Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 904
Én meg azt gondolom, hogy ha nem a mi kutyánk kölykéről lenne szó akkor arról szólnának a kommentek, hogy "igaz a fű nem olyan vészes dolog, de a szabályokat azért hozták (még ha szarok is) hogy betartsák őket és vonatkozzanak mindenkire egyformán".
Ha a tulajdonos ezt a döntést hozta szíve joga, sőt pénze rajta, de ideológiát gyártani hozzá...
Arról nem beszélve, hogy neki is lehetett volna annyi esze, hogy elengedjen egy segelykiáltást (ha tényleg depresszió miatt szedi) hogy "baj van segitsetek!!!" ill. furcsa nekem, hogy a csapattól senkinek sem volt feladata felügyelni, hogy az ellenőrzéseken megjelent-e és minden rendben volt-e.
Tudom felnőtt emberről van szó, de nem egy megye II-es amatőr csapatról és sör -virsli meccsekről hanem dollár milliókról beszélünk.
kittli
Bocs, de az első mondatod nem értem. A szabály nem az, hogy cutolni kell egy ilyen játékost...az egy valid vita, hogy a Steelers management mennyire konzekvens belátom mert bizonyos, hogy mondjuk egy PS játékossal nem lennénk ennyire türelmesek. Egy viszont tény és nem ideológia gyártás. Értékes a srác nekünk és összességében nem bűnöző, és ezért kap még egy esélyt.
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 848 — Steelers fan
Én meg azt gondolom, hogy ha nem a mi kutyánk kölykéről lenne szó akkor arról szólnának a kommentek, hogy "igaz a fű nem olyan vészes dolog, de a szabályokat azért hozták (még ha szarok is) hogy betartsák őket és vonatkozzanak mindenkire egyformán".
Ha a tulajdonos ezt a döntést hozta szíve joga, sőt pénze rajta, de ideológiát gyártani hozzá...
Arról nem beszélve, hogy neki is lehetett volna annyi esze, hogy elengedjen egy segelykiáltást (ha tényleg depresszió miatt szedi) hogy "baj van segitsetek!!!" ill. furcsa nekem, hogy a csapattól senkinek sem volt feladata felügyelni, hogy az ellenőrzéseken megjelent-e és minden rendben volt-e.
Tudom felnőtt emberről van szó, de nem egy megye II-es amatőr csapatról és sör -virsli meccsekről hanem dollár milliókról beszélünk.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Ugyebár állítólag fel se merült, hogy kivágjuk. Én nem is bánom. Holmes miután kivágtuk már sehol nem tudott bizonyítani, Bryant-ben úgy látszik még nagyon bízunk. Talán egyenesbe jön a srác és akkor még nagy érték lesz. Most ugye a szerződése még két teljes évre hozzánk köti. Sokat nem bukhatunk rajta.
Ha valakinek nem tetszik hogy megtartjuk sajnálom...úgy látszik felénk is változnak az idők, ami nem biztos, hogy rossz irányba vezet. (ezt az egész fű dolgot rühellem, ez nem is teljesítményfokozó cucc, ráadásul több helyen legális, mint az alkohol...jó persze tiltsák el, na de egy évre??)
Klaci79
Egyetértek....az alkohol sokkal veszélyesebb, mint a fű és ott meg nincs korlát....
több mint 10 éve
Várjunk. Nem vert meg senkit, nem vezetett ittasan, nem lőtt a lábába, nem viselt fegyvert....nem kokózott, nem lőtte magát....csakis dzsankázott...és aki azért ezt bűnnek tekinti az el van tévedve....sokkal inkább az a gond, hogy függő tőle....még a 4 meccses eltiltás és a szezonos eltiltás fenyegetése ellenére sem tudott leállni.....ezért és csakis ezért adtak neki egy esélyt a rehabra, mondván, ha a függőséget tudják kezelni vhgy kap egy esélyt nálunk. Ennyi ez nem több és szerintem jó döntést hoztunk ebben.
több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Nekem az nem tetszik, hogy ilyen hülye. És emiatt újfent esélytelen, hogy összeálljon az a potenciál, ami az O-ban rejlene.
fcancellara
Azt gondolom innen megítélve nem biztos, hogy helyes döntést hozunk felette. Miért szív? Az elmondása szerint a depressziója miatt. Szedjen rá inkább mindenféle bogyót, amitől nem hiszem, hogy jobban lesz. Mellesleg valószínűleg az is doppingszer. Miért depis? Lehet a fejét ért ütések mellékhatása, lehet, hogy csak hajlamos rá, mert egy művészlélek, bla bla. Azt gondolom a világon ez a fű téma teljesen túl vna fújva. Nagyjából olyan ártalmas mint a kávé. Az alkohol több bajt csinál.
több mint 10 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Nekem az nem tetszik, hogy ilyen hülye. És emiatt újfent esélytelen, hogy összeálljon az a potenciál, ami az O-ban rejlene.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
Ugyebár állítólag fel se merült, hogy kivágjuk. Én nem is bánom. Holmes miután kivágtuk már sehol nem tudott bizonyítani, Bryant-ben úgy látszik még nagyon bízunk. Talán egyenesbe jön a srác és akkor még nagy érték lesz. Most ugye a szerződése még két teljes évre hozzánk köti. Sokat nem bukhatunk rajta.
Ha valakinek nem tetszik hogy megtartjuk sajnálom...úgy látszik felénk is változnak az idők, ami nem biztos, hogy rossz irányba vezet. (ezt az egész fű dolgot rühellem, ez nem is teljesítményfokozó cucc, ráadásul több helyen legális, mint az alkohol...jó persze tiltsák el, na de egy évre??)
több mint 10 éve
bl2008 Pittsburgh Steelers 20
Szerintetek van rá esély, hogy Brandon Boykint visszaigazoljuk?
bl2008
Nem tartom valószínűnek, persze kizárni semmit nem lehet. De még ott van Allen, aki marad ha belemegy a fizetéscsökkentésbe. És Colbert nagyon arról beszélt, hogy komolyan figyeljük a jobb CB-ket a drafton.,
Klaci79
Csak arra gondoltam, hogy a draft lutri. A csapatnál jelenleg hány jobb CB van, mint Boykin? Kezdő CB lehet belőle a csapatnál?
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 275 — Keep pounding
Jól emlékeztem:

Steelers GM Kevin Colbert said the team never considered cutting suspended WR Martavis Bryant.
Bryant was suspended a minimum of one year after failing six drug tests. "He has to do what he has to do from a league standpoint. He has to do what he has to do from a personal standpoint. We have to prepare for what we have to do without him in 2016," Colbert said. "After all that is taken care of, we will revisit it, but as of right now, as [Steelers president Art Rooney II] said, we support him, but in all honesty, what happens is totally up to him." Bryant has checked into rehab. He will be eligible for reinstatement next spring.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha minden igaz az egyéves eltiltást követően az a hír látott napvilágot, hogy legalább hat bukott tesztje volt az elmúlt időszakban, amelyek közül 2 vagy 3 volt olyan, hogy nem jelent meg mintát produkálni. Nem tudom ez mennyire igaz, de ha igen, azért sanszos, hogy intenzív fogyasztója a cuccnak...
gabokocka
Akkor nem szóltam. Ez esetben valóban érdekes, hogy miért nem rúgtuk ki.
több mint 10 éve
Off: A Penguins megtáltosodni látszik, aztán meglátjuk meddig tart ez ki. Jelen állás szerint a Bruins jönne a PO-ban pályaelőnnyel (azért az Islanders még befigyelhet), ami nem tűnik túl rózsásnak, mert a Boston nagyon jó idegenben (igaz, cserébe otthon rosszabbak), és valahogy mindig könnyedén vernek minket.
fcancellara
Most kezdem felvenni a fonalat...ez a mai meccs valami elképesztő volt...bőven van még lehetőség javulni, na de Malkin nélkül ez a játék azért elég reményteli
Klaci79
Nagyon állat meccs volt, szép gólok és nevetni való gólok. PO hangulat. Régen láttam így játszani a csapatot. Végre úgy játszik a csapat ahogy kell, ez hiányzott eddig! 2 kör a PO-ban benne van!
Fattyu
Mivel most kezd összeállni és javulni a forma, lehet több is 😀
Végre a védelem is összeszedte már magát. Ezt a meccset most nem láttam még, de a múltkor már végre láttam bekkeket a pályán. PO hokit játszunk már most és ez sokat érhet a "simán" bejutók ellen.
polamalu
Szerintem azért a hagyományosan jó PO csapatok előttünk vannak. Én csak remélni tudom, hogy ez a hatos nyerőszéria tendencia...Azért a Bruinstól, Rangerstől tartok. Capitals meg ki tudja, félelmetes reg. seasont futnak, de a PO-ban eddig nem nagyon ment nekik. Egyedül talán a Panthers, amelyik ellen akár söprés is lehetne (akiktől nagyon nem tartok).
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 275 — Keep pounding
Ha minden igaz az egyéves eltiltást követően az a hír látott napvilágot, hogy legalább hat bukott tesztje volt az elmúlt időszakban, amelyek közül 2 vagy 3 volt olyan, hogy nem jelent meg mintát produkálni. Nem tudom ez mennyire igaz, de ha igen, azért sanszos, hogy intenzív fogyasztója a cuccnak...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Én csak félve annyit szeretnék megkérdezni a Bryant-üggyel kapcsolatban, hogy ha a Steelers annyira csodálatos, különleges csapat, hogy nem tűr meg csak koponyánként egy botlást (ugye pl Holmes esetében ez volt a magyarázat), akkor hogy-hogy nem lett még kirúgva a fiú? Puhul Rooney vagy a franchise-festés egy maszlag?
Szokol
Mert ugyan szabályszegés volt, de nem bizonyosodott be, hogy fogyasztott-e valami cuccot (ha jól tudom). Gondolom ártatlanság vélelme, még fiatal és túl nagy kincs.

Szerkesztette: fcancellara
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Én csak félve annyit szeretnék megkérdezni a Bryant-üggyel kapcsolatban, hogy ha a Steelers annyira csodálatos, különleges csapat, hogy nem tűr meg csak koponyánként egy botlást (ugye pl Holmes esetében ez volt a magyarázat), akkor hogy-hogy nem lett még kirúgva a fiú? Puhul Rooney vagy a franchise-festés egy maszlag?
több mint 10 éve
Off: A Penguins megtáltosodni látszik, aztán meglátjuk meddig tart ez ki. Jelen állás szerint a Bruins jönne a PO-ban pályaelőnnyel (azért az Islanders még befigyelhet), ami nem tűnik túl rózsásnak, mert a Boston nagyon jó idegenben (igaz, cserébe otthon rosszabbak), és valahogy mindig könnyedén vernek minket.
fcancellara
Most kezdem felvenni a fonalat...ez a mai meccs valami elképesztő volt...bőven van még lehetőség javulni, na de Malkin nélkül ez a játék azért elég reményteli
Klaci79
Nagyon állat meccs volt, szép gólok és nevetni való gólok. PO hangulat. Régen láttam így játszani a csapatot. Végre úgy játszik a csapat ahogy kell, ez hiányzott eddig! 2 kör a PO-ban benne van!
Fattyu
Mivel most kezd összeállni és javulni a forma, lehet több is 😀
Végre a védelem is összeszedte már magát. Ezt a meccset most nem láttam még, de a múltkor már végre láttam bekkeket a pályán. PO hokit játszunk már most és ez sokat érhet a "simán" bejutók ellen.
több mint 10 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
fcancellara
Klaci79

több mint 10 éve
 pbs.twimg.com/media/CeEXIxeUsAE4fhl.jpg:large
Rohadj jó ez a kép 😊
több mint 10 éve
fcancellara
több mint 10 éve

Szerkesztette: fcancellara
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Nincs esélyünk Boykin megtartására, már megy a Crockell kampány. TOP CBkről beszélt Kolbert.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
bl2008
Nem tartom valószínűnek, persze kizárni semmit nem lehet. De még ott van Allen, aki marad ha belemegy a fizetéscsökkentésbe. És Colbert nagyon arról beszélt, hogy komolyan figyeljük a jobb CB-ket a drafton.,

Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
bl2008 Pittsburgh Steelers 20
több mint 10 éve
Valahol a twitteren olvastam egy Colbert nyilatkozatot, amiben kerek-perec elmondta, hogy a FA az offense erősítéséről szólt (vagy erősen tartásáról nézőpont kérdése, de ez tudatos volt a részükről), míg a draft erősen a védelemről fog szólni.
Nagyjából persze ezt is vártuk....
több mint 10 éve
Ez alapján úgy néz ki JH készen áll a 7. levadászására 😀
 scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1004472_1118390578193073_824213245593010290_n.jpg?oh=fd2e105393b83b73ddbae59959960699&oe=578CA920
több mint 10 éve
Nekem kérdéses, hogy Laciékkal tudok.e tartani, de nekem pl. egy Torontót is útba kell ejtenem. Onnan Pitt. Meg onnan New York talán. Próbálok majd mindenhol ismerősöknél megszállni 😀 Ha egyedül megyek. Torontóban már megvan. NY sem lesz gond szerintem. Pitt még kérdés, de vannak ott távoli rokonok, szóval lehet az sem lesz gáz. 😀A meccsre, meg nem fogok a jegyen spórolni, inkább nem eszek 2 napig odakint csak a zászlónk látszódjon a tv-ben 😀 Meg a UK klub elnöke minden évben megy, szeretnék vele egy időben, mert neki nagyon jók a kapcsolatai és hátha egy kis közelférkőzés is beugrana 😀 Ha nem Laciékkal megyek, akkor jelentkezőket is várok, hogy többen legyünk ott a helyszínen 😀