NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
242
26
23:00, MATCH4
San Francisco 49ers
59 feliratkozó
több mint 14 éve
Állítólag:49ers sign CB Carlos Rogers to a one-year deal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Pít,Franklin NO-ban. nagyon gyenge ez a frisco off season :/braxa88királyok vagyunk. ilyen jó terveket nem láttam a Titanic óta.petey
képzeld közben húztunk TE-et is, hogy is hívják, hogy is hívják?!?
Tudom már Zach Miller!!! 😀
több mint 14 éve
Franklin NO-ban. nagyon gyenge ez a frisco off season :/braxa88királyok vagyunk. ilyen jó terveket nem láttam a Titanic óta.
több mint 14 éve
Franklin NO-ban. nagyon gyenge ez a frisco off season :/
több mint 14 éve
nem. majd ha Barrows és Maiocco lehozza akkor igen 😊http://www.examiner.com/san-francisco-49ers-in-san-francisco/49ers-re-sign-veteran-nt-aubrayo-franklinEz még mindig nem tünik hivatalosnak.Pandamaci
According to Chris Biderman, free agent nose tackle Aubrayo Franklin has agreed to return to the 49ers. Franklin came into the Bay Area to meet with the team on Monday after testing the free agency market this off-season. Terms of the contract are not known at this point.petey
Franknek örülünk 😊
több mint 14 éve
gore visszatért az edzésekre, és ígéretet kapott a vezetőségtől, hogy mihamarabb új szerződést kap

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.examiner.com/san-francisco-49ers-in-san-francisco/49ers-re-sign-veteran-nt-aubrayo-franklinEz még mindig nem tünik hivatalosnak.
According to Chris Biderman, free agent nose tackle Aubrayo Franklin has agreed to return to the 49ers. Franklin came into the Bay Area to meet with the team on Monday after testing the free agency market this off-season. Terms of the contract are not known at this point.petey
több mint 14 éve
http://www.examiner.com/san-francisco-49ers-in-san-francisco/49ers-re-sign-veteran-nt-aubrayo-franklinAccording to Chris Biderman, free agent nose tackle Aubrayo Franklin has agreed to return to the 49ers. Franklin came into the Bay Area to meet with the team on Monday after testing the free agency market this off-season. Terms of the contract are not known at this point.
több mint 14 éve
Szerintem bajnokságot nem egy ember nyer (még ha irányító akkor sem), hanem a csapat, edzői stáb, szervezeti kulti included! Persze fontos az irányító nagyon, de nem csak ezen múlik. Persze vannak ilyen csapatok, csak ált az első éles meccsen véreznek ki... hívjuk őket edzésmenőknek. 😊Helmut Zimmerstimmt, de azért egy jó QB segít a dolgon
A Cards ???? 😀 😀 😀yep, Kolbi is, de úgy ánblokk elnyomták azt aki sokat is keres/nem teljesít. Todd Heap, bár a Cards TE játéka nem valami rettegett 😊 amire kíváncsi leszek ott is és nálatok is hogy ki lesz a frencsájz QB jövőre(?)
Kolbászra gondolsz? Majd meglátjuk!
Voltaképpen könnyű helyzetben vagyunk nekünk csak megvédenünk kell a címünket a másik 3 csapatnak viszont meg kell azt szerezni 😉
Jó újra látni 😊Helmut Zimmer
ps: detto 😊
több mint 14 éve
... Ennyi. Tedd a pici szívedre a kezed hombre, TJax > Hasselbeck? 😊 ...peteyValójában (nálunk) mindegy mitől remeg egy irányító keze.
több mint 14 éve
Szerintem bajnokságot nem egy ember nyer (még ha irányító akkor sem), hanem a csapat, edzői stáb, szervezeti kulti included! Persze fontos az irányító nagyon, de nem csak ezen múlik. Persze vannak ilyen csapatok, csak ált az első éles meccsen véreznek ki... hívjuk őket edzésmenőknek. 😊Ennyi. Tedd a pici szívedre a kezed hombre, TJax > Hasselbeck? 😊 Végülis ja, elsők lesztek, tessék 😀😀 Na már hiányzott !!! 😊Hát mondjuk abból a Hawksból már csak egy normális irányító hiányzik, amúgy elég pöpecek lettekWyatt
amúgy meg elsők leszünk, ennyi 😛Helmut Zimmer
A Cards meglepő módon normális igazolásokat csinál, báár szezon alatt derül ki, mondhatunk bármit.
Panda, én nem hallottam semmit. Ha van infod pls linket is adj hozzá.petey
A Cards ???? 😀 😀 😀
Kolbászra gondolsz? Majd meglátjuk!
Voltaképpen könnyű helyzetben vagyunk nekünk csak megvédenünk kell a címünket a másik 3 csapatnak viszont meg kell azt szerezni 😉
Jó újra látni 😊
több mint 14 éve
Viszont a támadófal eléggé jó, elkapók megint, te is és futó se rossz, szal O részről elég erősek lehetnének egy elit tehetségű irányítóval 😊

több mint 14 éve
Re, végre.. 😊 😊Most már úgy néz ki lesz időm is, kedvem is ismét a focihoz 😉
Na meg pít és Helmut is hiányzott már 😛
több mint 14 éve
Azért a Seahawks secondary nem túl jó h finom legyek 😊Hát mondjuk abból a Hawksból már csak egy normális irányító hiányzik, amúgy elég pöpecek lettekWyattFogalmam sincs, TC alatt kiderül.😀 Na már hiányzott !!! 😊
aztec, ja egy 8-8 is megteszi sztem 😉
Hawks mitől lenne második? TJaxtől? Inkább Arizona...petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Ha jól tudom az OC lett a vezetőedző Stanfordban, szóval én inkább attól féltem őt, hogy az offense fele lediplomázott, és sajna ebben a támadófal is benne van.én arra leszek kíváncsi, hogy mit fog csinálni fal nélkül 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Petey, ennyit sikerült elöbányászni ami egy nemhivatalos info.köszi 😊
http://www.sportsbybiderman.com/2011/08/49ers-re-sign-nt-franklin.htmlPandamaci
meglátjuk mi lesz a hivatalos. én annyit tudok hogy tárgyaltak de nincs megegyezés.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért kiváncsi leszek Luck-ra, hogy az idén mit fog produkálni Harbaugh nélkül.Véletlenül sem mondanék ilyet, bár tavaly Hassie is szar volt, de láttuk már, hogy egy közepes irányító sem tudott elrontani egy jó csapatot 😊szerintem erősen harcban leszünk egy top5-ben jövőre 😊 De ha megnézed az NFCW QB-kat nem kétséges hogy Bradford a csúcs itt. Plusz valahogy nincsenek elit falak sem. Egy biztos, a sok hercehurca után ismét visszatért a kedv egy kis focira :cool:petey
Ha meg mégis, akkor jövőre megy oda Luck, azt meg nem akarjátok, mert onnantól nagyobb szívás 😀Wyatt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Petey, ennyit sikerült elöbányászni ami egy nemhivatalos info.http://www.sportsbybiderman.com/2011/08/49ers-re-sign-nt-franklin.html
több mint 14 éve
Véletlenül sem mondanék ilyet, bár tavaly Hassie is szar volt, de láttuk már, hogy egy közepes irányító sem tudott elrontani egy jó csapatot 😊szerintem erősen harcban leszünk egy top5-ben jövőre 😊 De ha megnézed az NFCW QB-kat nem kétséges hogy Bradford a csúcs itt. Plusz valahogy nincsenek elit falak sem. Egy biztos, a sok hercehurca után ismét visszatért a kedv egy kis focira :cool:
Ha meg mégis, akkor jövőre megy oda Luck, azt meg nem akarjátok, mert onnantól nagyobb szívás 😀Wyatt
több mint 14 éve
Véletlenül sem mondanék ilyet, bár tavaly Hassie is szar volt, de láttuk már, hogy egy közepes irányító sem tudott elrontani egy jó csapatot 😊Ha meg mégis, akkor jövőre megy oda Luck, azt meg nem akarjátok, mert onnantól nagyobb szívás 😀

több mint 14 éve
Ennyi. Tedd a pici szívedre a kezed hombre, TJax > Hasselbeck? 😊 Végülis ja, elsők lesztek, tessék 😀Hát mondjuk abból a Hawksból már csak egy normális irányító hiányzik, amúgy elég pöpecek lettekWyattFogalmam sincs, TC alatt kiderül.😀 Na már hiányzott !!! 😊
A Cards meglepő módon normális igazolásokat csinál, báár szezon alatt derül ki, mondhatunk bármit.
Panda, én nem hallottam semmit. Ha van infod pls linket is adj hozzá.
több mint 14 éve
Hát mondjuk abból a Hawksból már csak egy normális irányító hiányzik, amúgy elég pöpecek lettek😀 Na már hiányzott !!! 😊Brooks-al mi a pálya, kezdő lehet, vagy marad szituációs rusher?szabaFogalmam sincs, TC alatt kiderül.

több mint 14 éve
Igen? Mióta is vagy te Rams szurkoló? :cool:😀 Na már hiányzott !!! 😊Brooks-al mi a pálya, kezdő lehet, vagy marad szituációs rusher?szabaFogalmam sincs, TC alatt kiderül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora by nfl49ers officially activated RB Frank Gore from the "Did Not Report" list on Monday
több mint 14 éve
😀 Na már hiányzott !!! 😊Brooks-al mi a pálya, kezdő lehet, vagy marad szituációs rusher?szabaFogalmam sincs, TC alatt kiderül.
amúgy meg elsők leszünk, ennyi 😛