Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Nézzétek a mi meccsünket... pontzuhatag lesz 😀
több mint 12 éve
Nálam is Texans-Ravens. Az esèly megvan nagy statisztikai dolgokra, meglátjuk.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Utoljára kb akkor hagytam fel önszántamból a meccsnézéssel, amikor Csárli beállt valamelyik meccsen 😀 Régi "szép" emlékek!Nem szokásom otthagyni a meccset, eredménytől függetlenül. De már a 7 órás idősávra is rá vagyok izgulva. Na de addig szerencsére Derbi, remélem lila veréssel. 😀MedvepapaKezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.iktriad
Amúgy lenne egy érdekes kérdésem. Szerintetek nyerjük a legkevesebb pont/meccs, legkevesebb engedett yard/meccs számokat év végén? 😊
Úgy érzem,ez a védelem talán képes lehet valami "nagy" eredmény elérésére.
Nem csak a kezdő sor elit, de meg is van hozzá a rotáció.
Tavaly a falban pl ez nagyon nem volt meg. Illetve slot cornerben sem voltunk valami erősek.
7 órás sávból nálam egyértelműen a Ravens-Texans lesz a kötelező.
Cushing játékát megnézem,ha tehetem, illetve Hopkins nálam van fantasyban.
több mint 12 éve
Ott melyiket nézitek? Én szerintem a Rams-Cowboyst.Nem szokásom otthagyni a meccset, eredménytől függetlenül. De már a 7 órás idősávra is rá vagyok izgulva. Na de addig szerencsére Derbi, remélem lila veréssel. 😀MedvepapaKezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.iktriad
több mint 12 éve
Nem szokásom otthagyni a meccset, eredménytől függetlenül. De már a 7 órás idősávra is rá vagyok izgulva. Na de addig szerencsére Derbi, remélem lila veréssel. 😀Kezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.iktriad
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Kezdődhetne már..........MedvepapaCsak nehogy eldöljön az első negyedben (a hazaiak javára persze), aztán már mehetsz is aludni a szünetben.
több mint 12 éve
Kezdődhetne már..........
több mint 12 éve
Bailey lesz a titkos fegyver. Nem csak az ellenfélnek titkos, még nekünk is. PC-éktől kitelik, hogy bepróbálkoznak vele és bejön. Meg hát nem mindig a Frisco def ellen játszunk. A két Kovács nem átlagos falat egyetlen falnak sem. Okungot meg közben összehegesztik és jön vissza.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Srácok,nem értem mi a probléma 😀Most tudtam meg,hogy nem McQ kezd guardban 😀 😀 😀 😀
Amúgy támogatom Helm ötletét!
több mint 12 éve
Beharangozó a blogon, Braxa tollából: seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/09/19/3_fordulo_Jaguars__Seahawks/
több mint 12 éve
Ja... mi csak tudjuk 😊játszott T-t, de offseasonben és eddig csak G-t edzett. Ez sokat számít szerintem. Persze Carroll (és Cable) nem riad vissza hogy egy újoncot berakjon kezdőbe, de a Jax ellen kiderül, hogy mennyire fekszik neki a vak oldal. Ha most is szar lesz, akkor simán megfontolandó Bailey kezdetése.A 9ers ellen borzasztóan gyengének tűnt. Lehet mondani, hogy G-ból T-be kellett meccs közben váltania, de ő már játszott T-t, sőt pl. annak lett draftolva anno. Most egy hétig ebben a pozícióban edzett, de még egy ilyen produkció, és sztem PC hozzá fog nyúlni a rookie-hoz. Szubjektív véleményem, hogy helyesen, btw. McQ idén guardban sem váltotta meg a világot. Oké hogy tapasztalt, de eddig idén erőből mindenki megverte, nem is kicsit. Ezt nem lehet kezdőként több meccsen is csinálni.MedvepapaMeglepődnék, ha utána már nem.Fucujaja, a Jags ellen mèg ő kezd... 😉Medvepapanem fasza. next man up. Alvin Bailey.Medvepapathe next man up: McQuistanFucu
(Amúgy meg simán lehet szar tackleöket játszani a ligában, a Cards szurkolók már csak tudják 😀 )Fucu
több mint 12 éve
játszott T-t, de offseasonben és eddig csak G-t edzett. Ez sokat számít szerintem. Persze Carroll (és Cable) nem riad vissza hogy egy újoncot berakjon kezdőbe, de a Jax ellen kiderül, hogy mennyire fekszik neki a vak oldal. Ha most is szar lesz, akkor simán megfontolandó Bailey kezdetése.A 9ers ellen borzasztóan gyengének tűnt. Lehet mondani, hogy G-ból T-be kellett meccs közben váltania, de ő már játszott T-t, sőt pl. annak lett draftolva anno. Most egy hétig ebben a pozícióban edzett, de még egy ilyen produkció, és sztem PC hozzá fog nyúlni a rookie-hoz. Szubjektív véleményem, hogy helyesen, btw. McQ idén guardban sem váltotta meg a világot. Oké hogy tapasztalt, de eddig idén erőből mindenki megverte, nem is kicsit. Ezt nem lehet kezdőként több meccsen is csinálni.MedvepapaMeglepődnék, ha utána már nem.Fucujaja, a Jags ellen mèg ő kezd... 😉Medvepapanem fasza. next man up. Alvin Bailey.Medvepapathe next man up: McQuistanFucu
(Amúgy meg simán lehet szar tackleöket játszani a ligában, a Cards szurkolók már csak tudják 😀 )
több mint 12 éve
A 9ers ellen borzasztóan gyengének tűnt. Lehet mondani, hogy G-ból T-be kellett meccs közben váltania, de ő már játszott T-t, sőt pl. annak lett draftolva anno. Most egy hétig ebben a pozícióban edzett, de még egy ilyen produkció, és sztem PC hozzá fog nyúlni a rookie-hoz. Szubjektív véleményem, hogy helyesen, btw. McQ idén guardban sem váltotta meg a világot. Oké hogy tapasztalt, de eddig idén erőből mindenki megverte, nem is kicsit. Ezt nem lehet kezdőként több meccsen is csinálni.Meglepődnék, ha utána már nem.Fucujaja, a Jags ellen mèg ő kezd... 😉Medvepapanem fasza. next man up. Alvin Bailey.Medvepapathe next man up: McQuistanFucu
több mint 12 éve
Meglepődnék, ha utána már nem.jaja, a Jags ellen mèg ő kezd... 😉Medvepapathe next man up: McQuistanFucunem fasza. next man up. Alvin Bailey.MedvepapaAnd @Mortreport reports Seahawks LT Russell Okung likely headed to IR with a designation to return for toe injury.nem hiszem h PO meccset lehet nyerni nélküle
picskua.kacsa
hatalmas veszteség.
nagy baj van.braxa88
több mint 12 éve
jaja, a Jags ellen mèg ő kezd... 😉the next man up: McQuistanFucunem fasza. next man up. Alvin Bailey.MedvepapaAnd @Mortreport reports Seahawks LT Russell Okung likely headed to IR with a designation to return for toe injury.nem hiszem h PO meccset lehet nyerni nélküle
picskua.kacsa
hatalmas veszteség.
nagy baj van.braxa88
több mint 12 éve
www.sbnation.com/nfl/2013/9/20/4747480/richard-sherman-nfl-darelle-revis-seahawks-cornerbackEgy kis leírás Shermanről, pár giffel kiegészítve. Azért ahogy bebaiteli az irányítókat, nem semmi. 😀 Bár kockázata is van.
több mint 12 éve
Ezt értem, de vele versenyben maradhatnánk, meg én nem szeretem Gia játékát! 😊 Elférne amúgy is. Nem is lenne -teljesen- rendszeridegen. Hosszú évekre kész a csapat Tackle poszt notórius gond. ha Harvinért képesek voltunk 1. kört adni. nem csodálkoznék. Nektek meg kell a pick!Mindegy übertteoretikus, nem így lesz!
több mint 12 éve
Tudom, hogy állati hülyén hangzik, de a Jags meccs után dobnék fel egy picket, illetve egy bárhol máshol stabil kezdő, nálunk csere DB-t Monroeért! Aztán no way back! Megcsináljuk i helyettük is a tehetséggondozást!Helmut ZimmerMonroe minimum 1 első körös pickbe kerülne és még kellene hozá tenni vagy picket vagy játékost. .
több mint 12 éve
Tudom, hogy állati hülyén hangzik, de a Jags meccs után dobnék fel egy picket, illetve egy bárhol máshol stabil kezdő, nálunk csere DB-t Monroeért! Aztán no way back! Megcsináljuk i helyettük is a tehetséggondozást!
több mint 12 éve
Az akkor konyhásnéni fizimiskával rendeklező srác volt nálunk is anno. Nem volt 1 meccsen se aktív, itt meg stabil kezdő. Ennyit arról, mennyire jól kezeljük/kezeltük a tehetségeket.the next man up: McQuistanFucunem fasza. next man up. Alvin Bailey.MedvepapaAnd @Mortreport reports Seahawks LT Russell Okung likely headed to IR with a designation to return for toe injury.nem hiszem h PO meccset lehet nyerni nélküle
picskua.kacsa
hatalmas veszteség.
nagy baj van.braxa88
Jones-Drew játéka erősen kérdéses, azt mondta holnap és vasárnap, a meccs előtti bemelegítésen dől el, tudja-e majd vállalani a játékot.
több mint 12 éve
the next man up: McQuistannem fasza. next man up. Alvin Bailey.MedvepapaAnd @Mortreport reports Seahawks LT Russell Okung likely headed to IR with a designation to return for toe injury.nem hiszem h PO meccset lehet nyerni nélküle
picskua.kacsa
hatalmas veszteség.
nagy baj van.braxa88
több mint 12 éve
clemons és browner is játszik hétvégén. apró öröm
több mint 12 éve
nem fasza. next man up. Alvin Bailey.And @Mortreport reports Seahawks LT Russell Okung likely headed to IR with a designation to return for toe injury.nem hiszem h PO meccset lehet nyerni nélküle
picskua.kacsa
hatalmas veszteség.
nagy baj van.braxa88
több mint 12 éve
And @Mortreport reports Seahawks LT Russell Okung likely headed to IR with a designation to return for toe injury.nem hiszem h PO meccset lehet nyerni nélküle
picskua.kacsa
hatalmas veszteség.
nagy baj van.
több mint 12 éve
And @Mortreport reports Seahawks LT Russell Okung likely headed to IR with a designation to return for toe injury.picsku