NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 13 éve
Na megnéztem a meccset. Nem vagyok elhalva a játéktól egyedül Gore-al vagyok maradéktalanul elégedett meg talán Carbtree nem volt rossz. A többiek igen csak átlagosat nyújtottak egy igen csak gyengécske Lions ellen. ja és mi van Ted Ginn-el hogy Hunter a punt returner?

több mint 13 éve
www.facebook.com/pages/Arch49er/303278646350041Köszönöm, nagyon jó ez az oldal. 😊
like-old Arch49er oldalát, mindig felteszi a meccseket, videokat stbpetey
több mint 13 éve
"WÓÓW OK, Óó OK....I know Calvin felt my hit a little bit"www.csnbayarea.com/pages/v11_videodetail?PID=hXWM2-iSxX_5lRQUYZcuqKvKcJQHRqmBplT_lJ
(2. perc tájékán PW Megatron tekölről 😊)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
like-old Arch49er oldalát, mindig felteszi a meccseket, videokat stb
több mint 13 éve
Sziasztok!Amíg győzünk, győzhetnek a többiek is. 😊 A lényegre red6t6 tapintott rá, alul van értékelve az NFC West és ez a 4 win elég frappáns válasz volt most a kritikusoknak.
Szép volt...
Örüljünk a gyözelemnek.
Engem az zavar, hogy a csoportunkban mindenki győzött. De nem lesz ez mindig így 😀zsazsa
Apropó, hol tudom megnézni a meccset, úgy, hogy nem kell letöltenem? Gondolom sehol. 😊
több mint 13 éve
Elég nyögvenyelős volt a tegnapi W, de behúztuk. Volt néhány "érdekes" playhívás, meg az időkérések felhasználását sem értettem, de nem is nekem játszik egyedül a csapat, úgyhogy lenyelem... 😛A lesajnált NFC West 4 W-t hozott tegnap, no comment...

több mint 13 éve
Sziasztok!Szép volt...
Örüljünk a gyözelemnek.
Engem az zavar, hogy a csoportunkban mindenki győzött. De nem lesz ez mindig így 😀
"Az igazságból elveszett az i."
több mint 13 éve
Gratula!
több mint 13 éve
Gratulálok, nyert a jobb.pacsi, sok sikert a többihez.
Bár kicsit szorosabb lett mint előre vártam.Bazzani
hja, nálunk is volt egy-két wtf playhívás, meg jól védekeztetek a futáson.
több mint 13 éve
Gratulálok, nyert a jobb.Bár kicsit szorosabb lett mint előre vártam.
több mint 13 éve
ahogy olvastam nem fogja hordanipetey:/ hát akkor ennyit az adott szóról...
több mint 13 éve
Ne kezdjük újra de nem a kézfogással volt problèmája, hanem amit mondott.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
TG Junior és Brandon Jacobs kérdéses. Oroszlánéknál viszont a secondary nagy része van dögrováson (Megatron is könnyítettet végzett hét közepéig, te tuti játszik). Ha D line-ukat tudjuk jól tartani, nem lehet gond (Bár Suh miatt mindig parázok, múlt héten emberén átnyúlva az a RB szerelése csodás volt). Alexnek és WR corpsnak itt a nagy esély sztem. Bizzunk benne, hogy meccs után Schwartzi megint attól lesz hangos, hogy Jimbó széttörte brutál módon a kezét, mert ez azt jelentené nyertünk. Csak emlékeztetőül az aljas, brutál kézfogás 😊www.telly.com/4G7HF?fromtwitvid=1)
Go Niners

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Hy!Üdv Mindenkinek!Szia,
Magamról röviden annyit, hogy a tavalyi alapszakasz első néhány fordulója után tettem le a voksom a 49ers mellé, egyébként pedig a Packers győzelemmel végződő szezon utolsó alapszakaszbeli fordulójától, playoff meccseitől kísérem figyelemmel az NFL-t. Szóval még inkább vagyok foteldrukker, mint szakértő. 😀 De lelkes vagyok, mivel azóta már létrehoztam egy fb-oldalt a csapatnak, amit pár hete sajnos töröltem is, mert egyedül nehéz volt szerkesztgetni.
Petrosz
Egy ötlet, 49ersfannak van egy jó kis blogja, ha az ő cikkeit megosztod az FB oldalon akkor már lesz is rajta tartalom 😀Gábor
Max az adatlapomon, mivel az említett oldalt töröltem. Viszont a blognak van fb-ja így minden rendben van. 😊
több mint 13 éve
Üdv Mindenkinek!Szia,
Magamról röviden annyit, hogy a tavalyi alapszakasz első néhány fordulója után tettem le a voksom a 49ers mellé, egyébként pedig a Packers győzelemmel végződő szezon utolsó alapszakaszbeli fordulójától, playoff meccseitől kísérem figyelemmel az NFL-t. Szóval még inkább vagyok foteldrukker, mint szakértő. 😀 De lelkes vagyok, mivel azóta már létrehoztam egy fb-oldalt a csapatnak, amit pár hete sajnos töröltem is, mert egyedül nehéz volt szerkesztgetni.
Petrosz
Egy ötlet, 49ersfannak van egy jó kis blogja, ha az ő cikkeit megosztod az FB oldalon akkor már lesz is rajta tartalom 😀
több mint 13 éve
Én is várom már, hogy valaki elcsípje benne! 😛
több mint 13 éve
Ez az ügy már nem is foglalkoztat, arra viszont kíváncsi leszek, hogy fog virítani Alex mezében. 😀
több mint 13 éve
Azért az vicces, hogy Rodgers szídja a játékvezetőket, mert szerinte nem volt szabálytalan blokkolás a visszahordott TD-jüknél, mint ahogy a TV-ben is látható volt... 😊red6t6amit én olvastam abban pont azt mondta hoy benézték a sporik.
viszont tegnap nyertek úgyhogy túl is léptek az ügyön, tegyük mi is, jöjjenek a Kiscicák 😀
több mint 13 éve
Azért az vicces, hogy Rodgers szídja a játékvezetőket, mert szerinte nem volt szabálytalan blokkolás a visszahordott TD-jüknél, mint ahogy a TV-ben is látható volt... 😊

több mint 13 éve
Még annyi pontosítás, hogy én már idén februárban regeltem (nyilván más néven), amikor rátaláltam a fórumokra. Csak akkor valamiért visszadobott a rendszer, aminek köszönhetően a mai napig azt hittem (tévesen), hogy akkor nem sikerült ez az egész akció. De ma rögtön az első kommentemmel törlöltettem a régit és most itt vagyok ezzel. 😊Arra a meccsre emlékszek, a Detroit egy nagyon ijesztő 5 vagy 6-0-val várt minket, ráadásul az elején és utána is párszor megzavarta a játékosainkat az a sok füttyszó, hangzavar a nézőtérről, na de majd most visszakapják. 😀 Ott akkor elég bátor voltam, mert fogadtam magunkra, most is be kellett volna vállalnom ezt hétvégén. 😊

Wyatt