San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem a Szíhóx elbukik Atlantában, és mehetünk oda.
több mint 11 éve
Sajnálom a sajtfejűeket, de muszáj megverni őket, hogy az Angrybirdsökkel egy igazi epic battlet vívhassunk.
több mint 11 éve
én szégellném el magam, ha nem vernétek meg a Packerst!
több mint 11 éve
én örülök a Packersnak. klasszis csapat, klasszis stábbal, max respekt, plusz az évtizedes rivalry. abban biztos vagyok ha a Seacocks és mi is továbbmegyünk, Shermannak le lesz tépve az arca...de ez egy másik történet, game on!
több mint 11 éve
Muhahaha! ...like a virgin...touch(ed) for the very first time.... 😀
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Teljesen más okból kifolyólag de igazad van😊)rendkivul modon nem orulok a packersnek.. annyi viszont biztos, h a konferencia donton visszavaghatunk a seahawksnak 😛VegitaNem lesz rá alkalmatok... sztem a Falconsnak megtörik az átok 😀silent7939
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Én is így érzem.rendkivul modon nem orulok a packersnek.. annyi viszont biztos, h a konferencia donton visszavaghatunk a seahawksnak 😛VegitaNem lesz rá alkalmatok... sztem a Falconsnak megtörik az átok 😀silent7939
több mint 11 éve
rendkivul modon nem orulok a packersnek.. annyi viszont biztos, h a konferencia donton visszavaghatunk a seahawksnak 😛VegitaNem lesz rá alkalmatok... sztem a Falconsnak megtörik az átok 😀
több mint 11 éve
“Having ‘The Cowboy’ back out there, having him fully go, will bring a different attitude, different aspect to the game. We’re looking forward to it. I know he’s hyped up about it.”
Tuti játszani fog!!!!!! Érzem
usafootball.com/all-fundamentals-team
Példamutató futbalistaként (fiatal játékosoknak példakép) Andy Leet, Iupatit és Aldon Smitht az USA Football a 2012 All-Fundamentals Teams-be választotta. www.facebook.com/usafootball -n lehet is szavazni ki legyen a kapitány.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
jólvan, hát Kinget nem szoktam túl komolyan venni. 😊 vannak jó meglátásai és írásai, de nem szentírás amit mond.Sports Illustrated 1st Team All-Pro. That's that shit I enjoy.ja meg Királypeti szerint Ahmad BrooksDashon Goldson és Mike Iupati van az all pro teamben. LB sorunkból csak Brooks 😂diverdoc
twitter.com/AnthonyDavis76/status/288353745975275521
grat! 😊petey
több mint 11 éve
Sports Illustrated 1st Team All-Pro. That's that shit I enjoy.ja meg Királypeti szerint Ahmad BrooksDashon Goldson és Mike Iupati van az all pro teamben. LB sorunkból csak Brooks 😂
twitter.com/AnthonyDavis76/status/288353745975275521
grat! 😊petey
több mint 11 éve
Sports Illustrated 1st Team All-Pro. That's that shit I enjoy. twitter.com/AnthonyDavis76/status/288353745975275521
grat! 😊
több mint 11 éve
A második viszont elég lehet egy szoros meccshez.Smithről mi hír járja? Összedrótozzák?Az első félidőt láttam csak tegnap de az kevés lesz a Georgia Dome-ban.he7edik
Elég kemény ez a GreenBay. Nekünk is csak úgy sikerült megverni őket,hogy az első félidőben rekordszámú sacket akasztottunk a falukra!
(A gamewinning INT-et meg hagyjuk, előtte teljesen szabálytalanul pakolt fel TD-t a GB is)
Ha esetleg sikerülne valahogyan továbbjutni a Falcons ellen - ami nem lesz egy leányálom -, inkább veletek lenne jó mérkőzni,úgyhogy a Westes patriotizmuson kívül saját érdekből is nektek szorítok.undisputedly
Undi: Smith természetesen játszik szombaton.
több mint 11 éve
he7edik
1 239
Smithről mi hír járja? Összedrótozzák?Az első félidőt láttam csak tegnap de az kevés lesz a Georgia Dome-ban.
Elég kemény ez a GreenBay. Nekünk is csak úgy sikerült megverni őket,hogy az első félidőben rekordszámú sacket akasztottunk a falukra!
(A gamewinning INT-et meg hagyjuk, előtte teljesen szabálytalanul pakolt fel TD-t a GB is)
Ha esetleg sikerülne valahogyan továbbjutni a Falcons ellen - ami nem lesz egy leányálom -, inkább veletek lenne jó mérkőzni,úgyhogy a Westes patriotizmuson kívül saját érdekből is nektek szorítok.undisputedly
több mint 11 éve
Smithről mi hír járja? Összedrótozzák?Elég kemény ez a GreenBay. Nekünk is csak úgy sikerült megverni őket,hogy az első félidőben rekordszámú sacket akasztottunk a falukra!
Ha esetleg sikerülne valahogyan továbbjutni a Falcons ellen - ami nem lesz egy leányálom -, inkább veletek lenne jó mérkőzni,úgyhogy a Westes patriotizmuson kívül saját érdekből is nektek szorítok.
több mint 11 éve
Vegita
363
rendkivul modon nem orulok a packersnek.. annyi viszont biztos, h a konferencia donton visszavaghatunk a seahawksnak 😛
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Én pont így gondolom fordítva. Kap egyelőre inkább biztató mint komoly fejtörés, szerintem a támadóitokat megtudjuk fogni és akkor Rodgerséken múlik majd mennyit tudnak felpakolni a kemény védelem ellen. Rodgersben pedig lehet bízni, meglássuk. Akkor sincs veszve a világ ha ti nyertek, két kedvenc csapatom mérkőzik 😊A zöldek jönnek hozzánk a hétvégén, igazi nagy rivalizálás lesz! A Smith tesók sack-ek terén kiélhetik magukat Rodgersen!Alabama NinersÍgy hogy nem kell mínusz ezerben a Lambeau Fildre mennünk, szerintem a GB a legjobb match-up nekünk.he7edik
több mint 11 éve
he7edik
1 239
A zöldek jönnek hozzánk a hétvégén, igazi nagy rivalizálás lesz! A Smith tesók sack-ek terén kiélhetik magukat Rodgersen!Alabama NinersÍgy hogy nem kell mínusz ezerben a Lambeau Fildre mennünk, szerintem a GB a legjobb match-up nekünk.
több mint 11 éve
A zöldek jönnek hozzánk a hétvégén, igazi nagy rivalizálás lesz! A Smith tesók sack-ek terén kiélhetik magukat Rodgersen!
több mint 11 éve
gondolkodtam én is ezen 😀 szerintem ez fasza gesztus, ugyanígy Crab is kidobta az 1000 yardos lasztiját a fanoknak.És szerintetek mennyit is ér az a labda (amit Gore dobott ki), amivel franchise rekord futott TD-t ért el? Azért annyira rosszul nem járt az aki megkaparintotta, ha még kicsit össze is kellett karmolódnia érte. Én bevállaltam volna!Alabama Ninerswww.49ers.com/media-gallery/videos/Kicking-Competition-Continues/ca43ce20-a6a7-49fd-b031-05eb3075c504Jenningsnek mindegy. Nedney is balos volt. Ahogy írtam Akersnek volt ágyékfájdalma, amit műtöttek és lehet kiújult.
Minnél tovább agyalok ezen a rugó támán, annál inkább úgy vagyok vele, hogy hiba lenne váltani Cundiffra. Nem csak azért mert nem combos rugó (10 év 11 csapat), hanem mert Akers az. Én is szidtam, de valahogy most másként érzem. Másik kérdés, hopgy mennyire fog visszaütni, hogy jobb és ballábas rugóra együtt készül snapper-holder?diverdoc
A büntetés meg jogos, csak szar szabály. Előfordult hogy valakit pofántalált a labda, és beperelte a klubot. Vagy baseballban leesett és meghalt mikor el akarta kapni a labdát. De hogy 10k?petey
A Cowboy játszani fog szombaton.
több mint 11 éve
És szerintetek mennyit is ér az a labda (amit Gore dobott ki), amivel franchise rekord futott TD-t ért el? Azért annyira rosszul nem járt az aki megkaparintotta, ha még kicsit össze is kellett karmolódnia érte. Én bevállaltam volna!www.49ers.com/media-gallery/videos/Kicking-Competition-Continues/ca43ce20-a6a7-49fd-b031-05eb3075c504Jenningsnek mindegy. Nedney is balos volt. Ahogy írtam Akersnek volt ágyékfájdalma, amit műtöttek és lehet kiújult.
Minnél tovább agyalok ezen a rugó támán, annál inkább úgy vagyok vele, hogy hiba lenne váltani Cundiffra. Nem csak azért mert nem combos rugó (10 év 11 csapat), hanem mert Akers az. Én is szidtam, de valahogy most másként érzem. Másik kérdés, hopgy mennyire fog visszaütni, hogy jobb és ballábas rugóra együtt készül snapper-holder?diverdoc
A büntetés meg jogos, csak szar szabály. Előfordult hogy valakit pofántalált a labda, és beperelte a klubot. Vagy baseballban leesett és meghalt mikor el akarta kapni a labdát. De hogy 10k?petey
több mint 11 éve
www.49ers.com/media-gallery/videos/Kicking-Competition-Continues/ca43ce20-a6a7-49fd-b031-05eb3075c504Jenningsnek mindegy. Nedney is balos volt. Ahogy írtam Akersnek volt ágyékfájdalma, amit műtöttek és lehet kiújult.
A büntetés meg jogos, csak szar szabály. Előfordult hogy valakit pofántalált a labda, és beperelte a klubot. Vagy baseballban leesett és meghalt mikor el akarta kapni a labdát. De hogy 10k?
több mint 11 éve
www.49ers.com/media-gallery/videos/Kicking-Competition-Continues/ca43ce20-a6a7-49fd-b031-05eb3075c504Minnél tovább agyalok ezen a rugó támán, annál inkább úgy vagyok vele, hogy hiba lenne váltani Cundiffra. Nem csak azért mert nem combos rugó (10 év 11 csapat), hanem mert Akers az. Én is szidtam, de valahogy most másként érzem. Másik kérdés, hopgy mennyire fog visszaütni, hogy jobb és ballábas rugóra együtt készül snapper-holder?
több mint 11 éve
Gore és Crabtree is meglett büntetve az NFL által, mert TD után a labdát kidobták a nézőknek. Ezáltal veszélyeztették a nézőket! Azért megkérdezném azokat akiké lett a labda, hogy mennyire érezték veszélyben magukat.Alabama Ninersa nézők azért voltak veszélyben mert hiába a tévhittel, hogy mindenki mindenki barátja az NFL meccseken igenis össze tudnak verekedni egy ilyen esetnél.
Mondjuk hülyeségnek tartom ezt a büntetést.
több mint 11 éve
Gore és Crabtree is meglett büntetve az NFL által, mert TD után a labdát kidobták a nézőknek. Ezáltal veszélyeztették a nézőket! Azért megkérdezném azokat akiké lett a labda, hogy mennyire érezték veszélyben magukat.