San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
Jól jött ez a két harmadik körös pick. 😊
Hope
Valamit beneztek. Nem iden kapjuk meg a 2db 3. Kort. Iden csak 1 db-ot adnak, ahogy azt elozetesen is kozoltek par hete.

Szval igy 1db 3. Kor jott vissza gyakorlatilag amit Trentert odaadtunk tavaly. Vszinu lincs is ezzel nyugtatja majd magat, amikor baszik visszaigazolni....
gaborik
Lehet mégis idén..
Hope
nfl.com alapján sajnos nem.

www.nfl.com/news/nfl-announces-36-compensatory-picks-in-2021-nfl-draft-for-17-teams
Platypus
Más csapat miért kapott akkor több picket most? Pl Dallas. Nem értem.
Hope
Volt egy kis kavarás a komp pickeknél:

www.ninersnation.com/2021/3/10/22323795/49ers-awarded-two-compensatory-picks-for-this-years-draft-now-hold-10-picks-in-the-2021-nfl-draft

twitter.com/mattbarrows/status/1369748690567450626

Így a vége:

ninerswire.usatoday.com/2021/03/10/san-francisco-49ers-2021-nfl-draft-comp-picks/
több mint 3 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
Hope
Valamit beneztek. Nem iden kapjuk meg a 2db 3. Kort. Iden csak 1 db-ot adnak, ahogy azt elozetesen is kozoltek par hete.

Szval igy 1db 3. Kor jott vissza gyakorlatilag amit Trentert odaadtunk tavaly. Vszinu lincs is ezzel nyugtatja majd magat, amikor baszik visszaigazolni....
gaborik
Lehet mégis idén..
Hope

www.nfl.com/news/nfl-announces-36-compensatory-picks-in-2021-nfl-draft-for-17-teams
Platypus
Más csapat miért kapott akkor több picket most? Pl Dallas. Nem értem.
több mint 3 éve
Platypus San Francisco 49ers 295
Hope

gaborik
Lehet mégis idén..
Hope

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kbrfbrytpl0qlzx6gatv
NFL announces 37 compensatory picks in 2021 NFL Draft for 17 teams
The NFL has awarded 37 compensatory picks in the 2021 NFL Draft spread over 17 teams. The Dallas Cowboys received a league-high four picks.
több mint 3 éve
Hope

gaborik
Lehet mégis idén..
több mint 3 éve
gaborik San Francisco 49ers 514
Hope

| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 3 éve
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kicsit OFF, de diverdoc-rol hallottatok valamit mostanaban? Ugye o a frontvonalban dolgozva segitett a pandemia alatt, gondoltam megnezem irt-e helyzetjelentest mostanaban, de a rendszer szerint november ota nem logolt be.

Minden ok vele?
undisputedly
Önkéntes száműzetésbe vonult a Sobrival folytatott vitái után.

Kár érte.
Willie Parker
Na, most megneztem az utolso kommentjeit a profiljan. Ez roppant szomoru, nagy kar erte, de akkor legalabb feltehetoen minden ok vele.
undisputedly
Én is írtam külön neki de semmi.... pécsi "különítmény" nem ismeri?
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kicsit OFF, de diverdoc-rol hallottatok valamit mostanaban? Ugye o a frontvonalban dolgozva segitett a pandemia alatt, gondoltam megnezem irt-e helyzetjelentest mostanaban, de a rendszer szerint november ota nem logolt be.

Minden ok vele?
undisputedly

Kár érte.
Willie Parker
Na, most megneztem az utolso kommentjeit a profiljan. Ez roppant szomoru, nagy kar erte, de akkor legalabb feltehetoen minden ok vele.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387

Minden ok vele?
undisputedly

Kár érte.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014

Minden ok vele?

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Melyik lenne a legjobb megoldás? 🤔
 twitter.com/csimmsqb/status/1368903971130249219?s=21
SFGaben
Feltrade Wilsonért.
több mint 3 éve
SFGaben San Francisco 49ers Florida State Seminoles 1 076
Melyik lenne a legjobb megoldás? 🤔
 twitter.com/csimmsqb/status/1368903971130249219?s=21
több mint 3 éve
DFNiner San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 21
allitolag verrett tesztelni fogja a piacot...

ha elviszik ot is es meg trentet is, akkor k. nagy luzer a dzsm gyerek a haznal. hab a tortan meg az lenne, ha thomast megfizetne.
gaborik
Hát az tényleg szopás lenne
Viszont elég jól állunk a cappel, szerintem ha Lynchnek nem megy el az a kis agya, ebből tudnak maradni mindketten, Thomas meg takarodjon egyenesen a CFL-be
több mint 3 éve
allitolag verrett tesztelni fogja a piacot...

ha elviszik ot is es meg trentet is, akkor k. nagy luzer a dzsm gyerek a haznal. hab a tortan meg az lenne, ha thomast megfizetne.

több mint 3 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 578
Állítólag JG cseréjének szánjátok.
Igazi playmaker páros lenne 😊

Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy late round picknel többet adjon érte bárki is.
gabokocka
tehat fizessunk ket kutyautoert minimum 35 milliot 1 evre, kosz nem.
hozzank kozelebb all, hogy a draft napjan garappa megy a patsbe 3. korert es teddy idei 4. plusz jovo evi 3. ert jon. es lincs a kiraly....
a felszabaditott penzbol pedig visszaigazoljuk thomast,mert DL.
gaborik
Ezt a verziót hol kell aláirni? 😊
gabokocka
Be is baszna, de nem csak ez, hanem bármi hasonló megoldás! 😀

Watt meg bekaphatja...
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy late round picknel többet adjon érte bárki is.
gabokocka
hozzank kozelebb all, hogy a draft napjan garappa megy a patsbe 3. korert es teddy idei 4. plusz jovo evi 3. ert jon. es lincs a kiraly....
gaborik
Ezt a verziót hol kell aláirni? 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve

gabokocka
gaborik
De még az idei 1. körben is jöhet egy védőfalember, nem?😀
több mint 3 éve

gabokocka

Szerkesztette: gaborik

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Állitólag érdelklődünk Bridgewater iránt...
Szerintetek ennek lehet valóság alapja? Mert ha megszereznénk, és áldott Jimmynket elküldenénk, felszabadítanánk 6 millát, plusz lenne egy szerintem egész korrekt bridge qb-nk
DomiFather11
nyugodtság, sokan telóztak miatta, nem mi vagyunk az egyetlenek...
petey
mar a felvetes kurva gaz lincstol..egyre erosebb a csoport o meg még gyengitene a keretet.
es meg picket is adna a szerencsetlen, akkor mar inkabb fitzmagic ingyen es draftoljon egy fiatalt...

jimboval amellett h alacsony a plafonja, az a baj h 2 meccs van benne egeszsegesen. igy nekimenni megint 1 uj szezonnak eleg nagy ongol es alkalmatlan vezetoi dontes, de akkor legalabb olyat hozzon aki er is valamit. es ne sajnalja a picket mert nem DT-re kolthet...

Szerkesztette: gaborik

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Szerintetek ennek lehet valóság alapja? Mert ha megszereznénk, és áldott Jimmynket elküldenénk, felszabadítanánk 6 millát, plusz lenne egy szerintem egész korrekt bridge qb-nk
DomiFather11
nyugodtság, sokan telóztak miatta, nem mi vagyunk az egyetlenek...

több mint 3 éve
Jimmynek két egészséges meccsen több hozzaadott értéke van, mint Teddynek az egész karrierje során
Wyatt
Ez igaz.
Akkor maradunk Darnoldnál🙃

Szerkesztette: DFNiner
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jimmynek két egészséges meccsen több hozzaadott értéke van, mint Teddynek az egész karrierje során

több mint 3 éve

Szerkesztette: DFNiner
több mint 3 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
Lincs szerint "ketsegtelen", hogy jimmyg lesz a kezdo 21ben. csak ne legyen serult 😀 o nagyon hisz benne.
ezek szerint jimmy nem akar menni texasba... 😀

felkeszuljoshrosen
gaborik
Persze mert a Pats-be készül🤣🤣
ParadSEC
Ó, már nagyon várom ezt a pillanatot! 😀
Viszont, ahogy telik az idő, egyre inkább növekszik bennem az érzés, hogy a mi Jimmy-nk ősszel is velünk lesz majd...
Niner Empire
Szerintem is... Mindenki Jimmyje 49 marad hacsak nem lapátolják ki.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich