San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Gratula srácok, nem voltunk egy súlycsoportban. Innen már szerintem nem rontjátok el,..

több mint 11 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Nagyot játszott ma a csapat, jó volt nézni. Remélem összejön a hox elleni visszavágó, aztán a Har bowl-ban nyerünk... 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Az igen, ez szép meccs volt srácok. Grat.
Elnézve ezt a Kaepernick gyereket felszedett egy pár kiló izmot az egyetemi évei óta.Bondi
60 fonttal nehezebb, mint volt a középiskolában végzősként
 rivals.yahoo.com/footballrecruiting/football/recruiting/player-Colin-Kaepernick-40529

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Az igen, ez szép meccs volt srácok. Grat.
Elnézve ezt a Kaepernick gyereket felszedett egy pár kiló izmot az egyetemi évei óta.

több mint 11 éve
49ersfan San Francisco 49ers 285 — csúnyagonoszrosszkislány
Előre is elnézést, hogy alpári leszek...

ÖSSZESZ..RTAM, HU..OZTAM MAGAM!!! Egy élmény volt nézni a fiúkat! Áhh nem jutok szóhoz!!! GO NINERS!!!

több mint 11 éve
a festés megvan már
petey
Olyan gyönyörűséges! 😮 😊

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
a festés megvan már

több mint 11 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Csak a győzelem elfogadható, és meg is lesz!
több mint 11 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 827 — dani2594@freemail.hu
naná, hogy nézem a meccset 😀
de ha olyan lesz az eredménykövető, mint múlt héten azt lehet kihagyom, múlt héten mondom benézek a Hawks meccsre, de ott aztán mindenről szó volt csak a meccsről nemGábor
Ha szerinted ott mindenről szó volt, csak a meccsről nem, akkor biztosan nem láttad mi ment a Bengals meccs alatt múlt szombaton 😀 Amúgy ha nem vagy megelégedve, akkor próbálj meg javítani rajta azzal, hogy írsz a meccsel kapcsolatban 😀 Máris eggyel több ember lenne aki beszél róla 😀 Segítek majd, ha kell 😀dani2594
Tényleg nem láttam, általában csak saját meccseinken nézek be az eredménykövetőbe, de úgy látszik PO-ben ez megy, ez az elő PO-m a fórumon és nekem fura volt 😀Gábor
PO time idején a fél fórum ott tudni lenni a meccseken, mert a kedvenc csapata már nem játszik 😀 És ha úgy adódik, akkor közben másról is megy a csevej 😀

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Sziasztok! Nah, tűkön ültök már? 😛49ersfan
na az elveszett bárányka 😀 fussunk már össze itthon 😊

persze hogy várjuk 😊petey
Nem vesztem el, csendben követtem az eseményeket... 😊

Uhh én is nagyon várom, nem bírtam/bírok aludni sem, pedig egész du. próbáltam... És aszem' kicsit mintha félnék is... 😕

Itt mik a megérzések?49ersfan
Szerintem ha nem kerülünk hamar nagy hátrányba, akkor nyerünk 😊

több mint 11 éve
de ha olyan lesz az eredménykövető, mint múlt héten azt lehet kihagyom, múlt héten mondom benézek a Hawks meccsre, de ott aztán mindenről szó volt csak a meccsről nemGábor
Ha szerinted ott mindenről szó volt, csak a meccsről nem, akkor biztosan nem láttad mi ment a Bengals meccs alatt múlt szombaton 😀 Amúgy ha nem vagy megelégedve, akkor próbálj meg javítani rajta azzal, hogy írsz a meccsel kapcsolatban 😀 Máris eggyel több ember lenne aki beszél róla 😀 Segítek majd, ha kell 😀dani2594
Tényleg nem láttam, általában csak saját meccseinken nézek be az eredménykövetőbe, de úgy látszik PO-ben ez megy, ez az elő PO-m a fórumon és nekem fura volt 😀

több mint 11 éve

Uhh én is nagyon várom, nem bírtam/bírok aludni sem, pedig egész du. próbáltam... És aszem' kicsit mintha félnék is... 😕

Szerintem kaptok egy zakót... Kaep nincs kész és a rászabott playbook sem.silent7939
Az jó. Leírták a Saints és a Pats ellen is.

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Szerintem kaptok egy zakót... Kaep nincs kész és a rászabott playbook sem.
több mint 11 éve

Itt mik a megérzések?

több mint 11 éve
catattack 3 520
Csak azért jöttem, hogy sok sikert kívánjak
| a Packersnek! 😀 |

Csak viccelek...
Egy Hox meccs még nagyon dukál...
Addigra Kolin is elveszti szüzességét!
több mint 11 éve

persze hogy várjuk 😊

több mint 11 éve
Justin Smith hogy van egyébként? Mit lehet tudni róla, azon kívül, hogy játszik?

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Ha szerinted ott mindenről szó volt, csak a meccsről nem, akkor biztosan nem láttad mi ment a Bengals meccs alatt múlt szombaton 😀 Amúgy ha nem vagy megelégedve, akkor próbálj meg javítani rajta azzal, hogy írsz a meccsel kapcsolatban 😀 Máris eggyel több ember lenne aki beszél róla 😀 Segítek majd, ha kell 😀

több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Te még élsz? 😊

több mint 11 éve
Sziasztok! Nah, tűkön ültök már? 😛

több mint 11 éve
Petey, rám is számíthatsz 😊red6t6
😊

Rock the Stick! Mekkora hangulat lesz. emlékszem a tavalyi Saints elleni videokon is mekkora hangzavar volt.

több mint 11 éve
red6t6 San Francisco 49ers USC Trojans 988
Petey, rám is számíthatsz 😊

Go 9ers!
Go Trojans!
több mint 11 éve
 www.49ers.com/media-gallery/videos/Quest-for-Six/49e58a12-2937-4dee-b15f-dba43b05c1c9

király ez a videó 😊 kezdődhetne már a meccs 😀

több mint 11 éve
de ha olyan lesz az eredménykövető, mint múlt héten azt lehet kihagyom, múlt héten mondom benézek a Hawks meccsre, de ott aztán mindenről szó volt csak a meccsről nem

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
remélem nézitek a meccset, és jöttök eredménykövetőzni.

bármi lesz, legyen egy jó meccs, és ne sérüljön senki. váltsuk TD-re minden RZ tripünket, fussunk és menjünk A-ROd után ezerrel, ahogy az első meccsen. sajnos akkor a krumplibogarak adtak egy TD ajándékba a Packersnek, de elbírtuk. jobbak vagyunk csapatban, ez a kulcs.petey
ott leszek 😊