Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
The Seahawks visit the Colts on Sunday. Through 20 career games, Russell Wilson leads Andrew Luck in wins (15 to 14), completion percentage (63.6 to 55.8), touchdowns (32 to 28), and passer rating (99.1 to 79.1).
több mint 12 éve
Sherman az első Seahawks CB akit a Hónap védőjének választottak.
több mint 12 éve
49ers' Donte Whitner dropped the W from his last name. Expecting Seahawks to claim it off waivers.Valamit jól csinál,eddig azt sem tudtam ki ő. Na jó, ez így nem igaz, találkoztam már a nevével,amikor Lynchnek szájkaratézott.
hahahahaha 😀a.kacsa
Ilyenkor szokott az lenni,hogy a visszájára sül a névváltás 😀
Amúgy őszintén, milyen szinten állhat ez az ember? Megváltoztatni a nevét, egy ilyen szójáték kedvéért. Csak röhöghni tudok 😀
több mint 12 éve
49ers' Donte Whitner dropped the W from his last name. Expecting Seahawks to claim it off waivers.hahahahaha 😀
több mint 12 éve
Lotuleleit kiraktuk, jött a helyére waiverről BJ Daniels (QB), akit a 9er rakott ki.
több mint 12 éve
Én is lepihentettem volna anno RW-t az első néhány meccs után, meg mondjuk az egész csapatot. Ma már nem ezt gondolom! Ez a kis ember, no meg PC-ék életre keltették az oroszlánt Seattleben. Az meg kutya munkát tud végezni. Power ranking 4. hét - JJ Watt. No comment! De látni kell!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
...én mondtam 😊 😊 ! Annyi gáz van csak, hogy kereste a helyét zbs-ben!Hát Monroe nálunk is elfért volna, ha már Okung ennyire sérülékeny. Ez nem volt szép a Jax-tól, hogy a Ravenshez küldte. 😕BigBaltazarna ja. 4 hónapra egy mongyuk 5.körért simán megérte volna.braxa88
több mint 12 éve
Hát Monroe nálunk is elfért volna, ha már Okung ennyire sérülékeny. Ez nem volt szép a Jax-tól, hogy a Ravenshez küldte. 😕BigBaltazarna ja. 4 hónapra egy mongyuk 5.körért simán megérte volna.
több mint 12 éve
Hát Monroe nálunk is elfért volna, ha már Okung ennyire sérülékeny. Ez nem volt szép a Jax-tól, hogy a Ravenshez küldte. 😕
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Marha jo kis NFL film Shermanrol:www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap2000000254372/NFL-Films-Presents-The-trash-talking-cornerback
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Michael Bennett @mosesbread72 feeling great I want to thank everyone for caring n praying for me it means a lot especially my seattle family thank u guys god bless
több mint 12 éve
SeaSzilaHawkJójójó. Rendben,kiegyezünk egy döntetlennel 😀
ejjj minden hülyeségem így jönne be...JA! Már írni akartam, de most, hogy Irvin visszatér - és hozzáteszem, sztem a Kóc ellen még limitált lesz - itt az ideje egy újabb állításnak. Meglássátok testvéreim, hogy Bruuuuuuuce biz'Isten 14,5 sack-kel fogja zárni az idei szezonyt! 😀 😛MedvepapaAz elején tényleg kellett neki egy-két meccs,hogy belejöjjön, de tényleg lecseréltem volna 😀
Nem is tudom, először látnám,hogy ténylegesen milyen sémákban tesszük be.
Én azt mondom,hogy 9 sack és konzisztens nyomás már bingo kaliber.
több mint 12 éve
ejjj minden hülyeségem így jönne be...JA! Már írni akartam, de most, hogy Irvin visszatér - és hozzáteszem, sztem a Kóc ellen még limitált lesz - itt az ideje egy újabb állításnak. Meglássátok testvéreim, hogy Bruuuuuuuce biz'Isten 14,5 sack-kel fogja zárni az idei szezonyt! 😀 😛hát de Papa, te annyi hülyeséget állítasz, hogy óhatatlanul bejön belőle egy-kettő 😀 és tessék 😛SeaSzilaHawkNa most keressem vissza, kik akarták tavaly mindenáron lecserélni Wilson-t Flynn-re az első néhány forduló alatt?! 😀 Én meg csak küzdtem ellenetek... 😀undisputedlySeaSzilaHawk
és a nyelvnyújtogatás sem maradhat el! 😛Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
hát de Papa, te annyi hülyeséget állítasz, hogy óhatatlanul bejön belőle egy-kettő 😀 és tessék 😛Na most keressem vissza, kik akarták tavaly mindenáron lecserélni Wilson-t Flynn-re az első néhány forduló alatt?! 😀 Én meg csak küzdtem ellenetek... 😀undisputedlySeaSzilaHawk
és a nyelvnyújtogatás sem maradhat el! 😛Medvepapa
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Na most keressem vissza, kik akarták tavaly mindenáron lecserélni Wilson-t Flynn-re az első néhány forduló alatt?! 😀 Én meg csak küzdtem ellenetek... 😀undisputedlySeaSzilaHawk
és a nyelvnyújtogatás sem maradhat el! 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Harmadik 😛na nyújtogasd a nyelved... 😀 azt mondtad, hogy én állítólag elitnek neveztem Rice-t. Ez nem történt meg (hála a fennvalónak 😀)... és ezt a hszemet most is tartom... tavaly több circus catch-e volt, Chicago ellen gw td... most egyáltalán nem kell sajnálni azt a pénzt, amit kiadunk érte, hisz van hely... szezon végén elbúcsúzunk tőle is és Miller-től is, így majd lesz hely a Legionnak és RW-nek a visszaigazolására... de ha mondjuk Browner-t elengedjük, akkor sincs nagy baj, mert láttuk, h jó emberek vannak mögötte.
Na meg Rice idén tényleg hozza azt, amit egy első számú elkapótól lehet várni. Rice jelen állás szerint megdolgozik azért a pénzért, és nagyon kellene örülnünk, h ténylegesen és teljesen sikerült felépülnie. Az meg nem az Ő hibája, hogy nem dobunk eleget felé. SeaSzilaHawkundisputedly
Na de visszatérve, Harvin már megkapta Rice pénzét, csak idén elfért mindkettő, jövőre Rice nem lesz. NA de még jobban visszatérve, bekaphatod 😀 már tényleg azt hittem, h Rice-ot leeliteztem egy gyengébb pillanatomban... hozzáteszem idén gyengébbek játszik eddig, mint tavaly (a TD-k ellenére is). De még hosszú a szezon lehet, hogy fogjuk még imáinkba foglalni. Na most ugye a falunk nem is teszi nagyon lehetővé, hogy nagyon passzolgassunk.
Summa-summárum, jelenleg a csapatnak megéri Rice-t ennyiért foglalkoztatni... na meg általában rá rakják az ellen legjobb CB-ét így Tate és BAldwin is gyengébb DB-kkel kell küzdjön. JAjjj ha Percy megérkezik végre 😀
PS: hihetetlen, h képes voltál visszakeresni ezeket 😀
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
állítólag Unger és Bennett is edzhet a héten. utóbbi valszeg játszik is a Colts ellen. nagyon jó 😊Giacomini pedig még pár hétig pihen
több mint 12 éve
Sziasztok! Irvin-nel mi a helyzet? Visszatér most hétvégén?csi77Visszatér,igen. LB szerepkörben,ha minden igaz.
több mint 12 éve
Sziasztok! Irvin-nel mi a helyzet? Visszatér most hétvégén?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Hát igen, McGrath-ból játékos lett a Chiefs-nél, már az Eagles ellen is az egyik legjobb volt. Persze más csapat, más szisztéma, de lehet hogy ebben az esetben lesre futottunk. Na nem mintha mi lennénk a TE játék mintacsapata!garrett27Hát ezaz! Egy jó TE sem tudunk használni, nem hogy egy közepest. Nálunk még Tony Gonzales sem élne meg.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 12 éve
Hát igen, McGrath-ból játékos lett a Chiefs-nél, már az Eagles ellen is az egyik legjobb volt. Persze más csapat, más szisztéma, de lehet hogy ebben az esetben lesre futottunk. Na nem mintha mi lennénk a TE játék mintacsapata!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Összefog a ló! Tőlem. 😊seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/30/SeahawksTexans_23-20_-_hosszabbitasban_4-0/
több mint 12 éve
MNO-on megy a szavazas. Nekem erosen rajongoi lista szagu a dolog:Ha már szóba jött, lássuk mind gondolnak azok - jelenleg - akik ebből élnek:
Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2013-as szezonját?
New England Patriots (1563)
más (1172)
Denver Broncos (1152)
San Francisco 49ers (848)
Green Bay Packers (618)
Seattle Seahawks (377)
...stb
Összes szavazat: 6430
endorphyn

(bet365)
A többi oldalon is hasonló a sorrend és az oddsok, a főcsoportnál meg nyilván a Seahawks a legesélyesebb 2.75.
több mint 12 éve
bUndyTermészetesen ugyanarra reagáltál ami a braxa komment előzménye is volt.
😊 😊 😊
Sajnos kihagytad a kontextust, hogy mire írtad, így aztán nem tudok reagálni.
Harag nincs, természetesen!Helmut Zimmer
Helytakarékossági okokból jobbnak láttam kivágni ,hiszen egyszer szerepel az idézésben.
Sikerült belepillantani a meccsbe.
Ups:
- E.T. pályafutása egyik legjobb meccsén van túl. Rengetegszer nem sikerült a LB sornak lejöbbi a blokkokról, és neki kellett feljönnie szerelni.
Foster egyszer pl megindulhatott volna,ha nem szerelei E.T.
-Sherm clutch, az a picksix nagyon kellett. Elképesztő lendületet adott a csapatnak.
Amúgy micsoda komment volt az eredeti közvetítésben,amikor robogott az endzone felé,"Sherman a labdával, többen követik-a csapattársak-szerk-, és nem csak twitteren" 😀
-Lynch emberfeletti teljesítményt mutatott. Ő és RW a támadósor olyan elemei akikhez lehet nyúlni amikor baj van.
-Russell a legnagyobb. Nem volt olyan passzjáték,ahol ne lett volna rajta óriási nyomás.
Elképesztően meg tudja nyújtani a játékokat. Egyszer lenne előtte működő fal, csodákat művelne.
Downs:
-Komplett O# a fenti kivételektől eltekintve.
-O# playhívás. Elképesztő bolondságokat csináltunk, ha mondhatok ilyet kevésbé hozzáértőként. Egyáltalán nem alkalmazkodtunk a tényhez,hogy cseresor van a támadófalban.
Miért próbáltunk meg zsebből passzolni ennyit? Át lehetett volna engedni rendre egy-egy védőt, blitzet,és a helyére betenni Baldwinnak, Millernek. Így, emberfölényben a Los-nál,talán egy kicsit könnyebb is lett volna. Bubble screen passzok hol voltak? Hosszabbításban próbálkoztunk vele,akkor homályt dobott RW.
-LB sor. Wright nem játszott jól, Wagnert is sokszor leblokkolják, de azt hiszem ez a rendszerünk átka. Ezek a mozgékony,gyors középső linebackerek mint pl Wagner a kisebb súlyuk miatt könnyebben akadnak fel a blokkon.
-Kellen Davis!!!!!!!!!! Szörnyű,borzalmas,pocsék. Mégegyszer pályán kell látnom...
-McGrath-et elküldtük keretszükítésnél, erre a Chiefsben tegnap legtöbb elkapás/legtöbb elkapott yard...
több mint 12 éve
bUndy😊 😊 😊
Sajnos kihagytad a kontextust, hogy mire írtad, így aztán nem tudok reagálni.
Harag nincs, természetesen!