San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom, de itt bármelyik photoshop érzékenységgel rendelkező user ennél ötször jobbat csinálna. Olyan pénzeket lehetne spórolni ha kiírnának a szurkolók között egy logópályázatot és a kreatívabbnál kreatívabb ötletekből válogatnának. De nekik ehhez a mérföldkőhöz ez kellett...Azért erről a logóról nehéz lenne azt állítani hogy túl lett gondolva: m.nemzetisport.hu/data/cikk/2/34/6/33/cikk_2340633/SB_L.jpg-largeMatthew99Vajon hány millió dollárt fizettek ezért a logóért a médiaügynökségüknek?Alabama Niners
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem piskota....mondjuk nekem az is furcsa,hogy mar most meg lett hosszabbitva.
több mint 10 éve
Az öltözőre gyakorolt hatás terén, minden játékos tudja, hogy a QB-k túl vannak fizetve nagyon. Viszont egy igazán jó QB teljesítmény nélkül nagyon nehéz célokat elérni. Sokat tett már le az asztalra Kaep, de még nem eleget....Csapat van körülötte, minőségi elkapóbrigád, jó a fal, vannak remek futóink (szinte több generációra elegendő). A védelem már régóta kiemelkedő. Minden adott a nagy célokhoz, már csak el kell érni...A 127 milla 7 évre sok, viszont nem rettentően túlfizetett. Aligha hiszem, hogy Wilson új szerződése megállna 100 milla alatt, vagy Lucké. Sőt szerintem Luck lehet az első 150 millás játékos, vagy Newton.
több mint 10 éve
Azért erről a logóról nehéz lenne azt állítani hogy túl lett gondolva: m.nemzetisport.hu/data/cikk/2/34/6/33/cikk_2340633/SB_L.jpg-largeMatthew99Vajon hány millió dollárt fizettek ezért a logóért a médiaügynökségüknek?
több mint 10 éve
Azért erről a logóról nehéz lenne azt állítani hogy túl lett gondolva: m.nemzetisport.hu/data/cikk/2/34/6/33/cikk_2340633/SB_L.jpg-large
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Szvsz ennek a dealnek a capre gyakorolt hatása -bármilyen hülyén is hangzik- de jelen helyzetben másodlagos dolog.Sokkal fontosabb, hogy milyen lesz az "öltözőre" gyakorolt hatása. Nem irigylem most Harbaugh-t, vezért kell nevelnie Kaepernick-ből.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk évi 18 millát (mert ez hét évre szól, nem csak hatra ugye) már lassan boldog, boldogtalan el fog kérni, a cap rohamos emelkedésével pedig ez már nem olyan kiugró összeg, mint pl pár éve lett volna (most a 2013-as 123 millióról 2016-ra 150 millióra megy fel a satyesz, ami brutális emelés). Így nézve meg egy olyan irányító, aki még fiatal is, és jól be is vált (elittől azért nagyon messze, de még a kiemelkedően jótól is) esetében érthető ez a lépés, legalább nem kell rizikózni egy új emberkével, hogy hátha majd jó lesz.Itt meg mondjuk köré is lesz rakva minden, és bár ez a többi csapatrész pénzét szépen visszaveti, azért, ha valahol, itt szerintem belefér (annál a csapatnál, amelyik a második kör végén egy egyhelyes hátratrade-ért szerez gyakorlatilag egy Stevie Johnsont (...), meg amelyik évek óta padra, IR-re és PS-re draftol, méghozzá jobbnál jobb neveket). Én itt nem félek, hogy nagy gond lesz, annyi tehetséges fiatal jött idén is, tavaly is a draftról, akiket a szakajtónyi draft pickkel nyugodtan elhozhattatok luxuspickként, hogy meglesz a pótlás akkor is, ha a cap miatt pár embertől meg kell szabadulni.
több mint 10 éve
Annyit tegyünk még hozzá, hogy ebben 60 milla a garantált, míg a mostanában született baseball szerződések 100 meg 200 millió felett teljesen garantáltak. Ha itt el vannak szállva a fizetések akkor ott?Alabama NinersAzért a baseball nem kontakt sport. Kaep szerződése se tűnne olyan bolond soknak, ha nagy biztonsággal lehetne tudni, hogy maximum itt-ott egy kisebb húzódással, rándulással valószínűleg a teljes szerződését lehozza. Kaep ráadásul futkorászós QB, nála az átlagosnál is nagyobb a kockázat.
Várjuk azért meg a részleteket is, mert ez a 60 milla és a 126 milla azért még csak egy "keretösszeg" a média számára. Feltételezem a valós számok azért ennél realistábbak lesznek.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Sokallom, csak ez egy évek óta tartó tendencia eredménye a QB-knál, lesznek itt hamarosan akkora számok, hogy csak ámulunk. Wilson, Luck, Newton.....Annyit tegyünk még hozzá, hogy ebben 60 milla a garantált, míg a mostanában született baseball szerződések 100 meg 200 millió felett teljesen garantáltak. Ha itt el vannak szállva a fizetések akkor ott?
Amúgy egyértelmű, hogy gyűrűre megyünk keményen, ahogy az elmúlt 2 évben is. Aztán majd kiderül, hogy meg lesz e a 6.?
több mint 10 éve
Montana
635
Milyen érzés lehetett?😀
Kapott 60 milla garantáltat,Crabtree Boldin és Davis mellé Steve Johnsont.All in.Ha ebből nem lesz gyűrű akkor semmiből!
(Na és igen Indy-ben Carolina-ban és Seattle-ben izgalmas szerződések várhatóak,ja és Daltont se hagyjuk ki.)
több mint 10 éve
Biztos azért kellett ekkora emelést adni Kaepnek, mert zavarta az edzésmunkáját, hogy Gabbert többet keres nála. 😀😀
több mint 10 éve
Kaep - 6 év 126 millió $, amiből 60 millió garantált.DannyHinnye na, ez igen... Már előre félek mit lesz nálunk Indy-ben ezek után Luck-al....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Toto21
5 955
Ámen!Srácok ezt a Kaep deal-t én érzem csak picit túlzónak? 😕Bekinem kicsit túlzó. Hasonló lesz majd Daltoné is meglátjátok (évi 18M körül). Nagyon durván túlfizetnek adott poszton átlagos játékosokat. Ez a tendencia, el kell fogadni 😊.
Még mielőtt megskalpolnának az egy híján 50-esek: Nálam Kaepernick lábon átlag feletti, pontosságban és fejben viszont csak átlagos, így merem átlagosnak nevezni.MarioAna
Viszont ezzel el is dőlt, hogy ezzel a kerettel a következő 1-2 évben SB-t kell nyerni. Különben kezdődhet az egész elölről, mert ahogy olvastam itt a fórumon elég sok szerződés vár megújításra és köztük vannak kulcsjátékosok is ... A kérdés csak az Kaep képes-e erre... Egyre jobban várom már a szeptembert!
több mint 10 éve
Valamit tudnak SF-ben... vagy nem...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Montana
635
Srácok ezt a Kaep deal-t én érzem csak picit túlzónak? 😕BekiElsőre túlzónak tűnik de ha gyűrű lesz a szezon végén akkor ok😊
Wilson-nak milyen szerződést kell majd adni Seattle-be?😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Srácok ezt a Kaep deal-t én érzem csak picit túlzónak? 😕
több mint 10 éve
Josszi
3 367
www.sacbee.com/2014/06/04/6458117/49ers-strike-record-six-year-deal.htmlpaff......
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Danny
1 726
Kaep - 6 év 126 millió $, amiből 60 millió garantált.
több mint 10 éve
Na ez jót fog tenni a következő évek capjének
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
The #49ers have agreed to terms on a 6-year mega-extension with star QB Colin Kaepernick that could eclipse $20M per year, source says.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
már vártam mikor ugrasz rá 😀www.ninersnation.com/2014/5/30/5765360/49ers-salary-cap-current-situation-potential-cap-casualtiesJosszisimán tudunk még helyet csiholni. Marathe nagy pénzügyi mágus. az egyik legjobb a ligában.
DE! visszahoztuk Blake Costanzót! Csempiösip bébi! összeállhat a Tony Montana squad 😍 szerintem így Osgoodnak viszlát.
melyik kezünkbe harapjunk 😊
petey
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Hát 1-2 milliót még talán. Viszont az a 8 nem tudom mire lesz elég, mert a lényeg Kap szerződtetése lenne, nem az, hogy tovább töltsétek az így is nagyon mély rostert. Kaep most 1 millióba fáj, de akármennyire is tud alkudni Marathe, nem hiszem, hogy a leendő szerződését 16-17/évnél lejjebb tudja vinni. Az pedig legalább 15 millával növeli az éves kiadásokat. Ha idén sikerülne vele megállapodni, az azért lenne jó, mert akkor annak a leendő aláírási pénzének amit egy esetleges jövő évi szerződéskötés esetén kapna, annak egy részét előre lehetne hozni, és idén megkapná alapfizuként. Ezzel ő ugyanott lenne - sőt jobban járna, mert már idén kapna pénzt -, és a capet terhelő évi átlagából is lehetne ezzel 1-2 millió/évet lefaragni. De ehhez az kéne azért, hogy ne 3-4 millát kapjon idén, mert az 4-5 évre elosztva kutya füle spórolást jelentene. Legalább egy 10-est kéne kapjon, az már számítana. Na, ahhoz kéne még vagy 5-6 millió helyet csinálni, mert az idényre is kell 3-4 millió tartalék, ha sérülések miatt valakit kell hirtelen hozni.www.ninersnation.com/2014/5/30/5765360/49ers-salary-cap-current-situation-potential-cap-casualtiesJosszisimán tudunk még helyet csiholni. Marathe nagy pénzügyi mágus. az egyik legjobb a ligában.petey
több mint 10 éve
www.ninersnation.com/2014/5/30/5765360/49ers-salary-cap-current-situation-potential-cap-casualtiesJosszisimán tudunk még helyet csiholni. Marathe nagy pénzügyi mágus. az egyik legjobb a ligában.
DE! visszahoztuk Blake Costanzót! Csempiösip bébi! összeállhat a Tony Montana squad 😍 szerintem így Osgoodnak viszlát.
melyik kezünkbe harapjunk 😊
több mint 10 éve
Josszi
3 367
www.ninersnation.com/2014/5/30/5765360/49ers-salary-cap-current-situation-potential-cap-casualties
The Amazing Racoon