San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
Injury report:Sérült: Joe Staley
Kétséges a játéka: Joe Nedney, Wiliam James
Kérdéses: Dashon Goldson
Vernon Davisnek (pedig ő most kifejezetten kell), Anthony Davisnek és Frank Gorenak (ő meg mindig kell) kisebb boka, Josh Morgannak meg vállproblémája van, de vszínű játszanak.
Ahogy néztem a Cards listáját, ott többen vannak dögrováson, főleg a D#-ben.
Remélem ezt ki is használjuk, ezért is bízom annyira Davisben.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Brooks szerint két PO esélyes csapat játszik hétfőn 😀 😀a kínos igazság az hogy simán így lehet
“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀diverdoc
több mint 13 éve
Brooks szerint két PO esélyes csapat játszik hétfőn 😀 😀 “Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c3256e/Sound-FX-Patrick-Willis-miked-up kicsit rámentem ezekre a videókra 😊 itt PW ... BEASTGeronimojah, már linkeltem, de jó nézni ezeket 😊
"not today" 😀
több mint 14 éve
Ha emlékeim nem csalnak a Young név már bejött egyszer a SF történelmében 😀rodocBár mint total elvakult Montana fan, az uccsó éve miatt Steve kicsit mindig is tüske lesz nekem, de akkor is a válasz: Bizony bejött!! 😊
Itt együtt ketten egy harmadik ikonról:
http://www.youtube.com/watch?v=aG9M64O9Fuo
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c3256e/Sound-FX-Patrick-Willis-miked-up kicsit rámentem ezekre a videókra 😊 itt PW ... BEAST
több mint 14 éve
Ha emlékeim nem csalnak a Young név már bejött egyszer a SF történelmében 😀rodocMi az hogy? Nagyonis..... 😊
több mint 14 éve
rodoc
3
Ha emlékeim nem csalnak a Young név már bejött egyszer a SF történelmében 😀
több mint 14 éve
QB??? Sing: “If Troy is the guy that is helping us win, then he’s going to play. If he is not, then somebody else is going to play.”Ez is mutatja, mennyire stabil, kiforrott az elképzelés.
Jöhet Vince Young 😊
több mint 14 éve
Árpi, a gond abból van hogy Sing bizony nem X és O edző, ami valljuk be, bizony igenis sokat számít. Nem egy meccsünk volt, amit azon buktunk mert egyszerűen nem tudott belenyúlni a mérkőzésbe amikor az ellen alkalmazkodott a játékunkhoz. Plusz tavaly előtt is olyan OC-t akart aki megcsinálja amit mond, gyk. power run ezerrel, de ugye a falunk nem alkalmas erre.
Most vasárnap is a liga 31.! legrosszabb run D-jével szemben 23 yard? Mikor csak az nem futott rajtuk keresztül aki nem akart.
Gondold át, hogy egy offenzív elméletű edző mire lenne itt képes aki bizony ért az X és O-khoz...
Nolan alatt sem ment a szekér, ő remek DC de semmi tekintélye és ereje nem volt.
több mint 14 éve
Akkor a Cowboys, Minnesota után a következő héten nálunk lesz HC csere? Bár oké, hogy nem megy a szekér, de akkor tavaly miért ment?Egészen addig, amíg reális (a matematikainál kicsit azért több) esélye van egy csapatnak PO-ba jutni, addig szerintem sincs értelme HC-ot cserélni. Amikor viszont a szezon elszállt, onnantól nagyon is reális dolog egy csere, szerintem jobb most megkezdeni az építkezést, legalább élesben ismerheti meg a (következő szezonra felkészülő) "leendő" játékosait. Amondó vagyok, még kicsit várjunk ki, ha viszont a következő 2 fordulóban elszállunk, akkor azonnal csere, és ezerrel készülni a következő szezonra. Igenis beáldozva mindent idénről, és már kísérletezni jövő évi playeket, hívásokat.
Illetve valahogy én nem vagyok híve ennek az évközbeni edzőkirúgásoknak, bár lehet, hogy a ligára ez régen is jellemző volt, de eddig inkább a soccernél láttam ezt.
Csak akkor jó lenne tényleg egy olyan OC, HC, QB triumvirátus, akik eredményt is hoznak és remélhetőleg nem 2-3 évig maradnak csak.
(Ahhoz képest, hogy Nolan alatt évekig nem ment a szekér, Mike-ot meg kb fél szezon után akarjátok lapátra...)kando777
több mint 14 éve
Hat jelen allas szerint nem sokat kene erte felmenni, ha kijon persze, de csak meggyozneNo akkor sejtem azt is hogy kit akarna iranyitonakDelonso_hát, és meg tudná szerezni?petey
több mint 14 éve
én Nolant is akartam a lapátraNem ez tény. Fene tudja viszont akkor, hol és mi a hiba. A nyári TC mégse volt olyan jó, vagy a playek túl konzervatívak? Kevesebb futás kéne, főleg ha van pár jó elkapónk, persze futás is kell, de a ,,modernebb'' játékfelfogás tényleg nem ártana.
azért valljuk meg ilyen játékos kerettel nem itt kéne tartanunkcápa77
több mint 14 éve
én Nolant is akartam a lapátraazért valljuk meg ilyen játékos kerettel nem itt kéne tartanunk
több mint 14 éve
Akkor a Cowboys, Minnesota után a következő héten nálunk lesz HC csere? Bár oké, hogy nem megy a szekér, de akkor tavaly miért ment?Illetve valahogy én nem vagyok híve ennek az évközbeni edzőkirúgásoknak, bár lehet, hogy a ligára ez régen is jellemző volt, de eddig inkább a soccernél láttam ezt.
Csak akkor jó lenne tényleg egy olyan OC, HC, QB triumvirátus, akik eredményt is hoznak és remélhetőleg nem 2-3 évig maradnak csak.
(Ahhoz képest, hogy Nolan alatt évekig nem ment a szekér, Mike-ot meg kb fél szezon után akarjátok lapátra...)
több mint 14 éve
No akkor sejtem azt is hogy kit akarna iranyitonakDelonso_hát, és meg tudná szerezni?
több mint 14 éve
A Bills szerintem egész jó volt, az ő játékuk legalább élvezetes 😉 😛Egy ideig nem voltam net és tv közelben, nem nagyon tudtam követni az eseményeket. Most azt mondom hál'Isten. Ez tényleg tragédia: otthon 0 azaz null, zéró, semmi pont! 30 éve nem volt ekkora blama :mad: Nem tudom, hogy ez maradhat-e személyi következmények nélkül? Ami röhej, hogy ezzel a silány idei teljesítménnyel is versenyben vagyunk még az NFC Westben. Mondjuk a Seatlle aki nálunk vezet 6 csoportban max 3. lehetne csak, míg a csoportjában utolsó Texans nálunk már 2. lenne. Ez azért gáz. Mi lenne, ha az NFC W erős lenne? Még egy hét aztán a Blls is jobb mutatóval áll majd. Na de nézzünk optimistán azért Willis 2 sackje 13 tacklje és kiharcolt fumble-ja azért nem semmi (mondjuk szarra sem megyünk vele 😀 )Billsről le lehet szállni. 😊 Az ellen a Spread O ellen, amit a Bills játszik kb annyi lenne az NFC west akármelyik D coordjának a válaszreakciója, hogy idegesen nem értené mi történik a pályán... 😊 Amúgy a héten a Steelerssel játszunk, szóval kikapunk 😊Helmut Zimmer
Ez a kép kifejező eléggé
diverdoc
több mint 14 éve
Húú, de jól járnátok vele, csípem az embert, meg a tesóját is, kár, hogy rossz csapatnak a HCje 😕
több mint 14 éve
No akkor sejtem azt is hogy kit akarna iranyitonak
több mint 14 éve
Tim Kawakami of the Mercury News writes that Stanford coach Jim Harbaugh needs to be placed at the top of the San Francisco 49ers' list of coaching candidates (taking the assumption that the team will part ways with current coach Mike Singletary this offseason).Kawakami adds this: "I have heard lately that Harbaugh might be more intrigued by the 49ers than I originally thought," before noting that the Cardinal coach will likely have plenty of other options to consider at season's end as well.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ha lehet az első sorból választanék szinte bárkit amúgy meg én Charlie bácsira szavaznék.Azt hiszem egyértelmű: Chucky, Harbaugh, Schotty. Weist inkább ne...
# Big names, but no chance: Mike Holmgren, Bill Cowher, Tony Dungy, Jeff Fishercápa77
# Wish list: Jon Gruden, Jim Harbaugh
# Best practical candidates: Pat Shurmur, Brian Schottenheimer, Hue Jackson, Jason Garrett, Mike Mularkey, Mike Heimerdinger, Marty Morninhweg, Charlie Weis, Brian Billick, Scott Linehan, Kevin Gilbride
Lehet csemegézni.petey
több mint 14 éve
Ha lehet az első sorból választanék szinte bárkit amúgy meg én Charlie bácsira szavaznék.# Big names, but no chance: Mike Holmgren, Bill Cowher, Tony Dungy, Jeff Fisher
# Best practical candidates: Pat Shurmur, Brian Schottenheimer, Hue Jackson, Jason Garrett, Mike Mularkey, Mike Heimerdinger, Marty Morninhweg, Charlie Weis, Brian Billick, Scott Linehan, Kevin Gilbride
Lehet csemegézni.petey
több mint 14 éve
# Big names, but no chance: Mike Holmgren, Bill Cowher, Tony Dungy, Jeff FisherGruden, vagy kis Schotti+ Szerintem!
Lehet csemegézni.petey
több mint 14 éve
# Big names, but no chance: Mike Holmgren, Bill Cowher, Tony Dungy, Jeff Fisher# Wish list: Jon Gruden, Jim Harbaugh
Lehet csemegézni.
több mint 14 éve
[Billsről le lehet szállni. 😊 Az ellen a Spread O ellen, amit a Bills játszik kb annyi lenne az NFC west akármelyik D coordjának a válaszreakciója, hogy idegesen nem értené mi történik a pályán... 😊 Amúgy a héten a Steelerssel játszunk, szóval kikapunk 😊Helmut ZimmerEzt próbáltam leírni, a Billst meg a rendkívül combos idénykezdet miatt hoztam csak fel, és én megelőlegeztem egy W-t 😀