San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
Kösz Sebii. Igazából nem kell nekünk újraépíteni, pár kirakós darab, -igaz azok fontosak- hiányoztak eddig is. Viszont így is mindegyik PO csapattal ki-ki meccset játszottunk, ahol 3 vagy kevesebb pont döntött.De valóban, egy offenzív szemléletű edző, aki QB volt sokat lendíthet rajtunk.
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Örülök Harbaugh kinevezésének. Remélem sikeresek lesztek vele, szüksége van az NFLnek egy jó friscora. Remélem erős ellenfelek lesztek és többé nem fogják lenézni az NFC WEST-et. Ti is felfelé tartotok, akárcsak a Rams, a Cards ennél csak jobb lehet, szóval jövőre nem lesz ez annyira vicc csoport.
több mint 13 éve
10 perc és sajttáj. már gyűlnek a népek. akit esetleg érdekel a feed: http://www.csnbayarea.com/pages/live
több mint 13 éve
Akkor ki lesz a QB? Troy Smith vagy David Carr és/vagy Harbaugh kukáz valakit?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
OC meg JMD lesz!ThundersNFLő meg a Vikingeknél, szinte biztos 😂
több mint 13 éve
OC meg JMD lesz!
Draft
több mint 13 éve
Lehet, de nem nálunk. FA lesz. Nem tervezi hogy marad.Én meg azt mondom legyen szezon, meg egy jó draftunk, hozzáértő coaching staff, és lehetőleg franchise QB-nk. 😀Most majd Alex Smith úgy beindul, hogy átlag 140,6 QB ratingje jövőre 😉ThundersNFL
nem nagy igények 😊
Höri, nem számolt senki a Xing-Faktorral tavaly 😉petey
Ha Harb idehozza Vic Fangio-t is DC-nek, az nagyon tetszetős lenne.
több mint 13 éve
Én meg azt mondom legyen szezon, meg egy jó draftunk, hozzáértő coaching staff, és lehetőleg franchise QB-nk. 😀Most majd Alex Smith úgy beindul, hogy átlag 140,6 QB ratingje jövőre 😉
nem nagy igények 😊
Höri, nem számolt senki a Xing-Faktorral tavaly 😉petey
Draft
több mint 13 éve
Én meg azt mondom legyen szezon, meg egy jó draftunk, hozzáértő coaching staff, és lehetőleg franchise QB-nk. 😀nem nagy igények 😊
Höri, nem számolt senki a Xing-Faktorral tavaly 😉
több mint 13 éve
JéBé
7 035
beszarás hogy nektek még tart a szezon 😛szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecbeszarás h még tart a szezon de azon megy a spekuláció h milyen mérleg lesz jövőre 😀braxa88
több mint 13 éve
Már amelyik csapatnak még tart! Nekünk már game overszerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecbeszarás h még tart a szezon de azon megy a spekuláció h milyen mérleg lesz jövőre 😀braxa88
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Én azt mondom, hogy jövőre 10-6 és WC kör :cool:vagy 0-0 ha nem lesz szezon 😀 😀 😂 😂
Draft
több mint 13 éve
braxa88
12 534
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecbeszarás h még tart a szezon de azon megy a spekuláció h milyen mérleg lesz jövőre 😀
több mint 13 éve
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecezt így free agency előtt benyögni ritka hiteles jóslat 😊
gratula a kinevezéshez, jövőre is ti lesztek a csoport favoritjai. (pont mint idén 😀 )
több mint 13 éve
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecNem lesz sokkal húzosabb (ha egyáltalán az) mint az idei. Idén 6 PO csapattal meccseltünk, jövőre az idei PO 4 csapatával (ebben a hawks is benne van). Ennyire szarok mégegyszer nem leszünk. Szóval ez a 6-10 dúrva jóslat!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
aztec
1 360
Még meg kell kérdeznem szent Tebow-t. 😀szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecjövőheti lottószámok megvannak? 😀petey
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.aztecjövőheti lottószámok megvannak? 😀
több mint 13 éve
aztec
1 360
szerintem csoporton belül 4 meccset húztok be, a 7-9 akár még be is jöhet, de szerintem valószínűbb a 6-10.Nagyon húzós a jövő évi schedule.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
fun fact:Mike Johnson még edzette Harbaught amikor még játékos volt. Jonhsonnak első éve volt a Chargersnél Harbaughnak pedig az utolsó
több mint 13 éve
annyira nem kell Luck, hogy rámenjünk a jövő évi 1/1-rese cetlizéssel a drafton, se az eredményeinkkel ősszel
több mint 13 éve
catattack
3 520
várom a javaslatokat, nevekkel. valami nagy tervetFucu7-9 vagy NFC 2nd?
több mint 13 éve
😀 Jó helyre jött szerintem.
több mint 13 éve
miből gondoljátok, hogy akarja Luck-ot?