Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
[/b]miközben lecseréli a fél rostert vett pár bowl.hu-s részvényt 😊 okoszsojtiMinden esetre a hozzászólások tekintetében vezetjük a csapatfórumot...nem is tudom miért?😀tûzoltó3 nap alatt 500 hsz... brafo dzsib ketty megsinátat. feldanano92
Ez a Tebow dolog...lehet, hogy tényleg vett bowl.hu részvényt? Az illetékesek még nem cáfolták meg ezt!😀
több mint 10 éve
Uhh mint a Pats legutóbb. Nevetséges ez a copy. 😊Greengo10 évig nem nyertek Super Bowlt.
Tebow oda ment, elmondta hogyan kéne játszani.
A tények önmagukért beszélnek.
több mint 10 éve
Mathist oda kéne adni DT rt h TT nek legyen játszópajtása 😀
több mint 10 éve
Uhh mint a Pats legutóbb. Nevetséges ez a copy. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
istenem ha tebow idejon az egy olyan dinasztia kezdete lenne amiért megbocsátanám mccoyt.ano92Nem most kell innod!
...vagy már most elkezdted a "felkészülést" a szezonra...😀😀😀
több mint 10 éve
Kelly munkahelyeket is teremt! Ezzel a lépéssel egyszerre foglalkoztatja Tebow-t, és feltörekvő philadelphiai újságírókat is 😀vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊baggioTIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad
több mint 10 éve
Ezt már az Android se bírta 2x is kilépett a teló a netből mikor az erről szóló cikket olvastam 😀
több mint 10 éve
Famewhore. 😀vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊baggioTIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad
több mint 10 éve
vagy Kelly-t zavarta, hogy nem az Eagles a fő téma két napja 😊TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineBradford biztos megint meghúzta az ACLjét a hétvégén, miközben vacsit csinált.
több mint 10 éve
istenem ha tebow idejon az egy olyan dinasztia kezdete lenne amiért megbocsátanám mccoyt.
több mint 10 éve
NEMÉNÍJNEMÉNÍJNEMÉNÍJ ELŐRE!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Nem is értem miért nem benne gondolkodtunk eddig.... Mariota Who???? 😀 😀 😀 Kelly nem draft pickek amortizálásával veszélyezteti majd. FR jövöjét hanem INT PICK-l amiket a QBk dobnak. Amúgy tuti RB nek jön 😛
több mint 10 éve
Playoff games won since 2011:TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineHa szerződést kap, ki kell küldeni a gyűrűt, nincs értelme meccseket játszani utána. #DreamTeam2Höri
Tim Tebow - 1
Mark Sanchez - 0
Sam Bradford - 0
Eagles - 0
több mint 10 éve
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineHa szerződést kap, ki kell küldeni a gyűrűt, nincs értelme meccseket játszani utána. #DreamTeam2
több mint 10 éve
McKinney is jön vizitre:Minden évben van erre egy oldal...sztem felesleges.
Tony Pauline @TonyPauline 1 hr1 hour ago
Benardrick McKinney/LB/Miss State scheduled to be in Philadelphia next two days for an official 30 visit with the Eagles.
Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊Hulkeinstein

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
TIM TEBOW érkezik ma workoutra! Championship.mustaineLOL 😀😀 Sobri cserélheti a logót a neve alatt 😀😀😀
McKinney is jön vizitre:Nekem igazából nincs ellenemre, bár annyian fognak jönni, hogy a végén követni sem lehet már. Ahogy gondoljátok. 😀
Tony Pauline @TonyPauline 1 hr1 hour ago
Benardrick McKinney/LB/Miss State scheduled to be in Philadelphia next two days for an official 30 visit with the Eagles.
Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
Hát ja, de ha meggondoljuk minek is mert QB se nagyon lesz :p
több mint 10 éve
Sajnos az "értelmes" S-t már elszalasztottuk, nem nagyon látom hogyan lesz megoldva ez a poszt, de reméljük Davis tudja 😀dandeVisszaigazoljuk Bradley Fletchert, és átképezzük strong safetyvé. 😀somebody08
Sztem ne aggodjatok ezen,az NFC Eastben nem jatszik safety nalunk se es a skinsnel se 2015 ben😀
több mint 10 éve
szoszit meg szeszkazánt ha egyesíted és x vegyszert ontessz hozzá se lesz jó qbtok 😀hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛Joey Tribbianiwww.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/HighlanderNem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.forrás?Joey Tribbiani
Esetleg még elővehetőek, ha valami csoda folytán addig csúszik Mariota.Eazzy
több mint 10 éve
McKinney is jön vizitre:Tony Pauline @TonyPauline 1 hr1 hour ago
Arra egyébként van igény, hogy a viziteket rögzítsük egy kiemelt posztban? Mert ha van, akkor updatelem szívesen, ahogy jönnek az infók, de ha zavaró lenne inkább, akkor természetesen nem 😊
több mint 10 éve
hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛Joey Tribbianiés ez így egy mondatban leírva elég nyomós indoknak tűnik, hogy akár igaz is lehessen 😊
pláne, ha axiómaként kezeljük azt, amit asszem egyetlen rams szurker sem: bradford használható qb
több mint 10 éve
hát nem győztetek meg, nagyon találgatásnak tűnik az egész, aminek az alapja, h. két első körösünk van, QB-nk pedig nincs 😛www.phillyvoice.com/charley-casserly-browns-eagles-rams-1st-round-pick/HighlanderNem tudom, hogy volt-e már, de úgy néz ki a Browns ajánlotta az első kört Bradfordért cserébe.forrás?Joey Tribbiani
Esetleg még elővehetőek, ha valami csoda folytán addig csúszik Mariota.Eazzy
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964