Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Remek meccs. minden tiszteletem Mr. Wilsonnak ahogy hátára vette a csapatot. És ET-nek a 15 pontért :cool:
több mint 12 éve
Èn maradok a Wilson signèl. #Captain
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Te Braxa!Miért utaltál arra meccs közben, hogy D line nélkül nehéz nyerni!?
Übergratu a csapatnak!
Én 1 hétig egy megalázó Siget fogok viselni, mert az asszonykám szerint nem hittem eléggé a csapatban... !
több mint 12 éve
Azt mondták már jött vissza a kórházból a meccsre.rantotthusHAl' Istennek
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Foxon most hitetlenkednek, hogy mi tortent! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Azt mondták már jött vissza a kórházból a meccsre.
több mint 12 éve
Nem figyeltem, Bennettrol mi a hir?
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Wilson egy értelmes OL mögött MVP esélyes lehetne. de ebből is kihozza rendre a maximumot. hartalmas harcos, hihetlen játékos.tiszteletem a csapatnak
Bennettnek pedig jobbulást
több mint 12 éve
Beértük Kansast
több mint 12 éve
hát 20-3nál nem hittem volna h vissza tudunk jönni egyáltalán a meccsbe nem hogy nyerni. hatalmas statement ez a csapattól, mindenkit beleértve, edzők tudtak váltani a félidőben, és russel képes átvenni a meccset amit nagyon jó játszani. reméljük bennett mihamarabb egészséges lesz.
GO HAWKS!
több mint 12 éve
Amúgy mit szóltok Hawks fanok a 9ers helyzetéhez?Ebben a csoportban a 9L sem végzetes...
undisputedly
Nem tartok a Houstontól!Helmut ZimmerAz biztos, hogy aki megveri ebben a szezonban a seahawks-t, az joggal lehet büszke magára, még akkor is, ha mi 1000 féleképpen meg tudjuk magyarázni majd...
A houstontól és mástól sem tartok, inkább attól, hogy a védelem kevesebb pontot szerez, mint enged...Szerintem az O# teljesen átlagos, ha ők fegyelmezettek - nem kapnak pontot és átlagolnak 2-3 1st down-t támadásonként, akkor bárki ellen nyerhetünk az utolsó negyedben.
Most őszintén: mi más is lehetne egy Bills fan?!Gondoljatok bele, el fog jönni a nap, amikor kikapunk a Clinken, és tényleg véget ér egy legenda! Vereséget szenvedett a 12. ember!Mindig is úriember voltál, most is az vagy Helm! Thxdiverdoc
Borzasztó lesz, üres lesz a topic!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Nem én voltam az író, de köszi 😀 Másrészt nem attól tartok, hogy a D nem tekeri a kapura Wilsont, hanem hogy Schaub és az O ugyanolyan formát hoz, mint eddig. Múlthéten a Ravens ellen 3 TD-nél a védelem fent sem volt, egy punt returnt és 2 picksix-t nézett végig Watt a padról. Ha nyertek ma akkor az a védelem érdeme lesz. Mivel két elit D találkozik ma, én egy kevés pontos 10-7/7-10-es végeredményt várok.Sima V vagy szoros V? 😀Jó kis írás, viszont kihagytad,hogy minden támadójáték alapja, az összeszokott és működő fal fog hiányozni nálunk a meccsen. Nem lehet tudni,hogy mennyire fog visszaesni a futásunk, és a passprot.
texans.hu/texans-seattle/samu09
A két újonc falemberünkről TC alatt jó hírek jöttek, de egyrészt ilyenkor mindenki superhero, másrészt tavaly első héten a Cardinals ellen láthattuk már mire lehet számítani,ha nincs meg az összhang a falban, és bekerül egy újonc(Sweezey RG). Borult a teljes jobb oldal, ráadásul a LT sem volt megolva.
Beast hiába egy "állat", neki is kell egy fal,aki minimális ajtókat nyit. Teljes gap kontroll lesz szerintem a védelmetektől. Kváncsi vagyok milyen gameplannel álunk fel.Sok screen,bubble,TE passzt várok, és egy lebutított playcallingot.
Ehhez tedd hozzá,hogy idegenben játszani nem az erősségünk.
Amúgy ritka szimpatikus csapat vagytok.Cushing miatt néha megnézem a Texans meccseket.
Ettől mondjuk még elverünk titeket is 😛undisputedly
több mint 12 éve
Sima V vagy szoros V? 😀Jó kis írás, viszont kihagytad,hogy minden támadójáték alapja, az összeszokott és működő fal fog hiányozni nálunk a meccsen. Nem lehet tudni,hogy mennyire fog visszaesni a futásunk, és a passprot.
texans.hu/texans-seattle/samu09
A két újonc falemberünkről TC alatt jó hírek jöttek, de egyrészt ilyenkor mindenki superhero, másrészt tavaly első héten a Cardinals ellen láthattuk már mire lehet számítani,ha nincs meg az összhang a falban, és bekerül egy újonc(Sweezey RG). Borult a teljes jobb oldal, ráadásul a LT sem volt megolva.
Beast hiába egy "állat", neki is kell egy fal,aki minimális ajtókat nyit. Teljes gap kontroll lesz szerintem a védelmetektől. Kváncsi vagyok milyen gameplannel álunk fel.Sok screen,bubble,TE passzt várok, és egy lebutított playcallingot.
Ehhez tedd hozzá,hogy idegenben játszani nem az erősségünk.
Amúgy ritka szimpatikus csapat vagytok.Cushing miatt néha megnézem a Texans meccseket.
Ettől mondjuk még elverünk titeket is 😛
több mint 12 éve
Gameday! Sajnocs csak kedden tudom megnézni a meccset,szóval addig nem jövök.Minden bizadalmam a D#-ben, Go Hawks!
több mint 12 éve
Golden Tate a Dwight Lowery elleni blokkjáéret kapott egy 21000$ os büntt Goodelltől. Lowerynek agyrázkódása lett emiatt és ki kell hagynia a most vasárnapi Colts meccset. A konkrét playnél még csak sárga zászlót sem dobtak az esetre....iktriadSajnálatos a sérülés.
Seahawks' Unger, Giacomini both doubtful for SundayPassprot még hagyján. Futás így,hogyan lesz?
nem mi vagyunk a meccs esélyesei, ilyen támadófallal nagyon meglepődnék ha nyernénk.braxa88
A Texans D#-t kötelező fantasyban játszatni.
több mint 12 éve
Seahawks' Unger, Giacomini both doubtful for Sundaynem mi vagyunk a meccs esélyesei, ilyen támadófallal nagyon meglepődnék ha nyernénk.
több mint 12 éve
Golden Tate a Dwight Lowery elleni blokkjáéret kapott egy 21000$ os büntt Goodelltől. Lowerynek agyrázkódása lett emiatt és ki kell hagynia a most vasárnapi Colts meccset. A konkrét playnél még csak sárga zászlót sem dobtak az esetre....
több mint 12 éve
Az official oldal lehozott egy írást a védelem sebességét dícsérendő.Emlékeztek még,amikor tavaly,és előtte a LB sor sebességét ekézte PC?
Idén eddig minden ellenfelünktől elismerő szavak jöttek a srácok gyorsaságára vonatkozóan.
Week1: Steve Smith említette meg,hogy az elit secondaryn kívül az egység sebessége a lenyűgöző.
Week2: Hárbó tette ugyanezt, válaszolandó egy kérdésre.
Week3: Gus említette meg,hogy hasonlóan gyors védelmet szeretne Jacksonvilleben,mitn amilyet edzett nálunk
Week4: Kubiak a Texanstól azt mondta, mi vagyunk a leggyorsabb védelem a ligában.
PC szerint nehéz úgy összetenni egy védelmet,hogy roppant fizikális is legyen, és mellette kiemelkedően gyors is. Még Red is a 2. leggyorsabbat futotta a drafton DT-k között 😊
E.T. szerint olyanok vagyunk mint a piranhák. Állandóan a labdát cipelő ember körül röpködnek a védőink, és a videón is azt látod,hogy tele van kék mezesekkel a labdás ember.
Avril elmesélte,hogy Red és Ő pont azt beszélték egyik nap,hogy mindig az eszükben van, nem hibázhatnak szerelést, sacket stbst,mert annyira jó a védelem,hogy a többiek rengeteg nagy játékot hoznak össze, és ha te egyszer hibázol,sokat kell várnod,hogy újból rád kerüljön a sor 😀
Zárásként E.T. szavai:
“There’s 10 other guys trying to get to the ball, and they’re not going to wait for you. On a defense like this, you’ve got to make the plays that come to you or you’ll never have that chance again.
“We’re just a bunch of fast guys trying to make plays and it’s fun to be in on.”
www.seahawks.com/news/articles/article-1/Seahawks%E2%80%99-No-1-ranked-defense-built-for-speed/4fdadd39-dd1a-4072-90af-a8d01d74dce4
több mint 12 éve
A nézeteltérés egy dolog. A személyeskedés meg másik. Ezt a kérdést pedig nem tudom máshogyan értelmezni.Semmi, nem értünk egyet! Előfordult korábban is, és még lesz is bőven ilyen! 😊Helmut ZimmerTi most Undit piszkaljatok, vagy csak verszivas?endorphynÓ, úgy érzem ez nem éppen a barátságunk építését szolgálandó kérdés.Különben nem írtam volna. Ment a fosás a 9-ers meccs előtt is!Nem tartok a Houstontól!Helmut Zimmerez most komoly ? 😊braxa88
Undi,
ugye Te nem vezetsz embereket?Helmut Zimmer
Hagyjuk már ezt az álpolkorrektséget itt a 9ers fanokkal.
Ez a kép teljesen helyénvaló. Az,hogy besokalltak a whinersesek a vereségektől nem az én dolgom.
Itt voltam amikor szarul ment a csapatnak, itt vagyok most is amikor jól megy, hadd ne kelljen már megmagyaráznom,hogy egy teljesen helyénvaló képet betettem.
Igen,vezetek embereket, a jövőben is fogok, többet mint gondolnád.undisputedly
Maradjunk a "szakmaiságnál",már amire telik tőlünk ennek keretén belül. Nem kell mediátort játszani, nincs rá szükség, elég lesz ha gyarapítjuk a tényleges tartalmat. Továbbra is fenntartom,hogy nem csak ,hogy megtürhető,de már-már kötelező eleme egy aktív csapatfórumnak a rivális mockolása,amennyiben senki sem kerít neki nagyobb feneket,mint kellene.
Részemről ennyi.
több mint 12 éve
Semmi, nem értünk egyet! Előfordult korábban is, és még lesz is bőven ilyen! 😊Ti most Undit piszkaljatok, vagy csak verszivas?endorphynÓ, úgy érzem ez nem éppen a barátságunk építését szolgálandó kérdés.Különben nem írtam volna. Ment a fosás a 9-ers meccs előtt is!Nem tartok a Houstontól!Helmut Zimmerez most komoly ? 😊braxa88
Undi,
Ez a kép teljesen helyénvaló. Az,hogy besokalltak a whinersesek a vereségektől nem az én dolgom.
Itt voltam amikor szarul ment a csapatnak, itt vagyok most is amikor jól megy, hadd ne kelljen már megmagyaráznom,hogy egy teljesen helyénvaló képet betettem.
több mint 12 éve
Nem kell magyarázkodnod, én igazán nem kértem! 😀Ó, úgy érzem ez nem éppen a barátságunk építését szolgálandó kérdés.Különben nem írtam volna. Ment a fosás a 9-ers meccs előtt is!Nem tartok a Houstontól!Helmut Zimmerez most komoly ? 😊braxa88
Undi,
Igen,vezetek embereket, a jövőben is fogok, többet mint gondolnád.
Imádod a várost, gratulálok. Én is voltam ott, tele volt hajléktalanokkal, szeles volt és egyedül a Grace-katedrális nyűgözött le Berkley-n kívül, mégsem innen ered az "ellenszenv".
Ne kelljen már megmagyarázni,hogy egy csoportrivális mockolása teljesen rendben van. Neked pont tudnod kéne,hiszen Washington államban élsz ha jól emlékszem.undisputedly
Barátságról szó nincs, ugyanannak a csapatnak szurkolunk! Érdekeset írsz = like tőlem.
Ennyivel tudom kifejezni az egyetértésem!
Hogy nem szereted a várost, az a Te bajod. Grace katedrális! Az szép, főképp konkrét és stílusos 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Ti most Undit piszkaljatok, vagy csak verszivas?Ó, úgy érzem ez nem éppen a barátságunk építését szolgálandó kérdés.Különben nem írtam volna. Ment a fosás a 9-ers meccs előtt is!Nem tartok a Houstontól!Helmut Zimmerez most komoly ? 😊braxa88
Undi,
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ó, úgy érzem ez nem éppen a barátságunk építését szolgálandó kérdés.Különben nem írtam volna. Ment a fosás a 9-ers meccs előtt is!Nem tartok a Houstontól!Helmut Zimmerez most komoly ? 😊braxa88
Undi,
Igen,vezetek embereket, a jövőben is fogok, többet mint gondolnád.
Imádod a várost, gratulálok. Én is voltam ott, tele volt hajléktalanokkal, szeles volt és egyedül a Grace-katedrális nyűgözött le Berkley-n kívül, mégsem innen ered az "ellenszenv".
Ne kelljen már megmagyarázni,hogy egy csoportrivális mockolása teljesen rendben van. Neked pont tudnod kéne,hiszen Washington államban élsz ha jól emlékszem.