San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Injury report:
Sérült: Joe Staley
Kétséges a játéka: Joe Nedney, Wiliam James
Kérdéses: Dashon Goldson
Vernon Davisnek (pedig ő most kifejezetten kell), Anthony Davisnek és Frank Gorenak (ő meg mindig kell) kisebb boka, Josh Morgannak meg vállproblémája van, de vszínű játszanak.

Ahogy néztem a Cards listáját, ott többen vannak dögrováson, főleg a D#-ben.
Remélem ezt ki is használjuk, ezért is bízom annyira Davisben.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 863 — Csodabogár
Brooks szerint két PO esélyes csapat játszik hétfőn 😀 😀
“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀diverdoc
a kínos igazság az hogy simán így lehet

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Brooks szerint két PO esélyes csapat játszik hétfőn 😀 😀
“Everybody is still in the playoff hunt,” he said. “They can win six games straight and still be in the playoffs as well. We still have everything to play for.” 😀 😀

több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c3256e/Sound-FX-Patrick-Willis-miked-up kicsit rámentem ezekre a videókra 😊 itt PW ... BEASTGeronimo
jah, már linkeltem, de jó nézni ezeket 😊

"not today" 😀

több mint 14 éve
Ha emlékeim nem csalnak a Young név már bejött egyszer a SF történelmében 😀rodoc
Bár mint total elvakult Montana fan, az uccsó éve miatt Steve kicsit mindig is tüske lesz nekem, de akkor is a válasz: Bizony bejött!! 😊
Itt együtt ketten egy harmadik ikonról:
http://www.youtube.com/watch?v=aG9M64O9Fuo

több mint 14 éve
Geronimo 151 — Kickoff
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81c3256e/Sound-FX-Patrick-Willis-miked-up kicsit rámentem ezekre a videókra 😊 itt PW ... BEAST

több mint 14 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
Ha emlékeim nem csalnak a Young név már bejött egyszer a SF történelmében 😀rodoc
Mi az hogy? Nagyonis..... 😊
több mint 14 éve
rodoc New England Patriots 3
Ha emlékeim nem csalnak a Young név már bejött egyszer a SF történelmében 😀
több mint 14 éve
QB??? Sing: “If Troy is the guy that is helping us win, then he’s going to play. If he is not, then somebody else is going to play.”
Ez is mutatja, mennyire stabil, kiforrott az elképzelés.
Jöhet Vince Young 😊

több mint 14 éve
Árpi, a gond abból van hogy Sing bizony nem X és O edző, ami valljuk be, bizony igenis sokat számít. Nem egy meccsünk volt, amit azon buktunk mert egyszerűen nem tudott belenyúlni a mérkőzésbe amikor az ellen alkalmazkodott a játékunkhoz.
Plusz tavaly előtt is olyan OC-t akart aki megcsinálja amit mond, gyk. power run ezerrel, de ugye a falunk nem alkalmas erre.

Most vasárnap is a liga 31.! legrosszabb run D-jével szemben 23 yard? Mikor csak az nem futott rajtuk keresztül aki nem akart.
Gondold át, hogy egy offenzív elméletű edző mire lenne itt képes aki bizony ért az X és O-khoz...

Nolan alatt sem ment a szekér, ő remek DC de semmi tekintélye és ereje nem volt.

több mint 14 éve
szaszia San Francisco 49ers 776 — 49ers
Akkor a Cowboys, Minnesota után a következő héten nálunk lesz HC csere? Bár oké, hogy nem megy a szekér, de akkor tavaly miért ment?
Illetve valahogy én nem vagyok híve ennek az évközbeni edzőkirúgásoknak, bár lehet, hogy a ligára ez régen is jellemző volt, de eddig inkább a soccernél láttam ezt.

Csak akkor jó lenne tényleg egy olyan OC, HC, QB triumvirátus, akik eredményt is hoznak és remélhetőleg nem 2-3 évig maradnak csak.

(Ahhoz képest, hogy Nolan alatt évekig nem ment a szekér, Mike-ot meg kb fél szezon után akarjátok lapátra...)kando777
Egészen addig, amíg reális (a matematikainál kicsit azért több) esélye van egy csapatnak PO-ba jutni, addig szerintem sincs értelme HC-ot cserélni. Amikor viszont a szezon elszállt, onnantól nagyon is reális dolog egy csere, szerintem jobb most megkezdeni az építkezést, legalább élesben ismerheti meg a (következő szezonra felkészülő) "leendő" játékosait. Amondó vagyok, még kicsit várjunk ki, ha viszont a következő 2 fordulóban elszállunk, akkor azonnal csere, és ezerrel készülni a következő szezonra. Igenis beáldozva mindent idénről, és már kísérletezni jövő évi playeket, hívásokat.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No akkor sejtem azt is hogy kit akarna iranyitonakDelonso_
hát, és meg tudná szerezni?petey
Hat jelen allas szerint nem sokat kene erte felmenni, ha kijon persze, de csak meggyozne
több mint 14 éve
kando777 San Francisco 49ers 120 — 49ers fan
én Nolant is akartam a lapátra
azért valljuk meg ilyen játékos kerettel nem itt kéne tartanunkcápa77
Nem ez tény. Fene tudja viszont akkor, hol és mi a hiba. A nyári TC mégse volt olyan jó, vagy a playek túl konzervatívak? Kevesebb futás kéne, főleg ha van pár jó elkapónk, persze futás is kell, de a ,,modernebb'' játékfelfogás tényleg nem ártana.

több mint 14 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
én Nolant is akartam a lapátra
azért valljuk meg ilyen játékos kerettel nem itt kéne tartanunk

több mint 14 éve
Akkor a Cowboys, Minnesota után a következő héten nálunk lesz HC csere? Bár oké, hogy nem megy a szekér, de akkor tavaly miért ment?
Illetve valahogy én nem vagyok híve ennek az évközbeni edzőkirúgásoknak, bár lehet, hogy a ligára ez régen is jellemző volt, de eddig inkább a soccernél láttam ezt.

Csak akkor jó lenne tényleg egy olyan OC, HC, QB triumvirátus, akik eredményt is hoznak és remélhetőleg nem 2-3 évig maradnak csak.

(Ahhoz képest, hogy Nolan alatt évekig nem ment a szekér, Mike-ot meg kb fél szezon után akarjátok lapátra...)

több mint 14 éve
No akkor sejtem azt is hogy kit akarna iranyitonakDelonso_
hát, és meg tudná szerezni?

több mint 14 éve
Egy ideig nem voltam net és tv közelben, nem nagyon tudtam követni az eseményeket. Most azt mondom hál'Isten. Ez tényleg tragédia: otthon 0 azaz null, zéró, semmi pont! 30 éve nem volt ekkora blama :mad: Nem tudom, hogy ez maradhat-e személyi következmények nélkül? Ami röhej, hogy ezzel a silány idei teljesítménnyel is versenyben vagyunk még az NFC Westben. Mondjuk a Seatlle aki nálunk vezet 6 csoportban max 3. lehetne csak, míg a csoportjában utolsó Texans nálunk már 2. lenne. Ez azért gáz. Mi lenne, ha az NFC W erős lenne? Még egy hét aztán a Blls is jobb mutatóval áll majd. Na de nézzünk optimistán azért Willis 2 sackje 13 tacklje és kiharcolt fumble-ja azért nem semmi (mondjuk szarra sem megyünk vele 😀 )
Ez a kép kifejező eléggé
diverdoc
Billsről le lehet szállni. 😊 Az ellen a Spread O ellen, amit a Bills játszik kb annyi lenne az NFC west akármelyik D coordjának a válaszreakciója, hogy idegesen nem értené mi történik a pályán... 😊 Amúgy a héten a Steelerssel játszunk, szóval kikapunk 😊Helmut Zimmer
A Bills szerintem egész jó volt, az ő játékuk legalább élvezetes 😉 😛

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
Húú, de jól járnátok vele, csípem az embert, meg a tesóját is, kár, hogy rossz csapatnak a HCje 😕
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No akkor sejtem azt is hogy kit akarna iranyitonak
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 358 — no es importante
Tim Kawakami of the Mercury News writes that Stanford coach Jim Harbaugh needs to be placed at the top of the San Francisco 49ers' list of coaching candidates (taking the assumption that the team will part ways with current coach Mike Singletary this offseason).

Kawakami adds this: "I have heard lately that Harbaugh might be more intrigued by the 49ers than I originally thought," before noting that the Cardinal coach will likely have plenty of other options to consider at season's end as well.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ha lehet az első sorból választanék szinte bárkit amúgy meg én Charlie bácsira szavaznék.
# Big names, but no chance: Mike Holmgren, Bill Cowher, Tony Dungy, Jeff Fisher
# Wish list: Jon Gruden, Jim Harbaugh
# Best practical candidates: Pat Shurmur, Brian Schottenheimer, Hue Jackson, Jason Garrett, Mike Mularkey, Mike Heimerdinger, Marty Morninhweg, Charlie Weis, Brian Billick, Scott Linehan, Kevin Gilbride

Lehet csemegézni.petey
cápa77
Azt hiszem egyértelmű: Chucky, Harbaugh, Schotty. Weist inkább ne...

több mint 14 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
Ha lehet az első sorból választanék szinte bárkit amúgy meg én Charlie bácsira szavaznék.
# Best practical candidates: Pat Shurmur, Brian Schottenheimer, Hue Jackson, Jason Garrett, Mike Mularkey, Mike Heimerdinger, Marty Morninhweg, Charlie Weis, Brian Billick, Scott Linehan, Kevin Gilbride

Lehet csemegézni.petey

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma

Lehet csemegézni.petey
Gruden, vagy kis Schotti+ Szerintem!
több mint 14 éve

Lehet csemegézni.

több mint 14 éve
[Billsről le lehet szállni. 😊 Az ellen a Spread O ellen, amit a Bills játszik kb annyi lenne az NFC west akármelyik D coordjának a válaszreakciója, hogy idegesen nem értené mi történik a pályán... 😊 Amúgy a héten a Steelerssel játszunk, szóval kikapunk 😊Helmut Zimmer
Ezt próbáltam leírni, a Billst meg a rendkívül combos idénykezdet miatt hoztam csak fel, és én megelőlegeztem egy W-t 😀