San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
ha megverjük a Cards-ot és a Ramst, illetve a Hawks bukik egyet akkor mienk a divízió. Ennyi 😀 És hát Tampa ellen esélyük van szopolni.petey
Elképesztő hogy GB-ben egyre inkább szopóág van playoff téren itt meg még mindig tök reális esély van rá 😀JayB
Jól kell csoportot választani 😊

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
ha megverjük a Cards-ot és a Ramst, illetve a Hawks bukik egyet akkor mienk a divízió. Ennyi 😀 És hát Tampa ellen esélyük van szopolni.petey
Elképesztő hogy GB-ben egyre inkább szopóág van playoff téren itt meg még mindig tök reális esély van rá 😀
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
ha megverjük a Cards-ot és a Ramst, illetve a Hawks bukik egyet akkor mienk a divízió. Ennyi 😀 És hát Tampa ellen esélyük van szopolni.

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
kicsit játszom az ördög ügyvédjét, diver 😊 de ezen az utolsó meccsen látszott, hogy egy OC/HC miképp tud egy átlagos QB-ből rettenetest faragni. Kicsi rövid passzokat hív, vagy futást, és így belekényszeríti 3. és hosszúra egy top D ellen. Akik blitzelnek ezerrel, összenyomják a zsebet, a DBk elveszik a 1st down hosszúságú passzokat és az LB-k meg alig várják hogy az underneath passzokat elkapó WR/TE/RB-ket lezúzzák egyből.
Sajnos Johnson sem úgy tűnik, mint aki tud alkalmazkodni menet közben. 2-3 fasza scriptelt drive-jai vannak, oszt ennyi.
Plusz Sing is "fussunk bele a közepibe oda" elméletét is tolnia kell. Tele vagyunk playmakerekkel, -igaz nem mind elit - de kutya legyek ha más fasza offenzív gondolkodású edző/OC nem nyalná meg az ujjait utánuk..VD, D-Love, (Delanie Walker gyk 😀) vagy WBrook akkora mismatcheket tudnának okozni hogy csak na. De..semmi. 😕

Védelem: Gates, Floyd, Crayton out. Maradt VJ, akit csak le kellett volna venni, meg Sproles-t. Csináltunk ilyet, megoldottuk már. Eredmény. Jackson 3 TD. Séma: FAIL

Secondary: itt nincs sebességünk. jó, Mays egy állat de neki kell pár év még. Viszont coverage-ban jók vagyunk, de mindenképp top prioritás drafton egy elit CB. Én idehoznám Champ Bailey-t is.

Dixon: tetszik a figura, csak a stoplijait kéne lecserélni, mert ennyit csúszkálni embert nem láttam még 😀 Remélem Westbrook marad 1-2 évet.
Ginn: szintén maradjon, legalább végre van return veszélyünk(Moran Norris mit csináltál bakker)petey
Teljesen egyetértek Veled abban, hogy Sing a főbűnös. Fafejű, barom. Ha megnézed a korábbi (akár hónapokkal ezelőtti) hozzászólásaimat, akkor láthatod ezt. MONNYON LE írtam 0-4 körül. De amikor Troy lett a kezdő QB azt láttam, hogy van tekintélye, megpezsdültek a dolgok, viszonylag ment a szekér (OK Tampa ellen KO 😀 ). Nem értettem a visszaváltást, a Hóksz ellen sem az O#-ünk nyert, amikor azt írtad, hogy ezért kell Alex. Sőt a red Zone turnovereket sem igen tudta megjátszani, úgy hogy addig az övé volt a liga legjobb redzone mutatója! Mert egy nagy teher alatt lévő, hitehagyott ember volt. Szóval HC és persze OC is egy nagy csőd vol,t idén, és igen igazad van szerintem Alexet egy életre taccsra tették (max vhol backup, vagy 3. szám). Azzal is egyetértek, hogy pl Ginn egy nagyon üde foltja volt a ST-ünknek, végre voltak returnjeink. Mays is szuper volt az elején (pepsirukinak is megszavaztam 😀 ), szerintem idővel safetyben nem lesz gond, mondjuk a csardzsersz ellen CB játék siralmas volt ez igaz, jó lenne tényleg hozni vkit. De szerintem a D# -el kevesebb volt a baj. Talán nem ártana az O falat is erősíteni, hogy egy új jó QB-nek snap után 1 mp-nél több ideje maradjon 😊
Na mindegy a Ramset és a Cards-t lezúzzuk és röhej, de akár még PO is lehet 😀 😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Azt hiszem idén láttam 6-7 SF meccset.
Rá kellett jönnöm, hogy Singletary a fő kerékkötőtök.
Nélküle ez az eberanyag, egy átlagos edzővel, aki a csapata előnyeire játszik, már hozott volna 8-9 meccset, és zsebben lenne a csoport. Sing tényleg nem tud belenyúlni a meccsekbe, nem jó HC, és nem jól válogatott maga köré aszisztenciát sem.
Gondolom év végén megy is.Sobri Jóska
hát ezt mondjuk már kb 3. hét óta 😀

😐

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Azt hiszem idén láttam 6-7 SF meccset.
Rá kellett jönnöm, hogy Singletary a fő kerékkötőtök.
Nélküle ez az eberanyag, egy átlagos edzővel, aki a csapata előnyeire játszik, már hozott volna 8-9 meccset, és zsebben lenne a csoport. Sing tényleg nem tud belenyúlni a meccsekbe, nem jó HC, és nem jól válogatott maga köré aszisztenciát sem.
Gondolom év végén megy is.

több mint 13 éve
kicsit játszom az ördög ügyvédjét, diver 😊 de ezen az utolsó meccsen látszott, hogy egy OC/HC miképp tud egy átlagos QB-ből rettenetest faragni. Kicsi rövid passzokat hív, vagy futást, és így belekényszeríti 3. és hosszúra egy top D ellen. Akik blitzelnek ezerrel, összenyomják a zsebet, a DBk elveszik a 1st down hosszúságú passzokat és az LB-k meg alig várják hogy az underneath passzokat elkapó WR/TE/RB-ket lezúzzák egyből.
Sajnos Johnson sem úgy tűnik, mint aki tud alkalmazkodni menet közben. 2-3 fasza scriptelt drive-jai vannak, oszt ennyi.
Plusz Sing is "fussunk bele a közepibe oda" elméletét is tolnia kell. Tele vagyunk playmakerekkel, -igaz nem mind elit - de kutya legyek ha más fasza offenzív gondolkodású edző/OC nem nyalná meg az ujjait utánuk..VD, D-Love, (Delanie Walker gyk 😀) vagy WBrook akkora mismatcheket tudnának okozni hogy csak na. De..semmi. 😕

Védelem: Gates, Floyd, Crayton out. Maradt VJ, akit csak le kellett volna venni, meg Sproles-t. Csináltunk ilyet, megoldottuk már. Eredmény. Jackson 3 TD. Séma: FAIL

Secondary: itt nincs sebességünk. jó, Mays egy állat de neki kell pár év még. Viszont coverage-ban jók vagyunk, de mindenképp top prioritás drafton egy elit CB. Én idehoznám Champ Bailey-t is.

Dixon: tetszik a figura, csak a stoplijait kéne lecserélni, mert ennyit csúszkálni embert nem láttam még 😀 Remélem Westbrook marad 1-2 évet.
Ginn: szintén maradjon, legalább végre van return veszélyünk(Moran Norris mit csináltál bakker)

több mint 13 éve
kando777 San Francisco 49ers 120 — 49ers fan
Na ő már jó lenne, de akár Vick is vagy mittudomén.. de miért nem a feka arc irányatott?kando777
Mert peteynél jobban csak Sing mester bízik Alexünkben 😀 Vagy a másik variáció: Sing önzetlen, PO úgysem lesz meg, hát ráhajt a minnél jobb draft pozicióra és ezért játszatja őt, nehogy egy-két W rontson a draft esélyeken, így segítve az utód HC-t!😀
Lehet petey, hogy Brady sem tudna nagy csodát tenni, de azért egy-két TD passz elsülne a kezéből még nálunk is, és 160 y-nál többet dobna. De meg is fordíthatjuk Alexszel a Pats nem ott lenne, ahol most ez tuti.
Alexszal az a baj, hogy nem karizmatikus, nem tud vezér lenni, nincs tekintélye, langyos (meg középszerű QB).
McNabb jöjjön csak, de hozzon egy O#falat is!diverdoc
Én örülnék Nabb-nek 😊 De nem hiszem, hogy a másik irányítónk nem lett volna jobb Alex helyett.. Kellett volna egy csere, Rivers játszik itt, Alex meg a SD-nél 😛

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Na ő már jó lenne, de akár Vick is vagy mittudomén.. de miért nem a feka arc irányatott?kando777
Mert peteynél jobban csak Sing mester bízik Alexünkben 😀 Vagy a másik variáció: Sing önzetlen, PO úgysem lesz meg, hát ráhajt a minnél jobb draft pozicióra és ezért játszatja őt, nehogy egy-két W rontson a draft esélyeken, így segítve az utód HC-t!😀
Lehet petey, hogy Brady sem tudna nagy csodát tenni, de azért egy-két TD passz elsülne a kezéből még nálunk is, és 160 y-nál többet dobna. De meg is fordíthatjuk Alexszel a Pats nem ott lenne, ahol most ez tuti.
Alexszal az a baj, hogy nem karizmatikus, nem tud vezér lenni, nincs tekintélye, langyos (meg középszerű QB).
McNabb jöjjön csak, de hozzon egy O#falat is!

több mint 13 éve
Nedney, LaBoy IR

nem, ne jöjjön McNabb..petey
Na ő már jó lenne, de akár Vick is vagy mittudomén.. de miért nem a feka arc irányatott?

több mint 13 éve
Na, Wégreee! 😀 😊
Ha összejön, letöltöm ezt a meccset s megnézem valamikor a héten egykellemes délután 😊

A San Diego ellenire azért kíváncsi vagyok, több esélyt adnék magunknak, mint a tegnapi Chiefsnek 😉kando777
ahoy, kezdtem aggódni hogy feladtad 😊

szaba, gyere tresselni, csütörtökön csúnyán leverünk 😂

😛petey
Áhh én vagyok, csak Cris tűnt el..

Na meg ez a csütörtök... pff jó, hogy SD, de akkor is ez egy fos..

több mint 13 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
jöjjön egy fiatal

több mint 13 éve
Nedney, LaBoy IR

nem, ne jöjjön McNabb..

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 655 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mit szólnátok ha Westi után D-Mc is idekerülne? Én örülnéák neki, bár tény, hogy nem a jövő.
több mint 13 éve
Lehet igazad van és most már csak egy középszintű qb de ha draft után egy rendes csapatba kerül szerintem sokkal többre vitte volna.JayB
Valószínűleg igen, vagy akkor is többre vitte volna ha nincs ekkora nyomás rajta és nem kell ekkora elvárásoknak megfelelnie.
Ráadásul nem olyan QB akire csapatot lehet építeni ezért nem is értettem az 1/1et.Toca
Pont McCarthy akarta Rodgers helyett, aztán szépen elhúzott GB-be. Szerintem sem 1/1 tehetség de megfelelően felépítve
ha nem is elit, de egy jóval átlag feletti QB lehetett volna belőle. Lásd. Norv Turner alatt rengeteget fejlődött csak Norv is elhúzott 😕 Biztos így vagyunk büntetve Young és Montana után :/ Amúgy SD-ben el tudom képzelni Rivers backupjaként..petey
Na igen de valszeg Rodgers se ott tartana Friscoban ahol.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 542
Valószínűleg igen, vagy akkor is többre vitte volna ha nincs ekkora nyomás rajta és nem kell ekkora elvárásoknak megfelelnie.
Ráadásul nem olyan QB akire csapatot lehet építeni ezért nem is értettem az 1/1et.Toca
Pont McCarthy akarta Rodgers helyett, aztán szépen elhúzott GB-be. Szerintem sem 1/1 tehetség de megfelelően felépítve
ha nem is elit, de egy jóval átlag feletti QB lehetett volna belőle. Lásd. Norv Turner alatt rengeteget fejlődött csak Norv is elhúzott 😕 Biztos így vagyunk büntetve Young és Montana után :/ Amúgy SD-ben el tudom képzelni Rivers backupjaként..petey
Volek személyében nekünk van kb az 1ik legjobb backup QB-nk.empty taxi
Lejáró szerződéssel, 34 évesen. Sztem se kizárt h jöjjön Alex.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Lehet igazad van és most már csak egy középszintű qb de ha draft után egy rendes csapatba kerül szerintem sokkal többre vitte volna.JayB
Volek személyében nekünk van kb az 1ik legjobb backup QB-nk.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Édes jóisten mentsen meg minket Smithtől ... Én szerintem túl sokat láttok benne. Középszerű irányító akiről azt hitték többet tud hát nem. Előfordul, de attól hogy hol draftolták még ugyanaz a közép szintű irányító marad.Toca
ha nem is elit, de egy jóval átlag feletti QB lehetett volna belőle. Lásd. Norv Turner alatt rengeteget fejlődött csak Norv is elhúzott 😕 Biztos így vagyunk büntetve Young és Montana után :/ Amúgy SD-ben el tudom képzelni Rivers backupjaként..

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Szerintem sem Smith képességeivel van gond, egy Vikes féle O-ban szép jövője lehet de ennek itt véget kell vetni, el kell utazni és soha többé nem szabad betennie a lábát Friscoba.JayB
Édes jóisten mentsen meg minket Smithtől ... Én szerintem túl sokat láttok benne. Középszerű irányító akiről azt hitték többet tud hát nem. Előfordul, de attól hogy hol draftolták még ugyanaz a közép szintű irányító marad.Toca
Ráadásul nem olyan QB akire csapatot lehet építeni ezért nem is értettem az 1/1et.
több mint 13 éve
Szerintem sem Smith képességeivel van gond, egy Vikes féle O-ban szép jövője lehet de ennek itt véget kell vetni, el kell utazni és soha többé nem szabad betennie a lábát Friscoba.JayB
Lehet igazad van és most már csak egy középszintű qb de ha draft után egy rendes csapatba kerül szerintem sokkal többre vitte volna.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Édes jóisten mentsen meg minket Smithtől ... Én szerintem túl sokat láttok benne. Középszerű irányító akiről azt hitték többet tud hát nem. Előfordul, de attól hogy hol draftolták még ugyanaz a közép szintű irányító marad.
több mint 13 éve
Szerintem sem Smith képességeivel van gond, egy Vikes féle O-ban szép jövője lehet de ennek itt véget kell vetni, el kell utazni és soha többé nem szabad betennie a lábát Friscoba.
több mint 13 éve
Na ekkor kellet volna befejzni neki (nem ám 1/1)!

Neki meg ekkor!

Talán ez a szezonunk jobb lett volna :mad:diverdoc
Ebben az offensben Tom Brady sem tudna mit csinálni. Ez a szomorú helyzet. Alexnek ülnie kellett volna 2 évet vmi jóirányító mögött, a tehetség ott van, de a klub szépen taccsra tette.

Sing meg...tegnap látta mindenki mi volt.

több mint 13 éve
na akkor ez volt az utolsó szög Sing és Mike Johnson koporsójába asszempetey
Azért be is kéne jó erősen csavarozni, sőt düblizni 😀

több mint 13 éve

Na ekkor kellet volna befejzni neki (nem ám 1/1)!

Neki meg ekkor!

Talán ez a szezonunk jobb lett volna :mad: