San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 14 éve
Thaddeus Gibbson, Ohio State OLB 😀Grat Gibbsonhoz. Nem lepődnék meg, ha idén/jövőre már kezdene.tenorxHogy ki? 😊petey
4. körben húztuk idén, aztán egy "zseniális" FO húzás után waiveltük, hogy majd PSbe rakjuk, csak elvittétek.
TCben alázta a 2. körös Worildst, és preseason meccseken is fasza volt.
Nyilván nem a megváltó, meg még project szinten van, mivel egyetemen DEt játszott, de nagy potenciállal rendelkezik
több mint 14 éve
Grat Gibbsonhoz. Nem lepődnék meg, ha idén/jövőre már kezdene.tenorxHogy ki? 😊
több mint 14 éve
Grat Gibbsonhoz. Nem lepődnék meg, ha idén/jövőre már kezdene.
több mint 14 éve
Jó meccs volt! Nagyon élveztük a helyszínen.Elég sok 49'ers-es élményben volt részünk.Egy kis kedvcsináló:További pikáns felvételek később az NFL meccs Londonban topicban(ha vkit érdekel). :cool:
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
braxa88
12 534
Nem tudok ezzel egyet érteni.a Ponder az más 😛
Azt látni, hogy Alex helyett kell más.kando777
több mint 14 éve
Nem tudok ezzel egyet érteni.Azt látni, hogy Alex helyett kell más.
több mint 14 éve
Magunknak köszönhetjük az utolsó mp-es vereségeket(Saints, Falcons, Eagles, Panthers), ezekkel más lenne a fekvés ugye, dehát ez van. Akárhogy is lesz, Szamurájnak mennie kell 😕 Ideje egy támadó szellemű IGAZI HC-t hozni. Ez az ultraüberkonzervatív stílus a vesztünk. Nem is kell magas QB, inkább CB - Peterson 😊 második körben jöhet Ponderfrisco itt a legesélyesebb a POra.Nekem Troy kifejezetten szimpatikusan dolgozott. Sajnos a D-től én még mindig többet várnék. Amúgy a csoportunk is jól alakul, végülis "csak" 2 győzelemmel van előttünk a csoportelsőség.... aká még jól is alakulhatnak a szezon második felében a dolgok 😊szasziaelvileg most jön a "könnyebbik" fele.
Arizona, Tampa, St. Louis, Seattle, a GB és SD kemény dió lesz de remélem egyet tudunk hozni.petey
bye után sztem jön 2 W, makd MNFen egy kikimeccs Arizonában. GB: L, Seattle verhető, SD: L, majd egy meccs sztem az NFC első helyért St Louisban, majd Cards hazai pályán W.braxa88
több mint 14 éve
Most vettem fel egy rövidke riportot Sing-el, az ESPN-ről, gondolom ez is valami ,,NFL Films'' produkció 😊Az elejéről pár perc hiányzik, de a többi megvan.
Hmm, az ,,öregnek'' Ditka volt az edzője, így mondjuk érthető, miért ennyire heves és temperamentumos, na meg miért szeret hegyibeszédeket tartani.
Viszont nem biztos, hogy el kéne küldeni.
több mint 14 éve
braxa88
12 534
frisco itt a legesélyesebb a POra.Nekem Troy kifejezetten szimpatikusan dolgozott. Sajnos a D-től én még mindig többet várnék. Amúgy a csoportunk is jól alakul, végülis "csak" 2 győzelemmel van előttünk a csoportelsőség.... aká még jól is alakulhatnak a szezon második felében a dolgok 😊szasziaelvileg most jön a "könnyebbik" fele.
Arizona, Tampa, St. Louis, Seattle, a GB és SD kemény dió lesz de remélem egyet tudunk hozni.petey
bye után sztem jön 2 W, makd MNFen egy kikimeccs Arizonában. GB: L, Seattle verhető, SD: L, majd egy meccs sztem az NFC első helyért St Louisban, majd Cards hazai pályán W.
több mint 14 éve
Nekem Troy kifejezetten szimpatikusan dolgozott. Sajnos a D-től én még mindig többet várnék. Amúgy a csoportunk is jól alakul, végülis "csak" 2 győzelemmel van előttünk a csoportelsőség.... aká még jól is alakulhatnak a szezon második felében a dolgok 😊szasziaelvileg most jön a "könnyebbik" fele.
Arizona, Tampa, St. Louis, Seattle, a GB és SD kemény dió lesz de remélem egyet tudunk hozni.
több mint 14 éve
Troy a megmentő 😀FucuLegyen így 😀
Ha ezentúl érdemes lesz rá, kezdjen, játsszon 😊 😊
több mint 14 éve
Troy a megmentő 😀Fucuén nagyon örülök, hogy megkapja az esélyt. 😊
több mint 14 éve
Nekem Troy kifejezetten szimpatikusan dolgozott. Sajnos a D-től én még mindig többet várnék. Amúgy a csoportunk is jól alakul, végülis "csak" 2 győzelemmel van előttünk a csoportelsőség.... aká még jól is alakulhatnak a szezon második felében a dolgok 😊
több mint 14 éve
Én meg faszán lemaradtam róla, azt hittem, ez este lesz..Az utolsó 2 percet láttam, azért ott is csak futáserőltetés ment, de az INT a végén jó volt, most végre nem mi adtuk el a labdát 😊
Lehet, ez a ,,csere'' QB még a végén jó lesz 😀
több mint 14 éve
hát ez vmi rettenet volt, az utolsó negyedet leszámítva. playhívás: run run run punt...talán Troy nem lesz annyira gázGore-nak gratula ismét a 100+ yardos meccséhez
több mint 14 éve
+1 pont a kamrádba, mert frappáns vagy...ezt meg neked, fújd be magad alaposan 😂azért Vasmanus mert ő is arany-bíbor színekben pompázik 😊peteyÉrtem, arra az esetre ha bejuttok a rájátszásba, itt egy lávalámpa:
http://www.mathmos.com/astro-lava-lamp-yellow-red-4533-0.html12
petey
több mint 14 éve
ezt meg neked, fújd be magad alaposan 😂azért Vasmanus mert ő is arany-bíbor színekben pompázik 😊peteyÉrtem, arra az esetre ha bejuttok a rájátszásba, itt egy lávalámpa:
http://www.mathmos.com/astro-lava-lamp-yellow-red-4533-0.html12
több mint 14 éve
azért Vasmanus mert ő is arany-bíbor színekben pompázik 😊peteyÉrtem, arra az esetre ha bejuttok a rájátszásba, itt egy lávalámpa:
http://www.mathmos.com/astro-lava-lamp-yellow-red-4533-0.html
több mint 14 éve
Whatever mindegy! Csak nem értelekazért Vasmanus mert ő is arany-bíbor színekben pompázik 😊nem gondoltam volna, te Humor Harold...van vmi gond vele hogy ott van?peteyNem volt túl időszerű...de 7-9-el lehet nyerni a csoportot.12
Helmut, tess? 😀petey
😊
több mint 14 éve
Az én meglátásom hogy tök úgy állunk, mit a 2007-es Dolphins. Ők is zsinórban vagy 6 meccsen vesztettek kevesebb mint 4 ponttal. Igaz 1-15-öt mentek de utána taplraálltak. Remélem az új érában nem az lesz az irány, hogy vezetünk mondjuk 10 ponttal és utána futunk mert meg akarjuk őrizni az előnyt. Életképtelen. Nem hinném nem találnánk jó edzőt, hiszen kitűnő az emberanyagunk.4 meccs mulva jó, ha 5-5 el állunk!Helmut ZimmerHát az bizony nagyon jó lenne tekintve a 6 L-nket 😀diverdoc
Jövőre QB - Luck, Ponder, Mallet, Locker
Edző: Gruden, Harbaugh
több mint 14 éve
azért Vasmanus mert ő is arany-bíbor színekben pompázik 😊Nem volt túl időszerű...de 7-9-el lehet nyerni a csoportot.12Mimike, a fémemberes profilképre írtamnem gondoltam volna, te Humor Harold...van vmi gond vele hogy ott van?petey
& remz12
Helmut, tess? 😀
több mint 14 éve
4 meccs mulva jó, ha 5-5 el állunk!Helmut ZimmerHát az bizony nagyon jó lenne tekintve a 6 L-nket 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Heitmann és Alex a két tuti hiányzó, de sajnos többek között Mays is day-to-day státuszon van 😕 Bár vasárnap büntiket kaptuk róla, ennek ellenére ő nagyon kell(ene)!Sing: "The starting quarterback this week will be Troy Smith. I’ve talked to David Carr about it and he understands. We had a couple of conversations about it. That’s a personal thing between he and I and I’m going to leave it there. Troy Smith is our starting quarterback this week.”
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Pít!Teljesen bekészültél a seahoxtól?!?
Ha igen, akkor az okát nem értem, 4 meccs mulva jó, ha 5-5 el állunk!