San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Volt egy kis kavarás a komp pickeknél:Más csapat miért kapott akkor több picket most? Pl Dallas. Nem értem.nfl.com alapján sajnos nem.Lehet mégis idén..Jól jött ez a két harmadik körös pick. 😊Valamit beneztek. Nem iden kapjuk meg a 2db 3. Kort. Iden csak 1 db-ot adnak, ahogy azt elozetesen is kozoltek par hete.
Hope
Szval igy 1db 3. Kor jott vissza gyakorlatilag amit Trentert odaadtunk tavaly. Vszinu lincs is ezzel nyugtatja majd magat, amikor baszik visszaigazolni....
gaborik
Hope
www.nfl.com/news/nfl-announces-36-compensatory-picks-in-2021-nfl-draft-for-17-teams
Platypus
Hope
www.ninersnation.com/2021/3/10/22323795/49ers-awarded-two-compensatory-picks-for-this-years-draft-now-hold-10-picks-in-the-2021-nfl-draft
twitter.com/mattbarrows/status/1369748690567450626
Így a vége:
ninerswire.usatoday.com/2021/03/10/san-francisco-49ers-2021-nfl-draft-comp-picks/
több mint 3 éve
Hope
138
Más csapat miért kapott akkor több picket most? Pl Dallas. Nem értem.nfl.com alapján sajnos nem.Lehet mégis idén..Jól jött ez a két harmadik körös pick. 😊Valamit beneztek. Nem iden kapjuk meg a 2db 3. Kort. Iden csak 1 db-ot adnak, ahogy azt elozetesen is kozoltek par hete.
Hope
Szval igy 1db 3. Kor jott vissza gyakorlatilag amit Trentert odaadtunk tavaly. Vszinu lincs is ezzel nyugtatja majd magat, amikor baszik visszaigazolni....
gaborik
Hope
www.nfl.com/news/nfl-announces-36-compensatory-picks-in-2021-nfl-draft-for-17-teams
Platypus
több mint 3 éve
Platypus
295
nfl.com alapján sajnos nem.Lehet mégis idén..Jól jött ez a két harmadik körös pick. 😊Valamit beneztek. Nem iden kapjuk meg a 2db 3. Kort. Iden csak 1 db-ot adnak, ahogy azt elozetesen is kozoltek par hete.
Hope
gaborik
Hope
több mint 3 éve
Hope
138
Lehet mégis idén..Jól jött ez a két harmadik körös pick. 😊Valamit beneztek. Nem iden kapjuk meg a 2db 3. Kort. Iden csak 1 db-ot adnak, ahogy azt elozetesen is kozoltek par hete.
Hope
gaborik
több mint 3 éve
gaborik
514
Jól jött ez a két harmadik körös pick. 😊Valamit beneztek. Nem iden kapjuk meg a 2db 3. Kort. Iden csak 1 db-ot adnak, ahogy azt elozetesen is kozoltek par hete.
Hope
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
Hope
138
Jól jött ez a két harmadik körös pick. 😊
több mint 3 éve
Én is írtam külön neki de semmi.... pécsi "különítmény" nem ismeri?Na, most megneztem az utolso kommentjeit a profiljan. Ez roppant szomoru, nagy kar erte, de akkor legalabb feltehetoen minden ok vele.Kicsit OFF, de diverdoc-rol hallottatok valamit mostanaban? Ugye o a frontvonalban dolgozva segitett a pandemia alatt, gondoltam megnezem irt-e helyzetjelentest mostanaban, de a rendszer szerint november ota nem logolt be.Önkéntes száműzetésbe vonult a Sobrival folytatott vitái után.
Minden ok vele?
undisputedly
Kár érte.
Willie Parker
undisputedly
több mint 3 éve
Na, most megneztem az utolso kommentjeit a profiljan. Ez roppant szomoru, nagy kar erte, de akkor legalabb feltehetoen minden ok vele.Kicsit OFF, de diverdoc-rol hallottatok valamit mostanaban? Ugye o a frontvonalban dolgozva segitett a pandemia alatt, gondoltam megnezem irt-e helyzetjelentest mostanaban, de a rendszer szerint november ota nem logolt be.Önkéntes száműzetésbe vonult a Sobrival folytatott vitái után.
Minden ok vele?
undisputedly
Kár érte.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Kicsit OFF, de diverdoc-rol hallottatok valamit mostanaban? Ugye o a frontvonalban dolgozva segitett a pandemia alatt, gondoltam megnezem irt-e helyzetjelentest mostanaban, de a rendszer szerint november ota nem logolt be.Önkéntes száműzetésbe vonult a Sobrival folytatott vitái után.
Minden ok vele?
undisputedly
Kár érte.
több mint 3 éve
Kicsit OFF, de diverdoc-rol hallottatok valamit mostanaban? Ugye o a frontvonalban dolgozva segitett a pandemia alatt, gondoltam megnezem irt-e helyzetjelentest mostanaban, de a rendszer szerint november ota nem logolt be.Minden ok vele?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Hope
138
Melyik lenne a legjobb megoldás? 🤔Feltrade Wilsonért.
twitter.com/csimmsqb/status/1368903971130249219?s=21
SFGaben
több mint 3 éve
SFGaben
1 076
Melyik lenne a legjobb megoldás? 🤔twitter.com/csimmsqb/status/1368903971130249219?s=21
több mint 3 éve
DFNiner
21
allitolag verrett tesztelni fogja a piacot...Hát az tényleg szopás lenne
ha elviszik ot is es meg trentet is, akkor k. nagy luzer a dzsm gyerek a haznal. hab a tortan meg az lenne, ha thomast megfizetne.
gaborik
Viszont elég jól állunk a cappel, szerintem ha Lynchnek nem megy el az a kis agya, ebből tudnak maradni mindketten, Thomas meg takarodjon egyenesen a CFL-be
több mint 3 éve
gaborik
514
allitolag verrett tesztelni fogja a piacot...ha elviszik ot is es meg trentet is, akkor k. nagy luzer a dzsm gyerek a haznal. hab a tortan meg az lenne, ha thomast megfizetne.
több mint 3 éve
Niner Empire
578
Be is baszna, de nem csak ez, hanem bármi hasonló megoldás! 😀Ezt a verziót hol kell aláirni? 😊Állítólag JG cseréjének szánjátok.tehat fizessunk ket kutyautoert minimum 35 milliot 1 evre, kosz nem.
Igazi playmaker páros lenne 😊
Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy late round picknel többet adjon érte bárki is.
gabokocka
hozzank kozelebb all, hogy a draft napjan garappa megy a patsbe 3. korert es teddy idei 4. plusz jovo evi 3. ert jon. es lincs a kiraly....
a felszabaditott penzbol pedig visszaigazoljuk thomast,mert DL.
gaborik
gabokocka
Watt meg bekaphatja...
több mint 3 éve
Ezt a verziót hol kell aláirni? 😊Állítólag JG cseréjének szánjátok.tehat fizessunk ket kutyautoert minimum 35 milliot 1 evre, kosz nem.
Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy late round picknel többet adjon érte bárki is.
gabokocka
hozzank kozelebb all, hogy a draft napjan garappa megy a patsbe 3. korert es teddy idei 4. plusz jovo evi 3. ert jon. es lincs a kiraly....
gaborik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
DFNiner
21
De még az idei 1. körben is jöhet egy védőfalember, nem?😀Állítólag JG cseréjének szánjátok.tehat fizessunk ket kutyautoert minimum 35 milliot 1 evre, kosz nem.
gabokocka
gaborik
több mint 3 éve
gaborik
514
Állítólag JG cseréjének szánjátok.tehat fizessunk ket kutyautoert minimum 35 milliot 1 evre, kosz nem.
gabokocka
Szerkesztette: gaborik
több mint 3 éve
Állítólag JG cseréjének szánjátok.Igazi playmaker páros lenne 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
gaborik
514
mar a felvetes kurva gaz lincstol..egyre erosebb a csoport o meg még gyengitene a keretet.Állitólag érdelklődünk Bridgewater iránt...nyugodtság, sokan telóztak miatta, nem mi vagyunk az egyetlenek...
Szerintetek ennek lehet valóság alapja? Mert ha megszereznénk, és áldott Jimmynket elküldenénk, felszabadítanánk 6 millát, plusz lenne egy szerintem egész korrekt bridge qb-nk
DomiFather11
petey
es meg picket is adna a szerencsetlen, akkor mar inkabb fitzmagic ingyen es draftoljon egy fiatalt...
jimboval amellett h alacsony a plafonja, az a baj h 2 meccs van benne egeszsegesen. igy nekimenni megint 1 uj szezonnak eleg nagy ongol es alkalmatlan vezetoi dontes, de akkor legalabb olyat hozzon aki er is valamit. es ne sajnalja a picket mert nem DT-re kolthet...
Szerkesztette: gaborik
több mint 3 éve
Állitólag érdelklődünk Bridgewater iránt...nyugodtság, sokan telóztak miatta, nem mi vagyunk az egyetlenek...
Szerintetek ennek lehet valóság alapja? Mert ha megszereznénk, és áldott Jimmynket elküldenénk, felszabadítanánk 6 millát, plusz lenne egy szerintem egész korrekt bridge qb-nk
DomiFather11
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Jimmynek két egészséges meccsen több hozzaadott értéke van, mint Teddynek az egész karrierje során
több mint 3 éve
Szerintem is... Mindenki Jimmyje 49 marad hacsak nem lapátolják ki.Ó, már nagyon várom ezt a pillanatot! 😀Lincs szerint "ketsegtelen", hogy jimmyg lesz a kezdo 21ben. csak ne legyen serult 😀 o nagyon hisz benne.Persze mert a Pats-be készül🤣🤣
ezek szerint jimmy nem akar menni texasba... 😀
felkeszuljoshrosen
gaborik
ParadSEC
Viszont, ahogy telik az idő, egyre inkább növekszik bennem az érzés, hogy a mi Jimmy-nk ősszel is velünk lesz majd...
Niner Empire
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich