San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 10 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
és azt se felejtsük el, hogy ha ilyen sebességgel haladtok 150 év múlva nektek is meglesz az ötödik SB győzelempicstii
Csak a tudományos kíváncsiság vezet; ez milyen képlettel jöt ki? Vagy a következőt automatikusan nekünk adtad?
Neked ez új élmény lehet győztes SB-t látni a tévében nekem már 20 éve megvolt 😛he7edik
Látod mennyi közös van bennünk?: Mindkettőnknek friss az élmény.

jah te a lovakra buksz? 😀Josszi
Baszki... a passza! (Már megint elfelejtettem, hogy délen egész más az éghajlat.)
btw, Josszi, sikerült a beilleszkedés!?
Gondoltam egy kis vidámságot csempézek a holt szezonba...12
az humor nélkül nehéz lesz..Josszi
Ide jó lesz, nincsenek nagy kihívók.
Már vártam melyik intelligens hóksz fan jön először trollkodni ide. Gratulálok Te nyertél.
Én nem viszem vissza a topikotokra amiket írsz ide (tudod, vkinek ez a stílusa, meg az alpár), de talán jobb lenne a szád íze Neked is, ha inkább saját topikotokon örülnél a sikereteknek (bár tudom az öröm sosem ér fel a kárörömmel, hisz az az egyetlen tiszta dolog hisz a szívedből jön😉) , ahelyett, hogy itt játszod magadat!
Ja és vagyunk itt páran akinek az életében ez már megadatott, nem is egyszer.diverdoc
Tehát a káröröm fogalmát tisztáztuk, az viszont mi? amikor valakinek kiesett a csapata és a bennmaradtakat kezdi el hülyeségekkel traktálni?
A világért sem szeretnék unintelligens trollnak kinézni, de miért írod nagy betűvel a személyes névmásokat? De tegyük félre a személyeskedést, most már mindenkinek véget ért a szezon.

több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Egyébként némi önkritikát is gyakorolhatunk... A Wikipedia oldalunkon az utolsó meccs-hír a 2011-es konferenciadöntő, a SSH oldalán pedig már ma fenn van a 2014-es győzelmük híre.

hu.wikipedia.org/wiki/San_Francisco_49ers
 hu.wikipedia.org/wiki/Seattle_Seahawks

...persze az is igaz, hogy jobb oldalt van egy felsorolás.... az a címe, hogy "bajnoki címek".... hjaszaszia
Ezeket ki szerkeszti? Tényleg nem ártana bővebb info a csapatról...kilences
te is tudod, csak aki jogosult a jóváhagyásra annak kell átnézni és engedélyezni.

több mint 10 éve
kilences San Francisco 49ers 30 — no link no party
Egyébként némi önkritikát is gyakorolhatunk... A Wikipedia oldalunkon az utolsó meccs-hír a 2011-es konferenciadöntő, a SSH oldalán pedig már ma fenn van a 2014-es győzelmük híre.

...persze az is igaz, hogy jobb oldalt van egy felsorolás.... az a címe, hogy "bajnoki címek".... hjaszaszia
Ezeket ki szerkeszti? Tényleg nem ártana bővebb info a csapatról...
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
tudom, hogy volt már ez a videó, de nekem ez a szezon legszebb pillanata, kár hogy az idei év legjobb védője nem kapta meg a neki járó díjat 😊
Gábor
hát érte (is) fáj a szívem.. úgy voltak vele Kuelchy megérdemli mert gyengébb LB sorban teljesít... Bullshit, Ő érdemelte volna meg..Josszi
nem kérdés, hogy ő érdemelte volna meg, de a legbosszantóbb az egészben, hogy még csak szavazatot se kapott...picstii
hmmm... igen.. a sok szakíró brrrrrr... ez van, nálunk ő volt és kész

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
tudom, hogy volt már ez a videó, de nekem ez a szezon legszebb pillanata, kár hogy az idei év legjobb védője nem kapta meg a neki járó díjat 😊
Gábor
hát érte (is) fáj a szívem.. úgy voltak vele Kuelchy megérdemli mert gyengébb LB sorban teljesít... Bullshit, Ő érdemelte volna meg..Josszi
nem kérdés, hogy ő érdemelte volna meg, de a legbosszantóbb az egészben, hogy még csak szavazatot se kapott...
több mint 10 éve
Szerintetek Hóksz jövőre is éhes lesz?csrnyei
tuti, ahogy a Cards és a Rams is, durva lesz 😊Gábor
ja ja... de jövőre mi fogjuk nyerni a diviziót ismét! főleg amilyen lightos a sorsolásunk 😀Josszi
remélem, de én azért ennél óvatosabb vagyok, bármikor beüthet egy sérülés hullám, de az biztos, hogy időnként több kockázatot kell vállalnunk, gondolok pl itt a Panthers elleni utolsó negyedre, ha ott szerzünk egy field goalt akkor nem kerültünk volna ilyen nehéz helyzetbe a rájátszásra, ebben a csoportban minden meccs számítani fogGábor
az elmúlt 3 szezonban csak a SB győztestől kaptunk ki a PO-ban, 😀Josszi
igen, és ez a 3 év pont elég volt ahhoz, hogy ne akarjak 4-et 😀Gábor
😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
És azt se felejtsük el, hogy milyen érzés az, ha még az életünkben SB-t nyer a választott csapatunk...12
és azt se felejtsük el, hogy ha ilyen sebességgel haladtok 150 év múlva nektek is meglesz az ötödik SB győzelem
több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
ja ja... de jövőre mi fogjuk nyerni a diviziót ismét! főleg amilyen lightos a sorsolásunk 😀Josszi
remélem, de én azért ennél óvatosabb vagyok, bármikor beüthet egy sérülés hullám, de az biztos, hogy időnként több kockázatot kell vállalnunk, gondolok pl itt a Panthers elleni utolsó negyedre, ha ott szerzünk egy field goalt akkor nem kerültünk volna ilyen nehéz helyzetbe a rájátszásra, ebben a csoportban minden meccs számítani fogGábor
az elmúlt 3 szezonban csak a SB győztestől kaptunk ki a PO-ban, 😀Josszi
igen, és ez a 3 év pont elég volt ahhoz, hogy ne akarjak 4-et 😀

több mint 10 éve

Gábor
hát érte (is) fáj a szívem.. úgy voltak vele Kuelchy megérdemli mert gyengébb LB sorban teljesít... Bullshit, Ő érdemelte volna meg..

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
az elmúlt 3 szezonban csak a SB győztestől kaptunk ki a PO-ban, 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve

több mint 10 éve
remélem, de én azért ennél óvatosabb vagyok, bármikor beüthet egy sérülés hullám, de az biztos, hogy időnként több kockázatot kell vállalnunk, gondolok pl itt a Panthers elleni utolsó negyedre, ha ott szerzünk egy field goalt akkor nem kerültünk volna ilyen nehéz helyzetbe a rájátszásra, ebben a csoportban minden meccs számítani fog

több mint 10 éve
ja ja... de jövőre mi fogjuk nyerni a diviziót ismét! főleg amilyen lightos a sorsolásunk 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Gratulálok a bajnoknak! Komoly teljesítmény volt, amit idén nyújtottak. Mégis büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt két évben az tudott bajnok lenni, aki legyűrte a 9ers-t, mindkét csapatnak, mindkétszer az volt a legnehezebb feladat. A Ravens-t akkor szétszedték (részben kiöregedett), a SSH viszont fiatal, fejlődő csapat. Jövőre hatalmas derbiket várok a csoportban, nagyon kiélezett lesz, és remélem, visszahódítjuk tőlük a Best D, és a SB címeket! Komolyan várom már a jövő szezont! 😊 Hajrá 9ers!szaszia
Pontosan így van! Enélkül a bomba Frisco nélkül nem lenne a Hox sem ennyire zord, és eltökélt.
Tudom ezt már írtam, de nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a két csapat nagyon hasonló erőkkel rendelkezik (bár a szerkezet teljesen más).
Szerintem, Ti ezt ugyanígy behúztátok volna, ha Ti juttok be.
Rengeteg jó draft picketek van, nekünk szerintem nem lesz hangoverünk, szóval jövőre ugyanitt.Helmut Zimmer
És azt se felejtsük el, hogy milyen érzés az, ha még az életünkben SB-t nyer a választott csapatunk...12
Neked ez új élmény lehet győztes SB-t látni a tévében nekem már 20 éve megvolt 😛

több mint 10 éve
Hát szerencsére nem az. Az enyém pl annyira nem szabatos, hogy utálom a külföldi szavakat.
Juszuf bácsi pedig bekaphatja Harlequin legszőrösebb testtáját - mellesleg, ugyanis a Mónika só felvételről bármikor látható, nekem is megvan az összes...az ismétlések is...kazettán. Sajnos a lejátszóm már annyira avétos, hogy nem megy a visszacsévélés, ezért kénytelen voltam a szallagokat végteleníteni. Ezért megy a nyugdíjas otthonunkban állandóan Móncsi - a memóriaproblémások le sem veszik róla a tekintetük - úgy hogy ne állítsa senki, hogy a köztévén nem megy!12
nem gyenge.. kérlek folytasd. 😀 halucinálsz is miközben írsz? falak mozognak? hangok?

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Akkor konkluzio: Kap>MAnning 😀JayB
Szentségtörés!petey
cseréptörés! 😀Josszi
Egyik sem, itt mindenki pontosan tudja, hogy Kap akkor lenne jobb, ha húsz centivel hoszabb lenne neki...12
jah te a lovakra buksz? 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
VV Simont kár volt kiengedni a villából...

ez mit keres itt? 😀😀petey
az humor nélkül nehéz lesz..

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Gratulálok a bajnoknak! Komoly teljesítmény volt, amit idén nyújtottak. Mégis büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt két évben az tudott bajnok lenni, aki legyűrte a 9ers-t, mindkét csapatnak, mindkétszer az volt a legnehezebb feladat. A Ravens-t akkor szétszedték (részben kiöregedett), a SSH viszont fiatal, fejlődő csapat. Jövőre hatalmas derbiket várok a csoportban, nagyon kiélezett lesz, és remélem, visszahódítjuk tőlük a Best D, és a SB címeket! Komolyan várom már a jövő szezont! 😊 Hajrá 9ers!szaszia
Pontosan így van! Enélkül a bomba Frisco nélkül nem lenne a Hox sem ennyire zord, és eltökélt.
Tudom ezt már írtam, de nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a két csapat nagyon hasonló erőkkel rendelkezik (bár a szerkezet teljesen más).
Rengeteg jó draft picketek van, nekünk szerintem nem lesz hangoverünk, szóval jövőre ugyanitt.Helmut Zimmer
én megéltem már párszor.. 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
tuti, ahogy a Cards és a Rams is, durva lesz 😊

több mint 10 éve
csrnyei San Francisco 49ers 489
Szerintetek Hóksz jövőre is éhes lesz?
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Már vártam melyik intelligens hóksz fan jön először trollkodni ide. Gratulálok Te nyertél.
Én nem viszem vissza a topikotokra amiket írsz ide (tudod, vkinek ez a stílusa, meg az alpár), de talán jobb lenne a szád íze Neked is, ha inkább saját topikotokon örülnél a sikereteknek (bár tudom az öröm sosem ér fel a kárörömmel, hisz az az egyetlen tiszta dolog hisz a szívedből jön😉) , ahelyett, hogy itt játszod magadat!
Ja és vagyunk itt páran akinek az életében ez már megadatott, nem is egyszer.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Akkor konkluzio: Kap>MAnning 😀JayB
Szentségtörés!petey
cseréptörés! 😀Josszi
Egyik sem, itt mindenki pontosan tudja, hogy Kap akkor lenne jobb, ha húsz centivel hoszabb lenne neki...

több mint 10 éve
...Szóval kössz, én jól megvagyok! Assszem hirtelen ennyi. 😊szaszia
Várjuk meg mit ír Bandi...

www.csempedoktor.hu/ előtte olvasd átpetey
Ezt én írtam, de akkor még ez volt: tiledoc.comb (mert sokat kell guggolni...)

több mint 10 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers

...persze az is igaz, hogy jobb oldalt van egy felsorolás.... az a címe, hogy "bajnoki címek".... hja
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár

www.csempedoktor.hu/ előtte olvasd át