Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Amúgy mit szóltok Hawks fanok a 9ers helyzetéhez?én csak előre nézek a tabellán, nem nagyon érdekelnek a negatív mérlegű csapatok
Tudnék örülni,ha a Kosok alkalapálnák őket.
-Három hét telt el a szezonból,de már elveszítették az otthoni veretlenségüket.
-Nincs elkapásra alkalmas játékosuk, és lehet,hogy értékes pickért kell vinniük valakit az Öbölbe.
-Capy srác a twitteren alakít,ahelyett,hogy a játékát fejlesztené. Kedvenc tweet egyébként amit neki címeztek egy hozzá nem értőtől jött,és kb abból állt,hogy " Egy éves csoda vagy, hozzuk vissza Alexet" 😀
-A sorsolásuk könnyebb fele jön most, de nem vagyok benne biztos,hogy fel tudnak állni. Egy 12-4-el szerintem lehet hozni a csoportot.
-Jimmy ráadásul arról tett tanúbizonyságot,hogy tud olyat hibázni,amitől elmegy egy meccs( Gore ki is akadt rá).
-Rengeteg a sérült. P.Will sem játszik jövő héten
-Aldon rehab. Összeereszthetnénk IRvinnel, a "Ki a nagyobb pancser" címért.
Összességében a védelmünk szerintem jobb,és mélyebb is mint az övék, a támadósor pedig szintúgy jobb is, mélyebb is. Habár tegyük hozzá,hogy mi sem vagyunk egy pontgép 😊
undisputedly
több mint 12 éve
Amúgy mit szóltok Hawks fanok a 9ers helyzetéhez?Tudnék örülni,ha a Kosok alkalapálnák őket.
-Három hét telt el a szezonból,de már elveszítették az otthoni veretlenségüket.
-Nincs elkapásra alkalmas játékosuk, és lehet,hogy értékes pickért kell vinniük valakit az Öbölbe.
-Capy srác a twitteren alakít,ahelyett,hogy a játékát fejlesztené. Kedvenc tweet egyébként amit neki címeztek egy hozzá nem értőtől jött,és kb abból állt,hogy " Egy éves csoda vagy, hozzuk vissza Alexet" 😀
-A sorsolásuk könnyebb fele jön most, de nem vagyok benne biztos,hogy fel tudnak állni. Egy 12-4-el szerintem lehet hozni a csoportot.
-Jimmy ráadásul arról tett tanúbizonyságot,hogy tud olyat hibázni,amitől elmegy egy meccs( Gore ki is akadt rá).
-Rengeteg a sérült. P.Will sem játszik jövő héten
-Aldon rehab. Összeereszthetnénk IRvinnel, a "Ki a nagyobb pancser" címért.
Összességében a védelmünk szerintem jobb,és mélyebb is mint az övék, a támadósor pedig szintúgy jobb is, mélyebb is. Habár tegyük hozzá,hogy mi sem vagyunk egy pontgép 😊
több mint 12 éve
utólag Schneid megint kitűnő volt. ez a SMith trade. 4(?) meccsen kellett volna játszania ahhoz h 7.kört adjuk érte. a 3 hét alatt Mebane és McDaniel biztos h felépült volna akkor is ha súlyosabb a sérülésük. ugye semmit sem kellett kihagyni.mondjuk a 49ers elleni rotációban volt szerepe, akkor ugye Mebane és McDaniel is limitált volt egész héten, csinált is 4 tackle-t, egész jól ugrott be. Persze így, hogy McDonald olcsón vissza jött és még jó is volt, plusz Hill valóban 1-2 hét múlva játszhat, már nem volt rá szükség. Tökéletes időzítés. Mondjuk Bradley miatt biztos "jó" lesz a két franchise közötti kapcsolat.
most kibasztuk és így nem is kell adni érte semmit. ingyen jött egy biztosíték, akire szerencsére nem volt szükség.braxa88
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
utólag Schneid megint kitűnő volt. ez a SMith trade. 4(?) meccsen kellett volna játszania ahhoz h 7.kört adjuk érte. a 3 hét alatt Mebane és McDaniel biztos h felépült volna akkor is ha súlyosabb a sérülésük. ugye semmit sem kellett kihagyni. most kibasztuk és így nem is kell adni érte semmit. ingyen jött egy biztosíték, akire szerencsére nem volt szükség.
több mint 12 éve
Kiraktátok D'Anthony Smitht, szóval nem ketül hozzánk egy 7. körös pick Seattleből. Még 1 meccsen kellett volna ahhoz aktívnak lennie.iktriadMcDonald nyert ezek szerint. Valamikor Hill is visszajöhetne.
Egy jó kis cikk Bennett-ről.
Őrület,hogy nem tartotta meg a Bucs. PFF szerint tavaly a 6. legjobb 4-3 DE volt a ligában passrushban,és tekintve,hogy minden évben fejlődést mutatott, várható volt,hogy nem fog összeesni a játéka. Már első forduló után is mondtam, a legjobb FA igazolásunk lesz.
nfl.si.com/2013/09/24/break-it-down-how-michael-bennett-became-seattles-secret-superstar/?sct=nfl_t1t_a2
több mint 12 éve
Kiraktátok D'Anthony Smitht, szóval nem ketül hozzánk egy 7. körös pick Seattleből. Még 1 meccsen kellett volna ahhoz aktívnak lennie.
több mint 12 éve
Urak, lehet, hogy nem annyira ide tartozik, de ha valaki GamePass-on keresztul akarja nezni a meccseket, akkor az NFL20 promo koddal 20%-al kevesebbe kerul a cucc. 99 helyett 80 dollar. Joesetben tu eles kep, kiraly hang es a tobbi.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Köszönöm a csapatnak, hogy így állt hozzá a meccshez, ezt vártam. És nagy dicséret az edzőknek, hogy ilyen mentalitású a csapat. Így természetesen ki is jött a két csapat közötti jelentős, minőségi különbség. Azért is jó ez a 3-0, mert a Texans-Colts páros ellen mindkettő ki-ki meccs lesz, remélem az egyiket behúzzuk, mindenesetre képesnek tartom rá a csapatot.MedvepapaMindkettő D# képes rá,hogy megfogja az O#-t.
Habár a Colts D#-ről csak egy meccs alapján mondom ezt.
több mint 12 éve
Köszönöm a csapatnak, hogy így állt hozzá a meccshez, ezt vártam. És nagy dicséret az edzőknek, hogy ilyen mentalitású a csapat. Így természetesen ki is jött a két csapat közötti jelentős, minőségi különbség. Azért is jó ez a 3-0, mert a Texans-Colts páros ellen mindkettő ki-ki meccs lesz, remélem az egyiket behúzzuk, mindenesetre képesnek tartom rá a csapatot.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Bryant hátsérülése remélem nem komoly. a TExans és a colts ellen nagyon kellene a futás ellen ő.Kearse pedig a bokájával van vmi
több mint 12 éve
Valójában meglehetősen túlértékelt csapat a Seahawks, hiszen csupa negatív mérlegű ellenfelet vert meg! 😛 😛 😊Helmut ZimmerIronizálsz,de szerintem egy kcsiit rátapintottál a lényegre 😊
Most mindenki azt hiszi,hogy valami 16-0-ra eséyles gyengepont nélküli csapat vagyunk.
Ami valójában nem így van.
A múltheti sikerünket kicsit árnyékolja,hogy a 9ers megint kikapott, és nem tűnnek már egyértelmű NFC top2-nek,mint sokan hittük.
Én nagyon korlátoltnak látom ezt az O#-t ezzel a fallal. Valamit Cable kigondolhatna, mert ez nem lesz sokáig jó. Amiben bízok,hogy az erős futójáték megmarad/előjön, mert hajlamos vagyok elfelejteni,hogy ez a támadósor a run-run-boom elvre épül, mégha Russell képességei ezt sokszor el is feledtetik.
Amúgy úgy érzem, RW-nél nagyobb fit nincs a rendszerünkbe. A nyomás elől ki tud mozogni, jól dob futtában,zseben kívül, keveset hibázik,nem adja el a labdát sokszor, mobilis.
Pont ezek kellenek egy gyenge prasspot fal mögé, ahol Lynch a RB és vannak playmaker elkapóink.
több mint 12 éve
Valójában meglehetősen túlértékelt csapat a Seahawks, hiszen csupa negatív mérlegű ellenfelet vert meg! 😛 😛 😊Helmut Zimmerőőőő igen 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 12 éve
Seahawks tippverseny, remélem jövő héttől senki nem lesz hibátlan! 😊seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/23/Tippverseny_helyzetjelentes/
több mint 12 éve
Valójában meglehetősen túlértékelt csapat a Seahawks, hiszen csupa negatív mérlegű ellenfelet vert meg! 😛 😛 😊
több mint 12 éve
csak szolok h Tarvaris nyomott egy tökéletes passer ratinget 😀wilsonnak 117.5 jött össze, a balszerencsés pick nélkül neki is lett volna gondolom egy 130-140körüli
amugy Bennett Watt szinten nyomja idén.
több mint 12 éve
Grat a Whez, nagyon nagyon erős és mély ez a csapat! A cseréitek is sokszor túl erősek voltak a mi mai kezdőinknek.iktriadKoszi, tenyleg jo a melyseg nalunk! Viszont szepen mentettetek a mundert.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
bazdmeg 😀amugy köszi Ik
köv két meccs: @texans @colts- nagyon nehezek lesznek.
több mint 12 éve
mi a tököm az a grat a whez?braxa88gondolom Win-hez.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
mi a tököm az a grat a whez?
több mint 12 éve
Grat a Whez, nagyon nagyon erős és mély ez a csapat! A cseréitek is sokszor túl erősek voltak a mi mai kezdőinknek.
több mint 12 éve
Nagyon esni fog az eső, szóval a futójáték fontos lehet. Kár hogy a Jags 30. a futásban (51 yardos átlaggal) és 31. a futás levédekezésében...az a vicc, h én sose CBként néztem Blackmonra hanem mint returner 😀 de igyseugyse gondoltam rá h esélye lenne a rosterre. Jaxben meg kezdő 😀braxa88Mindkét kezdő CBnk sérült jelenleg, ezért kezd. Múlt héten nem volt rossz, bár a Raiders volt az ellenfél.
Winston Guy ma nem játszik.
több mint 12 éve
az a vicc, h én sose CBként néztem Blackmonra hanem mint returner 😀 de igyseugyse gondoltam rá h esélye lenne a rosterre. Jaxben meg kezdő 😀
több mint 12 éve
MJD játszik, Alan Ball nem, szóval Will Blackmon(ismerős? 😀) és Demetrius McCray egy idei 7. körös rookie kezd majd CBben nálunk...
több mint 12 éve
Nézzétek a mi meccsünket... pontzuhatag lesz 😀silent7939A tiétek is izgalmasnak ígérkezik 😊