NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
44
6
2:20, Arena4
San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 12 éve
grat
több mint 12 éve
ami egyébként elkapás volt 😀Amikor Sproles futott egy TD-t.he7edikBevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
az 24-23 voltAmikor Sproles futott egy TD-t.he7edikBevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
Hát végre végig tudtam nézni meccset úgy, hogy a végén is vezetünk 😀Smitt Palinál tanultál? 😀Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.Szeszeén ctr+c ctr+v-zem ezt a hsz-t 😀.brk
huh, fel sem fogom még, ezt megveszem a torrent boltbanpetey
Ha lesz SB, Petey én asszem meglátogatlak 😛
több mint 12 éve
szaba
10 545
Azért kapcsolta ki. Elromlott a tévé. 😀Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Amikor Sproles futott egy TD-t.Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer semHurka
több mint 12 éve
Smitt Palinál tanultál? 😀Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.Szeszeén ctr+c ctr+v-zem ezt a hsz-t 😀.brk
huh, fel sem fogom még, ezt megveszem a torrent boltban
több mint 12 éve
Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀he7ediknem volt 24-24 az állás egyszer sem
több mint 12 éve
.brk
1 890
Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.Szeszeén ctr+c ctr+v-zem ezt a hsz-t 😀
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Bevallom férfiasan hogy elkapcsoltam a TV-t amikor kiegyenlített 24-24-nél a Saints, ÉN ÁLLAT!!! 😀
több mint 12 éve
most már irány a SB, innentől hivatalosan is nektek drukkolok 😊 (mondjuk ha 5 TO-t csináltok, azért lehetne simább meccs 😊 )nem merek mert az asszony lejön és torkon vág. párnába ordítok 😀peteyköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊én inkább amiatt aggódnék a helyedben, hogy kijönnek a zsaruk mert éjjel kettőkor ordibálsz 😀briareos
bria
hát nem tudom hogy fogok aludni, a szívverésem kiüti az emeletetpetey
több mint 12 éve
Szép volt, le a kalappal! Remélem egymással játsszuk a főcsop döntőt, de ha mi kiesünk akkor fix, h nektek fogok szurkolni, megérdemelnétek az SBt idén.
több mint 12 éve
Óriási nagy gratula, nem is tudok mit hozzáfűzni. 😀 A végén az O is odatette magát, úgy, mint az elején. 😀A D-re nincsenek szavak, előre a Harbowl-ért! 😊 😉
több mint 12 éve
nem merek mert az asszony lejön és torkon vág. párnába ordítok 😀én inkább amiatt aggódnék a helyedben, hogy kijönnek a zsaruk mert éjjel kettőkor ordibálsz 😀briareosóriási grat, nagy meccs voltGyurma Pappaköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊
bria
több mint 12 éve
én inkább amiatt aggódnék a helyedben, hogy kijönnek a zsaruk mert éjjel kettőkor ordibálsz 😀óriási grat, nagy meccs voltGyurma Pappaköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊
bria
több mint 12 éve
óriási grat, nagy meccs voltGyurma Pappaköszi mindenki, pacsi Gyurma 😊
bria
hát nem tudom hogy fogok aludni, a szívverésem kiüti az emeletet
több mint 12 éve
Az év meccse grat!
több mint 12 éve
Ezt a meccset nem tudom, hogy lehet űberelni
több mint 12 éve
szaba
10 545
Kösz fiúk és grat. Óriási élmény volt! Csak így tovább.
több mint 12 éve
szaba
10 545
1. Nem jön át irónia, my bad. 2. Nem érted, miért írtam, amit írtam. Ezek után fújjuk is le a témát.Tekintve a két sport történelmét, nem hiszem,hogy a később született monopol helyzetben lenne a névhasználat terén 😊Brees olyan mint -hogy naprakész legyek- a footballban Henry. Nem lehet nem szimpatizálni a sportemberi mivoltával.Na takarodj. Vagy Henry olyan, mint Brees a footballban, vagy Brees olyan, mint Henry a SOCCERben. Ne káromkodj!
Ennek ellenére remélem nyertek. és lesz szerencsénk egy jó védelmet látni. Minél jobban szerepel a Niners, annál nagyobb élmény lesz jövőre 2 alkalommal is elverni őket 😊undisputedly
Hajrá Cal amúgy. 😊szaba
Kevesebb mint egy maroknyi ország nevezi soccernek, élükön az Államokkal, amíg minden más helyen football-t és american football-t különböztetnek meg. Lehet,hogy identitásban közelebb lévőnek vallod magad az előbbi verzióhoz, de akkor ennek más módon is hangot adhatsz mint e megelőző hozzászólásod...undisputedly
több mint 12 éve
he7edik
1 239
Fura érzés , hogy a PO most mennyire fontos lett 😛 😀kando777Azé meg lehet szokni 😀
több mint 12 éve
Ha szerencsém lesz, akkor tévében, vagy valami netes forrásból próbálom eredménykövetni az eseményt 😊 😊Fura érzés , hogy a PO most mennyire fontos lett 😛 😀