San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
Reggel mikor megláttam az eredményt dobtam egy hátast....... futásotok az nem volt....Alex Smith esetleg bust?
Szerintem elférne1-2 CB is a csapatba én így látom...(lehet rosszul)
Pedig szezon előtt titkos favorit volt nálam a 49ers....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
na akkor ez volt az utolsó szög Sing és Mike Johnson koporsójába asszem
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81cef9c3/Sound-FX-Singletary-miked-up?module=HP_videoSing bemikizve a Seattle meccsen.
Na ez tökéletesen példázza a szezonunkat. Megy a passz, erre: tetszik amit csinálsz, de legyen előnyben a futás...az OC-nak
*facepalm*
több mint 13 éve
szaba
10 542
Valószínűleg leszek majd. De addig is mehet tress 😛Na, Wégreee! 😀 😊ahoy, kezdtem aggódni hogy feladtad 😊
Ha összejön, letöltöm ezt a meccset s megnézem valamikor a héten egykellemes délután 😊
A San Diego ellenire azért kíváncsi vagyok, több esélyt adnék magunknak, mint a tegnapi Chiefsnek 😉kando777
szaba, gyere tresselni, csütörtökön csúnyán leverünk 😂
😛petey
több mint 13 éve
Na szerintem leginkább ezek miatt nyertünk D#, D#
Meg az Int bevitt TD, meg Morgan gátfutása, meg Westi futása persze.
De jó volt ezt a meccset nézni 😀 😀
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
most nézem, ez elég korrekt: San Francisco's defense hasn't allowed a 100-yard rusher in 19 straight games, the second longest active streak behind Jets' 20.Öltözői video alul: http://www.49ers.com/media-gallery/videos/Game-Highlights-49ers-vs-Seahawks/ec670005-5178-4ec7-85d3-83655a72b6c2#?id=117ceb90-24f2-4632-85cb-9bc0425be22c
több mint 13 éve
Na, Wégreee! 😀 😊ahoy, kezdtem aggódni hogy feladtad 😊
Ha összejön, letöltöm ezt a meccset s megnézem valamikor a héten egykellemes délután 😊
A San Diego ellenire azért kíváncsi vagyok, több esélyt adnék magunknak, mint a tegnapi Chiefsnek 😉kando777
szaba, gyere tresselni, csütörtökön csúnyán leverünk 😂
😛
több mint 13 éve
Na, Wégreee! 😀 😊Ha összejön, letöltöm ezt a meccset s megnézem valamikor a héten egykellemes délután 😊
A San Diego ellenire azért kíváncsi vagyok, több esélyt adnék magunknak, mint a tegnapi Chiefsnek 😉
több mint 13 éve
Bizony, bizony! Rég volt ennyire sima W! Azért a fehér mezes 8-as sokat segített 😀 Egyébként még mindig nem hiszem el. Ennyire balf@szok mi szoktunk lenni, most pont fordított volt. Ahogy egymás után 3x eladták a labdát, szerintem az összes hókszfan fakardba dölt.Karácsonyi leértékelés van, olcsón eladó egy fehér mezes 8-as!
Petey! Miért vagy kishitű? SD ellen előre L-t adsz? Miért nem 8-8 😀 😀diverdoc
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Bizony, bizony! Rég volt ennyire sima W! Azért a fehér mezes 8-as sokat segített 😀 Egyébként még mindig nem hiszem el. Ennyire balf@szok mi szoktunk lenni, most pont fordított volt. Ahogy egymás után 3x eladták a labdát, szerintem az összes hókszfan fakardba dölt.Petey! Miért vagy kishitű? SD ellen előre L-t adsz? Miért nem 8-8 😀 😀
több mint 13 éve
na, hát ez jólesett. mindig öröm és bódottá a divízióriválist eltaposni..előre az acélos 7-9-ért 😂
több mint 13 éve
igen volt már, petey linkelte korábbangondolhattam volna 😀
szép lesz az biztosFucu
több mint 13 éve
igen volt már, petey linkelte korábbanszép lesz az biztos
több mint 13 éve
http://www.49ersnewstadium.com/49ers.html#/videoNem tudom láttátok-e? Én most bukkantam rá, sztem nagyon jó!
több mint 13 éve
Injury reportPihentették a héten
Out: Nedney, Staley
Kétséges😀eShawn Wynn, William James
Kérdéses:Aubrayo Franklin, Nate Clements, Parys Haralson
Amit viszont nem értek: Westbrook több napot is kihagyott, rajta a van az injury reporton, de "NEM SÉRÜLÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ" jelzéssel és 75 %-os eséllyel játszik. Ez mit jelent? Betegség, vagy pszichés? Családi probléma? Tud vki erről vmit? Még csak az hiányzik, hogy ő se játszon!diverdoc
több mint 13 éve
Injury reportOut: Nedney, Staley
Kétséges😀eShawn Wynn, William James
Kérdéses:Aubrayo Franklin, Nate Clements, Parys Haralson
Amit viszont nem értek: Westbrook több napot is kihagyott, rajta a van az injury reporton, de "NEM SÉRÜLÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ" jelzéssel és 75 %-os eséllyel játszik. Ez mit jelent? Betegség, vagy pszichés? Családi probléma? Tud vki erről vmit? Még csak az hiányzik, hogy ő se játszon!
több mint 13 éve
Egy kiesési rangadón azon örömködünk, amink van 😀Mi Hox fanok imádjuk Sing döntéseit, persze irányítson csak Alex 😀hát elég rossz nektek ha ez az egyetlen reményetek..petey
Sing igazából az Ulbrich, Balmer tengelytől kapja az utasításokat!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
ESPN: Jason in Philadelphia goes back to the Singletary debate and wonders if the York family can pull off a Jim Harbaugh or a Jon Gruden move. From what we're hearing, the 49ers would have a decent shot at Gruden. …
több mint 13 éve
Mi Hox fanok imádjuk Sing döntéseit, persze irányítson csak Alex 😀hát elég rossz nektek ha ez az egyetlen reményetek..
Sing igazából az Ulbrich, Balmer tengelytől kapja az utasításokat!Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Mi Hox fanok imádjuk Sing döntéseit, persze irányítson csak Alex 😀 Sing igazából az Ulbrich, Balmer tengelytől kapja az utasításokat!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Smith most megint jó lesz és megint nem lesz új QB, jövöre Smith megint szar lesz etc.. 😀
több mint 13 éve
Totális csőd ez a Sing....Troy a magassága ellenére sokkal jobb mint Alex, érthetetlen de oké... nem akar ő HC lenni.
több mint 13 éve
Troy egyetlen baja, hogy mély... nem magas, mély... a liga egyik legmobilisabb irányítója, csak passzolni nem tud a fal mögül, mert nem lát ki... Sajnálom, hogy nem játszatjátok, mert lendített a csapaton... de hát a HC döntött...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
NEM ÉRTEM MIÉRT Ő KEZD :mad:diverdocmert ezt kérte Johnson, hogy vele jobban ki tudja nyitni a playbookot. Gore nincs, Westbrook WCO szisztémát nyomott a shotgunból futással, Dixon is spread rendszerből jött. Látom hétvégén nem sokat futunk majd. Nem zavar az eladott labda, mindenki dob, ha mellé tudunk kompenzálni sok pontot. Legyen ideje Alexnek és nem lesz gond. Ami aggaszt az a védelem, hogy ők aztán totál homályak tudnak lenni, remélem nem így lesz.
több mint 13 éve
Kérdés sajtótájékoztatón Singhez: "Is Alex Smith an excellent quarterback?Sing: "No....that’s working on being a better quarterback."
Nagy öröm, hogy dolgozik rajta Alexünk. Külön öröm, hogy Sing ehhez teret ad. OK Troy sem volt vmi überfasza de az ő statja azért 3-2, és nem 1-6!! Azért Alex mellőzése lökött a csapaton (előre). Számomra elfogadhatatatlan az a magyarázat, hogy Troy nem ismeri annyira playbookot mint Alex. Ha pedig tényleg az van a háttérben, hogy Troy-t csak és kizárólag Gore futásaira trenírozták, már önmagában elég ahhoz, hogy levonjuk az edzői munkát illető következtetéseket. Persze ki gondolhatta, hogy megsérül? Ebben a sportban, föleg RB poston ez rohadt ritka, erre Sing nem gondolhatott 😀
Most Alex majd "working on being a better QB", úgy hogy rohadt nagy nyomás lesz rajta. Sztem tuti int csúcsot látunk hétvégén (bár ne lenne igazam!) Szóval összegezve: Alex megkapta bőven a lehetőséget, nem élt vele. NEM ÉRTEM MIÉRT Ő KEZD :mad: