San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem nem nagyon. De meg nem ertetted egyebkent, amit mondtam, nekem ugyanis nem a 23 millio szurja a szemem itt elsodlegesen (bar az is sok), hanem az, hogy egy mindjart 33 eves jatekos 6 eves szerzodest kapott. Ez utobbival az evi 23 az mar tulsagosan is eros, de azzal a 20 is az lenne. Fuggetlenul attol, hogy egy OL kepes 37-38 eves koraban is magas szinten jatszani, azert az kifejezetten ritka.Mert gondolod más nem adott volna neki többet mint 20, hagyjuk már...Mi az, hogy nem ir ala kevesebbert? Ha a faszinak nem ajanlanak peldaul csak evi 20 milliot, majd szerinted azt mondja, kapja be mindenki, akkor nem jatszik inkabb, mert neki evi 23 kell?Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.Azért elég sok példa van LT-re akik akár 40 éves korukig is nagyon jó teljesítményt nyújtanak, és mint láthattuk tavaly, továbbra is egy állat TW. Szerintem senkinek nem írt volna alá kevesebbért, tisztában van vele mennyire jó. Ilyen szempontból védhető, de azért jobb lett volna tavaly Wirfs Kinlaw helyett...
Valami 3 eves, 60-65 millio koruli szerodest vartam, az siman rendben is lett volna. Ez igy szerintem nagyon eros.
Stez
gzotya
Dehogynem irt volna ala. Ezen a szerzodesen latszik a ketsegbeesettseg, hogy Lynch 150 szazalekra akart menni, es megunta a kotelhuzast, meg a Bears es mas csapatok nyomulasat Williamsnel, aztan odavagott egy olyan osszeget, amire Williams egyszeruen nem mondhatott mar nemet. Meg ugye azert is nyomta ezt be Lynch, mert szetszedtek volna, hogy ha egy ilyen kotelhuzas utan Williams elmegy, o meg ott marad a szarban.
Azt meg azert halkan jegyzem meg, hogy igen, Williams allatt volt tavaly, es egyebkent is kiraly, viszont egy olyan csavorol beszelunk, aki Washingtonban peldaul ketszer is bekattant, mert elmondasa szerint ot megsertettek, aztan a masodik utan kicsapta a balhet, es nem volt hajlando palyara lepni, de meg csak a telefont se felvenni senkinek. Ugyhogy azert o abszolut nem eletbiztositas.
Oke, ez a szerzodes nyilvan olyan, hogy negy ev utan mar kis aldozattal lehet szabadulni a jatekostol, de mindettol fuggetlenul szerintem ez nagyon eros penz volt Lynchtol.
Stez
gzotya
Empty: igen, a Skinsnel az a csapattol eleg beteg dolog volt. De Williamsnek mar korabban is akadtak azert dolgai. Took altalanosnak mondtak peldaul nala, hogy nem kifejezetten szeret hajtani az edzesen, a hozzaallasa eleg valtozo, hangulatingadozasai vannak, es nehezen kezelheto.
több mint 3 éve
azért kíváncsi leszek a részletekre, de az egyik legjobb cap/szerződés guru van itt Marathee személyében.Valóban, de azért ennyi beleférhet azértBocsánat, igaz. Így is 12 millió lesz a DM, ami n3m a világ vége, de nem is kevés.Ez mondjuk így nem igaz, mert öt évre mehet max, tehát nem hatszor öt, hanem ötször hat milla lesz, így pedig három év után 6+6-tal ki lehet már vágni, ami azért nem tétel (megjegyzem a 30 milla sem az)Az elmúlt napok szerződéseit látva nem lepne meg, ha ez egy 3+3-as szerződés lenne majd kb. Mack sem fiatal, de ő is parádés lehet még itt. Elég combos fal állhat összeAhogy írtam, egy 3+3-as szerződésnél is 15 milliónál fog kezdődni a DM, mert a signing bónusz mindig a szeződés teljes időtartamára oszlik el.
Wyatt
Hulkeinstein
Wyatt
Hulkeinstein
Wyatt
Simán benne van 4 jó év legalább, ennyi időt még nyerünk, nem égető need a LT legalább, ugyanez Mack-el, a Centerek is simán játszhatnak még 30+ évig.
A sapi meg jövőre úgyis felmegy. Bakhtiari-hoz képest ez kevesebb garantált, a bonust pedig el lehet osztani 22-26 között, hogy a 21-es cap kevesebb legyen.
kíváncsian várom a részleteket.
eddig fasza az offseason:
LT pipa
C pipa
kezdő corner pipa
Juci pipa
+ Witherspoon elment a hawksba 😀
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Valóban, de azért ennyi beleférhet azértBocsánat, igaz. Így is 12 millió lesz a DM, ami n3m a világ vége, de nem is kevés.Ez mondjuk így nem igaz, mert öt évre mehet max, tehát nem hatszor öt, hanem ötször hat milla lesz, így pedig három év után 6+6-tal ki lehet már vágni, ami azért nem tétel (megjegyzem a 30 milla sem az)Az elmúlt napok szerződéseit látva nem lepne meg, ha ez egy 3+3-as szerződés lenne majd kb. Mack sem fiatal, de ő is parádés lehet még itt. Elég combos fal állhat összeAhogy írtam, egy 3+3-as szerződésnél is 15 milliónál fog kezdődni a DM, mert a signing bónusz mindig a szeződés teljes időtartamára oszlik el.
Wyatt
Hulkeinstein
Wyatt
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Bocsánat, igaz. Így is 12 millió lesz a DM, ami n3m a világ vége, de nem is kevés.Ez mondjuk így nem igaz, mert öt évre mehet max, tehát nem hatszor öt, hanem ötször hat milla lesz, így pedig három év után 6+6-tal ki lehet már vágni, ami azért nem tétel (megjegyzem a 30 milla sem az)Az elmúlt napok szerződéseit látva nem lepne meg, ha ez egy 3+3-as szerződés lenne majd kb. Mack sem fiatal, de ő is parádés lehet még itt. Elég combos fal állhat összeAhogy írtam, egy 3+3-as szerződésnél is 15 milliónál fog kezdődni a DM, mert a signing bónusz mindig a szeződés teljes időtartamára oszlik el.
Wyatt
Hulkeinstein
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Ez mondjuk így nem igaz, mert öt évre mehet max, tehát nem hatszor öt, hanem ötször hat milla lesz, így pedig három év után 6+6-tal ki lehet már vágni, ami azért nem tétel (megjegyzem a 30 milla sem az)Az elmúlt napok szerződéseit látva nem lepne meg, ha ez egy 3+3-as szerződés lenne majd kb. Mack sem fiatal, de ő is parádés lehet még itt. Elég combos fal állhat összeAhogy írtam, egy 3+3-as szerződésnél is 15 milliónál fog kezdődni a DM, mert a signing bónusz mindig a szeződés teljes időtartamára oszlik el.
Wyatt
Hulkeinstein
Szerkesztette: Wyatt
több mint 3 éve
Az elmúlt napok szerződéseit látva nem lepne meg, ha ez egy 3+3-as szerződés lenne majd kb. Mack sem fiatal, de ő is parádés lehet még itt. Elég combos fal állhat összeAhogy írtam, egy 3+3-as szerződésnél is 15 milliónál fog kezdődni a DM, mert a signing bónusz mindig a szeződés teljes időtartamára oszlik el.
Wyatt
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Elég combos fal állhat összeValahogyan féken kell tartani a Hawks félelmetes védőit. 😀
Wyatt
több mint 3 éve
gzotya
47
Mert gondolod más nem adott volna neki többet mint 20, hagyjuk már...Mi az, hogy nem ir ala kevesebbert? Ha a faszinak nem ajanlanak peldaul csak evi 20 milliot, majd szerinted azt mondja, kapja be mindenki, akkor nem jatszik inkabb, mert neki evi 23 kell?Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.Azért elég sok példa van LT-re akik akár 40 éves korukig is nagyon jó teljesítményt nyújtanak, és mint láthattuk tavaly, továbbra is egy állat TW. Szerintem senkinek nem írt volna alá kevesebbért, tisztában van vele mennyire jó. Ilyen szempontból védhető, de azért jobb lett volna tavaly Wirfs Kinlaw helyett...
Valami 3 eves, 60-65 millio koruli szerodest vartam, az siman rendben is lett volna. Ez igy szerintem nagyon eros.
Stez
gzotya
Dehogynem irt volna ala. Ezen a szerzodesen latszik a ketsegbeesettseg, hogy Lynch 150 szazalekra akart menni, es megunta a kotelhuzast, meg a Bears es mas csapatok nyomulasat Williamsnel, aztan odavagott egy olyan osszeget, amire Williams egyszeruen nem mondhatott mar nemet. Meg ugye azert is nyomta ezt be Lynch, mert szetszedtek volna, hogy ha egy ilyen kotelhuzas utan Williams elmegy, o meg ott marad a szarban.
Azt meg azert halkan jegyzem meg, hogy igen, Williams allatt volt tavaly, es egyebkent is kiraly, viszont egy olyan csavorol beszelunk, aki Washingtonban peldaul ketszer is bekattant, mert elmondasa szerint ot megsertettek, aztan a masodik utan kicsapta a balhet, es nem volt hajlando palyara lepni, de meg csak a telefont se felvenni senkinek. Ugyhogy azert o abszolut nem eletbiztositas.
Oke, ez a szerzodes nyilvan olyan, hogy negy ev utan mar kis aldozattal lehet szabadulni a jatekostol, de mindettol fuggetlenul szerintem ez nagyon eros penz volt Lynchtol.
Stez
több mint 3 éve
Teszem hozzá h én is kiakadnék ha a csapatom orvosi stábja le se szar vmit, amiről aztán kiderül, hogy tumor. Még szerencse h jóindulatú volt...Mi az, hogy nem ir ala kevesebbert? Ha a faszinak nem ajanlanak peldaul csak evi 20 milliot, majd szerinted azt mondja, kapja be mindenki, akkor nem jatszik inkabb, mert neki evi 23 kell?Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.Azért elég sok példa van LT-re akik akár 40 éves korukig is nagyon jó teljesítményt nyújtanak, és mint láthattuk tavaly, továbbra is egy állat TW. Szerintem senkinek nem írt volna alá kevesebbért, tisztában van vele mennyire jó. Ilyen szempontból védhető, de azért jobb lett volna tavaly Wirfs Kinlaw helyett...
Stez
gzotya
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mi az, hogy nem ir ala kevesebbert? Ha a faszinak nem ajanlanak peldaul csak evi 20 milliot, majd szerinted azt mondja, kapja be mindenki, akkor nem jatszik inkabb, mert neki evi 23 kell?Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.Azért elég sok példa van LT-re akik akár 40 éves korukig is nagyon jó teljesítményt nyújtanak, és mint láthattuk tavaly, továbbra is egy állat TW. Szerintem senkinek nem írt volna alá kevesebbért, tisztában van vele mennyire jó. Ilyen szempontból védhető, de azért jobb lett volna tavaly Wirfs Kinlaw helyett...
Stez
gzotya
több mint 3 éve
gaborik
514
Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.szerintem oriasi blama lett volna lincs reszerol, ha sanders utan trentet is visszahozzuk a terkepre aztan hagyja m2 tavozni. elsore ez is jo boltnak tunt tavaly, aztan mint a legtobbnel kesobb jovunk ra hogy valojaban megse.
Stez
agyon kellett fizetni, kulonben lelep es iden egy sokkal szarabb OT classra verhetjuk el az 1. kort. vagy kuldheti a 12. picket baltimorba, de azzal se lett volna elorebb.
igy abban remenykedhetunk mielott ertekelik a munkajat ennek a stabnak, h meg sikerul iden leakasztani drafton valami frencsajz szagu QB-t.
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Mack ráadásul régi spanja Shannynek, ismeri a rendszert.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Az elmúlt napok szerződéseit látva nem lepne meg, ha ez egy 3+3-as szerződés lenne majd kb. Mack sem fiatal, de ő is parádés lehet még itt. Elég combos fal állhat össze
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Viszont Mack-kel együtt azért pofás lesz ez a fal. Már csak tényleg egy normális QB kellene.
több mint 3 éve
Valószínűtlen, hogy 40ig fogja tolni. Viszont 6 éves szerződéssel a cap hit és dead money sokkal könnyebben teríthető és ha muszáj még át is tudják strukturálni a szerződését.Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.Azért elég sok példa van LT-re akik akár 40 éves korukig is nagyon jó teljesítményt nyújtanak, és mint láthattuk tavaly, továbbra is egy állat TW. Szerintem senkinek nem írt volna alá kevesebbért, tisztában van vele mennyire jó. Ilyen szempontból védhető, de azért jobb lett volna tavaly Wirfs Kinlaw helyett...
Stez
gzotya
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Nagyon jó, hogy sikerült megtartani Trentet, ugyanakkor tényleg elég durva lóvéról van szó. Simán lehet, hogy egy király bulit hozott tető alá Lincs, de akár az ellenkezője is. Ezt is - mint mindent - az idő fogja eldönteni.
Szerkesztette: Niner Empire
több mint 3 éve
gzotya
47
Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.Azért elég sok példa van LT-re akik akár 40 éves korukig is nagyon jó teljesítményt nyújtanak, és mint láthattuk tavaly, továbbra is egy állat TW. Szerintem senkinek nem írt volna alá kevesebbért, tisztában van vele mennyire jó. Ilyen szempontból védhető, de azért jobb lett volna tavaly Wirfs Kinlaw helyett...
Stez
több mint 3 éve
Okos. Mindjart 33 eves jatekosnak hateves szerzodes, evi 20+ millioval ugy, hogy ott van a masik oldalon az elol draftolt LT.Valami 3 eves, 60-65 millio koruli szerodest vartam, az siman rendben is lett volna. Ez igy szerintem nagyon eros.
több mint 3 éve
Ez azért tényleg durva szerződés egy 30 év feletti játékosnak, lesz még böjtje pár év múlva még egy szerencsés struktúránál is. A 30 milliós signing bónusz évi 5-öt jelent, azaz ha 3 év után kiteszitek, akkor is 15 milliónál indul a DM. Mindenesetre meg kellett tartani még így is, szép munka.Trent Williams and the San Francisco 49ers deal is for 6 years, $138 million.Szépen kitömtétek...
He is the highest paid offensive lineman in NFL history.
Of the $55,100,000 guaranteed
$30,100,000 million is a signing bonus.
k*rva élet
Beki
warr_b
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 3 éve
gaborik
514
49ers are expected to sign C Alex Mack, per @rapsheet
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Már csak QB kellene 😛Csak kettő jobb van, mint a Patsnel és az Eaglesnel osszesen
dande
több mint 3 éve
Már csak QB kellene 😛
több mint 3 éve
Trent Williams and the San Francisco 49ers deal is for 6 years, $138 million.Szépen kitömtétek...
He is the highest paid offensive lineman in NFL history.
Of the $55,100,000 guaranteed
$30,100,000 million is a signing bonus.
k*rva élet
Beki
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
gaborik
514
egyertelmu volt, miutan ez az okos ugy hozta el hogy nem tagelhetjuk. ha nem nezhet szet a piacon, akk mar korabban tudtunk volna vele hosszabbitani kicsit olcsobban.jolvan lincs, legalabb ezt nem b@sztad el. jar a keksz.T Williams sem a saját ellensége, egyértelmű volt hogy teszteli a piacot.
azt leszamitva, hogy fizethetted agyon,miutan hagytad kimenni a piacra...
(jo lenne meg csinalnal kis penzt C-re legalabb.)
gaborik
SFGaben
talan nem jartunk volna rosszul azzal sem, ha az egyik legjobb OT classbol huzunk a drafton tavaly. m1 ez mar a mult, alakulhatott volna szarabbul is ha iden megy ra az 1. kor mert lelep...
ettol fuggetlenul QB es secondary tovabbra sincs, es Trent jobbkezetol merve O fal se...
több mint 3 éve
Vass49ers
37
A cap hogy áll most?