San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Én ehhez alapvetően ennyit tennék hozzá; nyilván a pff is, mint olyan, nem tökéletes, de azt megmutatja/sugallja, hogy a játékának alapvetően nincs igazi gyengéje, még ha semmiben se elit, de mindenben jó. A pénz pedig nyilván nem számít, capspace még sosem nyert meccset és egy ilyen deal bőven belefér a jelen helyzetben.Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Pyrrus
717
Nekem nagy kedvencem volt piszok nagy arc a srác! Remélem jó lesz nálatok , sok sikert nekiHyde -> Browns 3év 15 millerMcKinnon, 4 év/30milla . Anno nagy draftcrush volt 14-ben, idén pedig végre elég jó szezont futott, szerintem remekül fog illeszkedni Shanny offensébe.
Ki lesz a kezdő futó nálunk? Talán jön vissza Franky Boy?
Alabama Niners
dankodavid
több mint 6 éve
dankodavid
2 246
Hyde -> Browns 3év 15 millerMcKinnon, 4 év/30milla . Anno nagy draftcrush volt 14-ben, idén pedig végre elég jó szezont futott, szerintem remekül fog illeszkedni Shanny offensébe.
Ki lesz a kezdő futó nálunk? Talán jön vissza Franky Boy?
Alabama Niners
Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
Hyde -> Browns 3év 15 millerKi lesz a kezdő futó nálunk? Talán jön vissza Franky Boy?
több mint 6 éve
Cardinals - Bradford házasság, 20/15 milliós szerződés. Azért nem szarom össze magam a rettegéstől, ha meghallom a Cardinals nevét. Ennek oda-vissza meg kell elnnie.
Alabama Niners
Nem azért hogy a cards fanokat basztassam, de Bradford megérkezett arizonaba. Elég nekik Bradford is, nem kell nekik külön baj 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Cardinals - Bradford házasság, 20/15 milliós szerződés. Azért nem szarom össze magam a rettegéstől, ha meghallom a Cardinals nevét. Ennek oda-vissza meg kell elnnie.
több mint 6 éve
Közepes volt, de ebben nyilván közrejátszott, hogy Gabi és Kaep irányított. Ez az éve a felépülésről, diétáról szólt. A hírek szerint egy mozgékonyabb, atletikusabb Garnett kezdi majd a felkészülést.le kell fogyni a tesónak és megtnulnia a ZBS-t. az offseason program és TC-ben sokmindenre választ ad. ezen kívül ha ledraftoljuk Nelsont akkor odabaszós fal lesz. nálam még azért kérdőjel TBrown is.
SFGaben
Érdeklődünk mi is Deion Lewis iránt.
Sherman megkapta a 25-öt Ward-tól.
több mint 6 éve
SFGaben
1 076
Közepes volt, de ebben nyilván közrejátszott, hogy Gabi és Kaep irányított. Ez az éve a felépülésről, diétáról szólt. A hírek szerint egy mozgékonyabb, atletikusabb Garnett kezdi majd a felkészülést.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk Staley jóféle, Richburg is. Garnett hozta 2016-ban a vártakat? Mert akkor a végén még egész pofás lehet a fala Jimmynek
több mint 6 éve
SFGaben
1 076
Staley-Kilgore-Richburg-Garnett-T.Brown talán.G lehet még Tomlison, Beadles, Magnuson
T pedig Gilliam
több mint 6 éve
Richburg egy gyengébben futásblokkoló, ám kicsit fiatalabb Alex Mack.Összességében jó hasonmást talált Shanny.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
SFGaben
1 076
Nem tudni még a számokat, de a rendszerbe illő játékos:twitter.com/geoffschwartz/status/973571276529917952
több mint 6 éve
Ez egy igazi faszfej! Sajnállak titeket!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Én továbbra sem tudok nagyon napirendre térni. Az hogy minket nem szidott, az barokkos túlzás, pl Crabtree, Kaep vonatkozásban ugranak be egyértelmű dolgok. Meg azért a retinámba égett, ahogy a pulykát zabálta a logónkon.Te érteni fogod. Vannak nagy választások az életben.
De most egy másik vetületét venném a dolognak: nem elég a megosztó személyisége, a finoman sem zökkenőmentes múltja a csapatunkkal, de az orvosi vonal mellett sem szabad elmenni. És én most tisztán ezt az oldalt nézem.
30-as játékos Achilles sérülése után. Utánanéztem tisztán szakmai szempontokból az irodalmának a problémának. Megdöbbentő sok publikáció van. És eléggé elkeserítő.
Összefoglalva pár adat: Átlagosan 11 hónap kellett, míg a teljes értékű edzésmunkába vissza tudtak térni (ez a szám életkortól függött elsősorban), Sherm esetében ez 2018 októbere lesz. 2-3 év után várható, hogy elérik a teljesítőképességüket (2019-2020 október)
"There was a 95%, 87%, and 64% postinjury reduction in power ratings for linebackers, cornerbacks, and defensive tackles over a 3-year period. On average, players experienced a greater than 50% reduction in their power ratings following such an injury"
A major ligák játékosait figyelembe véve 33-40%-uk nem tudott visszatérni mert nem érték el a teljesítőképességüket. Akik visszatértek azok is szignifikánsan kevesebb időt töltöttek el a pályán mint a sérülés előtt. "players who returned to play after repair of complete Achilles tendon ruptures showed a significant decrease in playing time and performance. Thirty-nine percent of players never returned to play"
"An Achilles tendon rupture is a devastating injury that prevents RTP for 30.6% of professional players. Athletes who do return play in fewer games, have less play time, and perform at a lower level than their preinjury status"
Természetesen statisztikák és az egyén mindig más. Lehet hogy Sherm csodás regenerációs és gyógyhajlamú ember aki kirúgja magát (de ezt orvosilag lehetetlen 4 hónap után megállapítani, megjósolni). Ha a legszerencsésebb szcenariót vesszük akkor 2018 végére tud játszani (valószínűleg korábbi önmagához képest limitáltan). Jó esetben 2019 végén, rosszabb esetben meg semmikor. Ezért nem értem ezt a húzást.
References:
Trofa at al.: Professional Athletes' Return to Play and Performance After Operative Repair of an Achilles Tendon Rupture. Am J Sports Med. 2017 Oct;45(12):2864-2871
Amin at al.: Performance outcomes after repair of achilles tendon ruptures in national basketball association players.Am J Sports Med. 2013 Aug;41(8):1864-8
Parekh at al.: Epidemiology and outcomes of Achilles tendon ruptures in the National Football League.Foot Ankle Spec. 2009 Dec;2(6):283-6
diverdoc
www.youtube.com/watch?v=OIR7wB6KWYg
több mint 6 éve
www.ninersnation.com/2018/3/12/17110004/49ers-free-agency-rumors-andrew-norwell-giantsazért ez mekkora JoshMcDanielsing lenne ha Giants elől elhappolnánk 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jimmy érdeme, hogy ilyen FA-t tudtatok hozni, ez pedig hozza majd magával a többit is. Az 1–10-es Frisco nem lett volna túl csábító, max pénzügyileg, de most már vannak kilátások is rendesen
több mint 6 éve
gaborik
514
Én továbbra sem tudok nagyon napirendre térni. Az hogy minket nem szidott, az barokkos túlzás, pl Crabtree, Kaep vonatkozásban ugranak be egyértelmű dolgok. Meg azért a retinámba égett, ahogy a pulykát zabálta a logónkon.elég sokan írtak rá a csapatból twitteren, nagy a lelkesedés hogy vele együtt játszhatnak. ha csak a győztes mentalitást átadja a fiataloknak a padon ülve már akkor megérte. arról nem beszélve, hogy az ő idecsábítása pozitív hatással lehet a további fa tevékenységre is.
De most egy másik vetületét venném a dolognak: nem elég a megosztó személyisége, a finoman sem zökkenőmentes múltja a csapatunkkal, de az orvosi vonal mellett sem szabad elmenni. És én most tisztán ezt az oldalt nézem.
30-as játékos Achilles sérülése után. Utánanéztem tisztán szakmai szempontokból az irodalmának a problémának. Megdöbbentő sok publikáció van. És eléggé elkeserítő.
Összefoglalva pár adat: Átlagosan 11 hónap kellett, míg a teljes értékű edzésmunkába vissza tudtak térni (ez a szám életkortól függött elsősorban), Sherm esetében ez 2018 októbere lesz. 2-3 év után várható, hogy elérik a teljesítőképességüket (2019-2020 október)
"There was a 95%, 87%, and 64% postinjury reduction in power ratings for linebackers, cornerbacks, and defensive tackles over a 3-year period. On average, players experienced a greater than 50% reduction in their power ratings following such an injury"
A major ligák játékosait figyelembe véve 33-40%-uk nem tudott visszatérni mert nem érték el a teljesítőképességüket. Akik visszatértek azok is szignifikánsan kevesebb időt töltöttek el a pályán mint a sérülés előtt. "players who returned to play after repair of complete Achilles tendon ruptures showed a significant decrease in playing time and performance. Thirty-nine percent of players never returned to play"
"An Achilles tendon rupture is a devastating injury that prevents RTP for 30.6% of professional players. Athletes who do return play in fewer games, have less play time, and perform at a lower level than their preinjury status"
Természetesen statisztikák és az egyén mindig más. Lehet hogy Sherm csodás regenerációs és gyógyhajlamú ember aki kirúgja magát (de ezt orvosilag lehetetlen 4 hónap után megállapítani, megjósolni). Ha a legszerencsésebb szcenariót vesszük akkor 2018 végére tud játszani (valószínűleg korábbi önmagához képest limitáltan). Jó esetben 2019 végén, rosszabb esetben meg semmikor. Ezért nem értem ezt a húzást.
References:
Trofa at al.: Professional Athletes' Return to Play and Performance After Operative Repair of an Achilles Tendon Rupture. Am J Sports Med. 2017 Oct;45(12):2864-2871
Amin at al.: Performance outcomes after repair of achilles tendon ruptures in national basketball association players.Am J Sports Med. 2013 Aug;41(8):1864-8
Parekh at al.: Epidemiology and outcomes of Achilles tendon ruptures in the National Football League.Foot Ankle Spec. 2009 Dec;2(6):283-6
diverdoc
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 6 éve
Én továbbra sem tudok nagyon napirendre térni. Az hogy minket nem szidott, az barokkos túlzás, pl Crabtree, Kaep vonatkozásban ugranak be egyértelmű dolgok. Meg azért a retinámba égett, ahogy a pulykát zabálta a logónkon.Az orvosi vonalon maradva, ha jól tudom Adderrall-függő, figyelemhiányos papírja is van. A nagy kérdés az, hogy szóltak-e a Seahaksnak, hogy akkor az idén mindenki mehet DUI-ra, s ez alápakol még a nagytakarításnak.
References:
diverdoc
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Viszont Lynch legalább jó szerződést kötött vele! A 39 milliós fizetéséből csak 3 millió a garantált, így gyakorlatilag csak akkor fog keresni ha pályára is lép.
több mint 6 éve
Én továbbra sem tudok nagyon napirendre térni. Az hogy minket nem szidott, az barokkos túlzás, pl Crabtree, Kaep vonatkozásban ugranak be egyértelmű dolgok. Meg azért a retinámba égett, ahogy a pulykát zabálta a logónkon. De most egy másik vetületét venném a dolognak: nem elég a megosztó személyisége, a finoman sem zökkenőmentes múltja a csapatunkkal, de az orvosi vonal mellett sem szabad elmenni. És én most tisztán ezt az oldalt nézem.
References:
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Gábor
590
4:20tól, én nem fogom megkedvelniwww.youtube.com/watch?v=_TTJoM_9EgY&list=PL0R_avcBGqm4rf7jHSNkSYWxE7oFrg-XY