San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Hát igazság szerint egy NFC döntőn szívesebben nézném a két csapatot.. ^ ^ Józan ésszel nézve az SF-ben benne van hogy elmegy a végéig, a Packersben ezt most nem érzem ennek ellenére képtelen vagyok nem GB-nek szurkolni.

PS: Hozzatok meleg teát, a vendég öltözőben nem üzemeltetünk szaunát! 😀 (true story!)
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Boldogat mindenkinek!
A hideg sztem is fontos tényező lehet. Közel 40 fok difi büdös mód megterhelő, bár a roszteren kevés szívbeteg van. A migrénesebbje meg szedjen valamit. Én Kaep-től félek inkább. Futni kell, futni kell.
Csak úgy mellesleg Bowmann: sztem idén ő a csapat MVP-je. Jó Isten tartsa meg még 4 meccsig legalább a fantasztikus formáját. Reid meg a RoY nálam egyértelműen. Gore és Davis között nem tudok választani, ki legyen az OoY.
JayB! Olvasgatom miket írsz, nézem az avatarodat, meg a logódat és az Ötödik Sally jut eszembe😉 3-4 nap múlva majd Crab helytartójaként visszavárunk!😀

Ja és üdv mindkét friss szurkernek! Montana, nálam már a nickeddel nyerő vagy!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
nullzero San Francisco 49ers 21
Én nem szoktam észrevenni látványos visszaesést hidegben a passzjátékunkban, tudjuk hogy pl Manninget vagy Breest ez marhára zavarja, Kap-ről majd kiderül.Gondolom a futásra fekszünk majd rá mint az első héten, a passzjátékot meg "rábízzuk" a tundrára. Bárki bármit mond SF-ből érkezve nem könnyű hozzászokni ehhez, gondoljatok bele hogy a legtöbb ember mennyire megszenved akárcsak egy 5 fokos hidegfrontot is, itt most minimum 30 fokot kell megszokni.JayB
Én józan paraszti ésszel azt gondolom, hogy a kemény fagy főleg a kezet és az ujjakat fagyasztja le, ami a passzolós O-nak a legnagyobb gond. A futásnak meg a D-nek kevésbé. Ez eddig nekünk kedvez, még ha a csapat nem is szokott hozzá.
Sok incomplete és fumble lesz véleményem szerint.
több mint 10 éve
Én nem szoktam észrevenni látványos visszaesést hidegben a passzjátékunkban, tudjuk hogy pl Manninget vagy Breest ez marhára zavarja, Kap-ről majd kiderül.Gondolom a futásra fekszünk majd rá mint az első héten, a passzjátékot meg "rábízzuk" a tundrára. Bárki bármit mond SF-ből érkezve nem könnyű hozzászokni ehhez, gondoljatok bele hogy a legtöbb ember mennyire megszenved akárcsak egy 5 fokos hidegfrontot is, itt most minimum 30 fokot kell megszokni.
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Azon gondolkoztam, erre a hidegre mennyi ideje van a csapatnak felkészülni.
Nem tudjátok, hogy az idegenben játszás menetrendje mi ilyenkor, ha vasárnap van a meccs? Lemennek mondjuk csütörtökön (repülővel? : magán?/sima utas?), edzenek aznap meg pénteken, szombat pihi és megbeszélés, aztán meccs?nullzero
elő van írva ilyenkor, hogy mindenki a fagyasztóban alszik, majd hűtőkocsiban szállítják őket a meccs helyszínére
komolyra fordítva a szót, ez engem is érdekelne 😀
több mint 10 éve
nullzero San Francisco 49ers 21
Azon gondolkoztam, erre a hidegre mennyi ideje van a csapatnak felkészülni.
Nem tudjátok, hogy az idegenben játszás menetrendje mi ilyenkor, ha vasárnap van a meccs? Lemennek mondjuk csütörtökön (repülővel? : magán?/sima utas?), edzenek aznap meg pénteken, szombat pihi és megbeszélés, aztán meccs?
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Remélem a srácok is úgy állnak hozzá ahogy ti, akkor nem lehet baj packers részről 😀JayB
ha úgy álltok hozzá ahogy a harmatgyenge Chicago ellen akkor nem lehet gond 😀Josszi
Nyertek már innen nem egy SB-t ahogy most a GB áll. 😛 Nem azt mondom hogy a GB az esélyes de egy ilyen esélytelenek nyugalmával induló, óriási küzdő csapat ellen a -1000 fokos Lambeaun bizony pofára lehet esni. Ez nem egy madden szimuláció ahogy páran gondoljátok.JayB
minden tisztelet, de hogy álljunk hozzá? 😀 nem hinném hogy bárki a 9erstől lenézné a Packerst. az hogy mi mit mondunk semmi hatással nincs rájuk 😉
amúgy ez a csonthideg nekünk kedvez. brutál D és futójáték. vagy a Packers csak északról draftol játékost? 😊 nekik is hideg lesz. és akárhogy nézem, nem jó a Sajtfejűek védelme és még finom voltam. de ugye ha felcsapom a közhelyszótárt, any given sunday.

több mint 10 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Remélem a srácok is úgy állnak hozzá ahogy ti, akkor nem lehet baj packers részről 😀JayB
ha úgy álltok hozzá ahogy a harmatgyenge Chicago ellen akkor nem lehet gond 😀Josszi
Nyertek már innen nem egy SB-t ahogy most a GB áll. 😛 Nem azt mondom hogy a GB az esélyes de egy ilyen esélytelenek nyugalmával induló, óriási küzdő csapat ellen a -1000 fokos Lambeaun bizony pofára lehet esni. Ez nem egy madden szimuláció ahogy páran gondoljátok.JayB
amikor az ellenfél az esélytelenek nyugalmában és a hidegben bízik, akkor azért szerintem lehetünk optimisták 😀
persze ettől még nem gondoljuk, hogy lefutott a meccs, csak bizakodunk 😊

több mint 10 éve
Nyertek már innen nem egy SB-t ahogy most a GB áll. 😛 Nem azt mondom hogy a GB az esélyes de egy ilyen esélytelenek nyugalmával induló, óriási küzdő csapat ellen a -1000 fokos Lambeaun bizony pofára lehet esni. Ez nem egy madden szimuláció ahogy páran gondoljátok.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 367
ha úgy álltok hozzá ahogy a harmatgyenge Chicago ellen akkor nem lehet gond 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Remélem a srácok is úgy állnak hozzá ahogy ti, akkor nem lehet baj packers részről 😀
több mint 10 éve
Üdv az új ninereknek! 😊
Továbbjutás esetén mi alapján dől el, hogy kihez megyünk? A kiemelés, vagy az alapszakaszban elért győzelmek száma?
Szoros meccset várok, de nyerünk!
Kap: 260 yard, 2 TD, 1 Int, 55 futott yard, 1 futott TD
Gore: 132 yard, 2 TDpicstii
41 - 24 ide

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Akkor abban mindenki egyetért hogy szombat éjjel a Saintnek szurkolunk.he7edik
mindegy hogy az NFC döntőre vagy előbb megyünk a Hawkshoz, mindenképpen meg kell őket vernünk. ennyi 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Bowman San Francisco 49ers 33
Akkor abban mindenki egyetért hogy szombat éjjel a Saintnek szurkolunk.he7edik
Nem csak most szombaton, de ha úgy van, akkor a következőn is.
több mint 10 éve
Bowman San Francisco 49ers 33
Accuweather: Green Bay Sunday -29, Real Feel: -46 ...
 www.accuweather.com/en/us/green-bay-wi/54303/daily-weather-forecast/1868?day=4
több mint 10 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Akkor abban mindenki egyetért hogy szombat éjjel a Saintnek szurkolunk.

több mint 10 éve
Üdv az új ninereknek! 😊
Továbbjutás esetén mi alapján dől el, hogy kihez megyünk? A kiemelés, vagy az alapszakaszban elért győzelmek száma?
A kiemelés dönt..Montana
Ha mi nyerünk és a Saints is akkor Saints-Hawks, 49ers-Panthers. szóval jó lenne ha a Packers után a Pantherst is megvernénk 😀 mielőtt Seattle-be utazunk, már ha a Hawks is eljut odáig...

több mint 10 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Üdv az új ninereknek! 😊
A kiemelés dönt..
több mint 10 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Üdv az új ninereknek! 😊
Gore: 132 yard, 2 TD
több mint 10 éve
Bowman NFC Defensive Player of the month. óriási gratula, ha még elcsípné a DPOY-t is :cool:petey
megérdemelné...

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Bowman NFC Defensive Player of the month. óriási gratula, ha még elcsípné a DPOY-t is :cool:

több mint 10 éve
vasárnap run heavy! használjuk LMJ-t és Huntert is remélem, nincs Matthews, szét lesz futva a Packers D!
és a pontos passzok, trükkös playek! Boldin Crab és Patton aki remélem teszi majd a dolgát..
Iupati valószinű játszik majd. Győzni megyünk a Lembóra 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
Pár szót én is írnék magamról,mert én is friss vagyok az oldalon.
31 éves vagyok Németországban élek.Napok kérdése és megszületik a kisfiam aki szintén Niners fan lesz(remélem)😊.
NFL-t két éve követem,első meccs amit láttam az egy Ravens-Texans meccs volt,és egyből beleszerettem ebbe a sportba.Feltérképeztem a csapatokat és mikor videókat kezdtem nézni a Willis-Bowman párosról,tudtam hogy itt fogok kikötni.
Van egy ikertestvérem(itt Ginola) aki Seehawks fan,nem kell mondanom mik mennek itt egy-egy meccs végén,és hogy mennyire megy a zrika és a piszkálódás.Remélem a főcsoportdöntőt náluk játszuk és onnan megyünk az SB-be.Röviden ennyit rólam..
Go Niners!Montana
heh akkor családi cukkolás adott lesz évtizedekre 😀

The Amazing Racoon
több mint 10 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Üdv az új családtagoknak! 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 10 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Azért nem lesz az olyan egyszerű. A PO-ban már nem igen lehet hagyatkozni a korábbi eredményekre. Egy-egy meccsre bármelyik csapat fel tudja pörgetni magát, persze itt már egy-egy meccs nem elég. Nagyon remélem, hogy ezek a lazázások, már annak szóltak, hogy tartalékoljunk a PO-ra, bár a Falcons ellen egy kicsit sikerült túlságosan leülni...ha nincs az a pick-six, akkor azért meleg lett volna. Dehát a sportban nincs értelme a "ha"-val kezdődő mondatoknak... több közhely most nem jut eszembe 😊

GO 9ERS!

Go 9ers!
Go Trojans!