NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

San Francisco 49ers

57 feliratkozó

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896
wtf?!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez elég érdekes, én Quinnt vittem volna, de Aldon Smithben megvan a potenciál, hogy sztár legyen.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Na jó nem húzom ki a gyufát 😊 😛
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
draft picket draft pickre lehet cserélni (akár jövő évit is), csak játékosokat nem lehet belevonni.DoM
OK értem. köszi.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
na akkor ma este draft. lesz közvetítés a war roomból megint. pletykák szerint lehet letrédelünk Washingtonnal, ha nem lesz ott akit 7-re szereténk. hm.petey
Egyáltalán ezek a tradek most lehetségesek? OK Nelson asszony megszüntette a lockoutot, de a csapatok ha tradelnek akkor nem saját maguk ellen lépnek ezzel?diverdoc
draft picket draft pickre lehet cserélni (akár jövő évit is), csak játékosokat nem lehet belevonni.
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
na akkor ma este draft. lesz közvetítés a war roomból megint. pletykák szerint lehet letrédelünk Washingtonnal, ha nem lesz ott akit 7-re szereténk. hm.petey
Egyáltalán ezek a tradek most lehetségesek? OK Nelson asszony megszüntette a lockoutot, de a csapatok ha tradelnek akkor nem saját maguk ellen lépnek ezzel?

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
hát de mi mégis mit adnánk cserébe? 😂, meg az a 3 hely nem is jó nekünk mert 1/9 Cow Cb/OT, 1/8 Tenesse, gondolom Qb/DT, nekünk egyik se kell, jók ezek a pletykák

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
na akkor ma este draft. lesz közvetítés a war roomból megint. pletykák szerint lehet letrédelünk Washingtonnal, ha nem lesz ott akit 7-re szereténk. hm.

több mint 13 éve
Kérdezz-felelek Harbaugh-val, az irányítókról
http://blogs.sacbee.com/49ers/archives/2011/04/quarterback-dna.htmlFucu
Harbaugh gondjai a draft előtt:
"finding a quarterback is like a birdwatcher identifying a bird" 😀

A cikk eleje rögtön érdekes:
"Harbaugh will use both his eye and his instincts, and that he is supremely confident in both.......Harbaugh used the same eye and antenna to determine that Alex Smith would be a good fit in his system. That is, it highlights a certain conundrum among 49ers fans: If you think he's wrong about Smith, how can he be right about a rookie? " 😀

És ezt így látja egy kinti fan:
"he’s (A.S) simply the best of the worst. Alex Smith is the patch on the tire that gets you down the road until you can find a good place to pull off and get a new one" 😂

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Kérdezz-felelek Harbaugh-val, az irányítókról
http://blogs.sacbee.com/49ers/archives/2011/04/quarterback-dna.html

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
84 éves korában elhunyt Joe "The Jet" Perry, a 49ers örök ranglistáján a legtöbb yardot futott játékos

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-path-to-the-draft/09000d5d81f79a29/A-look-back-at-Joe-Perry

R.I.P.

több mint 13 éve

Tudom, hogy Fucu már leírta, de jól néz ki így grafikusan

több mint 13 éve
Tegnap volt az utolsó nap, hogy draft prospect-ekkel találkozhattak a csapatok.Fucu
Kis pontosítás:

Ez a limit csak az NFL csapat létesítményeire vonatkozik, oda már nem hívhatnak senkit, de az edzők, megfigyelők, még bárkihez utazhatnak. Akár a draftot megelőző napon is.DoM
való igaz, köszi a pontosítást

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tegnap volt az utolsó nap, hogy draft prospect-ekkel találkozhattak a csapatok.Fucu
Kis pontosítás:

Ez a limit csak az NFL csapat létesítményeire vonatkozik, oda már nem hívhatnak senkit, de az edzők, megfigyelők, még bárkihez utazhatnak. Akár a draftot megelőző napon is.
több mint 13 éve
49ers update:

Tegnap volt az utolsó nap, hogy draft prospect-ekkel találkozhattak a csapatok. kb 50 játékos érkezett a Frisco edzőközpontjába (nem nagy nevek, főként helyi játékosok, sok stanfordi 😊).
Jim és az edzők szép kis edzést vezényeltek. EZ volt az első alkalom, hogy ez az edzői stáb együtt dolgozott a pályán.

Valamint volt interjú Baalke-val is és határozottan szeretné ha Alex Smith visszatérne (Harbaugh is ezt szeretné), minden csak a játékoson múlik.
Szerintem újraszerződik, nem hinném, hogy más csapattól kapna jobb ajánlatot.Fucu
meglátjuk, sajnos jobb opció nincs jelenleg, a lockout miatt ez van

több mint 13 éve
49ers update:

Tegnap volt az utolsó nap, hogy draft prospect-ekkel találkozhattak a csapatok. kb 50 játékos érkezett a Frisco edzőközpontjába (nem nagy nevek, főként helyi játékosok, sok stanfordi 😊).
Jim és az edzők szép kis edzést vezényeltek. EZ volt az első alkalom, hogy ez az edzői stáb együtt dolgozott a pályán.

Valamint volt interjú Baalke-val is és határozottan szeretné ha Alex Smith visszatérne (Harbaugh is ezt szeretné), minden csak a játékoson múlik.
Szerintem újraszerződik, nem hinném, hogy más csapattól kapna jobb ajánlatot.

több mint 13 éve
nesztek menetrend, idén nem lesz MNF a Cards ellen. szemétség
Viszont Hálaadás napján, főműsoridőben farkas szemet néz majd a testvérpár 😊

Week 1: Sunday, Sep. 11, Seattle, 4:15 PM
Week 2: Sunday, Sep. 18, Dallas, 4:05 PM
Week 3: Sunday, Sep. 25, at Cincinnati, 1:00 PM
Week 4: Sunday, Oct. 2, at Philadelphia, 1:00 PM
Week 5: Sunday, Oct. 9, Tampa Bay, 4:05 PM
Week 6: Sunday, Oct. 16, at Detroit, 1:00 PM
Week 7: BYE
Week 8: Sunday, Oct. 30, Cleveland, 4:15 PM
Week 9: Sunday, Nov. 6, at Washington, 1:00 PM
Week 10: Sunday, Nov. 13, NY Giants, 4:15 PM
Week 11: Sunday, Nov. 20, Arizona, 4:05 PM
Week 12: Thursday, Nov. 24, at Baltimore, 8:20 PM
Week 13: Sunday, Dec. 4, St. Louis, 4:15 PM
Week 14: Sunday, Dec. 11, at Arizona, 4:05 PM
Week 15: Monday, Dec. 19, Pittsburgh, 8:30 PM
Week 16: Saturday, Dec. 24, at Seattle, 4:15 PM
Week 17: Sunday, Jan. 1, at St. Louis, 1:00 PM

több mint 13 éve
Here is the official list of local prospects who are set to attend:

Cal: OLB Keith Browner, G/T Donovan Edwards, G Richard Fisher, C Christoper Guarnero, CB Darian Hagan, NT Derrick Hill, DE Cameron Jordan, QB Kevin Riley, WR Jeremy Ross, RB Shane Vereen.
Stanford: ILB Chike Amajoyi, WR Doug Baldwin, C Chase Beeler, DL Brian Bulcke, NT Sione Fua, T Derek Hall, OLB Thomas Keiser, QB Alex Loukas, FB Owen Marecic, LS Zach Nolan, TE Konrad Reuland, CB Richard Sherman, SS Taylor Skaufel, WR Ryan Whalen, K Nate Whitaker.

San Jose State: WR Jalal Beauchman, G Ailao Eliapo, QB Jordan La Secia, G Tufoua Leatiota.
Other: NT Cornell Banks, Fresno State (San Jose); TE Christoper Blohm, Yale (San Francisco); RB Chizzy Dimude, Hawaii (Hayward); G Siosifa Etu, Arkansas State (Hayward); WR Jamel Hamler, Fresno State (San Leandro); QB Kyle Havens, Massachusetts-Amherst (Concord); RB Roy Helu, Nebraska (Danville); WR Adrian Hilburn, Kansas State (San Francisco); RB Taiwan Jones, Eastern Washington (Antioch); DE Ernest Lawson, San Diego State (Vallejo); QB Zachary Lee, Nebraska (San Francisco); CB Brian Logan, BYU (Fremont); QB Jeremiah Masoli, Mississippi (San Francisco); ILB Caleb McKenzie, Adams State (Oakland); CB Sterling Moore, SMU (Oakland); TE Aaron Simmons, Arizona (Oakland); RB Seth Smith, New Mexico State (Oakland); WR Giovanni Stanley, Whittier (San Jose); FB/DL Matangi Tonga, Houston (San Mateo); SS Winston Venable, Boise State (San Rafael); TE Naderris Ward, Central Washington (Oakland)

több mint 13 éve
Harbaugh thinks Smith has armadillo skin, and it's quite clear he'd like Smith to be on his roster for the 2011 season. According to multiple sources, there is an offer on the table - for one year - for Smith to return to the 49ers. Before the league year ended in February and before Smith became an unrestricted free agent, Harbaugh told reporters that "talks are going on" between the 49ers and Smith's representatives. I asked Harbaugh Tuesday whether the 49ers made an offer to Smith before the league year ended last month. His reply: "The NFL does not want us to comment on contract situations."

Hát Harbaugh is bekezdett :o :mad:

A b/r sport shots cikkének a főcíme: "Alex Smith: San Francisco 49ers Reportedly Offered a Contract, Good Move?"
Az első bekezdés:
Are you ready for more Alex Smith in San Francisco?
If you take a poll of 49ers fans, the answer probably would be an overwhelming "No."

Ez a NO tőlem is mehetett volna! Harbaugh ezen nyilatkozata szerint az a lényeg, hogy jó vastag bőröd legyen (the question is, 'Do you have baby deer skin or skin like an armadillo?")
TOBZOSKÁK ELŐRE!!!

petey ez lehet az új avatarod a következő szezonban 😛

több mint 13 éve
pre season meccsek:
Week 1
Saturday, August 13 - @New Orleans Saints
Week 2
Saturday, August 20 - Oakland Raiders
Week 3
Saturday, August 27 - Houston Texans
Week 4
Thursday, September 1 - @San Diego Chargers

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Na tessék, ugye hogy behúztam Daltont a mock draft játékban 😛
több mint 13 éve
ha már WCO akkor Ponder vagy Dalton. De susmus megy egy trade esetleg Tampával Johnsonért akit ugye Harbs edzett.

7. pickre kizárt hogy QB-t húzzunk(szerintem), mikor a pass rush és a secondary is komoly tatarozásra szorul. Túl sok opció van, amit kb 2 oldalban lehetne leírni, cirka 4 hét és kiderül 😊 letrédben is benne vagyok.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Április 11-12.-ém fog érkezni Ryan Mallett látogatóba.
több mint 13 éve
Newtont a saját érdeketekben szerintem semmiképp. Viszont Mallett tökéletes megoldás. Egy fiatal és jó fal mögött, jó elkapókkal és futókkal állat O# lehetne.Shawn84
csak nem éppen WCO kompatibilisFucu
Így van pro style spreadbe vele!!! Be is fogja húzni a Buffalo, ezzel kedveskedve idén szurkolóinak (csak ott Gailey személyében van olyan edző, aki vszeg még belőlem is QB-t tudna faragni) ! 😊
De amugy érdekelne, hogy miért gondolod így, szóval, ha szánnál a témára picit többet. Semmi flame nincs benne, csak én úgy érzem, hogy ennek a fiúnak jelenlegi tudása alapján mindegy is milyen pro rendszerbe rakod be, mert spirált konkrétan nem tud dobni, és ezen kívül még nagyon sok mindent nem tud....Helmut Zimmer
nem is veszem flame-nek 😊
Elég sok Stanford meccset láttam az elmúlt 2-3 évben. Ennek alapján úgy vélem, hogy Harbaugh a kicsit mobilisabb, gyorsabban döntő, gyorsabb labdaeleresztéssel rendelkező, irányító felé fog nézelődni a drafton. (mondhatni aki a legjobban hasonlít Luck-ra). Azt ugye Jim kijelentette már az első sajtótájékoztatóján, hogy egy Bill Walsh féle West Coast rendszert szeretne játszatni a csapattal
És igaz nem láttam sok Arkansas meccset, de olvastam, hogy Mallett karja bika és nem is szép a dobása, és lassabban ereszti el a labdát és nem mobilis.
Ennyi, de persze csak találgatok, mivel nem vagyok a téma szakértője 😊

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Newtont a saját érdeketekben szerintem semmiképp. Viszont Mallett tökéletes megoldás. Egy fiatal és jó fal mögött, jó elkapókkal és futókkal állat O# lehetne.Shawn84
csak nem éppen WCO kompatibilisFucu
Így van pro style spreadbe vele!!! Be is fogja húzni a Buffalo, ezzel kedveskedve idén szurkolóinak (csak ott Gailey személyében van olyan edző, aki vszeg még belőlem is QB-t tudna faragni) ! 😊
De amugy érdekelne, hogy miért gondolod így, szóval, ha szánnál a témára picit többet. Semmi flame nincs benne, csak én úgy érzem, hogy ennek a fiúnak jelenlegi tudása alapján mindegy is milyen pro rendszerbe rakod be, mert spirált konkrétan nem tud dobni, és ezen kívül még nagyon sok mindent nem tud....Helmut Zimmer
Osztom a véleményed Helmut szvsz Newton day 1 starter max fullbackként lehetne...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...