San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 10 éve
kb. mondjuk a Vikingeknél a Tampa2-ben eléggé küszködött. nálunk más lesz, és itt van Ed Donatell, aki remek DB coach.CB Chris Cook signing one-year deal with 49ers.Szerintem ezen kár most aggódni,lehet,hogy szeptemberben már nem is lesz a rosteren😊csrnyei
😥 (N)Montana
egy esélyt lehet adni mindenkinek.
több mint 10 éve
Montana
635
Gabbert átment az egészségügyi teszten. A trade immár érvényes.iktriadSok lájk nem lesz itt,ehhez a hozzászólásodhoz 😀
több mint 10 éve
Gabbert átment az egészségügyi teszten. A trade immár érvényes.
több mint 10 éve
csrnyei
489
CB Chris Cook signing one-year deal with 49ers.Szerintem ezen kár most aggódni,lehet,hogy szeptemberben már nem is lesz a rosteren😊
😥 (N)Montana
több mint 10 éve
he7edik
1 239
Annyira nekem se Edelman se Nicks nem kellene ezzel szemben Thurmond nagyon is.
több mint 10 éve
nekünk sebesség kell, szóval inkább Cooks a drafton, mint Edelman
több mint 10 éve
Edelman után a Browns is érdeklődött, sőt járt is Clevelandben, szóval még nem tuti, hogy ide ír alá, szerintem először gyűjti az ajánlatokat.
több mint 10 éve
Montana
635
Jó de azért tuti te is elképzelted a Boldin,Crabtree,Edelman,Davis négyest😛
több mint 10 éve
jólvan, azért ez csak vizit, ne kezelje már mindenki tényként. mondjuk WT3 csak azért jó lenne hogy szívjuk a Hawksosok vérét 😀 trololol
több mint 10 éve
Montana
635
Ha Thurmond és Edelman aláír ,akkor nagy bajba lennénk a Drafton hogy hová húzzunk 😊Akkor tényleg elképzelhető hogy DT vagy NT(Hageman,Nix) jön az első körben 😊
több mint 10 éve
Julian Edelman jön ma és Hakeem Nicks iránt is érdeklődünk!
több mint 10 éve
Montana
635
CB Walter Thurmond III will visit with 49ers.Sokkal inkább mint Cook 😊
több mint 10 éve
sok szerencset hozza!
több mint 10 éve
Montana
635
Köszi.hát nem a legjobb shutdown corner 😀ma jön vizitre Cook. jó fogás lennepeteyŐszintén szólva nem nagyon ismerem.Jó lenne ő nekünk?Csak a .com-on nézem a stats-ot,27 éves és még nem volt INT-je soha?Montana
allowed nine touchdowns in coverage, tied for the most in the league, according to Pro Football Focus. In addition, quarterbacks had a 140.3 rating when throwing in his direction, the highest rating allowed among the 102 cornerbacks who played at least 400 snaps.
viszont depthre jó. ő is olyan, mint Martin, Gabbert pl. jó adottságok, magas plafon, de alulteljesítettek. egy új környezetben megindulhat. lásd Rogers, Whitner, Dorsey.
nem rossz igazolások ezek, persze FA-ben mindenki azt várja hogy all pro sexy játékosokat hozunk. eddig low risk/high reward szerzemények ők.
Bethea veterán jelenléte az öltözőben is nagy plusz, és elég motivált egy SB-re.petey
Igen pont most bukkantam én is erre:
"Chris Cook allowed 9 TDs (T-1st among CBs) in coverage last year, with no interceptions. 140.3 QB rating allowed was 2nd highest among CBs."
Ha jön akkor a környezetváltás hatványozza sokszorosára a teljesítményét 😊
több mint 10 éve
hát nem a legjobb shutdown corner 😀ma jön vizitre Cook. jó fogás lennepeteyŐszintén szólva nem nagyon ismerem.Jó lenne ő nekünk?Csak a .com-on nézem a stats-ot,27 éves és még nem volt INT-je soha?Montana
allowed nine touchdowns in coverage, tied for the most in the league, according to Pro Football Focus. In addition, quarterbacks had a 140.3 rating when throwing in his direction, the highest rating allowed among the 102 cornerbacks who played at least 400 snaps.
viszont depthre jó. ő is olyan, mint Martin, Gabbert pl. jó adottságok, magas plafon, de alulteljesítettek. egy új környezetben megindulhat. lásd Rogers, Whitner, Dorsey.
nem rossz igazolások ezek, persze FA-ben mindenki azt várja hogy all pro sexy játékosokat hozunk. eddig low risk/high reward szerzemények ők.
Bethea veterán jelenléte az öltözőben is nagy plusz, és elég motivált egy SB-re.
több mint 10 éve
Josszi
3 367
csak azt nem értem Whitner a 6. volt, Bathea meg ötvenvalahány, volt pro bowl asszem 2007,2009-ben,talán a fizu különbség? 21 millió, 9,5 garantáltal kontra 28 millió 13 milliós garantált fizuval... ha nem lesz rosszabb mint Whitner akkor jó fogás volt!Hát Bathea-nak se tudok teljes szívvel örülni.Sose volt szimpatikus nekem..eddig nálam 2/0.5..Montanaazért kukkold meg a statisztikáit: www.nfl.com/player/antoinebethea/2495807/profile
5 idény 100+ szereléssel és még 2 90+ -os. Én örülök nagyon, szerintem nagy fogás volt.Alabama Niners
és ami plussz lehet és amit már Petey is említett:
"Bethea committed no penalties all season, which stands in stark contrast to the five unnecessary-roughness calls Whitner drew. "You try to play the game clean," Bethea said. "With some of the new rules, it's kind of tough."
mondjuk abból az 5ből pár éve még min3 szabályos kemény szerelés volt... :-/
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Montana
635
ma jön vizitre Cook. jó fogás lennepeteyŐszintén szólva nem nagyon ismerem.Jó lenne ő nekünk?Csak a .com-on nézem a stats-ot,27 éves és még nem volt INT-je soha?
több mint 10 éve
Na Martinnak már örülök, itt jó helyen lesz, egy 7. köröst meg simán megértwww.mercurynews.com/49ers/ci_25329039/49ers-coach-jim-harbaugh-hopes-jonathan-martin-trade?source=rss
több mint 10 éve
he7edik
1 239
A 49ers nem akart két külön gépet küldeni az új játékosokért, ezért Floridából szemezgetett.ZoliZoltánTesco gazdaságos tradek 😀😀😀
több mint 10 éve
A 49ers nem akart két külön gépet küldeni az új játékosokért, ezért Floridából szemezgetett.
több mint 10 éve
Besz@rok ezen 2 kulon gep duman... YD😀ZoliZoltán? valaki lefordítaná? 😊
több mint 10 éve
Besz@rok ezen 2 kulon gep duman... YD😀
több mint 10 éve
fodoroli
57
Megnézik Sunshine-t és ha egy év alatt kinevelik (azé' nem ügyetlen), akkor Colin mehet jövőre, és megspórolnak évi 15-16 millát....