San Francisco 49ers

58 feliratkozó

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 100 — Csodabogár
Owen Marecic a miénk a Barnáktól.Kaepnek Miller vol taz elsődleges célpontja vasárnap. Ezek szerint fullback posztra gyurunk

Meg egy érdekes adalék a hétvégi zakóhoz és Kaepernickhez
Montana annak idején a Giants ellen 49-3, ra, Young 40-8-ra az Eagles ellen zakozott a csapattal. Utána mindkettő SB-t nyert, meg MVP címet. Ezek alapján jó lesz ez!😊diverdoc
a zaj sokat tett hozzá, mi ugyanis általában 2 playt hívunk, és a snap előtti D read megváltoztathatja hogy melyik jön. ugye itt nem lehet érteni semmit, így elég limitált lehetőségünk volt a playcallingra. minden tisztelet a védelemnek akik kitették a lelküket a pályára, és egy FG-n tartottuk őket a 3. harmad közepéig. Kaep meg nem élt több lehetőséggel mikor TD lehetett volna. majd jövőre 😊 és be kell szerezni minimum 2 nagyajtós szekrényt WR-be, akik lebontják a Legion of Goonst. legyen a hype rajtuk hogy ők a legjobb csapat.

ennyi, vessük tekintetünk a Coltsra. itt az ideje a futás beindításának, Kaepet vissza Center mögé, és fussunk úgy mint régen. hagyjuk ezt a pistol/shotgunból való bohóckodást. nem szeretnék most az Indy helyében lenni. 😉

több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Owen Marecic a miénk a Barnáktól.Kaepnek Miller vol taz elsődleges célpontja vasárnap. Ezek szerint fullback posztra gyurunk

Meg egy érdekes adalék a hétvégi zakóhoz és Kaepernickhez
Montana annak idején a Giants ellen 49-3, ra, Young 40-8-ra az Eagles ellen zakozott a csapattal. Utána mindkettő SB-t nyert, meg MVP címet. Ezek alapján jó lesz ez!😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Annak idején az nfl.hu-n volt már ilyen topic.
Életemben először a ninerst láttam tévében, ahol a világ legnagyobb játékosa irányított. Mondjuk akkor mást se nagyon tudtam megjegyezni belőle mint hogy Montana, meg hogy San Francisco, meg hogy superbowl.
Életemben először San Franciscoban tettem a lábam az USA földjére. Nem céltudatos volt a város választás, ott volt dolgom, tehát véletlen. A város elbűvölt (azóta számos helyen voltam Amerikában és most is úgy érzem a legnagyszerűbb hely az Egyesült Államokban, Fisherman dwarfostúl, cablecarostul, Alcatrazostul, Napa Valleystül, Santa Clarastúl, Bay Areastul)
Életem első testközeli élménye egy nfl stadionról a Candlestick Park volt ( egy mexicoi őrt kellett megvesztegetnem, hogy beengedjen, mert szept 11 óta, ha nincs meccs nem látogatható)
Életemben először a Berkeley és Stanford egyetemeken és campusan voltam az USA-ban.
Életemben az első ami foci meccs, amit élőben láttam az niners meccs volt.

Hát ezek után egyértelmű, hogy faithfull forever!!

több mint 12 éve
Kőpisti75 San Francisco 49ers 10
körkérdés srácok: kinek hogyan "sikerült" a 49ershez kötődnie vagy miért hogyan lett ez a kedvence?
tényleg érdekel!
Sziasztok!
2005-ben láttam egy TV reklámot (valami képújság szerűt), hogy a Budapesti Black Knights amerikai foci csapat játékosokat keres soványak, vastagok mindenki elkezdheti, gondoltam jól jönne egy kis mozgás. Az első edzésen az amerikai edző megkérdezte melyik a kedvenc csapatom, hirtelen azt sem tudtam hogy milyen csapatok vannak, azután eszembe jutott, hogy a haveromnak a 90-es évek végén volt egy farmer kabátja (valami túrkálóból) egy hatalmas 49ers logó és egy névsor (valami Montana-val kezdődött) volt ráhímezve, úgyhogy rávágtam, hogy a 49ers...
Azóta sokáig a "majd jövőre" jegyében teltek az évek, de soha fel sem merült bennem, hogy másik csapatot válasszak.

Faithful 49ers
több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
94-től lehetett DSF-en nézni a SuperBowlokat.he7edik
ki mondta hogy a DSF-en néztem? 😀
ha jól emlékszem vagy super channel volt vagy sky channel. a szabályokat sem ismertem. próbáltam menetközben kitalálni.
sajnos már egyik sincs meg 😕Josszi
Nem azt mondtam hogy Te nézted azon hanem hogy lehetett a DSF-en nézni.he7edik
ja 😀 ok, félreértettem..
Az anyai nagypapám tesvére San Mateoban élt 1946-1992-ig a döntö útán jó hónappal kaptam egy csomagot benne: egy superbowlos poló, egy 49ers széldzseki meg egy csapatfényképes kitüző volt, na így lett anno a "kötődés" a csapathoz. volt egy hazajáró fiatalabb rokon szintén Friscóbók aki mindig mesélt a meccsekről meg hogy milyen érdekes sport ez nem csak agyatlan bunkók vágják egymást (mondjuk szkeptikusan hallgattam időnként )
utánna csak annyira követtem nyomon az eredményeket amennyire a hazai sportújságokból lehetett (kb 0) és 3 évvel ezelőtt amikor megcsömörlöttem a focitól (nem csak a hazaitól) akkor elkezdtem nézni olvasni és rájöttem tetszik ez a sport és érdekel. 😊

körkérdés srácok: kinek hogyan "sikerült" a 49ershez kötődnie vagy miért hogyan lett ez a kedvence?
tényleg érdekel!Josszi
A mi rokonaink (apám unokaöccse) is San Matteoban éltek 😊 aztán a 90-es évek elején egyre többet jártak haza és tőlük kérdezgettem a 49ers-ről. Mivel nulla közük volt bármilyen sporthoz csak annyit tudtak elmondani hogy ha bárhová mennek az USA-ban és mondják hogy Friscoból jöttek mindenki egyből rávágja hogy mennyire nagy csapat a 9-ers. 😊

több mint 12 éve
csrnyei San Francisco 49ers 489
2011-ben sikerült rokonokhoz kijutni az Államokba,ők Vancouverben laknak(Washington államban,de csak a Columbia választja el Portlandtól(Oregon állam)),rengeteget mozogtunk a környéken és rengeteg kocsin láttam egy bazi nagy zöld O betűt,a sokadik alkalom után megkérdeztem,hogy ez minek a jele,mire jött a válasz,hogy az oregoni egyetemé,akik nagyon jók fociban.Miután hazajöttem rákerestem a csapatra és eldöntöttem,hogy elkezdem nézni a sportot és nekik fogok drukkolni,abban az évben a csapatban játszott egy bizonyos LaMichael James,akinek a játéka nagyon lenyűgözött.Akkoriban úgy gondoltam,hogy csak egyetemi focit fogok nézni az NFL nem érdekel.Aztán 2012 februárjában azért megnéztem életem első meccsét,ami a SB volt,nyilván logikus lenne,ha innen választottam volna csapatot,de valahogy nem tetszett a választék😀.A nyáron tovább akartam ismerkedni a profi ligával,ezért letöltöttem néhány meccset,köztük a 2012-es PO-ból a SF-NO meccset,miután megnéztem már éreztem,hogy az arany-piros csapatra fog esni a választásom és miután draftotlák LJ-t már nem is lehetett kérdés😊
több mint 12 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Nekem nincs igazából semmi kötődésem San Fransiscóhoz vagy a Bay Area-hoz. Az előző PO-ban ismertem meg egyáltalán magát a sportot is, és a 49erst is. Én sosem tudok úgy nézni egy meccset (legyen az bármilyen sport), hogy ne szurkoljak vmelyik félnek, és a Packers elleni meccsen teljes hozzánemértőként a 49erst találtam szimpatikusabbnak, így nekik szorítottam azon a meccsen, de ez még nem volt igazi szurkolás.😀 Ezután olvasgattam a szabályokról, posztokról, ismerkedtem a játékkal, és teljesen magával ragadott az egész. Gondoltam megnézem a SuperBowl-t,ahol nagy örömömre egy ismerős csapattal találkoztam, így ismét a 49ersnek szurkoltam azon a meccsen. Sajnos nem nyertünk de az a tartás és az a játék ahogy akkora hátrányból is majdnem visszajöttek a srácok nagyon tetszett. Ezt a szezont pedig még nem igazi 49ers szurkolóként, inkább csak szimpatizánsként kezdtem, de majd idővel kiérdemlem h igazi szurkolónak hívhassam magam. 😕)
több mint 12 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
nekem nem sok elözménye volt a dolognak, de mindig kiváncsi voltam az amerikai sportokra(football, baseball), akkor még csak néha 1-2 filmben voltak ilyen jelenetek, azt tudtam, hogy van egy Montana aki állítólag király, aztán jöttek a műholdas adások, egyszer csak az egyik csatornán ment egy meccs ahol valami pirosak játszottak, és csereként beállt Joe Montana, így elkezdtem nekik drukkolni, sokat nem értettem belőle 😀 emlékszem mennyire rácsodálkoztam a probowl meccsre, hogy mindenkinek más a sisakja 😀 aztán szereztem egy könyvet, amiből arra emlékszem, hogy voltak benne edzés gyakorlatok. aztán persze 2000 környékén jött az internet és a rengeteg info 😀

több mint 12 éve
tényleg érdekel!Josszi
huh, hát ez egy elég érdekes történet. anyukám gyerekkori barátnője férjhez ment egy amerikai hapihoz, és Friscoban laktak. mindig küldött képeslapokat a városról(Golden Gate, Cable car háttérben az öböl Alcatrazzal, Lombard Street). szóval egyből szerelem volt így általános iskolásként 😕) aztán bejöttek ugye a super channel, sky sport mittoménmilyen adók és ott adtak focimeccseket. persze lövésem nem volt ki mit csinál és milyen pozíciók vannak. az SS FS DT LB konkrétan semmit nem jelentett 😀 de a többit ki tudtam hámozni, mert annyit tudtam hogy left, right, middle, de hogy tackle, guard az kínai volt.
a legszörnyűbb hogy még szabálykönyvet vagy bármi ilyet nem sem tudtam fellelni a könyvtárban sem. ja és igen, ha már itt tartunk akkor gyorsan megnéztem hogy SF-nek van-e csapata és bizony volt is, valami Montana irányított 😀 úgyhogy innen már történelem az egész.
aztán megjelentettek egy könyvet Amerikai Futball címmel(kis piros könyvecske, mára letűnt szabályokkal), ami már életet lehelt a sportág felé hogy mi merre hány méter, aztán beszálltam az internettbe mint Vágási Feri 😀

több mint 12 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 336 — settenke1976@gmail.com
ha jól emlékszem vagy super channel volt vagy sky channel. a szabályokat sem ismertem. próbáltam menetközben kitalálni.
Valszeg a screensporton láthattad, ha az adott nfl-t. Én Nfl-europe-t néztem rajta, és ott találtam ki a szabályokat valamennyire. Illetve egyszer-kétszer az m1en is leadtak valami összefoglaló féléket a superbowlokról.
több mint 12 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 309
Nem azt mondtam hogy Te nézted azon hanem hogy lehetett a DSF-en nézni.he7edik
ja 😀 ok, félreértettem..
Az anyai nagypapám tesvére San Mateoban élt 1946-1992-ig a döntö útán jó hónappal kaptam egy csomagot benne: egy superbowlos poló, egy 49ers széldzseki meg egy csapatfényképes kitüző volt, na így lett anno a "kötődés" a csapathoz. volt egy hazajáró fiatalabb rokon szintén Friscóbók aki mindig mesélt a meccsekről meg hogy milyen érdekes sport ez nem csak agyatlan bunkók vágják egymást (mondjuk szkeptikusan hallgattam időnként )
utánna csak annyira követtem nyomon az eredményeket amennyire a hazai sportújságokból lehetett (kb 0) és 3 évvel ezelőtt amikor megcsömörlöttem a focitól (nem csak a hazaitól) akkor elkezdtem nézni olvasni és rájöttem tetszik ez a sport és érdekel. 😊

tényleg érdekel!

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Nem azt mondtam hogy Te nézted azon hanem hogy lehetett a DSF-en nézni.

több mint 12 éve
halkan jegyzem meg hogy követtem én anno 89-94ig is igaz nem neten 😀 csak ami eljutott..Josszi
94-től lehetett DSF-en nézni a SuperBowlokat.
[/quote]ki mondta hogy a DSF-en néztem? 😀
sajnos már egyik sincs meg 😕 [/quote]sat1-en is adtak meccseket, nekem volt egy könyvem abban pár alap dolog le volt írva 😀

több mint 12 éve
Good morning world! To all the 49er Faithfulsl yesterday was tough one but not the end of what will be a great season for us " yesterday is gone! All we have is today,so don't let yesterday hold you hostage today! Find a way to be better today then you were yesterday! #BELIEVE! Have a great day!
 www.facebook.com/PatrickWillis

több mint 12 éve
Esteban San Francisco 49ers 447 — Fosh Push hater
Nem bírtam fentmaradni tegnap, kiütött a betegség, reggel meg az eredmény.@)
Szerintem mindenki tanult a vereségből (legalábbis nagyon remélem).
Ha nem is ilyen arányban, de benne volt a L a meccsben, Colts ellen lehet javítani.
GO NINERS!!
több mint 12 éve
Nagyon nagy pofont kaptunk, de nincs pánikra ok. A védelmünk viszonylag jó volt, míg el nem fáradtunk.O# volt valami über szar. Az OL (mint a doktor Bubóban a szakértő): Na az nem volt. WR megjátszhatatlan volt (thx Sherm &co). 51 perc után volt az első WR elkapás (KW). Boldin 1 elkapás/meccs. Passzolni nem tudott, futnia nem szabad, RB futás lenullázva. Mégis mit várunk így Kaeptől? Ez nem rajta ment el. 100 yardot futni ez ellen a hóksz ellen mesteri volt. Nem tudom, hogy 4 negyedben engedélyt kapott, vagy saját feje után ment? Az 5 TO baromi sok. Múlt héten is írtam, rohadt sok a bünti ( nem csk a delay és false start ból volt, mielőtt a hangra fogja vki), NFL történeti dobogos eredményt értünk el. Szóval leginkább fejben kell rendet tenni.
De még1x: no para. Nem kell annyira messze menni az időben, Szamuráj idejében földhöz vertük volna a seggünket, ha ennyire jó csapatunk lett volna. PO simán meglesz, és még 2x játszunk a Hóksszal idén!
FAITHFULL FOREVER, GO NINERS!!!diverdoc
jól leírtad mi volt szar 😀 a miértet majd kitalálja aki az öltözőben is ott volt..
mondjuk az önkritika dicséretes volt. remélem jókor kaptuk ezt a pofont.

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
petey... nem látom mit írtál, mert némítva vagy... így reagálni sem tudok. Pá! 😀SeaSzilaHawk
egy rosszabb van a vesztes Seahawks trollnál. amikor nyernek. nem bírják ki hogy ne mászkáljanak át a vesztes topikba.
magadat minősítetted.petey
valaminek csak örülniük kell. most vannak a csúcson a szezonban 😀

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
sajnos már egyik sincs meg 😕

¯\_(ツ)_/¯
több mint 12 éve
csrnyei San Francisco 49ers 489
 www.facebook.com/photo.php?v=10100461971821943

eyebrow 😊Gábor
ez kamu nem? Tuti nem a meccs után volt. Megírták, hgy csak Madden reklám, és ezt akkor vették fel, szerintem.Alabama Niners
biztos kamu. előre leforgatott hülyeség.
főleg azután ahogy Kaeperninck elhagyta a pályát(kézfogások nélkül), kizárt h ezek után odament volna Wilsonnal és egy kamerával bohóckodni...braxa88
arcszőrzet sem stimmel...
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

eyebrow 😊Gábor
ez kamu nem? Tuti nem a meccs után volt. Megírták, hgy csak Madden reklám, és ezt akkor vették fel, szerintem.Alabama Niners
biztos kamu. előre leforgatott hülyeség.
főleg azután ahogy Kaeperninck elhagyta a pályát(kézfogások nélkül), kizárt h ezek után odament volna Wilsonnal és egy kamerával bohóckodni...
több mint 12 éve

eyebrow 😊Gábor
szerintem kamu, de azért vicces 😊

több mint 12 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló

eyebrow 😊Gábor
ez kamu nem? Tuti nem a meccs után volt. Megírták, hgy csak Madden reklám, és ezt akkor vették fel, szerintem.
több mint 12 éve

eyebrow 😊

több mint 12 éve
Nagyon nagy pofont kaptunk, de nincs pánikra ok. A védelmünk viszonylag jó volt, míg el nem fáradtunk.O# volt valami über szar. Az OL (mint a doktor Bubóban a szakértő): Na az nem volt. WR megjátszhatatlan volt (thx Sherm &co). 51 perc után volt az első WR elkapás (KW). Boldin 1 elkapás/meccs. Passzolni nem tudott, futnia nem szabad, RB futás lenullázva. Mégis mit várunk így Kaeptől? Ez nem rajta ment el. 100 yardot futni ez ellen a hóksz ellen mesteri volt. Nem tudom, hogy 4 negyedben engedélyt kapott, vagy saját feje után ment? Az 5 TO baromi sok. Múlt héten is írtam, rohadt sok a bünti ( nem csk a delay és false start ból volt, mielőtt a hangra fogja vki), NFL történeti dobogos eredményt értünk el. Szóval leginkább fejben kell rendet tenni.
De még1x: no para. Nem kell annyira messze menni az időben, Szamuráj idejében földhöz vertük volna a seggünket, ha ennyire jó csapatunk lett volna. PO simán meglesz, és még 2x játszunk a Hóksszal idén!
FAITHFULL FOREVER, GO NINERS!!!

több mint 12 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 989
petey
Erről van szó!
GO9ERS!

Go 9ers!
Go Trojans!