San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
így álltok most:http://blogs.sacbee.com/49ers/archives/2011/01/harbaugh-staff.html
plusz érkezett a U$C WR edzője John Morton, valószínűleg ugyanazt a szerepkört fogja betölteni
több mint 13 éve
jó, de akkor sem DC lesz 😊 kösz az oldalt, el fogok csemegézni rajta.mondjuk nem tudom Donatellen mit kell pörögni ennyire. nem DC lesz hanem pozicíós edző, és hogy a Huskiesnál mi voltGreg Robinson meg 2006-ban egyetemi bajnok lett a Texas-szal, míg idén a Michigan DC-jeként a liga egyik legrosszabb védelmét sikerült összehoznia... az idő gyorsan repül
teljesen irreveláns. amikor a Packers DC volt 96-ban, Gilbert Brown, LeRoi Butler, és Santana Dodson volt a keze alatt. azt nem nevezném rossz D-nek, pláne SB-vel a végén.
De az élet nem csak College fociból áll...
majd most kiderül hogy tényleg szopók-e a DB-ink vagy csak rosszul edzették őket. Ennyi.petey
nem akartam tresselni, csak a hozzáértőhöz fűztem némi malíciózus kommentet
ha stat kell, itt van arról az évről
http://www.cfbstats.com/2008/team/756/total/defense/split.html
total d#-ben 112. voltak 120-bólJJ Tiller
több mint 13 éve
mondjuk nem tudom Donatellen mit kell pörögni ennyire. nem DC lesz hanem pozicíós edző, és hogy a Huskiesnál mi voltGreg Robinson meg 2006-ban egyetemi bajnok lett a Texas-szal, míg idén a Michigan DC-jeként a liga egyik legrosszabb védelmét sikerült összehoznia... az idő gyorsan repül
teljesen irreveláns. amikor a Packers DC volt 96-ban, Gilbert Brown, LeRoi Butler, és Santana Dodson volt a keze alatt. azt nem nevezném rossz D-nek, pláne SB-vel a végén.
majd most kiderül hogy tényleg szopók-e a DB-ink vagy csak rosszul edzették őket. Ennyi.petey
nem akartam tresselni, csak a hozzáértőhöz fűztem némi malíciózus kommentet
ha stat kell, itt van arról az évről
http://www.cfbstats.com/2008/team/756/total/defense/split.html
total d#-ben 112. voltak 120-ból
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Apropó most mi lesz a TC-n? A "Domb" marad vagy elbontják azt ? 😊 😀
több mint 13 éve
mondjuk nem tudom Donatellen mit kell pörögni ennyire. nem DC lesz hanem pozicíós edző, és hogy a Huskiesnál mi voltteljesen irreveláns. amikor a Packers DC volt 96-ban, Gilbert Brown, LeRoi Butler, és Santana Dodson volt a keze alatt. azt nem nevezném rossz D-nek, pláne SB-vel a végén.
majd most kiderül hogy tényleg szopók-e a DB-ink vagy csak rosszul edzették őket. Ennyi.
több mint 13 éve
párszor töröltem mert egyszerűsítettem a fogalmazáson 😀Aztaa, miket nem mondasz...ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..azért lett 0-12 , mert 12-szer kevesebb pontot szereztek mint az aktuális ellenfélbriareos
talán nem látszik igazán jól az avatárom 😊 😛
egyébként azt hittem, előkapsz valami stat-ot az egyetemről, ahol edzősködött az emberünk, hogy miért lett 0-12 a szezon.
kando777
és ezen ennyit kellett gondolkodni? :rolleyes:kando777
több mint 13 éve
Aztaa, miket nem mondasz...azért lett 0-12 , mert 12-szer kevesebb pontot szereztek mint az aktuális ellenfélbriareosjogos 😊ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..
igen, ahogy minden egyes edzőváltást követelő szurkolóból csak úgy sugárzik az irigység...
nem olyan rég milyen sok 49ers fan "irigykedett" Singre, nem is értemJJ Tiller
egyébként azt hittem, előkapsz valami stat-ot az egyetemről, ahol edzősködött az emberünk, hogy miért lett 0-12 a szezon.
kando777
és ezen ennyit kellett gondolkodni? :rolleyes:
több mint 13 éve
valami pozitív 😀milyen stat kell a 0-12 mellé?Fucujogos 😊ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..
igen, ahogy minden egyes edzőváltást követelő szurkolóból csak úgy sugárzik az irigység...
egyébként azt hittem, előkapsz valami stat-ot az egyetemről, ahol edzősködött az emberünk, hogy miért lett 0-12 a szezon.kando777
több mint 13 éve
azért lett 0-12 , mert 12-szer kevesebb pontot szereztek mint az aktuális ellenfélezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
Hagyd, lehet csak irígykedik 😛kando777igen, ahogy minden egyes edzőváltást követelő szurkolóból csak úgy sugárzik az irigység...
kando777
több mint 13 éve
milyen stat kell a 0-12 mellé?ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
Hagyd, lehet csak irígykedik 😛kando777igen, ahogy minden egyes edzőváltást követelő szurkolóból csak úgy sugárzik az irigység...
egyébként azt hittem, előkapsz valami stat-ot az egyetemről, ahol edzősködött az emberünk, hogy miért lett 0-12 a szezon.kando777
több mint 13 éve
te JJ, ne tresselj nem áll jól a szádnak 😀JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
biztos én vagyok ma izé de ezt már kezdem én sem érteni 😀
több mint 13 éve
ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
több mint 13 éve
JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimojogos 😊
nem olyan rég milyen sok 49ers fan "irigykedett" Singre, nem is értem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hagyd, lehet csak irígykedik 😛Sejtettem ilyesmi lesz. Végülis az eddigi DB teljesítményt figyelembe véve rosszabb remélem nem lesz 😊 Mellesleg 1 ember miatt ne kötekedj te kis te 😀peteyhát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...JJ TillerJJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimo
Attól, hogy egy szezonban valami vacak csapatnál nem produkált egy űberjó szezont, még nem biztos, hogy lúzer.. Ha meg Jim sem ellenkezett miatta, talán lát benne értelmet 😊
több mint 13 éve
Sejtettem ilyesmi lesz. Végülis az eddigi DB teljesítményt figyelembe véve rosszabb remélem nem lesz 😊 Mellesleg 1 ember miatt ne kötekedj te kis te 😀JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀Geronimobocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.peteyhát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...JJ Tiller
több mint 13 éve
JJ ez nálad nem szokatlan 😉 😀hát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...JJ Tillerja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛JJ Tillerbocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.petey
több mint 13 éve
hát Donatelről nekem nem a hozzáértő az első szó, ami eszembe jut...bocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.peteyjó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂peteyja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛JJ Tiller
---
több mint 13 éve
bocs JJ, általában értem a humort, de ezt speciel nem vágom.jó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂peteyja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛JJ Tiller
több mint 13 éve
jó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂peteyja, 2008-ban 0-12-vel zárt a Stanforddal egy csoportban levő Washington Huskies, biztos ez győzte meg Harbaught 😛
---
több mint 13 éve
jó látni hogy nem tökölünk, és urambocsá hozzáértő embereket hoznak ide. érdekes ez az érzés 😂
több mint 13 éve
Újabb edző érkezett, Ed Donatell lett a DB coach. Sok helyen volt már edző: 90-94 Jets - DBedző; 95-99 Broncos - DB edző; 2000-03 Packers - DC; 04-06 Falcons - DC; 07 Jets - assitand; 08 University of Washington - DC; 09 Broncos - DB
több mint 13 éve
Source: 49ers also land former Stanford coaches Vic Fangio (defensive coordinator) and Tim Drevno (probably TEs coach). http://twitter.com/MaioccoCSN/status/26025156560293889
3-4 it is. I love me some Fangio Blitz Package 😀
több mint 13 éve
Az OC akkor csak formalitás, ugye? Mmint Hárboá lesz a playcaller.szabaahogy olvastam, nagy szerepe lesz a playtervezésben és a gameplanban. Meccsen pedig gondolom közösen beszélik meg.
Meglátjuk.
több mint 13 éve
igen Jimbo fogja hívni a play-eket, de olvastam, hogy Roman rakta alá gyakorlatilag az Offense-t StanfordbanFangio is jönni fog
több mint 13 éve
szaba
10 543
Az OC akkor csak formalitás, ugye? Mmint Hárboá lesz a playcaller.