Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Talán mert JH long snappernek nem olyan jó 😀 Van még idő, ha, nem lesz persze, sérülés lesz vagy nem úgy muzsikál a sor akkor talán. Kiesel biztosabb, ott már most is látszik, hogy kellene az öreg rutinja. Pletykálják odaát, hogy nemsokára felszáll a füst.polamalu
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-game

az van, hogy tul eros volt 😊
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 266 — 毎日何かを学ぶ
Talán mert JH long snappernek nem olyan jó 😀 Van még idő, ha, nem lesz persze, sérülés lesz vagy nem úgy muzsikál a sor akkor talán. Kiesel biztosabb, ott már most is látszik, hogy kellene az öreg rutinja. Pletykálják odaát, hogy nemsokára felszáll a füst.
több mint 11 éve
Ja a háttér infók birtokában. Amikor írtam utána olvastam én is az Ingram igazolást. 😀 Köszi a fordítást Ádi 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtatóKlaci79
csak 4 hetet kell kihagynia. Az első 2 hetet nélküle is megoldjuk.polamalu
Nem lesz az, az Ingram bruda visszagyött, hawai-five-o 😉sutianap
miért nem James Harrison? :p

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Napedig SuttemNapot lehet erted... ez nemvot nonpluszultra...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 826
ajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtatóKlaci79
Baszod Süti, általában értem amit írsz, de ez most teljesen Navajo nekem 😀polamalu
Leigazoltuk Luke Ingramet (Hawaii alumnus), akit tavaly UDFA-ként szerződtetett a csapat, de már a TC korai szakaszában ki lett rakva; Warren hiányában ő vagy az említett Bryce Davis lesz a long snapper.

Shazier tegnap teljes értékű edzésmunkát végzett, így tehát reális esély van arra, hogy pályára lép a holnapi meccsen.
több mint 11 éve
Baszod Süti, általában értem amit írsz, de ez most teljesen Navajo nekem 😀
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem lesz az, az Ingram bruda visszagyött, hawai-five-o 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
csak 4 hetet kell kihagynia. Az első 2 hetet nélküle is megoldjuk.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 957
ajjaj...súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Greg Warren...jelenleg csak Bryce Davis van a rosteren ami nem túl megnyugtató
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Tomlin picsogott, hogy nem lesz több pàntèra, erre kigyün ma a projected roster Wingcsunggal, hogy harapnà meg egy veszettkutya, dőjjönrà a Bates hotel....

több mint 11 éve
McLendon és Heyward-Bey is felépült, edzésbe állt. Béla (Shazier) még külön edz, de legalább visszatért a pályára. Spaeth, Palmer és Mike Mitchell nem edzettek. Bell sem edzett végig a csapattal.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 881 — no es importante
Sok sikert a Delaware ellen!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Raszantam magam es kifizettem a 4 jegyet a csaladnak, szoval a szezon elso meccset eloben a Heinz Field-rol nezzuk 😊 Oruljetek velunk legyszi 😊

most mar csak egy nem tul draga hotelt kell szerezni, hogy teljessse valjon a dolog, illetve kibirni a 7 oras kocsizgatast 😊
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 903
Béla újra edz, de Spence van fent az első csapattal....ezért (is) szeretem Tomlint. Simán előrehoz és hátratol embereket ha kell. (itt most előhozás van, vagyis nem Béla teljesítménye van lejjebb értékelve, még mielőtt valaki félreértené a szavaim)
több mint 11 éve
vegignezve a meccset, nekem a fal belso resze tobbszor is lyukasnak tunt. A blitzek se voltak tul agresszivek, de amit lattam a defense oldalon, az inkabb jobb volt, mint amit az offense muvelt. Az egy darab nyilasmisi altal mutatott big playtol eltekintve unalmas, siralmas volt. A redzone meg annal is rosszabb....igaz, ez csak az elso es alig voltak fenn a kezdok...de akkor is. Nem engedhetjuk meg, hogy elmenjen a szezon elso fele...megint.
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 257
.marescha
És ebben a brit tudósok segítettek.. 😀
több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 122
Az elmúlt napokban azon gondolkodtam, hogy szeretett csapatom előszezonbeli mérlege ("teljesítménye" ) mennyire jár együtt a szezonban elért eredményekkel.
E gondolat örömére csináltam egy kis táblázatot, amiből látszik, hogy az elmúlt 16 évben a Steelers esetében az előszezon eredmények eléggé jól tükrözik majd a várható "éles" szezonbeli eredményeket.

KATT A KÉPRE 😊

Megjegyzés 1.: beragadt a szezon kifejezés nálam, egyenlő az alapszakasz fogalmával 😊 .
Megjegyzés 2.: az alapszakaszt két részre bontottam: első nyolc meccs győzelmeinek száma és alapszakasz győzelmek száma. Továbbá a play-offba és a Super bowlba jutást is bevettem tényezőnek.
Megjegyzés 3.: hol négy, hol öt meccses volt az előszezon a Steelers számára, ezért mindig 4-ből levontam a vereségek számát (volt, amikor például 4-1-es mérleggel zárt a Steelers, azt 3 győztes meccsnek számoltam, de sosem volt hibátlan teljesítménye a csapatnak).

A kis táblázat eredményei azt mutatják, hogy az előszezon során elért győzelmek száma erősen együtt jár az első nyolc meccsen felmutatott győzelmek számával. Kevésbé erősen jár együtt az alapszakasz második felében mutatott teljesítménnyel.
Kétszer fordult elő, hogy 0 győzelmet sikerült felmutatni az előszezonban, 2 meccset húztunk az első nyolc alapszakasz meccsből utána...
Kétszer fordult elő, hogy 1 győzelmet sikerült felmutatni, egyszer 2, egyszer 4 győzelem jött össze az első nyolc alapszakasz összecsapásból.
Érdekesség az, hogy az elmúlt 16 évben ha három vagy négy meccset bukott a Pittsburgh az előszezonban akkor play-off nem lett 😕 . A 3 Super Bowl részvétel akkor jött össze, amikor maximum 1 vereséget számlált a csapat.

A hétvégi meccsel és az idei évvel párhuzamba vonva: már a szükséges egy vereség megvan a Super Bowl részvételhez, innentől nem lehet bukni 😊, ha mégis egyet bukunk, akkor maximum play-offra lehet számítani. Persze, a kivétel erősíti a trendet... 😀

Tomlin nyilatkozta a Giants meccs után, hogy nyerni akart. Érzi ő is a hagyományokat 😊

Kéretik helyén kezelni a "kimutatást", nem tudományos értekezésnek szánt 😊 .
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 903
Nekem felemás érzéseim vannak. A D kapcsán az első sor nagyon energikusnak tűnt, de bizony bekaptuk azt a playt, holding ide, vagy oda, amire tavaly azt mondtuk, hogy nem szabad. Akit ki kell emelni azt gondolom az Spence. Ment hajtott, mindenhol ott volt. LB poszton azt gondolom minőség lesz idén a mélységben is.Tuitt kezdő volt és nagyon bíztatóan mozgott a beugrása ellenére is. Mauró volt még nekem hátulról, akire felfigyeltem és Mccullers kapcsán is bíztató volt a bemutatkozás. Nyilván majd a következő mérkőzések lesznek majd a döntők, hogy hol tartanak.

Az O kapcsán gyönyörű volt az Archerre hívott játék, látszik, hogy ezek életveszélyesek lesznek, node a RZ játék kapcsán rögtön Cotchery hiánya ugrott be. Tudom az első meccs alapján nem szabad messzemenő következtetést levonni, de abban a Moore-ra hívott játékban úgy elnyomta a CB hogy rossz volt nézni. Úgy kell J. Brown beérése azt gondolom mint a falat kenyér. Nem sok szerepet kapott most, kiváncsi leszek a többi meccsre. Bryant volt, akit nagyon vártam, de bezony sajnos bizonyította mennyire jó lett volna neki még egy év főiskolai foci. Éretlen és ez minden mozdulatán látszik. (droppok, CB kontakt után szétesik a mozdulat..) A QB-k kapcsán Landry Joneszszal Én sem foglalkoznék sokat, ugyanott tart, ahol tavaly, semmi több. Gradkowksi kapcsán pedig nekem is az a csúnya túldobás jut eszembe, valahol azt gondolom ezek a kulcsszituk azok, amik minősítenek, persze jó lesz, de ehhez képest azért a Giants noname Qb-ja úgy szórta a passzokat az utolsó negyedben, hogy rossz volt nézni.

Egy szó, mint száz vegyes az érzés, nyilván az is számít, hogy egy olyan csapattal játszottunk, amelynek ez a második meccse volt, de lássuk a mi következő meccsünket, javulnunk kell, ez nem kérdés.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 826
A csere irányítók sajna nem léptek előre, nem merném rábízni a csapatot nyugodt szívvel egyikre sem. Grabowsky talán, de Jones nekem katasztrófa volt. Igaz volt, hogy a WR-ek balfaszkodták el, főleg a végén a 2 min drive-ban azt szépen csinálta, de nem kapott segítséget.polamalu
Jonestól eddig se vártam és ezután se fogom azt várni, hogy akár csak értékelhető backup QB legyen NFL-szinten, szóval az ő teljesítménye nem botránkoztatott meg. 😊 Gradkowski sem tündökölt, de cserének ettől ő még korrekt megoldás, úgyhogy összességében szerintem nincs miért aggódni a QB-felhozatallal kapcsolatban.

A pànter bohózat, be is adtam egy CV-t.sutianap
Wing miatt ne fájjon a fejed, jön majd Podlesh. Igaz, hogy csalódást keltő volt a tavalyi teljesítménye, de annál szerintem mindenképpen többet várhatunk tőle, mint amit az utóbbi években nálunk megforduló punterek (Butler, Meskó, McBriar) letettek az asztalra.

(Csak zárójelben: ha már Jennings nagy futása kapcsán fel lett emlegetve a tavalyi szezon, akkor jegyezzük meg azt is, hogy Archer nagy játéka után a red zone-ban megállt a tudomány. 😊 )
több mint 11 éve
A bigrunhoz hozzàtartozik, hogy Timmonst àtkaroltàk a vàllànàl, az övè lett vón a luk, Lali a màsik irànyba mozgott, JJ homàlyon, secbe illett volna megfogni, evvan.sutianap
azt nagyon benézték...a tavalyi oak meccs első jelenete jutott eszembe
több mint 11 éve
A bigrunhoz hozzàtartozik, hogy Timmonst àtkaroltàk a vàllànàl, az övè lett vón a luk, Lali a màsik irànyba mozgott, JJ homàlyon, secbe illett volna megfogni, evvan.

több mint 11 éve
Zsüsztin legyen stabil Vídönnel. A Nyilas so-so specteam munka kène mennyen, idèn màn nem szeretnèm Tónit ott làtni. Spence, Mauro jójójó. A lènyeg nàlam Bèni fiam görögjön az első drivval, büdösbogàr legyen a hàtàra rakva, Elisha a katica. Csúnya volt a bigrun, de ezentúl sokmindent nem engedtünk az elsőfèlidőbend. A pànter bohózat, be is adtam egy CV-t.

több mint 11 éve
Hát igen amikor Foster barátunk lent maradt megijedtem, de szerencsére csak a szeme világa forgott veszélyben, az meg ennyi embernél statisztikailag nem nagy veszteség 😀 Persze neki biztosan fájó lett volna 😀
több mint 11 éve
Igen jól írtad Zoli, a futott TD során nekem is az jutott eszembe, hogy ez ízelítő a tavalyiból. Nagyon örülök, hogy Spence jó formában van. Béla egyértelmű kezdő, de ha ilyen a csere akkor ő is többet tud majd pihenni ami nyilván jót tesz a védelemnek. Tuitt is szépen mutatkozott be,
És a legfontosabb, hogy megúsztuk komoly sérülés nélkül, leginkább ennek drukkoltam.