NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
128
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
61
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Parázni akkor se kell nekik.Sing a HC...ennyi sztem elég. 😀Jogos, két héttel ezelőttire gondoltam. Amikor 136 yardot futott össze 😀deny79Ismersz egy bizonyos Brian Westbrook-ot? Oké, nem lesz olyan jó, mint múlt héten, de azért villanhat ő. Meg Alexet is kisegítheti elég gyakran.deny79múlt héten sem villant túl nagyot 😛
B. Westbrook 9carry 31yard 0TD
de tény,jobb,ha fostok tőle 😛Newman
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jogos, két héttel ezelőttire gondoltam. Amikor 136 yardot futott össze 😀múlt héten sem villant túl nagyot 😛Viszont a futásaiktól legalább nem kell tartani, Gore sérült + visszatér Cole. Valamint Alex Smith fog irányítani és ha megszorongatjuk, amennyi önbizalma lehet most, nem fog sokat mutatni.SebiiIsmersz egy bizonyos Brian Westbrook-ot? Oké, nem lesz olyan jó, mint múlt héten, de azért villanhat ő. Meg Alexet is kisegítheti elég gyakran.deny79
de tény,jobb,ha fostok tőle 😛Newman
több mint 13 éve
múlt héten sem villant túl nagyot 😛Viszont a futásaiktól legalább nem kell tartani, Gore sérült + visszatér Cole. Valamint Alex Smith fog irányítani és ha megszorongatjuk, amennyi önbizalma lehet most, nem fog sokat mutatni.SebiiIsmersz egy bizonyos Brian Westbrook-ot? Oké, nem lesz olyan jó, mint múlt héten, de azért villanhat ő. Meg Alexet is kisegítheti elég gyakran.deny79
de tény,jobb,ha fostok tőle 😛
több mint 13 éve
Viszont a futásaiktól legalább nem kell tartani, Gore sérült + visszatér Cole. Valamint Alex Smith fog irányítani és ha megszorongatjuk, amennyi önbizalma lehet most, nem fog sokat mutatni.SebiiIsmersz egy bizonyos Brian Westbrook-ot? Oké, nem lesz olyan jó, mint múlt héten, de azért villanhat ő. Meg Alexet is kisegítheti elég gyakran.
több mint 13 éve
Sebii
3 531
Viszont a futásaiktól legalább nem kell tartani, Gore sérült + visszatér Cole. Valamint Alex Smith fog irányítani és ha megszorongatjuk, amennyi önbizalma lehet most, nem fog sokat mutatni.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
obo és williams megint nem edzett. csak vasárnap dől el h játszhatnak e... nem sok esélyt látok jelen pillanatban... 😕
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=gZcSEE7TuGU&feature=player_embedded#! :cool: :cool: :cool:HanniÉlmény lehet élőben 😊
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=gZcSEE7TuGU&feature=player_embedded#! :cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
Ugye? 😂Ha nyerunk Friscoban, akkor Hassie beallitja Dave Krieg (imadom a nevet, annyira harcias 😊 70 gyozelmes rekordjat. Ha megegyet, akkor O lesz a rekorder.endorphynmindenféleképpen kell az a 8-8 😊braxa88
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Ha nyerunk Friscoban, akkor Hassie beallitja Dave Krieg (imadom a nevet, annyira harcias 😊 70 gyozelmes rekordjat. Ha megegyet, akkor O lesz a rekorder.endorphynmindenféleképpen kell az a 8-8 😊
több mint 13 éve
Ha nyerunk Friscoban, akkor Hassie beallitja Dave Krieg (imadom a nevet, annyira harcias 😊 70 gyozelmes rekordjat. Ha megegyet, akkor O lesz a rekorder.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Braxa, ez a kép még Pítnek is tecceni fog... 😀😊
Csak az a kár, hogy nem vigyorog rajta...Sonics
tény, jó DC volt..
több mint 13 éve
Braxa, ez a kép még Pítnek is tecceni fog... 😀 Csak az a kár, hogy nem vigyorog rajta...
több mint 13 éve
#Seahawks sign T Breno Giacomini off practice squad to active roster. Add WR Dominique Edison to PS.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ettől még játszhatnak a frisco ellen. amigy sztem Obo ott lesz. Williams nem biztos...Williams és Obo nem edzett.undisputedlyHmm micsoda remények... 😐Hanni
Cole edzett
több mint 13 éve
Williams és Obo nem edzett.undisputedlyHmm micsoda remények... 😐
több mint 13 éve
Williams és Obo nem edzett.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó lesz az a PO 8-8-al. A magas draft pick különben is csak arra való, hogy le-tradeljen az ember 😀
több mint 13 éve
The Seattle Seahawks have placed rookie defensive end Clifton Geathers on waivers, a league source said on Tuesday night.
több mint 13 éve
amíg esély reális esély van addig menni kell a rájátszásért, ez kötelesség!!!!!!Legalábbis én elvárom....MadÍgy van. Minden meccset meg kell próbálni megnyerni. Aztán majd kiderül, hogy mennyi sikerül... 😊
több mint 13 éve
amíg esély reális esély van addig menni kell a rájátszásért, ez kötelesség!!!!!!Legalábbis én elvárom....
@KJuraszik
több mint 13 éve
Annyi, hogy nem tartalak true metal bradör end szisztörnek! És persze a pozőrök hagyják el a termet 😊😕garrett27Beszélünk itt a QB needről, az O fal réseiről, ez OK, de mi a helyzet CB fronton?garrett27Ilyenkor egy kicsit mindig elszomoodom, mert rájövök, hogy a feleslegesen írok fél oldalakat, de lehet, hogy 6-8 sort is 😕
😀Helmut Zimmer
Semmi bajom Veled, sőt.... Amúgy is tettem ilyen jelet 😀
Amúgy is lassan ideje, hogy Sebii elkezdjen egy 3-4 átállásról beszélni, amihez kell a jó draft pozi, és ezért jobb is lemaradni a rájátszásról. 😛
Nem is értem, hogy a Pats hogy épített csapatot úgy, hogy folyamatosan rájátszásban vannak 😉 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 531
Szvsz nem járnánk jól a PO-val bármilyen furcsa is ezt kimondani. Mert úgyis elvernek minket mint szódás a lovát minden emberi számítás szerint. Akkor meg inkább egy jó draftpozíció és jövőre mindent bele. De nyilván nem fogják feladni.