és most POba jutott volna a csapat.
több mint 10 éve
Így van alap esetben, a GM-el jól kell együttműködni mindenhol, csak Roseman megítélése nem éppen fényes most az események után.

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 695 — no es importante
Azért nem vagyunk valami vonzó csapat szerintem. Látszik, hogy van egy elnök aki ragaszkodik a "fiához", akivel így kötelesség együttműködni, elég egyetlen rossz szezon, és simán kivágnak pálfordulással, van egy tehetségtelen támadóegység (komolyan 9, azaz KILENC perces videót láttam lejjebb a dropjainkról???), egy kicsit rugalmatlan cap....

Amiért persze vonzóak lehetünk az maga a város, és a tehetségesebb D. Én lehet nem ide jönnék edzőnek ettől azért.
Eazzy
Azért ez elég egyszeri eset. Egészen eddig Luriet mint nyugodt megfontolt embernek gondolták aki nagyon sok türelemmel bír az edzői iránt. Én sokkal inkább tartom a keret gyengeségét olyan oknak, ami miatt nem szívesen jönnek ide. A GM-el mindenhol jól együtt kell dolgoznia az edzőnek. De itt egy komplett OL-t kell felépíteni, a WR sort rendbe szedni, franchise QB is kell, ja és nem mellesleg a keret összes értékesebb játékosának lejára szerződése a következő két évben. Ergo: Mostanság nem igazán lehet élből ezzel a csapattal jó eredményeknek nekimenni. Aki pedig nem ér el sikereket azt ugyebár kirúgják.
Shawn84
Nem értem ezt a nem lehet vonzó idejönni dolgot. Amelyik HC jelölt nem kedveli a kihívásokat az ne is jöjjön . : D De tényleg...mindenki csak a tutiba ülne be? Nem hinném .
Greengo
Az a helyzet, hogy még a vonzÓBB állásokat se töltötték be (értsd ahol egyértelmű franchise QB van: Giants, Bucs, Titans), sőt azok a csapatok is mintha nem mernének elég bátrak lenni az edzőkeresésnél (főleg a Giants-nél állok értetlenül azelőtt, hogy kiket hívtak interjúra)...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért nem vagyunk valami vonzó csapat szerintem. Látszik, hogy van egy elnök aki ragaszkodik a "fiához", akivel így kötelesség együttműködni, elég egyetlen rossz szezon, és simán kivágnak pálfordulással, van egy tehetségtelen támadóegység (komolyan 9, azaz KILENC perces videót láttam lejjebb a dropjainkról???), egy kicsit rugalmatlan cap....

Amiért persze vonzóak lehetünk az maga a város, és a tehetségesebb D. Én lehet nem ide jönnék edzőnek ettől azért.
Eazzy
Azért ez elég egyszeri eset. Egészen eddig Luriet mint nyugodt megfontolt embernek gondolták aki nagyon sok türelemmel bír az edzői iránt. Én sokkal inkább tartom a keret gyengeségét olyan oknak, ami miatt nem szívesen jönnek ide. A GM-el mindenhol jól együtt kell dolgoznia az edzőnek. De itt egy komplett OL-t kell felépíteni, a WR sort rendbe szedni, franchise QB is kell, ja és nem mellesleg a keret összes értékesebb játékosának lejára szerződése a következő két évben. Ergo: Mostanság nem igazán lehet élből ezzel a csapattal jó eredményeknek nekimenni. Aki pedig nem ér el sikereket azt ugyebár kirúgják.
Shawn84
Nem értem ezt a nem lehet vonzó idejönni dolgot. Amelyik HC jelölt nem kedveli a kihívásokat az ne is jöjjön . : D De tényleg...mindenki csak a tutiba ülne be? Nem hinném .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Eazzy
több mint 10 éve

több mint 10 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Roseman karrierje azért elég jól felépített és felfelé ívelő volt, ritka az ilyen, hogy valakit komolyabb pozícióból csak így, normális indok nélkül félretesznek. Szóval simán benne lehetett, hogy Lurie megígérte neki, hogy ha Kellynek x darab veresége lesz akkor kirúgja és ő visszakerül a helyére.
több mint 10 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Nyilván nem látunk a dolgok mögé, de szerintem azért tök más. Itt Phillyben van egy Howie Roseman, aki szorosan össze van kötve az elnökkel, mondhatni puszipajtások. Képzelem milyen hatalmi harcok mehettek a háttérben egész szezon alatt. Egy 7-9es év végi bukás meg elég volt Lurienak (Roseman nyomása alatt), hogy elküldje Kellyt.
Bármilyen új edző is jön, ezzel megkell majd bírkóznia, hogy elég keményen beleszólnak majd a munkájába.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 201 — Lájkold a zsűrit!
ez sem igaz mindig, mert pít carollnak pl bejöttek egy ideig a húzásai 😀 Csak Kellyvel szemben ő tudta (talán) milyen játékos kell NFL-be. Kelly meg benézett valamit.
ano92
Carollnak volt korábbról NFL-tapasztalata, Kellynek nem, ezért volt nagyobb kockázat a Kellybe fektetett bizalom.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ez sem igaz mindig, mert pít carollnak pl bejöttek egy ideig a húzásai 😀 Csak Kellyvel szemben ő tudta (talán) milyen játékos kell NFL-be. Kelly meg benézett valamit.