NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

37 perce
polamalu Pittsburgh Steelers 5 127 — 毎日何かを学ぶ
Vagy két kurvaszar O 😀
41 perce
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 652
Eddig ez a Holló-Cica párharc egészen jó kis North foci. A végén 1 ponttal nyerjen a Cica brigád 😀
polamalu
ahogy várható volt...két b@szó védelem!!! 😀
50 perce
Eddig ez a Holló-Cica párharc egészen jó kis North foci. A végén 1 ponttal nyerjen a Cica brigád 😀
12 órája
most nézem ez valamiféle akupunktúra volt, ami eleve tudományosan megalapozatlan és sikerült beleszúrni a mellhártyába. gratulálok ,"szép munka".
inkább köplyözték volna , azzal nem ártanak
tamaske (doki)
nem segít itt már csak a piócás ember
xtaki
vagy a sárkányfű árus
12 órája
xtaki Pittsburgh Steelers 3 759
most nézem ez valamiféle akupunktúra volt, ami eleve tudományosan megalapozatlan és sikerült beleszúrni a mellhártyába. gratulálok ,"szép munka".
tamaske (doki)
nem segít itt már csak a piócás ember
12 órája
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 166
2 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 6 642
Elvileg ahogy olvasom, a helyzet nem annyira súlyos, de az biztosnak tűnik, hogy a hétvégén nem látjuk.
2 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 272 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hát bakker 😯🥺

dande2
Ez alapján szerintem idén már nem látjuk a pályán 😕
Innen szép felállni!

2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 077 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát bakker 😯🥺

3 napja
astroid Pittsburgh Steelers 663
Watt ma kihagyta az edzést fájt a tüdeje most kórházban van kivizsgáláson, holnap ígérnek státuszt
4 napja
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 708
4 napja
Rudi-t el kene cserelni a colts-hoz. nem tudom mit adnanak erte, de talan megerne
xtaki
Inkább vittek egy nyuggert
Klaci79
abbol a szempontbol logikusabb, hogy nem aldoznak cetlit egy valszeg halott szezonra
xtaki
vagy inkább az a gond, hogy a trade deadline már lejárt egy hónapja kb
Toto21
most hogy mondod 😊
4 napja
Toto21 Chicago Bears 7 401
Rudi-t el kene cserelni a colts-hoz. nem tudom mit adnanak erte, de talan megerne
xtaki
Klaci79
abbol a szempontbol logikusabb, hogy nem aldoznak cetlit egy valszeg halott szezonra
xtaki
vagy inkább az a gond, hogy a trade deadline már lejárt egy hónapja kb
4 napja
xtaki
Klaci79
4 napja
xtaki
5 napja
6 napja
astroid Pittsburgh Steelers 663
Metcalf gyomorprobléma miatt egy Baltimore-i kórházban volt tegnap este
Klaci79
Tavaly, ha jól emlékszem Queen volt hasonló helyzetben. Nem mindenki bírja a madártápot 😀
6 napja
Metcalf gyomorprobléma miatt egy Baltimore-i kórházban volt tegnap este
6 napja
6 napja
A tegnap kapcsán igazából egy jelentős "változás" azért történt. Rég láttuk így nyomás ellen játszani Rodgerst. Bár egy alapvetően gyengébb pass rush ellen játszott ez igaz, de a zsebben jól mozgott, jól mozgott ki és be. De összességében igazi vezér volt és élvezte a rivalryt. Ezt azért jó volt látni mindenképp.
Klemó
no meg a 3-4 hosszu passz.
ami nem nyitotta meg a futas elott a teret sajnos, vagy ha igen, akkor nem tudtunk vele elni
xtaki
Hosszú próbálkozásaink minden meccsen voltak, de vagy nem ment jó helyre, vagy nem tudta az elkapó elkapni. Persze, persze, ezek is most megvoltak, ami jó, de igazából jelentős változás, ami az O-t jobb ritmusba hozta volna nem volt. Ezért akkor, amikor kritikus volt, nem is tudtunk haladni a végén, hiszen a hosszúkat elvették a töltött box mellett.

Én a Ravens playcallingon csodálkoztam nagyon. Tudott és ismert, hogy a pálya közepén vagyunk ergyák. Ehhez képest 3 passznál többre oda nem emlékszem. Nem tudom, hogy ez tényleg playcalling volt-e, vagy Lamar akart sokkal többet mindig, de majd úgy is halljuk.
6 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 776 — Steelers fan
A tegnap kapcsán igazából egy jelentős "változás" azért történt. Rég láttuk így nyomás ellen játszani Rodgerst. Bár egy alapvetően gyengébb pass rush ellen játszott ez igaz, de a zsebben jól mozgott, jól mozgott ki és be. De összességében igazi vezér volt és élvezte a rivalryt. Ezt azért jó volt látni mindenképp.
Klemó
ami nem nyitotta meg a futas elott a teret sajnos, vagy ha igen, akkor nem tudtunk vele elni
xtaki
Futás ellen felkészültek a hollók, leszámítva azt az egy nagypapásat. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
6 napja
Klemó
6 napja
6 napja
Én nem gondolom, hogy bármi eldőlt volna. Ha az utolsó meccs fog dönteni, vagyis a visszavágó, akkor hiába hazai meccs, nem mi leszünk az esélyesek. Előnyben vagyunk és ennyi. Ha a Bengals ellen visszavágnak, akkor újra nyílt a verseny azt gondolom.

A draft pozíció kapcsán pedig azt gondolom, hogy édesmindegy, hogy 4-5 pozival előrébb, vagy hátrébb ki fog draftolni. A 2026-os class pedig annyira gyengének tűnik overall eddig, hogy ott még talán a 10 hely sem jelent sokat.
6 napja
Aminek örülök az a W. A Ravens ellen az mindig minden körülmény közt boldogság. A jövő héten, fogalmam nincs hogy állunk fel. A sérültekről alig várom a híreket. Megint kijött, hogy nem tudunk változtatni meccs közben, ha valami csavart tettünk volna bele akkor a második sokkal nyugalmasabb. Azt hittem Henry 200 körül fut majd. Ehhez képest igazán nem tudott hozzátenni. a nagy futás sem tőle jött. Nem ez volt az év meccse, de behúztuk. Ha ez nem ad erőt tartást és gerincet akkor semmi.