San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 13 éve
Így van pro style spreadbe vele!!! Be is fogja húzni a Buffalo, ezzel kedveskedve idén szurkolóinak (csak ott Gailey személyében van olyan edző, aki vszeg még belőlem is QB-t tudna faragni) ! 😊csak nem éppen WCO kompatibilisFucuÚgy értettem, hogy a Giantstől szerződtettük le 2010 februárban Smith backupjának, és ezért nem értettem, ebben mostani cikkben miért szerepel mint friss igazolás amiért a Giantsnek jár a comp.pick.Newtont a saját érdeketekben szerintem semmiképp. Viszont Mallett tökéletes megoldás. Egy fiatal és jó fal mögött, jó elkapókkal és futókkal állat O# lehetne.Shawn84
És a tragikus jelzőt osztom vele kapcsolatban, erre utaltam a Carolina elleni meccs stat felelevenítésével.
A drafthoz: Carr az egyetlen QB a roosteren, akkor azért ez igen nagy needet jelent. Oké, hogy a secondarynk nem volt fényes, és oda is rohadtul kell ember, de nem kellene inkább első körben QB behúzni? Mondjuk, ha addig bennmarad Newton?diverdoc
De amugy érdekelne, hogy miért gondolod így, szóval, ha szánnál a témára picit többet. Semmi flame nincs benne, csak én úgy érzem, hogy ennek a fiúnak jelenlegi tudása alapján mindegy is milyen pro rendszerbe rakod be, mert spirált konkrétan nem tud dobni, és ezen kívül még nagyon sok mindent nem tud....
több mint 13 éve
csak nem éppen WCO kompatibilisNewtont a saját érdeketekben szerintem semmiképp. Viszont Mallett tökéletes megoldás. Egy fiatal és jó fal mögött, jó elkapókkal és futókkal állat O# lehetne.Shawn84na, melyiket igazoltuk le, Eli vagy Peytont? 😀Úgy értettem, hogy a Giantstől szerződtettük le 2010 februárban Smith backupjának, és ezért nem értettem, ebben mostani cikkben miért szerepel mint friss igazolás amiért a Giantsnek jár a comp.pick.
Carrnak van élő szerződése ha jól tudom. Troy és Alex Smith FA. Amúgy Carr valami tragédia.petey
És a tragikus jelzőt osztom vele kapcsolatban, erre utaltam a Carolina elleni meccs stat felelevenítésével.
A drafthoz: Carr az egyetlen QB a roosteren, akkor azért ez igen nagy needet jelent. Oké, hogy a secondarynk nem volt fényes, és oda is rohadtul kell ember, de nem kellene inkább első körben QB behúzni? Mondjuk, ha addig bennmarad Newton?diverdoc
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Newtont a saját érdeketekben szerintem semmiképp. Viszont Mallett tökéletes megoldás. Egy fiatal és jó fal mögött, jó elkapókkal és futókkal állat O# lehetne.na, melyiket igazoltuk le, Eli vagy Peytont? 😀Úgy értettem, hogy a Giantstől szerződtettük le 2010 februárban Smith backupjának, és ezért nem értettem, ebben mostani cikkben miért szerepel mint friss igazolás amiért a Giantsnek jár a comp.pick.
Carrnak van élő szerződése ha jól tudom. Troy és Alex Smith FA. Amúgy Carr valami tragédia.petey
több mint 13 éve
na, melyiket igazoltuk le, Eli vagy Peytont? 😀Úgy értettem, hogy a Giantstől szerződtettük le 2010 februárban Smith backupjának, és ezért nem értettem, ebben mostani cikkben miért szerepel mint friss igazolás amiért a Giantsnek jár a comp.pick.
A drafthoz: Carr az egyetlen QB a roosteren, akkor azért ez igen nagy needet jelent. Oké, hogy a secondarynk nem volt fényes, és oda is rohadtul kell ember, de nem kellene inkább első körben QB behúzni? Mondjuk, ha addig bennmarad Newton?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Április 19-én és 20-án teszi meg hivatalos látogatását Patrick Petersonés itt egy link ahol folyamatosan frissíti Barrows, hogy ki volt és ki jön hozzátok látogatóba
http://blogs.sacbee.com/49ers/archives/2011/03/49ers-pre-draft.html
több mint 13 éve
jól tudod Carr az egyetlen qb a rosteren
több mint 13 éve
na, melyiket igazoltuk le, Eli vagy Peytont? 😀kaptunk 2 kompenzációs picket a 7-ben. így van 12 pickünkpeteyKérdés hogy élünk vele. Ebben a pickes cikkben az szerepel, hogy leigazoltuk Carrt. Erről vhogy lemaradtam. Elvileg ezt már 2010 februárban megtettük, akkor hivatralosan az szerepelt, hohy a Manning backup, Smith backup lesz. Ez ebben a cikkben elírás vagy tényleg félreértettem vmit? Ha igen akkor érthető, hogy meg kellett szerezni őt. Az az 5 passzkisérlet, (ebből 1 int) az acélos Carolina ellen engem meggyőzött, nálunk a helye. Csak kinek a backupja lesz???
Ha már pickek. Lockout utáni évben a draftsorrendet mi határozza meg?diverdoc
Carrnak van élő szerződése ha jól tudom. Troy és Alex Smith FA. Amúgy Carr valami tragédia.
több mint 13 éve
kaptunk 2 kompenzációs picket a 7-ben. így van 12 pickünkpeteyKérdés hogy élünk vele. Ebben a pickes cikkben az szerepel, hogy leigazoltuk Carrt. Erről vhogy lemaradtam. Elvileg ezt már 2010 februárban megtettük, akkor hivatralosan az szerepelt, hohy a Manning backup, Smith backup lesz. Ez ebben a cikkben elírás vagy tényleg félreértettem vmit? Ha igen akkor érthető, hogy meg kellett szerezni őt. Az az 5 passzkisérlet, (ebből 1 int) az acélos Carolina ellen engem meggyőzött, nálunk a helye. Csak kinek a backupja lesz???
Ha már pickek. Lockout utáni évben a draftsorrendet mi határozza meg?
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
öö kicsit elmaradoztam, de most újult erővel vetem bele a fociba magam, a holtszezonba is s nézem a híreket a niners táján, meg persze a hazai bajnokságot is követem 😀Pít, te sosenemvagy msn? 😀
több mint 13 éve
kaptunk 2 kompenzációs picket a 7-ben. így van 12 pickünk
több mint 13 éve
szaba
10 543
BPA is volt talán, de inkább a needet vettem figyelembe, és oda jól jött. 😊hja, oks braxa 😊 így már értem.arra írtam amukamarát és quinnt h ők voltak még benn a top CB, DL, OLB játékosoból amikor szaba húzottbraxa88Yep. Quinn-t nem tartom annyira 3-4 fitnek, Prince meg nagyon sablonos lett volna, amit utálok. Von Millert vagy Fairleyt akartam, de nem jött be.szaba
Green okés, Ras-I is, de Houston hogy jött ki 2. körre??? 😀 Szerintem elmegy hamarabb, mint a mi 2. pickünk. Persze értem ha ő volt neked a BPA 😉petey
több mint 13 éve
hja, oks braxa 😊 így már értem.Yep. Quinn-t nem tartom annyira 3-4 fitnek, Prince meg nagyon sablonos lett volna, amit utálok. Von Millert vagy Fairleyt akartam, de nem jött be.szabaPeterson is simán lecsúszhat. Von Miller is 😊 rosszat nem húzhatunk.peteyarra írtam amukamarát és quinnt h ők voltak még benn a top CB, DL, OLB játékosoból amikor szaba húzottbraxa88
Green okés, Ras-I is, de Houston hogy jött ki 2. körre??? 😀 Szerintem elmegy hamarabb, mint a mi 2. pickünk. Persze értem ha ő volt neked a BPA 😉
több mint 13 éve
szaba
10 543
Yep. Quinn-t nem tartom annyira 3-4 fitnek, Prince meg nagyon sablonos lett volna, amit utálok. Von Millert vagy Fairleyt akartam, de nem jött be.arra írtam amukamarát és quinnt h ők voltak még benn a top CB, DL, OLB játékosoból amikor szaba húzottbraxa88amukamara vagy quinn 😀braxa88Peterson is simán lecsúszhat. Von Miller is 😊 rosszat nem húzhatunk.petey
több mint 13 éve
braxa88
12 534
arra írtam amukamarát és quinnt h ők voltak még benn a top CB, DL, OLB játékosoból amikor szaba húzottPeterson is simán lecsúszhat. Von Miller is 😊 rosszat nem húzhatunk.peteymondjuk nem tudom kikből tudtál volna még választani az első körben pl.amukamara vagy quinn 😀braxa88
nekünk nagy lutri az első kör. gyk. olyan pozícióban vagyunk hogy 1 elit prospect mindenképp idejöhet. CB, OLB, DL?
meglássuk.petey
több mint 13 éve
Peterson is simán lecsúszhat. Von Miller is 😊 rosszat nem húzhatunk.mondjuk nem tudom kikből tudtál volna még választani az első körben pl.amukamara vagy quinn 😀braxa88
nekünk nagy lutri az első kör. gyk. olyan pozícióban vagyunk hogy 1 elit prospect mindenképp idejöhet. CB, OLB, DL?
meglássuk.petey
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 896
háháháhá 😀azért lett 0-12 , mert 12-szer kevesebb pontot szereztek mint az aktuális ellenfélbriareosjogos 😊ezt a megállapításod nem igazáb tudom hova tenni..
igen, ahogy minden egyes edzőváltást követelő szurkolóból csak úgy sugárzik az irigység...
nem olyan rég milyen sok 49ers fan "irigykedett" Singre, nem is értemJJ Tiller
talán nem látszik igazán jól az avatárom 😊 😛
egyébként azt hittem, előkapsz valami stat-ot az egyetemről, ahol edzősködött az emberünk, hogy miért lett 0-12 a szezon.
kando777
tény és való
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
braxa88
12 534
mondjuk nem tudom kikből tudtál volna még választani az első körben pl.amukamara vagy quinn 😀
meglássuk.petey
több mint 13 éve
mondjuk nem tudom kikből tudtál volna még választani az első körben pl. nekünk nagy lutri az első kör. gyk. olyan pozícióban vagyunk hogy 1 elit prospect mindenképp idejöhet. CB, OLB, DL?
meglássuk.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Na jó, lehet nagyon is. 😀 Mind1, elhoztam pár homiet, meg kedvencet. 😀Mockdraft játékban (mondjuk úgy) nekem jutott a 49ers. Kicsit funra vettem a dolgot 😛őszintén szaba? kapsz egy kva nagy fészpalmot. ennyire nem utálhatsz minket 😀petey
1/7. San Francisco 49ers: AJ Green, WR (Georgia)
2/13. San Francisco 49ers: Justin Houston, OLB (Georgia)
3/12. San Francisco 49ers: Ras-I Dowling, CB (Virginia)
4/11. San Francisco 49ers: Andy Dalton, QB (TCU)
4/18. San Francisco 49ers: Casey Matthews, LB (Oregon)
5/10. San Francisco 49ers: Ian Williams, DL (Notre Dame)
6/9. San Francisco 49ers: Keith Williams, OL (Nebraska)
6/25. San Francisco 49ers: Da'Rel Scott, RB (Maryland)
7/7. San Francisco 49ers: Kai Forbath, K (UCLA)
7/8. San Francisco 49ers: Jeremy Kerley, WR/RS (TCU)szaba
több mint 13 éve
Mockdraft játékban (mondjuk úgy) nekem jutott a 49ers. Kicsit funra vettem a dolgot 😛őszintén szaba? kapsz egy kva nagy fészpalmot. ennyire nem utálhatsz minket 😀
1/7. San Francisco 49ers: AJ Green, WR (Georgia)
7/8. San Francisco 49ers: Jeremy Kerley, WR/RS (TCU)szaba
több mint 13 éve
szaba
10 543
Mockdraft játékban (mondjuk úgy) nekem jutott a 49ers. Kicsit funra vettem a dolgot 😛1/7. San Francisco 49ers: AJ Green, WR (Georgia)
7/8. San Francisco 49ers: Jeremy Kerley, WR/RS (TCU)
több mint 13 éve
Niners president levele a szurkolókhoz: http://www.macsfootballblog.com/2011/03/49ers-president-jed-york-pens-letter-to.html
több mint 13 éve
100% idén a QB draft nálatok?aztecigen.
csak nem tudni melyik körben 😀
több mint 13 éve
mindenképpen lesz meccs 2011-ben a Candlestick Parkban, szeptember 3-án California vs. Fresno State
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal