San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 11 éve
Gábor
590
www.49ers.com/media-gallery/videos/Quest-for-Six/49e58a12-2937-4dee-b15f-dba43b05c1c9király ez a videó 😊 kezdődhetne már a meccs 😀
több mint 11 éve
Gábor
590
naná, hogy nézem a meccset 😀de ha olyan lesz az eredménykövető, mint múlt héten azt lehet kihagyom, múlt héten mondom benézek a Hawks meccsre, de ott aztán mindenről szó volt csak a meccsről nem
több mint 11 éve
remélem nézitek a meccset, és jöttök eredménykövetőzni.ott leszek 😊
bármi lesz, legyen egy jó meccs, és ne sérüljön senki. váltsuk TD-re minden RZ tripünket, fussunk és menjünk A-ROd után ezerrel, ahogy az első meccsen. sajnos akkor a krumplibogarak adtak egy TD ajándékba a Packersnek, de elbírtuk. jobbak vagyunk csapatban, ez a kulcs.petey
több mint 11 éve
remélem nézitek a meccset, és jöttök eredménykövetőzni.bármi lesz, legyen egy jó meccs, és ne sérüljön senki. váltsuk TD-re minden RZ tripünket, fussunk és menjünk A-ROd után ezerrel, ahogy az első meccsen. sajnos akkor a krumplibogarak adtak egy TD ajándékba a Packersnek, de elbírtuk. jobbak vagyunk csapatban, ez a kulcs.
több mint 11 éve
Innentől minden meccset nyerni kell, nincs miről beszélni... 😀red6t6most így hirtelen elég lesz a soron következő 3-at... én ennyivel beérném 😊
több mint 11 éve
Mivel nincs twitterem és instagramom hát itt: faithfull
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
azért Cundiff számai jobbak közelről, mint most Akersnek. a 40+-os FG-k amúgy is jobban lutri
több mint 11 éve
Akers a kickerSzámomra egyértelmű volt, hogy Cundiffot azért igazolták le, hogy nyomást gyakorljanak Akersre. (képzelje Mr Akers, Cundiff fog játszani maga helyett. Cundiff.) Erre nyilván összekapta magát kicsit
www.49ers.com/news/article-2/David-Akers-to-Kick-vs-Packers/e74c9f42-26ab-4188-a3b0-b7fc2f07668d
Lehet, hogy meccs után én szídom majd legjobban, de most jó döntésnek érzem.diverdoc
több mint 11 éve
Vegita
363
fantasyban meg csak akers volt most valaszthato.nem mertem behuzni 😛
Every man at some point in his life is going to lose a battle. He is going to fight and he is going to lose. But what makes him a man is at the midst of that battle he does not lose himself. This game is not over, this battle is not over.
több mint 11 éve
Akers a kickerwww.49ers.com/news/article-2/David-Akers-to-Kick-vs-Packers/e74c9f42-26ab-4188-a3b0-b7fc2f07668d
Lehet, hogy meccs után én szídom majd legjobban, de most jó döntésnek érzem.
több mint 11 éve
red6t6
988
én arra leszek kíváncsi mi lesz a gameplanben Willis sorsa. ugye a szezonnyitón majdnem végig dime/nickel package volt fent és ilyenkor PWill helyére jött fel Cox, mint extra DB.A PO-ba már mindenki az upgrade csomaggal készül, hiszen mindenki az ellenfél korábbi meccseit elemzi. Ebben azért Harbaugh nem rossz...viszont ha nem működik a cucc, akkor gáz van, mert Jimbo nem a rögtönzések embere.
petey
több mint 11 éve
Azért a secondary-n megint sok fog múlni. Sajnos mind a safety-k, mind a cb-k tudnak betlizni, és ha ezt egyszerre teszik (volt már rá példa!), akkor Rodgersnek ennyi elég is lesz. Nem tudom Justint mennyire fogja hátráltatni a sérülése, de szükség lenne nagyon a pass rushra.red6t6én arra leszek kíváncsi mi lesz a gameplanben Willis sorsa. ugye a szezonnyitón majdnem végig dime/nickel package volt fent és ilyenkor PWill helyére jött fel Cox, mint extra DB.
több mint 11 éve
red6t6
988
Azért a secondary-n megint sok fog múlni. Sajnos mind a safety-k, mind a cb-k tudnak betlizni, és ha ezt egyszerre teszik (volt már rá példa!), akkor Rodgersnek ennyi elég is lesz. Nem tudom Justint mennyire fogja hátráltatni a sérülése, de szükség lenne nagyon a pass rushra.
több mint 11 éve
mindenki tudja hogy closet 9ers fan vagy. 😀Micsoda sértés! 😀 Válassz fegyvernemet! 😊 MedvepapaJelenlg egy éles niners szerintem is jobb mint egy éles packers. Nálunk azért komoly gondok vannak a támadófallal és néha a védelemmel is. Viszont nálunk van playoff rutin és Rodgers. Ha kijön nektek a lépés és a legjobb formában léptek pályára gondban leszünk de valamiért nem ezt érzem 😊 Meglátjuk. JayBNa tessék, látod Medvepapa nem vigyázol,okosat írsz és máris niners fanná nyílvánítanak 😂diverdoc
Jay jogos témákat feszeget, de a futójátékunk nem lett megemlítve(már ha használják őket, nem úgy mint a Hawks ellen), VD is amilyen csendes volt remélem bevonják most már. bár érdekes módon Kaep sokkal jobban szereti Delanie Walkert megjátszani.
Crabtreet tényleg tényező lehet. bár nem vagyok megrettenve a Packs D-től 😊
több mint 11 éve
Micsoda sértés! 😀 Válassz fegyvernemet! 😊Jelenlg egy éles niners szerintem is jobb mint egy éles packers. Nálunk azért komoly gondok vannak a támadófallal és néha a védelemmel is. Viszont nálunk van playoff rutin és Rodgers. Ha kijön nektek a lépés és a legjobb formában léptek pályára gondban leszünk de valamiért nem ezt érzem 😊 Meglátjuk. JayBNa tessék, látod Medvepapa nem vigyázol,okosat írsz és máris niners fanná nyílvánítanak 😂diverdoc
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Tessék már megint kezdik a személyeskedést 😀
több mint 11 éve
Na tessék, látod Medvepapa nem vigyázol,okosat írsz és máris niners fanná nyílvánítanak 😂Jelenlg egy éles niners szerintem is jobb mint egy éles packers. Nálunk azért komoly gondok vannak a támadófallal és néha a védelemmel is. Viszont nálunk van playoff rutin és Rodgers. Ha kijön nektek a lépés és a legjobb formában léptek pályára gondban leszünk de valamiért nem ezt érzem 😊 Meglátjuk. JayBAzért több az egy fecskénél... 😊. Ha 49ers D jó mezőnypozíciókat ad a támadóknak(valljuk be, erre képesek), ki fogják használni. Illetve, ha nem lesz futójátékotok, kőkemény blitz-ekre számíthat Rodgers(vs. Hawks, 1. félidő, rémlik? 😊 ). Nálam a 49ers esélyesebb a Candlestickben.MedvepapaDe láthattuk hogy egy fecske (Peterson) nem csinál nyarat a playoffban. Itt már minimum egy erős közép szintet hoznia kell minden irányítónak. Ezt kell megakadályozni.JayBNehogy aztán Gore bácsi miatt fogjátok a fejeteket...egyelőre szvsz nem Ké.é.í.pi-re épül a Franciska Offense. 😊MedvepapaLesz hozzá még egy két szavunk 😊 Bízok benne hogy a wild card hétvége igen is jó dolog, mi ritmusban maradtunk kérdés ti hogy vagytok ezzel... Kaapernickben látom a kulcsot, elég kellemetlen ellenfél vagyunk a QB-knak ő pedig tapasztalatlan minden szinten. Crabtree-ben nagyon bízik, őt ki kell venni mindenképp és nagy gond nem lehet, a többi Rodgersen múlik. Felfogjuk rakni azt a 20-25 pontot a táblára ebben nem kételkedek, a másik oldalon kell eldönteni. JayBNekem így is jó, csak mi jussunk SB-ba!Alabama NinersSzerintem a Szíhóx elbukik Atlantában, és mehetünk oda. Alabama Ninersen szeretnek vizionalni egy seahawks konf. dontot, masik oldalon pedig ravens gyozelem es vegul egy harbowl, ahol szinten visszavagnank.. 😛 😀Vegita
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Jelenlg egy éles niners szerintem is jobb mint egy éles packers. Nálunk azért komoly gondok vannak a támadófallal és néha a védelemmel is. Viszont nálunk van playoff rutin és Rodgers. Ha kijön nektek a lépés és a legjobb formában léptek pályára gondban leszünk de valamiért nem ezt érzem 😊 Meglátjuk.Azért több az egy fecskénél... 😊. Ha 49ers D jó mezőnypozíciókat ad a támadóknak(valljuk be, erre képesek), ki fogják használni. Illetve, ha nem lesz futójátékotok, kőkemény blitz-ekre számíthat Rodgers(vs. Hawks, 1. félidő, rémlik? 😊 ). Nálam a 49ers esélyesebb a Candlestickben.MedvepapaDe láthattuk hogy egy fecske (Peterson) nem csinál nyarat a playoffban. Itt már minimum egy erős közép szintet hoznia kell minden irányítónak. Ezt kell megakadályozni.JayBNehogy aztán Gore bácsi miatt fogjátok a fejeteket...egyelőre szvsz nem Ké.é.í.pi-re épül a Franciska Offense. 😊MedvepapaLesz hozzá még egy két szavunk 😊 Bízok benne hogy a wild card hétvége igen is jó dolog, mi ritmusban maradtunk kérdés ti hogy vagytok ezzel... Kaapernickben látom a kulcsot, elég kellemetlen ellenfél vagyunk a QB-knak ő pedig tapasztalatlan minden szinten. Crabtree-ben nagyon bízik, őt ki kell venni mindenképp és nagy gond nem lehet, a többi Rodgersen múlik. Felfogjuk rakni azt a 20-25 pontot a táblára ebben nem kételkedek, a másik oldalon kell eldönteni. JayBNekem így is jó, csak mi jussunk SB-ba!Alabama NinersSzerintem a Szíhóx elbukik Atlantában, és mehetünk oda. Alabama Ninersen szeretnek vizionalni egy seahawks konf. dontot, masik oldalon pedig ravens gyozelem es vegul egy harbowl, ahol szinten visszavagnank.. 😛 😀Vegita
több mint 11 éve
Azért több az egy fecskénél... 😊. Ha 49ers D jó mezőnypozíciókat ad a támadóknak(valljuk be, erre képesek), ki fogják használni. Illetve, ha nem lesz futójátékotok, kőkemény blitz-ekre számíthat Rodgers(vs. Hawks, 1. félidő, rémlik? 😊 ). Nálam a 49ers esélyesebb a Candlestickben.De láthattuk hogy egy fecske (Peterson) nem csinál nyarat a playoffban. Itt már minimum egy erős közép szintet hoznia kell minden irányítónak. Ezt kell megakadályozni.JayBNehogy aztán Gore bácsi miatt fogjátok a fejeteket...egyelőre szvsz nem Ké.é.í.pi-re épül a Franciska Offense. 😊MedvepapaLesz hozzá még egy két szavunk 😊 Bízok benne hogy a wild card hétvége igen is jó dolog, mi ritmusban maradtunk kérdés ti hogy vagytok ezzel... Kaapernickben látom a kulcsot, elég kellemetlen ellenfél vagyunk a QB-knak ő pedig tapasztalatlan minden szinten. Crabtree-ben nagyon bízik, őt ki kell venni mindenképp és nagy gond nem lehet, a többi Rodgersen múlik. Felfogjuk rakni azt a 20-25 pontot a táblára ebben nem kételkedek, a másik oldalon kell eldönteni. JayBNekem így is jó, csak mi jussunk SB-ba!Alabama NinersSzerintem a Szíhóx elbukik Atlantában, és mehetünk oda. Alabama Ninersen szeretnek vizionalni egy seahawks konf. dontot, masik oldalon pedig ravens gyozelem es vegul egy harbowl, ahol szinten visszavagnank.. 😛 😀Vegita
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
JéBé
7 035
De láthattuk hogy egy fecske (Peterson) nem csinál nyarat a playoffban. Itt már minimum egy erős közép szintet hoznia kell minden irányítónak. Ezt kell megakadályozni.Nehogy aztán Gore bácsi miatt fogjátok a fejeteket...egyelőre szvsz nem Ké.é.í.pi-re épül a Franciska Offense. 😊MedvepapaLesz hozzá még egy két szavunk 😊 Bízok benne hogy a wild card hétvége igen is jó dolog, mi ritmusban maradtunk kérdés ti hogy vagytok ezzel... Kaapernickben látom a kulcsot, elég kellemetlen ellenfél vagyunk a QB-knak ő pedig tapasztalatlan minden szinten. Crabtree-ben nagyon bízik, őt ki kell venni mindenképp és nagy gond nem lehet, a többi Rodgersen múlik. Felfogjuk rakni azt a 20-25 pontot a táblára ebben nem kételkedek, a másik oldalon kell eldönteni. JayBNekem így is jó, csak mi jussunk SB-ba!Alabama NinersSzerintem a Szíhóx elbukik Atlantában, és mehetünk oda. Alabama Ninersen szeretnek vizionalni egy seahawks konf. dontot, masik oldalon pedig ravens gyozelem es vegul egy harbowl, ahol szinten visszavagnank.. 😛 😀Vegita
több mint 11 éve
Nehogy aztán Gore bácsi miatt fogjátok a fejeteket...egyelőre szvsz nem Ké.é.í.pi-re épül a Franciska Offense. 😊Lesz hozzá még egy két szavunk 😊 Bízok benne hogy a wild card hétvége igen is jó dolog, mi ritmusban maradtunk kérdés ti hogy vagytok ezzel... Kaapernickben látom a kulcsot, elég kellemetlen ellenfél vagyunk a QB-knak ő pedig tapasztalatlan minden szinten. Crabtree-ben nagyon bízik, őt ki kell venni mindenképp és nagy gond nem lehet, a többi Rodgersen múlik. Felfogjuk rakni azt a 20-25 pontot a táblára ebben nem kételkedek, a másik oldalon kell eldönteni. JayBNekem így is jó, csak mi jussunk SB-ba!Alabama NinersSzerintem a Szíhóx elbukik Atlantában, és mehetünk oda. Alabama Ninersen szeretnek vizionalni egy seahawks konf. dontot, masik oldalon pedig ravens gyozelem es vegul egy harbowl, ahol szinten visszavagnank.. 😛 😀Vegita