San Francisco 49ers
Felbomlott az Eastern Washington(Kupp, Ebukam és Nsimba Webster) mag a Ramsben. Picit ez sok érte. De nem rossz igazolás.The #49ers are signing OLB Samson Ebukam to a two-year deal worth $12 million that can be worth up to $13.5 million with incentives, sources tell me and @RapSheet. 💰
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 15, 2021
SFGaben
Szerkesztette: iktriad
The #49ers and LB Dee Ford have agreed to terms on a restructured 2-year deal worth $24M, per me and @TomPelissero. A practical, win-win solution to an ongoing issue in SF.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 15, 2021
nice, remélem Trent miatt lett a cap pucolás
Szerkesztette: petey
The #49ers are signing OLB Samson Ebukam to a two-year deal worth $12 million that can be worth up to $13.5 million with incentives, sources tell me and @RapSheet. 💰
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 15, 2021
Szerkesztette: SFGaben
ok.Egyetértek. Nem volt center, idehozta Richburgöt. Nem volt edge, elhalászta, sőt, egyenesen ide lopta Dee Fordot. Meghosszabbította Armsteadet, rossz belegondolni, mi lenne a csapattal a szezononkénti tizenhárom pressure-je nélkül, ráadásul egy-egyben pótolta Bucknert is Kinlaw-val. Hány picksixe volt Bucknernek? Naugye. Rakott-e bárki más injury guarantee-t Ford szerződésébe, vagy no tag klauzulát Trent Williamsébe?Nem. Nélkülözhetetlen alapkövei egy évek óta jobban és jobban játszó csapatnak. Ha valami, hát több tisztelet igazán kijárna Lynch-nek.nézd már meg kiket engedtek el más csapatok, unalmas ez a Lynch fika márHagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
gaborik
petey
dankodavid
Ajándék! 😃#49ers CB Jason Verrett had a multi-year offer on the table, but opted to bet on himself again. He shined when healthy. He gets a 1-year deal worth $5.5M that can be $6.5M if he makes the Pro Bowl. A solid deal.
empty taxi
Egyetértek. Nem volt center, idehozta Richburgöt. Nem volt edge, elhalászta, sőt, egyenesen ide lopta Dee Fordot. Meghosszabbította Armsteadet, rossz belegondolni, mi lenne a csapattal a szezononkénti tizenhárom pressure-je nélkül, ráadásul egy-egyben pótolta Bucknert is Kinlaw-val. Hány picksixe volt Bucknernek? Naugye. Rakott-e bárki más injury guarantee-t Ford szerződésébe, vagy no tag klauzulát Trent Williamsébe?Nem. Nélkülözhetetlen alapkövei egy évek óta jobban és jobban játszó csapatnak. Ha valami, hát több tisztelet igazán kijárna Lynch-nek.nézd már meg kiket engedtek el más csapatok, unalmas ez a Lynch fika márHagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
gaborik
petey
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
nézd már meg kiket engedtek el más csapatok, unalmas ez a Lynch fika márHagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
gaborik
Hagyjuk mar ezt a faszom fizetesi sapkat, aki akarja megoldja. Trent es az OL meg kurva fontos (futashoz),ha a balfasz Jimmy marad a QBa Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
petey
| nincs itt semmi beszoptad |
majd összegzem én hogy látomHát nem tudom...én meg sok olyan riportot olvastam hogyan lehetne/lehetett volna 9 milliót meg csinálni Richburg és DeFord cuttal...erre vártam, mondjuk meg van 2 nap 17 igÉn már csak a Ford cutra vároknem fogjuk, 1001 oka van
Kenny91
petey
Kenny91
Hát nem tudom...én meg sok olyan riportot olvastam hogyan lehetne/lehetett volna 9 milliót meg csinálni Richburg és DeFord cuttal...erre vártam, mondjuk meg van 2 nap 17 igÉn már csak a Ford cutra vároknem fogjuk, 1001 oka van
Kenny91
petey
#49ers CB Jason Verrett had a multi-year offer on the table, but opted to bet on himself again. He shined when healthy. He gets a 1-year deal worth $5.5M that can be $6.5M if he makes the Pro Bowl. A solid deal.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
a Colts és Chiefs nyomulna rá. de baszki várható volt, hogy tesztelni akarja magát, meg ahogy álltunk év közben nem úgy tűnt, hogy menni fog a megtartása. "szerencsére" Richburg visszavonulása adott most nekünk annyi helyet, hogy rámozduljunk.TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
gaborik
Én már csak a Ford cutra vároknem fogjuk, 1001 oka van
Kenny91
TW és Verrett ajánlata is az asztalon van, de úgy tűnik tesztelni fogják a piacot.ha elveszitjuk trentet akkor takarodhat lincs is. mar reg hosszabbitani kellett volna vele
petey
| nincs itt semmi beszoptad |
Magas labda volt bevallom😝Én már csak a Ford cutra várok
Kenny91
empty taxi
Én már csak a Ford cutra várok
Kenny91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Juszczyk 5 év 27 millió 🙃Remek játékos remek deal😁
Hope
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich