Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
A lényeg, hogy az egyik Bengals-meccset letudjuk, amíg Búrkifli eltiltott. Ezt nagyon szerettem volna és szerencsére így is lett. Meg annak is örülök, hogy a vége már-már hagyományosan a Browns ellen lesz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Facebookon írta, hogy köszönhetően ennek a sorsolásnak a visszavonulás gondolata sokkal vonzóbb lett. Nagyon nem tetszik neki, hogy hálaadáskor meg karácsonykor is meccsünk van.
több mint 10 éve
A sorsolás nem kedvez JH-nak a sok ünnepi meccs miatt így lehet mégsem folytatja, legalább is most ezt nyilatkoztaEzt hol láttad?
astroid
"Retirement sounds better than ever when you realize you'd have to work on Thanksgiving, Christmas & New Year's.😡🚶🏿"
Ennyit mondott. Ebben én nem érzem azt, hogy vége. Csak bosszús, mert remélte, hogy egy kicsit nyugisabb lesz az utolsó szezonja.
Szerkesztette: polamalu
több mint 10 éve
Azért december 25 vasárnap és január 1 vasárnap fix időpont volt eddig is, ebben sok újdonság neki sem lehetett..Erre jött még rá a hálaadás napi meccs. (okt. 23-t meg nem hiszem, hogy ünnepelné)
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
A sorsolás nem kedvez JH-nak a sok ünnepi meccs miatt így lehet mégsem folytatja, legalább is most ezt nyilatkozta
több mint 10 éve
Biztos csak a Pats meccset vizsgálni fogják egész évben, mert ott történni fog valami! 😊Annyi minden történt az elmúlt 24 órában, féltem lemaradtam valamiről. Ramsé az 1/1, kihozták az új menetrendet, a 'pool meccse, Lewis 9 nyilasa....Több sebből vérzik...eleve 16 meccses az alapszakasz 😊 hogy a többiről ne is beszéljek.A bye week-ig 2-4 a vége 8-7.A legjobb vagy a legrosszabb eredményt nem veszik számításba ezután?
Blitzburgh
kittli
Bengals a 2. fordulóban!!! Ez remek hír, talán megúszhatunk egy sérülést 😊
Viszont csak nem tudtak úgy sorsolni, hogy 25-én mehessek hazai meccsre. Most vagy irány Philadelphia vagy át kell tervezni az egész utat....😕
Klaci79
Azt hittem bevezettek valami műkorcsolyás szabályt ahol nem minden pontot vesznek figyelembe. 😉
kittli
több mint 10 éve
mázli, hogy | egyelőre | csak 4 éjszakai meccsünk van, viszont szokatlanul kevés a 7 órás meccs
több mint 10 éve
Annyi minden történt az elmúlt 24 órában, féltem lemaradtam valamiről. Ramsé az 1/1, kihozták az új menetrendet, a 'pool meccse, Lewis 9 nyilasa....Több sebből vérzik...eleve 16 meccses az alapszakasz 😊 hogy a többiről ne is beszéljek.A bye week-ig 2-4 a vége 8-7.A legjobb vagy a legrosszabb eredményt nem veszik számításba ezután?
Blitzburgh
kittli
Viszont csak nem tudtak úgy sorsolni, hogy 25-én mehessek hazai meccsre. Most vagy irány Philadelphia vagy át kell tervezni az egész utat....😕
Klaci79
Azt hittem bevezettek valami műkorcsolyás szabályt ahol nem minden pontot vesznek figyelembe. 😉
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Több sebből vérzik...eleve 16 meccses az alapszakasz 😊 hogy a többiről ne is beszéljek.A bye week-ig 2-4 a vége 8-7.A legjobb vagy a legrosszabb eredményt nem veszik számításba ezután?
Blitzburgh
kittli
több mint 10 éve
A bye week-ig 2-4 a vége 8-7.A legjobb vagy a legrosszabb eredményt nem veszik számításba ezután?
Blitzburgh
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
A bye week-ig 2-4 a vége 8-7.
több mint 10 éve
NFL 2016 Pittsburgh Steelers SchedulePreseason:
Week 1 Aug. 12 Fri 7:30 PM .......................... Lions
Week 2 Aug. 18 Thu 7:00 PM..........................Eagles
Week 3 Aug. 26 Fri 8:00 PM........................... at Saints
Week 4 Sept. 1 Thu 7:30 PM...........................at Panthers
Regular Season:
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
Állítólag a Washington vendégeként kezdünk és rögtön Monday Night Football lesz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
akkor üdv újra 😀Íme az előszezon pontos menetrend:
Steelers 2016 Preseason Schedule
Friday, August 12 7:30 p.m. Detroit Lions/KDKA-TV
Thursday, August 18 7 p.m. Philadelphia Eagles/KDKA-TV
Friday, August 26 8 p.m. at New Orleans Saints/KDKA-TV
Thursday, September 1 7:30 p.m. at Carolina Panthers/KDKA-TV
Ma éjszaka már lesz alapszakasz is...
több mint 10 éve
Áááááhhhhhh 😀 de rég jártam itt 😊
több mint 10 éve
A USC Lynn Swann-t nevezte ki athletic director-nak.
több mint 10 éve
Oh én ettől kapnék agyfaszt... 😊 Ilyen D need-ek mellett, ilyen WR corp-al, WR húzni 2. körben.boyddal túlmutatnánk a hidrogénbombán..ha utána így jönne a S/NT akkor legyen...nekem kedvenc a srác
sutianap
Klaci79
Brown, Coates, DHB, Wheaton, aztán a két PS sztár Shakim Phillips, Eli Rogers nameg (Bryant). Itt bőven megvagyunk jövő-jövőre is. 😊 Amúgy jó mokk lett!
több mint 10 éve
eddig kibírnám...bár Boyd furcsa lenne, de Hargrave tetszetős kárpótlásHát ezt a sort Én is bírnám, CB, SS, NT/DE...és még egy állat WR is...csak az a bibi, hogy Hargrave szinte biztos nem lesz bent 4. körben.
Klaci79
több mint 10 éve
ittavége fusselvéle7 246 Pittsburgh Steelers Elandron Roberts ILB (Houston)

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
7 229 Pittsburgh Steelers Davante Harris OL (App.State)

több mint 10 éve
kezd kurvajól alakulni6* 220 Pittsburgh Steelers Brandon Allen QB (Arkansas)

több mint 10 éve
boyddal túlmutatnánk a hidrogénbombán..ha utána így jönne a S/NT akkor legyen...nekem kedvenc a srác
sutianap
több mint 10 éve
boyddal túlmutatnánk a hidrogénbombán..

több mint 10 éve
Hétfőn 8 emberrel találkoztunk a draft kapcsán...nem kevés:CB Ken Crawley; CB Cyrus Jones; LB Dadi Nicholas; S Justin Simmons; S Sean Davis; DT Robt Nkemdiche; S Karl Joseph; WR Pharoh Cooper