San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Jól olvastad 😕With David Akers struggling, 49ers are bringing kickers to San Francisco for workouts, including Billy Cundiff and Justin Medlock.Én viszont sírnék.Jimbo azért elbeszélgethetne a bratyójával mennyire lehet Cundiffra számítani éles helyzetben.
Ha lecserélik Akerst ebből a kettősből vmelyikre visítva röhögök.empty taxi
Egy valami biztos: Azok után, amit múlt évben hozott nekünk idén rohadt nagy betli a srác. Folyamatosan medencesérültnek írják (még Sopoaga is szóba került😊), lehet ez is benne van a szar teljesítményében. Szerintem azért cut lesz jövőre.
( OFF:Most olvastam a cardsnál nagyjából az egész edzői gárdát GM-estül HC-túl lapátra tették.)diverdoc
Nem is sírunk senki miatt, talán Whiz miatt kicsit de Ő mag bele volt fásúlva már ebbe a szopásba...
több mint 11 éve
With David Akers struggling, 49ers are bringing kickers to San Francisco for workouts, including Billy Cundiff and Justin Medlock.Én viszont sírnék.Jimbo azért elbeszélgethetne a bratyójával mennyire lehet Cundiffra számítani éles helyzetben.
Egy valami biztos: Azok után, amit múlt évben hozott nekünk idén rohadt nagy betli a srác. Folyamatosan medencesérültnek írják (még Sopoaga is szóba került😊), lehet ez is benne van a szar teljesítményében. Szerintem azért cut lesz jövőre.
( OFF:Most olvastam a cardsnál nagyjából az egész edzői gárdát GM-estül HC-túl lapátra tették.)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
With David Akers struggling, 49ers are bringing kickers to San Francisco for workouts, including Billy Cundiff and Justin Medlock.Valóban nem lenne szabad ennek a két rugónak konkurenciát jelentenie Akersnek, de remélem veszi a jelzést és jobban fog koncentrálni és nem megy el több meccs rajta. Szerintem csak ezért csinálják.
több mint 11 éve
With David Akers struggling, 49ers are bringing kickers to San Francisco for workouts, including Billy Cundiff and Justin Medlock.Ha lecserélik Akerst ebből a kettősből vmelyikre visítva röhögök.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tom Gamble-t (director of player personnel) 3 csapat is hívja GM interjúra! Jets, Jaguars, Chargers. Mekkora veszteség lenne Ő nekünk?
több mint 11 éve
www.49ers.com/media-gallery/videos/49ers-Beat-Cardinals-to-Win-the-West/598796b1-e17e-4ac1-9ba0-7e671c4d0e86 Mérkőzés utáni interjúk és összefoglaló. Crab és Kaep ritka jó összhangban vannak az látszik, idén mindkettőnek 5 éves új szerződést kérek!
több mint 11 éve
Szóljon ez az év az ellenállhatatlan No. 7-15 párosról!!!
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Crabtree-->go to guy
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Boldog Új Évet Mindenkinek! Jövőre ugyanitt! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Gratulálok, hogy megnyertétek az NFC-Westet.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Helyes! NFC-West dominancia!Kivéve az olyan gyökerek, mint én, akiknek Wilson játéka jobban tetszik 😀tenorxGratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛MedvepapaSzerintem a Skins lesz az ellenfeletek és kb. mindenki nekik fog szúrkolni ha más nem RGIII miatt.he7edik
több mint 11 éve
Kivéve az olyan gyökerek, mint én, akiknek Wilson játéka jobban tetszik 😀Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛MedvepapaSzerintem a Skins lesz az ellenfeletek és kb. mindenki nekik fog szúrkolni ha más nem RGIII miatt.he7edik
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛MedvepapaSzerintem a Skins lesz az ellenfeletek és kb. mindenki nekik fog szúrkolni ha más nem RGIII miatt.
több mint 11 éve
Gábor
590
49ers -Packers NFC döntőt vizionálok a Candelstick-ben!Alabama Ninersaz a divisional körben lehetséges csak
több mint 11 éve
Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛Medvepapatuti nézős
több mint 11 éve
Gratulálok, és várunk mindenkit szurkolni 1 hét múlva nekünk a nagy lazítás közepette! 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
49ers -Packers NFC döntőt vizionálok a Candelstick-ben!
több mint 11 éve
és #2 seed, hatalmas grat a VikingeknekCrabtree 1105 yard, TO óta az első 1k-s WR
Gore 51 TD, legtöbb TD-t jegyző RB lett
több mint 11 éve
2. seed!!!!Köszönjük a Vikingek is!
több mint 11 éve
Viszont van plusz egy hetetek az is valami.Gyerekek ennél több kell a PO-ban.Fucuvágjuk
meglássukpetey