San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ide pont egy olyan edző kéne most akiről elhiszik a srácok hogy vele mennybe mehetnek. JMD ennek az ellentéte.
több mint 13 éve
Patsnél dörzsölik a tenyerüket. BB megint csinálhat pár jó bizniszt. 😀xrace77Hátha mi is 😀
Amúgy viszont lehet, h megtanítaná Alexet focizni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Patsnél dörzsölik a tenyerüket. BB megint csinálhat pár jó bizniszt. 😀xrace77Mayo-Willis ILB tandem 😉 egy jó Crabtree célpontnak 😉
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Patsnél dörzsölik a tenyerüket. BB megint csinálhat pár jó bizniszt. 😀
több mint 13 éve
vernont vihetitek, de willis jöhet glendalebeazért amiért én is szeretném dansby-t 😀
Alex. minek nektek willis, dansby már ott van 😛Fucu
több mint 13 éve
vernont vihetitek, de willis jöhet glendalebeAlex. minek nektek willis, dansby már ott van 😛
több mint 13 éve
Vernon Davis is megy majd egy 6. körért.tenorxjöhetnek south beachre mind a ketten.
egye fene egy 5.körért 😀
több mint 13 éve
Vernon Davis is megy majd egy 6. körért.
több mint 13 éve
Kemény lesz..... JMD- t ilyen dolgok után.... Merész.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát ha letud nyugodni és nem hiszi, hogy ő a jani akkor nem biztos, hogy rosszul járnátok vele. Az offense biztos, hogy jobb lenne mint most.
több mint 13 éve
ha hozná magával Tebow-t még lehet elviselnémkülönben anyjába menjen
több mint 13 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/06/with-harbaughs-price-rising-josh-mcdaniels-could-be-49ers-backup-plan/ebben is felmerül a neve
több mint 13 éve
Olvastam. Nem értem, nem örülök.pedig már kezet is ráztak a szerződés felett, 6 órás tárgyalás után, erre iderepül a milliárdos tulaj és meg karja venni kilóra."Tim Kawakami of the San Jose Mercury News tweets that the San Francisco 49ers have reached out to former Denver Broncos coach Josh McDaniels just in case they lose out on Jim Harbaugh"JJ Tiller
Persze pénz beszél.petey
The 49ers are expected to turn to Brian Billick, Marty Mornhinweg and other former NFL head coaches should they fail to land Harbaugh or McDaniels.
több mint 13 éve
kezd olyan buffalos projekt lenni ez az edzőkeresés! 😀 :mad:
több mint 13 éve
vicces lenne és így legálisan videózhatná a Ninerst 😀
több mint 13 éve
pedig már kezet is ráztak a szerződés felett, 6 órás tárgyalás után, erre iderepül a milliárdos tulaj és meg karja venni kilóra."Tim Kawakami of the San Jose Mercury News tweets that the San Francisco 49ers have reached out to former Denver Broncos coach Josh McDaniels just in case they lose out on Jim Harbaugh"
Persze pénz beszél.petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
pedig már kezet is ráztak a szerződés felett, 6 órás tárgyalás után, erre iderepül a milliárdos tulaj és meg karja venni kilóra. Persze pénz beszél.
több mint 13 éve
Belichick kap 7.5-ötLehet, attól még ide eljönne 5-ér is, mint a csúnya Floridába 😀 😊
szóval?
Gruden is nemet mondot Miaminak 7-ért. Max ha 5.5-6-ot adunk neki sztem..petey
(A végén Geroninomank lesz igaza 😛 )
több mint 13 éve
Belichick kap 7.5-ötszóval?
Gruden is nemet mondot Miaminak 7-ért. Max ha 5.5-6-ot adunk neki sztem..
több mint 13 éve
Hát azért egy Martz sem kéne még 1x, abból is elég volt, itt túl sok kárt okozott..olvasgatva a sajtót nyílt titok hogy ki lesz az 😊na megvan az új GM-ünk aki nem más mint.....*dobpergés*Te Pít mi lesz Veled, ha Tom Cable nyeri meg a HC melót 😊 ? (amúgy csípem a csávót, és ha AL kirugta az nem feltétlenül rossz omen)Helmut Zimmer
Trent Baalke
Ennyit arról hogy felveszünk egy tapasztalt, külsős nagy nevű GM-et. Meglátjuk, tavaly SCot McLaughan lelépése után flottul rendezte a draftot.
Hozhatja Harbaugh-t 😊petey
Singletary-től mindenki 1000x-es instant upgrade 😀
😐petey
több mint 13 éve
Ezt az elküldést én nem igazán értem, ha csak a személyével nem volt baja.. Pedig az Oak most egész jól szerepelt 😊na megvan az új GM-ünk aki nem más mint.....*dobpergés*Te Pít mi lesz Veled, ha Tom Cable nyeri meg a HC melót 😊 ? (amúgy csípem a csávót, és ha AL kirugta az nem feltétlenül rossz omen)Helmut Zimmer
Trent Baalke
Ennyit arról hogy felveszünk egy tapasztalt, külsős nagy nevű GM-et. Meglátjuk, tavaly SCot McLaughan lelépése után flottul rendezte a draftot.
Hozhatja Harbaugh-t 😊petey
Te Helmut, mikor leszel on-line vagy ilyesmi? 😀
több mint 13 éve
diver, a tv le van maradva 😊 peteyDe ennyire? 😕
..arra kifizetni eszméletlen összegeket értelmetlen.peteyDe még a Michigan is többet kínálna neki. Ezt a 4, 5 milliót lehetne talán picit srófolni, hogy a családi kötelék mellett más is szóljon mellettünk.
Mallett: rengeteg munkát kell belefektetni vagy Alex Smith 2.0peteyAlex 1.0 is elég 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
diver, a tv le van maradva 😊 49erswebzone.com. Ennyi. 😊Harbaugh bármikor vissza tud menni a Wolverinshez, ha az NFL-ben bukik. Én is kedvelem, de Carroll-hoz képest aki volt NFL-ben, College-ban is nyert egy rakat bajnokságot, - Jim nullát bizonyított. És arra kifizetni eszméletlen összegeket értelmetlen. Meglátjuk, de azt mondta neki az első választása is a 49ers lenne család miatt főleg, na meg hogy azt játszanánk alatta amit eddig is csinált, meg ami a 49ers. WCO.
RT @SI_PeterKing If the Dolphins will offer Harbaugh $7-$8m a year, which Chris Mortensen infers, 49ers should let him walk. That is insane
Mallett: rengeteg munkát kell belefektetni vagy Alex Smith 2.0