San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
Akkor a 7. hely a mienk drafton.Kellett nekünk idén ,,könnyű'' szezon 😛 😀
A jövő évi(???) sorsolásunk a következő:
The home opponents will be Arizona, Seattle, St. Louis, Dallas, N.Y. Giants, Cleveland, Pittsburgh and Tampa Bay.
The road opponents will be Arizona, Seattle, St. Louis, Philadelphia, Washington, Baltimore, Cincinnati and Detroit.
gyönyörű..petey
szerintem nem olyan rossz ez, persze a Det, a Rams is most jön fel, de a 'Skins még verhető is akár, akárcsak az Eagles 😉
Persze, ahogy idén is nekiállítunk..
Tudni már, ki jön/jött hozzánk hedkócsnak?
több mint 13 éve
Akkor a 7. hely a mienk drafton.A jövő évi(???) sorsolásunk a következő:
The home opponents will be Arizona, Seattle, St. Louis, Dallas, N.Y. Giants, Cleveland, Pittsburgh and Tampa Bay.
The road opponents will be Arizona, Seattle, St. Louis, Philadelphia, Washington, Baltimore, Cincinnati and Detroit.
gyönyörű..
több mint 13 éve
Holnap Orange Bowl, utána meglátjuk mi lesz Harbaugh-val, minden jel arra mutat hogy őt akarjuk. B terv esetleg Billick...
a gond ott van hogy először is GM kell(ene) aki ugye felveszi az edzőt. De a jelek szerint Trent Baalke lesz az, akit belülről vennének fel. Jed viszont azt mondta hogy tapasztalt GM kell neki..nem tudom hogy lesz eladva ezek után Baalke..
Viszont ha képes Harbaugh-t idehozni, és mondjuk feltrédelni Luck-ért akkor gondolom meg lesz bocsátva neki.
Persze ez mind spekuláció. Harbaugh mehet Michigenhez is..Én ki lennék békülve Billickel +Marvin Lewis mint DC.
több mint 13 éve
BUÉK minden kedves Aranyásónak a Pintyek nevében! 😊
több mint 13 éve
új HC és GM-ben gazdag boldog és sikeres új évet minden kedves 9ers és wannabe 9ers fannak! 😀meg persze mindenki másnak is 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Több sikerben gazdag újévet minden 49-esnek 😊
több mint 13 éve
Minden niners szurkolónak nagyon Boldog Új Évet!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Az idei díjazottak a csapatban:
Takeo Spikes, Frank Gore, David Baas, Justin Smith, Anthony Dixon, Will Tukuafu.
Justin Smith ezen kívül a társai szavatzata alpján az idei Courage Awward győztes
Takeo Spikes pedig a médiamunka segítsége miatt a Pro Football Writers of America-tól megkapta a Garry Niver Awardot
Gratula nekik 😊
Asszem nekünk már csak ez maradt az alapszakasz uccsó meccsének tájékán 😕
több mint 13 éve
A kezdő QB Alex Smith lesz.peteyLegalább nem kell rangot változtatnod, én meg tovább szapulhatom 😀
több mint 13 éve
Gőzerővel folyik a GM keresés, interjúztatás. Eddigi nevek: Ted Sundquist, Floyd Reese, Rick Mueller, Tony Softli, Michael Lombardi)szerk: ő kiszállt). Impresszív névsor. És persze Trent Baalke a jelenlegi director of player personnel(nem is tudom mi a magyar megfelelője). Állítólag ha ő lesz akkor nagy esélyünk van megszerezni Harbaught. Frankó lenne nagyon Jim. Ne feledjük, Trent irányította a tavalyi draftot miután Scot McCLoughan lelépett a Seahawkshoz márciusban. Iupati, A.Davis, Bowman, Mays, DIxon.."A" draft.
Én nem bánnám, bár reméltem hogy kívülről jön valaki.
Viszont ha Harbaugh-t idecsábítja áldásom rájuk 😀
A kezdő QB Alex Smith lesz.
@annkillion Peter King says Jon Gruden will not be the 49ers target.https://twitter.com/mattbarrows
több mint 13 éve
PWill és Justin Smith a PB-ban. Grat!peteyCsatlakozom a gratulációhoz. Szegény Gore nem sérül meg ott lenne mint egyetlen O# képviselő. Azért az idei szezonunk után 2 fő is szép!
több mint 13 éve
ennek örömére P-Will-nek újabb műtétet kell végrehajtani a kezén, így vasárnap nem fog játszani a Cards ellen.NaVorro Bowman lesz a kezdő a helyén
sajnálom mert imádom nézni a játékát
több mint 13 éve
Projected Order Of Top 11 Picks In 2011 NFL DraftTeam W-L Win Pct. Strength of Schedule*
1. Panthers 2-13 .133 .576
2. Broncos 4-11 .267 .508
3. Bengals 4-11 .267 .580
4. Bills 4-11 .267 .582
5. Cardinals 5-10 .333 .456
6. 49ers 5-10 .333 .494
7. Cowboys 5-10 .333 .521
8. Texans 5-10 .333 .527
9. Lions 5-10 .333 .549
10. Browns 5-10 .333 .576
jelenlegi draft sorrend
remélem lesz egy tökös GM, aki a megfelelő HC-t választja. Az idő szűkös, a feladat kemény. Let the game begin!
több mint 13 éve
Sajna nem állunk rózsásabban, mint 1,5-2 éve. Komoly gondok vannak a csapatban, a sokak szerint is jó emberanyag győzelmekre éhezett, nem kapták meg, és most láthatóan megy egy kis marakodás, szerintem ez tökéletesen látható volt Troy kirohanásán, minősíthetetlen viselkedésén is. Az események igazolták korábbi elgondolásomat, hogy amíg matematikai esély van egy PO-ra, addig marad a HC és a Team, de ugye ez a hétvégén elszállt, azonnal jött is a lépés (szerintem a létező legjobbkor). Szívből kívánom, hogy minél előbb kerüljön egy olyan név a csapathoz HC-ként, aki hallatán a most igencsak elégedetlenkedőkben is megcsillan a remény, és azt mondják, na ez az.... Persze 1,5 éve ugyanez a lemez forgott...
több mint 13 éve
Játékosként óriási volt, edzőként mondjuk úgy más.Szerencsére ez az a sport aminél egy idő elteltével csak a szépre emlékezünk.
több mint 13 éve
ÓÓÓÓ happy day! 😊 másfelől sajnálom is, mert jó asszisztens edző, de sajnos ha HC akar lenni nem elég a motiváció...nemtudom merre tart de sok sikert.
több mint 13 éve
a meccs hevében amikor szarul áll a csapat most dobott egy óriási INT-t te úgy mimikálnád le hogy le van szarva? fel volt pörögve, Sing is mert tudta hogy az állása függ a meccsen. Vita volt, láttunk már ilyet.Nézz már rá, csak a mimikájából lerí az "én vagyok a vezérnigger vaze" felfogás. Harmadik számú irányítóként kezdte a szezont, 5 vagy 6 meccsen játszott, visszakerült a padra, mire ekkora az arca ha nem az egyetemi éveire?JayBSmithnek azért megvan azaz arca ami az egyetemi mivoltjából ered, egy átlag harmadik számú qb nem viselkedik így.JayBhonnan tudod, ismered? egyébként sem 3rd QB ha jól tudom kezdő volt vasárnap, de minimum 2nd stringerFucu
Egyébként is Sing egy mondattal lerendezte az egészet, szabadon fogalmazva le se szarja az egész esetet. De persze Troy-on kell elverni a port
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Bocs ha rossz helyre írok,de megpróbálom itt is:
Eladó,eredeti SF- 49-ers fehér(piros számozás)(REEBOK) XXl-es mez.
Számozás:80
Név:Jerry RICE
Gondolom vágjátok,hogy ki volt Ő......
Tel.0630-2124-194
Üdv
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Így, hogy elküldtétek a Samurai-t jövőre keményen számolni kell majd veletek, mert szerintem a keret jó, 1-2 hiányposztra kell hozni jó embert, meg egy jó edző és rögtön nem lesz olyan gyászos az NFC WEST. A Rams is felszálló ágban van és hátha mi is összekapjuk magunkat és akkor nem lesz vicc csoport.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nézz már rá, csak a mimikájából lerí az "én vagyok a vezérnigger vaze" felfogás. Harmadik számú irányítóként kezdte a szezont, 5 vagy 6 meccsen játszott, visszakerült a padra, mire ekkora az arca ha nem az egyetemi éveire?honnan tudod, ismered? egyébként sem 3rd QB ha jól tudom kezdő volt vasárnap, de minimum 2nd stringerFucua kettőnek semmi köze egymáshozFucuSmithnek azért megvan azaz arca ami az egyetemi mivoltjából ered, egy átlag harmadik számú qb nem viselkedik így.JayB
több mint 13 éve
szaba
10 542
Ne védjük Troyt, ilyen buziságot nem szabad csinálni. Ha Rivers tett volna mindent, tele lenne a SD topik, én meg bannolva lennék kb.honnan tudod, ismered? egyébként sem 3rd QB ha jól tudom kezdő volt vasárnap, de minimum 2nd stringerFucua kettőnek semmi köze egymáshozFucuSmithnek azért megvan azaz arca ami az egyetemi mivoltjából ered, egy átlag harmadik számú qb nem viselkedik így.JayB
több mint 13 éve
honnan tudod, ismered? egyébként sem 3rd QB ha jól tudom kezdő volt vasárnap, de minimum 2nd stringerSmithnek azért megvan azaz arca ami az egyetemi mivoltjából ered, egy átlag harmadik számú qb nem viselkedik így.JayBAkkor se legyen ekkora arca egy játékosnak, ki nem szarja le hogy Heisman győztes.JayBa kettőnek semmi köze egymáshozFucu
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Smithnek azért megvan azaz arca ami az egyetemi mivoltjából ered, egy átlag harmadik számú qb nem viselkedik így.a kettőnek semmi köze egymáshozFucuhttp://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d81d3538e/Troy-Smith-throws-INT-blows-up-on-sidelineAkkor se legyen ekkora arca egy játékosnak, ki nem szarja le hogy Heisman győztes.JayB
Kár, hogy nem verte meg Singet!diverdoc