San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Montana
635
Elsőre nem értettem a Ward picket (mondjuk annyit tudtam róla, h Safetyként van feltüntetve) de olvasva. hogy örültök neki, így akkor örülük neki én isMost hogy Stevie is nálunk van,így a WR húzás lehet kicsit hátrébb szorul.CB szerintem jön mindenképp a második körbe és igen,ILB-t is fogunk húzni.
Kiváncsi leszek mit alkotunk ma, még egy WR meg egy CB sztem jön, de utána... hoznánk esetleg egy ILB-t Bowman sérülése miatt?picstii
De ki mer itt tippelni a tegnapi után?😊
Ja és CB-re szerintem 2 jelölt maradt:
Stan Jean-Baptiste
Lamarcus Joyner
több mint 10 éve
Elsőre nem értettem a Ward picket (mondjuk annyit tudtam róla, h Safetyként van feltüntetve) de olvasva. hogy örültök neki, így akkor örülük neki én isKiváncsi leszek mit alkotunk ma, még egy WR meg egy CB sztem jön, de utána... hoznánk esetleg egy ILB-t Bowman sérülése miatt?
több mint 10 éve
Hejj Stevie in da House😊)Ezzel a nickkel simán lehetnél 😊
Kell ettől jobb hír?
Boldin,Crabtree,Johnson,Davis,Patton...
Ezeknél még én is lehetnék a QB 😀
Na jó neeem de öröm van😛Montana
több mint 10 éve
Bassza meg
több mint 10 éve
Montana
635
Hejj Stevie in da House😊)Kell ettől jobb hír?
Boldin,Crabtree,Johnson,Davis,Patton...
Ezeknél még én is lehetnék a QB 😀
Na jó neeem de öröm van😛
több mint 10 éve
"Michael Silver @MikeSilverReaction to Stevie Johnson trade to NFC West rival 49ers in Rams coaching offices, in a word: Ugghhh"
egyetértek a Rams edzőkkel.
Nyazsgem 😊
több mint 10 éve
yeppüdv itthon Sztivi 😊
de baszki ez is milyen deal már? 😀😀 HarBalke FTW!
több mint 10 éve
49ers trade a conditional 2015 4th rd pick to the Bills for WR Stevie Johnson.BaltimoreDefensehoppá...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
49ers trade a conditional 2015 4th rd pick to the Bills for WR Stevie Johnson.
több mint 10 éve
elég tanácstalan voltam a draft előtt, én CB-t szerettem volna, de látható volt, hogy értelmes CB csak trade-del oldható meg, viszont egy drága trade-et szerintem egyik sem ért meg, örülök, hogy nem WR-t húztunk, és annak is, hogy egy több poszton bevethető játékost hoztunk, nem láttam Wardot játszani, csak olvastam róla, meg videókat láttam, de egyre jobban tetszik, hasznos tagja lehet a csapatnak, bizakodó vagyok 😊Baalke azt mondta fel akartak menni, de aranyárban mérték a feltrédet(lásd Bills), így maradtak a fenekükön, mert azért tele vagyunk pickekkel, és hozhatunk kezdő anyagot WR/DB posztra simán. Lee, Latimare, Robinson, Matthews, illetve CB-k közül Jean-Baptiste, Gaines, McGill, Watkins. velük simán lehet építkezni a jövő évekre.
de ma jön az izgalmasabb része 😊
GO 9ers!Gábor
több mint 10 éve
Megvan a saját kis Honey Badgeretek ez ugrott be a pick hallatán meg olvasgatva miként is akarjátok használni 😊
több mint 10 éve
Gábor
590
elég tanácstalan voltam a draft előtt, én CB-t szerettem volna, de látható volt, hogy értelmes CB csak trade-del oldható meg, viszont egy drága trade-et szerintem egyik sem ért meg, örülök, hogy nem WR-t húztunk, és annak is, hogy egy több poszton bevethető játékost hoztunk, nem láttam Wardot játszani, csak olvastam róla, meg videókat láttam, de egyre jobban tetszik, hasznos tagja lehet a csapatnak, bizakodó vagyok 😊de ma jön az izgalmasabb része 😊
GO 9ers!
több mint 10 éve
Jó kis pick ez. tuti nem lett volna bent 2. körben mire odaérünk. érdekes hogy Seattle egyből letrédelt a pickünk után.fasza lesz a 2. nap is. tele vagyunk munícióval.
több mint 10 éve
majd ma este lesz 😛Marqise Lee-ről nincs ilyen kép?😀Montana
ez még draft előtt készültpetey
több mint 10 éve
Montana
635
www.49ers.com/news/article-2/Jim-Harbaugh-Jimmie-Ward-Is-a-Vicious-Tackler/6dd08641-fa06-4cd8-a1ca-b497cb820cbbHarbó értékeli az első választást.Érdekes kis írás amit reggel kellett volna kiadni,és akkor nem lepődtem volna meg Ward neve hallatán.
Brock és Culliver a kezdő,nickelbe Ward,és ha probléma lenne a széftikkel akkor ő lesz a beugró.
Minden világos😊
B+
több mint 10 éve
Igen a mock sokat ért 😀nickel CB lesz, aztán S ha Bethea elmegy. szolid pick, csak lol annak aki drafton a hype-olt nevekre megy. Aldon, Reid?
Bízzunk benne hogy igazi CB-t faragnak belőle,íme az első választottunk:
Montana
elnézve ezt a videot, leadernek tűnik, egy igazi JÁTÉKOSnak:
több mint 10 éve
Montana
635
Igen a mock sokat ért 😀Bízzunk benne hogy igazi CB-t faragnak belőle,íme az első választottunk:
több mint 10 éve
Vegita
363
megint sokat ert a mock draft 😀
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
nah megvan Whittner utódja 😀 bár ki tudja lehet CB lesz belőle... www.49ers.com/news/article-2/San-Francisco-49ers-Draft-NIU-DB-Jimmie-Ward/49ae2b0e-8e91-45d3-99e7-00536bcf61b8?campaign=social_20140509_23558034
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
CB-t választunk szerintem, én Verrettnek örülnék a legjobban, WR-ből majd második, harmadik körben is lehet még jókat húzni
több mint 10 éve
Montana
635
látom mindenki marhára izgul mi lesz pár óra múlva 😀peteyIzgulunk,izgulunk..csak ne hajnal kettőkör kezdődne a buli😊
Kit vártok az első körre?
Jelöltjeim akiknek örülnék:
CB-
Jason Varrett
Bradley Roby
Kyle Fuller
WR-
Brandin Cooks
Kelvin Benjamin
Odell Beckham, Jr.
És akit sok helyen olvastam de nem sok infóm van róla:
Cody Latimer
Ezek közül bármelyiket szívesen látnám😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
Alice, ez nem a csodaország 😀hát, ha az egyik ellenetek fog sikerülni, akkor már jó lesz a szezon 😊Amadeus91jaja, ti meg orultok, ha meglesz a 4 gyozelem jovore.Vegitabye weekre 7-0, rosszabb esetben 6-1-el mehetunk pihenni, (termeszetesen sima denver veres, vegre mi is pofan vagjuk a peytont!!!!!!!!! )szezon vegere max. 4 zakot tudok elkepzelni 😊VegitaAtlanta szurkolók
2013. 04. 24.Amadeus91
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
látom mindenki marhára izgul mi lesz pár óra múlva 😀peteyhova izguljunk, ha tudjuk, hogy miénk a legjobb draft minden évben 😀😀😀