San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem volt túl időszerű...de 7-9-el lehet nyerni a csoportot.Mimike, a fémemberes profilképre írtamnem gondoltam volna, te Humor Harold...van vmi gond vele hogy ott van?petey
Seattle csak 4-2, ők is beleszaladhatnak pár nagy pofonba(Atlanta, Seattle,... petey& remz12
több mint 14 éve
mikor indultok?peteyPénteken a 12.15-ös vizer luxusjárattal 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
bevallom őszintén nem hittem el amit írt trau (utólag is sorry érte 😊), de utánaolvastam és tényleg. Na erre kíváncsi leszek 😀
több mint 14 éve
nna csak végigmegyünk az összes QB-n? 😀 Remélem Troy beválik valamennyire és így jövőre nem kell veterán QB után nézni, aki mögé esetleg draftolunk új irányítót.
több mint 14 éve
Fetomy valahol örömében ugrál 😀
több mint 14 éve
trau
16
Mike Singletary just announced that Troy Smith will be the 49ers starting quarterback this Sunday against the Denver Broncos.Alex Smith will be out 2-3 weeks with a separated shoulder.
😊
több mint 14 éve
Van egy szabad jegyem, ha esetleg vkit érdekel jelezze
több mint 14 éve
2 nap múlva londonOtt leszek veletek lélekben 😀
yeeeeeeee 😊cápa77
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Kiváncsi lennék Sing mi az SOME GOAL amit még el tudunk érni? :mad:diverdocSing állása.
több mint 14 éve
Mimike, a fémemberes profilképre írtamnem gondoltam volna, te Humor Harold...van vmi gond vele hogy ott van?
Seattle csak 4-2, ők is beleszaladhatnak pár nagy pofonba(Atlanta, Seattle,... petey& remz12
több mint 14 éve
Mimike, a fémemberes profilképre írtamSeattle csak 4-2, ők is beleszaladhatnak pár nagy pofonba(Atlanta, Seattle,... petey& remz
több mint 14 éve
Sing nyilatkozataiból kettő mondat:"you look at the record and it’s just not very exciting right now" 😊 tényleg? 😕
“That’s bottom line right there.” így van.
Ciciznek, meg ködösítenek Alexszel kapcsolatban. A vállficamáról előbb azt írták, hogy negatív a rtg, majd 8 órával később, hogy most nézik a doktorok a rtg-t. A csapat újraépítésének itt az ideje Sing szerint és erre tök ideális London, szerinte nagyon jókor van az angliai meccs. Majd kiderül. Bár szerintem a Broncos vasárnapi lemészárolása után náluk sem lehet vmi rózsás a hangulat 😊
Amikor annak idején megvettem a jegyeket, meg a TC és a pregémek alapján úgy gondoltam Londonban már nagyjából a PO-t fogjuk bebiztosítani. Hát ettől messze vagyunk bár: "but we are in the first half of the season still, so we still have a chance to have a good season and accomplish some of the goals that we wanted to accomplish at the beginning of the season. " Kiváncsi lennék Sing mi az SOME GOAL amit még el tudunk érni? :mad:
több mint 14 éve
A rajtnál azért a Frisco sima PO-s csapatnak számított, sőt akár a SB sem volt lehetetlen. A Denver is jónak tűnt, a tegnapi hazai pályás vágóhíd nagyon meglepett, de valószínűleg a londoni meccs lekötése során az előbbiek szerepeltek szempontként. Én személy szerint a jelenlegi eredményeinél jobbnak tartom a Friscot, a Denvernél pedig mindenképpen.garrett27sajnos Singletary nem tudott az az edző lenni aki akart. a motivációnál több kell, így jövőre remélem a Yorkok a pénztárcájukba nyúlnak és idehoznak egy olyat aki ismeri az X és O-t 😊
jelenleg kb úgy hangzik Sing mint Charlie Brown-ban a tanár 😀
http://www.youtube.com/watch?v=eUyLwXhqlWU
Seattle csak 4-2, ők is beleszaladhatnak pár nagy pofonba(Atlanta, Saints), szóval bármi lehet. Ha meg bukunk akkor legalább jövőre új HC, OC, DC, QB lehet. A falunk rendben van, a rookie-k beérnek és ha megint sikerül egy jó draftot tolni akkkor szép jövő elé nézhetünk. Persze ha lesz szezon és nem marad el. Ebben az esetben lesz plusz egy év gyakorolni 😀
több mint 14 éve
a csapat megérkezett Londonba
több mint 14 éve
A rajtnál azért a Frisco sima PO-s csapatnak számított, sőt akár a SB sem volt lehetetlen. A Denver is jónak tűnt, a tegnapi hazai pályás vágóhíd nagyon meglepett, de valószínűleg a londoni meccs lekötése során az előbbiek szerepeltek szempontként. Én személy szerint a jelenlegi eredményeinél jobbnak tartom a Friscot, a Denvernél pedig mindenképpen.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
1-6. Fasza. Azért elmegyünk Londonba. Csak azértis 49-ers!!!diverdocpersze, hogy el, és szétbasszuk a denvert (ők is szépen csinálták a gayders ellen)
igazi "kiesési" rangadót fogunk látni
GO 49-ers
több mint 14 éve
1-6. Fasza. Azért elmegyünk Londonba. Csak azértis 49-ers!!!
több mint 14 éve
Hát ezért a fosért kár a jövő heti pénzkidobás Londonban.De sebaj ha ott is kikapunk legalább Singet elzavarják.
Nagyon jó motivátor, de most már inkább egy edzőre lenne szükségünk.
Köszönjük meg a munkáját, és fizessünk annyit, hogy Cowher visszajöjjön az önkéntes száműzetésből.
több mint 14 éve
red6t6
988
Szégyen és gyalázat... 😕Az egész liga leggyengébb csapata vagyunk...még nézni is rossz volt! Nekem idénre elég volt ebből a társaságból... 😕 Sajnálom azokat, akik jegyet vettek Londonba. Részvétem Uraim!
Nagyon kéne már a csapatba egy QB, és pár CB! Smith egy rakás szerencsétlenség, de rajta is túltesz Carr. Visszasírom Nate-et...