NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 375
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
San Francisco 49ers
59 feliratkozó
3 órája
nekünk a legjobb eredmény született. saját kezünkben a sorsunk, bár így is magas az a hegy, de hát ha ott van meg kell mászni.If the 49ers beat the Colts and the Chicago Bears over the next two weeks, and the Seahawks beat the Carolina Panthers next week, the Week 18 battle between San Francisco and Seattle will be for the division title, a first-round bye and guaranteed home-field throughout the playoffs.
2 napja
nahát, tiszta jófiúk gyülekezete lett az NFC West.. 😀még szabálytalankodni sem tudunk 😕
https://www.teamrankings.com/nfl/stat/penalties-per-game
Josszi
2 napja
nahát, tiszta jófiúk gyülekezete lett az NFC West.. 😀https://www.teamrankings.com/nfl/stat/penalties-per-game
¯\_(ツ)_/¯
3 napja
Purdy klasszissal jobb, mint Mac. vannak lábai is 😀 tegnap ahogy Bartont bealázta..mondjuk aztán bocsánatot is kért 😊 good guy Brock.igen a D hát.. az nagyon karcsú volt.. de majd az O megoldja és többet rak fel mindig 1-el, problem solved 😀jó lenne ilyen értékeket látni majd a PO meccseken istegnap a védelem nagyon gatya volt. Bethune kell vissza, mint 1 falat kenyér. az sem segített, hogy Jordan Elliott meccs előtt lesérült, így 4 DT-vel nyomtuk végig.
Josszi
Saleh-nak ki kell találni vmit futás ellen.
petey
Ha Purdy hozza ami tegnap, és Kittle CMC egészséges marad akkor.. lehet 1-2 jó meccsünk még a PO-ban, igy is várakozás felett teljesítenek
Josszi
3 napja
igen a D hát.. az nagyon karcsú volt.. de majd az O megoldja és többet rak fel mindig 1-el, problem solved 😀jó lenne ilyen értékeket látni majd a PO meccseken istegnap a védelem nagyon gatya volt. Bethune kell vissza, mint 1 falat kenyér. az sem segített, hogy Jordan Elliott meccs előtt lesérült, így 4 DT-vel nyomtuk végig.
Josszi
petey
Ha Purdy hozza ami tegnap, és Kittle CMC egészséges marad akkor.. lehet 1-2 jó meccsünk még a PO-ban, igy is várakozás felett teljesítenek
¯\_(ツ)_/¯
3 napja
jó lenne ilyen értékeket látni majd a PO meccseken istegnap a védelem nagyon gatya volt. Bethune kell vissza, mint 1 falat kenyér. az sem segített, hogy Jordan Elliott meccs előtt lesérült, így 4 DT-vel nyomtuk végig.
Josszi
3 napja
An extra special win for coach 🎂@Ticketmaster | #FTTB pic.twitter.com/QaPU0XTNPJ
— San Francisco 49ers (@49ers) December 15, 2025
4 napja
feel free, lehetett volna körítés nélkül is.Jó mindegy én feladom 😀. Nem az én pénzem, de ekkora hülyeséget, minthogy 90 millát bent hagyott Aiyuk hadd javítsak már ki 😀.nem olvastam Lombardit, máshol olvastam. de végülis mindegy, visszamutogatni ugye most fun, hogy ezt mondtam azt mondtam.x.com/LombardiHimself/status/1999972035129421978valakinek Lombardi él a fejében lakbér nélkül, úgy látom.Nem egészen, tudom a számok makacs dolgok. 45 millát megkapott aláíráskor, aminek semmilyen köze nincs a 26-os fizuhoz. Aiyuk megkapta a sérülés esetén esedékes 26 millát és lemondott 24,9 milláról 2026-ban, ami option bonus volt. Szóval Aiyuk megkapott 73,1 millát a csapattól (45 aláíráskor, 26,1 sérülés esetén és 2 option bonus 2025-ben). Szóval a 76 millás garantált tartalomból megkapott több, mint 96%-ot és beragadt 28 milla. De gondolom Lombardi kiírta, hogy 90 millát spórolt a csapat 😀CMC nélkül is hozni kell holnap a W-tvalszeg játszani fog, de felőlem is kiülhetné.
https://bsky.app/profile/mattbarrows.bsky.social/post/3m7vi5mz2m22g
Josszi
közben BA meg rákerült a reserve/left squad listára, úgyhogy akkor neki ennyi volt itt. hacsak nem gondolja meg magát. majd pár év és kiderül mi történt. de 90 misif bent hagyni nekünk, hát köszi BA 😀
petey
labo7
petey
Még igazam is van 😀😀😀.
Ha már rent free, te vártad a Browns meccs után a vicces memeket meg rage posztokat 😀😀😀.
Nem is tudom minek megyek még bele ezekbe 😀. Jobb azt hinni hogy a 120 millás szerződésből visszajött 90 milla amikor 45 milla volt a garantált rész aláíráskor 😀😀😀.
labo7
a 90 milla egy része meg a voided összegből visszajön, plusz így a 49ers utána mehet még az aláírási pénznek is. gondolom az overthecap tulajdonosa is Lombardit olvas 😊
de most tényleg ezek rettentő fontos dolgok, mintha a te pénzed lenne.
petey
labo7
4 napja
Jó mindegy én feladom 😀. Nem az én pénzem, de ekkora hülyeséget, minthogy 90 millát bent hagyott Aiyuk hadd javítsak már ki 😀.nem olvastam Lombardit, máshol olvastam. de végülis mindegy, visszamutogatni ugye most fun, hogy ezt mondtam azt mondtam.x.com/LombardiHimself/status/1999972035129421978valakinek Lombardi él a fejében lakbér nélkül, úgy látom.Nem egészen, tudom a számok makacs dolgok. 45 millát megkapott aláíráskor, aminek semmilyen köze nincs a 26-os fizuhoz. Aiyuk megkapta a sérülés esetén esedékes 26 millát és lemondott 24,9 milláról 2026-ban, ami option bonus volt. Szóval Aiyuk megkapott 73,1 millát a csapattól (45 aláíráskor, 26,1 sérülés esetén és 2 option bonus 2025-ben). Szóval a 76 millás garantált tartalomból megkapott több, mint 96%-ot és beragadt 28 milla. De gondolom Lombardi kiírta, hogy 90 millát spórolt a csapat 😀CMC nélkül is hozni kell holnap a W-tvalszeg játszani fog, de felőlem is kiülhetné.
Josszi
közben BA meg rákerült a reserve/left squad listára, úgyhogy akkor neki ennyi volt itt. hacsak nem gondolja meg magát. majd pár év és kiderül mi történt. de 90 misif bent hagyni nekünk, hát köszi BA 😀
petey
labo7
petey
Még igazam is van 😀😀😀.
Ha már rent free, te vártad a Browns meccs után a vicces memeket meg rage posztokat 😀😀😀.
Nem is tudom minek megyek még bele ezekbe 😀. Jobb azt hinni hogy a 120 millás szerződésből visszajött 90 milla amikor 45 milla volt a garantált rész aláíráskor 😀😀😀.
labo7
a 90 milla egy része meg a voided összegből visszajön, plusz így a 49ers utána mehet még az aláírási pénznek is. gondolom az overthecap tulajdonosa is Lombardit olvas 😊
petey
4 napja
nem olvastam Lombardit, máshol olvastam. de végülis mindegy, visszamutogatni ugye most fun, hogy ezt mondtam azt mondtam.x.com/LombardiHimself/status/1999972035129421978valakinek Lombardi él a fejében lakbér nélkül, úgy látom.Nem egészen, tudom a számok makacs dolgok. 45 millát megkapott aláíráskor, aminek semmilyen köze nincs a 26-os fizuhoz. Aiyuk megkapta a sérülés esetén esedékes 26 millát és lemondott 24,9 milláról 2026-ban, ami option bonus volt. Szóval Aiyuk megkapott 73,1 millát a csapattól (45 aláíráskor, 26,1 sérülés esetén és 2 option bonus 2025-ben). Szóval a 76 millás garantált tartalomból megkapott több, mint 96%-ot és beragadt 28 milla. De gondolom Lombardi kiírta, hogy 90 millát spórolt a csapat 😀CMC nélkül is hozni kell holnap a W-tvalszeg játszani fog, de felőlem is kiülhetné.
Josszi
petey
labo7
petey
Még igazam is van 😀😀😀.
labo7
4 napja
x.com/LombardiHimself/status/1999972035129421978valakinek Lombardi él a fejében lakbér nélkül, úgy látom.Nem egészen, tudom a számok makacs dolgok. 45 millát megkapott aláíráskor, aminek semmilyen köze nincs a 26-os fizuhoz. Aiyuk megkapta a sérülés esetén esedékes 26 millát és lemondott 24,9 milláról 2026-ban, ami option bonus volt. Szóval Aiyuk megkapott 73,1 millát a csapattól (45 aláíráskor, 26,1 sérülés esetén és 2 option bonus 2025-ben). Szóval a 76 millás garantált tartalomból megkapott több, mint 96%-ot és beragadt 28 milla. De gondolom Lombardi kiírta, hogy 90 millát spórolt a csapat 😀CMC nélkül is hozni kell holnap a W-tvalszeg játszani fog, de felőlem is kiülhetné.
Josszi
petey
labo7
petey
Még igazam is van 😀😀😀.
4 napja
valakinek Lombardi él a fejében lakbér nélkül, úgy látom.Nem egészen, tudom a számok makacs dolgok. 45 millát megkapott aláíráskor, aminek semmilyen köze nincs a 26-os fizuhoz. Aiyuk megkapta a sérülés esetén esedékes 26 millát és lemondott 24,9 milláról 2026-ban, ami option bonus volt. Szóval Aiyuk megkapott 73,1 millát a csapattól (45 aláíráskor, 26,1 sérülés esetén és 2 option bonus 2025-ben). Szóval a 76 millás garantált tartalomból megkapott több, mint 96%-ot és beragadt 28 milla. De gondolom Lombardi kiírta, hogy 90 millát spórolt a csapat 😀CMC nélkül is hozni kell holnap a W-tvalszeg játszani fog, de felőlem is kiülhetné.
Josszi
petey
labo7
5 napja
Nem egészen, tudom a számok makacs dolgok. 45 millát megkapott aláíráskor, aminek semmilyen köze nincs a 26-os fizuhoz. Aiyuk megkapta a sérülés esetén esedékes 26 millát és lemondott 24,9 milláról 2026-ban, ami option bonus volt. Szóval Aiyuk megkapott 73,1 millát a csapattól (45 aláíráskor, 26,1 sérülés esetén és 2 option bonus 2025-ben). Szóval a 76 millás garantált tartalomból megkapott több, mint 96%-ot és beragadt 28 milla. De gondolom Lombardi kiírta, hogy 90 millát spórolt a csapat 😀CMC nélkül is hozni kell holnap a W-tvalszeg játszani fog, de felőlem is kiülhetné.
Josszi
petey
5 napja
CMC nélkül is hozni kell holnap a W-tvalszeg játszani fog, de felőlem is kiülhetné.
Josszi
5 napja
CMC nélkül is hozni kell holnap a W-thttps://bsky.app/profile/mattbarrows.bsky.social/post/3m7vi5mz2m22g
¯\_(ツ)_/¯
8 napja
mindenkinek így kellett élnie az elmúlt napokbanpedig bárki leeshetett volna egy bárszékrőlma úgy is feljebb léphetünk a seedingben, hogy nem is játszunk 😀Nálunk ritkaság, de a bye weeket sikerült lehozni súlyos sérülés nélkül. Elképesztő.
olyan kurva jók vagyunk, hogy bye week-en is nyerünk.
petey
Csiriba
Josszi
8 napja
pedig bárki leeshetett volna egy bárszékrőlma úgy is feljebb léphetünk a seedingben, hogy nem is játszunk 😀Nálunk ritkaság, de a bye weeket sikerült lehozni súlyos sérülés nélkül. Elképesztő.
petey
Csiriba
¯\_(ツ)_/¯
8 napja
ma úgy is feljebb léphetünk a seedingben, hogy nem is játszunk 😀Nálunk ritkaság, de a bye weeket sikerült lehozni súlyos sérülés nélkül. Elképesztő.
petey
12 napja
ma úgy is feljebb léphetünk a seedingben, hogy nem is játszunk 😀olyan kurva jók vagyunk, hogy bye week-en is nyerünk.
15 napja
xD Xd XDbocs azt hittem boomereknek szabad! XDjuj neked nem szabad az XD!x.com/LombardiHimself/status/1993699499022115238XD
Ennyi. Valaki ert hozza.
dankodavid
Csiriba
Josszi
Csiriba
¯\_(ツ)_/¯