San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Acker már nem kellett volna vagy csak később.Fales-ért nagy kár,őt kellett volna húzni.jön még a UDFA kör, meg aztán a Waiver, no para
Kell egy QB de a maradékból már nem kérek😊Montana
több mint 10 éve
Montana
635
Acker már nem kellett volna vagy csak később.Fales-ért nagy kár,őt kellett volna húzni.Kell egy QB de a maradékból már nem kérek😊
több mint 10 éve
Aaron Lynchengem Batemanre emlékeztet a Cserecsapatból 😀
Tetszik a srác😊Igazi agyas...Montana
több mint 10 éve
És meg is jött a CB.Johnson projekt, de jó DB edzőink vannak. viszont Lynch egy freak. ha odateszi magát és alázatos lesz akár kaphat is játékidőt.
Dontae JOHNSON
Sajnos Desir-t kivitte előlünk a Browns,de itt van Johnson😊Kimagasló CB,legalábbis méretei alapján,és játszott FS-t többször is😊Montana
Baalke már most hazamehet, és remélem a felesége ruha nélkül várja 😀
több mint 10 éve
Montana
635
És meg is jött a CB.Dontae JOHNSON
Sajnos Desir-t kivitte előlünk a Browns,de itt van Johnson😊Kimagasló CB,legalábbis méretei alapján,és játszott FS-t többször is😊
több mint 10 éve
Montana
635
Ellington😊Túl sok infóm nincs róla,de egy villámléptű WR kellett😊
Ahogy nézem a videókat talán még a visszahordásokat is meg tudja oldani,amire nagy szükség lenne.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
És még Bruce Ellingtont is ti stealezitek be? Ez már unfair. :pKiváló slot receiver lesz, amint kihullik előle néhány akadály a depth charton.
több mint 10 éve
Harlequin
332
Ja , én is olvastam Undi remeklését , az a csávó überbirkaságokat beszél! Lehet ért a focihoz , de úgy elvakítja a "hawks-love" , mint Stolh Bucit a reflektor!😊 Vagy csak szimplán minket szeret köpködni , nem tudom! De hát boldogak a lelki szegények , mert övék a mennyek országa!😊nem is kell :cool: a Cards sem lesz rossz idén, de náluk is ugye Palmer a fekete ló. az NFCW nyitott teljesen.Most olvastam én is😊A Cards-al fognak versenybe lenni..igen a csoport utolsó helyéért😊Csak a jó szomszédság miatt 😛pláne hogy undi megint kezdi a faszságait 😀 nem tudunk a 2. körön kívül draftolni 😕) *sírva röhög* meg leragadt hogy Kap csak 1-ig tud számolni. muhahapetey
Montana
Nem is reagálok rá ott,vaknak hiába mondom hogy szép a naplemente 😊Montana
aminek örülök, hogy az idei drafttal lehet látni, hogy idénre mélység, a többi pick pedig a jövő csapatát fogja erősíteni.petey
Egy a lényeg: Jövőre nem lesznek PO-ban , vagy ha igen , majd seggbe lesznek rugdosva rendesen(Kaepernickesen , 1-ig számolva)!
több mint 10 éve
nem is kell :cool: a Cards sem lesz rossz idén, de náluk is ugye Palmer a fekete ló. az NFCW nyitott teljesen.Most olvastam én is😊A Cards-al fognak versenybe lenni..igen a csoport utolsó helyéért😊Csak a jó szomszédság miatt 😛pláne hogy undi megint kezdi a faszságait 😀 nem tudunk a 2. körön kívül draftolni 😕) *sírva röhög* meg leragadt hogy Kap csak 1-ig tud számolni. muhahapetey
Montana
Nem is reagálok rá ott,vaknak hiába mondom hogy szép a naplemente 😊Montana
aminek örülök, hogy az idei drafttal lehet látni, hogy idénre mélység, a többi pick pedig a jövő csapatát fogja erősíteni.
több mint 10 éve
Montana
635
Most olvastam én is😊A Cards-al fognak versenybe lenni..igen a csoport utolsó helyéért😊Csak a jó szomszédság miatt 😛pláne hogy undi megint kezdi a faszságait 😀 nem tudunk a 2. körön kívül draftolni 😕) *sírva röhög* meg leragadt hogy Kap csak 1-ig tud számolni. muhahapetey
Montana
Nem is reagálok rá ott,vaknak hiába mondom hogy szép a naplemente 😊
több mint 10 éve
Csak a jó szomszédság miatt 😛pláne hogy undi megint kezdi a faszságait 😀 nem tudunk a 2. körön kívül draftolni 😕) *sírva röhög* meg leragadt hogy Kap csak 1-ig tud számolni. muhaha
Montana
több mint 10 éve
nagyon jó draft, pláne a tegnapi Sztivi trade után. Boldin-Crab-SJ-Patton-VD, a backfielden Gore-Hunter-Hyde-Latt, hát nyami.lesz rendesen harc a C poziért, habár Kilgore lehet G is, ha Iupati elmegy, sérül. Thomas meg steal a 3. végén, IR után király lesz. Borland meg egy mániákus hard hitter. többször lenyomta Hyde-ot 1v1-ben @) ja Hyde, kellett, mert azért kell egy stabil kezdő ha Frank lesérül, és Lattot nem láttuk még játszani. a press corner még hiányzik, de ott lesz még az udfa turkáló.
több mint 10 éve
Montana
635
Jimmie Ward DB (30th),Nickel CB lesz,azonnal kezdő,később ő válthatja Bathea-t,nagyon jó kis választás.
Carlos Hyde RB (57th),
Gore 31 éves,ilyenkor szoktak a futók veszíteni már a teljesítményükből.LMJ-el nem számolunk már,Lattimore nagy kedvenc(főleg nálam),de még nem láttuk játszani,így csak Hunter marad.Először megint dobtam egy hátast hogy miért kell RB a második körre,de tudva hogy Gore után a Hunter,Lattimore,Hyde hármas lesz,nagyon is biztató a jövőre nézve.
Marcus Martin C (70th),
Kilgore-nak biztos kikerekedtek a szemei mikor meglátta hogy Martin-t húzzuk.Szerintem az idei draft legjobb Centerét hoztuk el,valószínűleg ő lesz a kezdő.
Chris Borland LB (77th),
Várható volt hogy Navorro sérülése miatt hozunk LB-t,meg is történt.Kiválasztása után ennyit mondott:"I'm just going to find my role," Így legyen!
Brandon Thomas OT(100th)
ACL szakadás után lábadozik,ő a jövő embere lehet.Jó vélemények vannak róla,meg hát szeretünk IR-re draftolni😊
több mint 10 éve
Harlequin
332
Megint nem volt WR pick , pedig nagyon vártam. Földön tényleg megfoghatatlanok leszünk , le fogjuk tolni a labdát az ellenfelek torkán , de némi légiveszély sem ártana mellé , plusz épp azt olvastam mindenhol hogy ha van a NINERS-nek lyuk a roasterén , akkor az a WR szekció. Tudom hogy rettentő erős az idei WR állomány de van még bent értelmes lehetőség?RB-t nem vártam , Gore-ban van még minimum 2 top év , Hunter tavaly jól mozgott , tudta pihentetni FG-t , és idénre Lattimore-tól rajtam kivül többen is jó évet várnak.
Vélemények?
több mint 10 éve
Josszi
3 367
hát srácok épül a mélység meg a jövőre készülünk okosan 😀heh Kilgore kapaszkodhat a pénzéért majd nem gyenge vetélytársat kapott 😀
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
ILB is jött a 3. körben Chris Borland, a legnagyobb mesterektől tanulhat nálunk ezen a poszton.
több mint 10 éve
Ha már elkötelezettek vagyunk a futójáték mellett, akkor az egyetlen gyenge pontot a falban is meg kell erősíteni, és ezért jött az USC-ről C pozícióba Marcus Martin!
több mint 10 éve
Carlos Hyde személyében megvan Gore utódja. Örülök ennek a választásnak, mert továbbra is elkötelezettek vagyunk a futójáték mellett. Valamint különböző típusú és nagy potenciállal rendelkező futóink vannak. Hunter-Lattimore-Hyde trió garancia lesz, hogy rettentően trükkös és dominánsak leszünk földöm és ehhez még hozzájön Kaep futkorászásai is!
több mint 10 éve
Harlequin
332
Üdv Niners fanok!Jó lesz ez a Ward gyerek , legalábbis a 2 video alapján. Amiben jó szerintem az a gyorsasága , jól olvassa a játékokat és nem fél az ütközéstől sem. Bár azért az NFL más pálya mint az egyetemi foci , de szerintem fel dogja venni a ritmust.
több mint 10 éve
nope
Don't ever try me with a sorry *** corner like Sherman!
/Stevie Johnson
@mikefreemanNFL
Text I just got from Seahawks assistant coach mocking the Stevie Johnson trade is…priceless. 😕)
több mint 10 éve
vagy Tuitt és Hageman is jöhet egy feltréddel. na akkor megint szeretni fognak minket 😀 és még így is jöhet WR simánElsőre nem értettem a Ward picket (mondjuk annyit tudtam róla, h Safetyként van feltüntetve) de olvasva. hogy örültök neki, így akkor örülük neki én isMost hogy Stevie is nálunk van,így a WR húzás lehet kicsit hátrébb szorul.CB szerintem jön mindenképp a második körbe és igen,ILB-t is fogunk húzni.
Kiváncsi leszek mit alkotunk ma, még egy WR meg egy CB sztem jön, de utána... hoznánk esetleg egy ILB-t Bowman sérülése miatt?picstii
De ki mer itt tippelni a tegnapi után?😊
Ja és CB-re szerintem 2 jelölt maradt:
Stan Jean-Baptiste
Lamarcus JoynerMontana
amúgy CB, DE/LB, WR, OL, QB